- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
Az új szoftver kinek hogy teljesit aku ügyileg? Nekem nagy szórással inkább rosszul. 4óra kijelző idő max. Előző kinaival jobb volt.
-
darthdenes
tag
Nekem valamiért az említett 2 helyen (auto) és az elkészült képek helyén a kijelző nem érzékel.
Ha arra a területre fókuszálok ahol az említett köralakú ikon van nem reagál....csak körülötte.
Pl megy a kamera és rákattintok az elkészült képek ikonra fent nem érzékeli.... Nem történik semmi, ugyan úgy mintha az autora nyomnék. Így sajna a manuális beálításokat nem érem el......
Mitől lehet ez? Panel hiba? -
darthdenes
tag
Sajnos az új szoftverrel sem érzékeli kamera használatkor azt a területet a kijelző ahol a menü és az elkészült képekre lehet nyomni. Erre valami tipp?
-
darthdenes
tag
Eddig kinai szoftver volt a telon most feltettem a G. legfrissebet. Viszont ebben nincs már benne az a kínai alkalmazásbolt ahonnan aká fizetős alkalmazásokat is el lehetett csípni ingyen. Utólag telepíthető vajon?
-
darthdenes
tag
Flyme 5 stable értékelés 5 nap után. Felltettem és sokkot kaptam mert a hard reset után hirtelen kínai lett minden. Majd találtam angolt rajta, hál istennek.
A már leírtak után, fiókból kijelentkezés és vissza google play működött. Rootoltam, majd locale language sikerült egész jól magyarítani. Fagyasztottam a kínai alkalmazásokat is. Így most nem is igazán tűnik fel, hogy gyárilag nem beszél magyarul.
Rendszer smooth....tetszik. A változtatások előnyösek jobb az alkalmazás váltó és a gyári böngésző mint a flyme 4ben. Nem akad mint a 4ben...sajna ott már többször belefutottam idegesítő lassulásokba. Lassan a rendszer teljesen belakva, de szerencsére tart a megelégedettség a gyorsaságot nézve.
Negatívum:
Talán gyengébb aku teljesítmény.
Egy két widget nem mindig frissül.
Fényképezéskor nállam (egyedi esetnek tűnik...lásd korábbi hozzászólás) nem reagál bizonyos ikonokra, valamint fotó készítéskor túl lövi a fényerőt.Nagyon tetszik az új rendszerrel a teló felhasználási élménye. Nem akarok cserélni telót....pedig a régi rendszerrel már ki-ki kacsintgattam más típusok fele, de a Meizunál maradva.
-
darthdenes
tag
válasz
Norb€€€ #2291 üzenetére
Nekem azt a második képen lévő opciót nem hajlandó feldobni.
A telefont reggel gyári beálllítások visszán már átesett. Tegnap este tettem fel frissítésként a flymi 5 stable módját. Nem akart frissiteni ezért resetelltem. Már frissít, de belefutottam ebbe. Ezek szerint nálad jó? A környékét érzékeli mert fókuszál ha rányomok 16:9 módban. De a többi beálllítást ritkán adja be. Azóta clear data a kamera appnál és újraindítás már volt. -
darthdenes
tag
Flyme 5 alatt hogy lehet a saját kamera szoftver alatt váltani az automata és a manuális mód között?Párszor már sikerült, de ha egyszer rákattintok akkor nem csinálja.
-
darthdenes
tag
válasz
LantosBerry8 #2255 üzenetére
Hogy kell feltenni?
-
darthdenes
tag
üdv
A launcher lapozási animációját lehet változtatni? -
darthdenes
tag
Az alaklmazás választó előhívásakor az alkalmazás lassú lefele húzásakor lehet egy kis lakatot felé tenni. Az mire utal, mit jelent?
-
darthdenes
tag
Az eustocból eltünt a Meizu, sőt, sima m2 nem is találni az országban. Mi történt?
-
darthdenes
tag
üdv!
Ma reggel óta nincs mobilnetem, Tmobilos vagyok és a T saját alkalmazása szerint van még 160mb ami ha el is fogy csak korlátoz. Több újraindítás is volt, de semmi eredmény. Sőt volt olyan, hogy nem is látott hálózatot. Sim-et kiszedtem és visszatettem. Már csak a gyári beállítások visszaállítása van hátra az ötlettáramból. Valaki másnak van tippje, hogy mi lehet a gond? Központi hiba esetleg a Tnél? -
darthdenes
tag
Ipaky kellemes tapintású, viszont valamelyest növeli a telefon dimenzióit. A Nilkin vagy nilkin szerű áttetsző tpu kevésbé. Karcoktól ugyan úgy véd, viszont a 0.3mm vastagság miatt valószínűleg kevésbé nyeli el az esés miatti energiákat.
-
darthdenes
tag
Kameráról.
Igyekeztem mindig olyan telókat választani, ami jó fotó képességű. Sony Ericsson k750i, Se 800i (jaj de szerettem), Se 901, majd a droidos világból Lg 2x és Lg G2 emelném ki. Viszont idén nyáron szörnyű pofont kaptam a sorstól. Balatonon nyaraltunk. Én vígan dúroktattam a G2vel és megelégedéssel nyugtázták a jelenlévők, hogy hüm,,,,,,de szépek a képek a telón visszanézve. Egyik cimbi 20-30e körüli kompakt Canont hozott és ő is fotózott vígan. Azon visszanézve már harmatosabb volt az eredmény. Majd pár héttel később a Pana plazmámon néztük át a nyaralás képeit. Akkor már nem mosolyogtam annyira. A Canon képeit egyöntetűen jobbnak ítéltük.
A telók elvéreznek egy ilyen jellegű összehasonlításban. Ergó nyaralásra soha többé mobil....inkább egy kompakt. Viszont a minap jót nevettem egy Máv megállón talán Kiscsákó???? ahol pad híján 2 téglára volt téve egy deszka. Ennek megörökítésére tökéletesen elég egy mobil is. Ez a telefon bőven vállalható képeket készít. Ott gyengélkedik a leginkább ahol a nagyok is. Nincs fény, nincs jó kép. (Se 800i xenon vaku jajjjj de hiányzól)
Ha már szifon (Iphone) szóba került:
Talán 5 lehet vagy nem tudom, nem ismerem őket, de a story: egy ismerős képeit átnézve ami egy borgőzös éjszakán készültek feltűnt, hogy a kevés megvilágítású tartalmak esetén is csekély volt a bemozdulás!!!! ( állította, hogy még nem szelektált) napfényben készült képeken nem tűnt fel semmi + v. - , de az éjszakai discós képeken megakadt a szemem.
Végszó: a teló(M2 note) megüti a szükséges szintet, vegyétek, vigyétek (Fikázás esetén ajánlom a Doogie x5..... na az tényleg durva mit művel, persze negatív szempontból) -
darthdenes
tag
válasz
dr.dre bike #402 üzenetére
Melyik böngésző az ajánlott? Ki milyet használ? Pici mobilnetre Opera minivel tolom, de wifire is kellene valami? Valahogy a Chrome-val nem érzem annyira folyékonynak.....
A múltkori wifi hiba megszűnt a rendszer visszaállítással. Köszönöm a tippet....Volt Nexus 4 nem oly rég. Rendszer sebességre kb hasonló. Üzemidő kiegyensúlyozott módban böngészésre legalább másfél óra plussz kijelzőidő Meizu javára. Átlagosban stabil 2nap.
Rendszerfrissítésre meg van egy teóriám. Általában mindenki várja mint a messiást az új szoftvert de azok ritkán sikerülnek pöpecre lehet hogy megold pár gondot de újak jönnek helyette. Legalábbis Lg nél ezt tapasztaltam. Tehát inkább legyen 1 jól működő verzióm mint 2 különböző verziószámú de bughalmazom... Meg egy egyedileg működő szoftvernél mint a Flyme, nem tök mindegy milyen droid fut alatta? Főleg úgy hogy csak a főverziók hoznak igazi látványos változást.Billentyűzetre: Lg L9 saját billentyűzete tudott olyat fekvő módban hogy középen volt egy fehér sáv és bizonyos betűk középről mindkét oldalon megtalálhatóak voltak könnyítve így a gépelést, nem kellett annyira nyújtózkodni...erre van valami app. tipp?
-
darthdenes
tag
Megkaptam az m2—et ma kezdtem el hasznàlni, eddig nagyon tetszik. Viszont valamiért a wifi nagyon gyenge benne.Itt a router 1m tölem és csak 1 csìk van. A lakás több pontján ahol az Lg G2 mèg látta addig Meizu nem talál wifit.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest