- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz unravel #5999 üzenetére
Hirdeti igen, hacsak nem ingyen adod/felajánlod.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
unravel
őstag
Kér valaki olcsó aliexpresses fóliát. Én nem fogom felhasználni. (vagy ez itt tiltott?)
¯\_(ツ)_/¯
-
DonMaster
addikt
válasz DJ. Ru$y #5996 üzenetére
nem veszekszek, viszont ha szerviz csinálja, akkor még mindig ott az opció hogy ők szerelték trehányul össze és amiatt ázotbe. Ahogy te nem tudod bizonyitani hogy csak az esö áztatta a kezedben , úgy ök sem hogy nem szarul szerelték össze, és ekkor jön az utalvány az LG-töl.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
dSERiES
senior tag
válasz sonkuci #5978 üzenetére
De vajon a vez.nélküli töltés nyírta ki fél év alatt? Én 'sima' gyorstöltővel használom több mint egy éve, de nem vettem észre degradálódást.
Kipróbálnál esetleg egy teljesen fekete témát pár napig, mennyit jelent akkuban?(#5990) Tibor7878: de akkor már ilyet csinálnék
(#5996) DJ. Ru$y: nem ide, de nekem anno a Sony-mat addig ragasztgatták és nyomáspróbázták amíg megfelelt a vízállósági tesztnek és úgy küldték vissza garis javításból. Tudom ehhez semmi köze, csak nem minden szerviz ilyen, hogy nem garantálja (legalább is régen nem ilyen volt).
[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
-
válasz unravel #5994 üzenetére
Én is úgy gondolom kb.
Elkap egy eső és éri úgy kis víz, azt bírja és úgy ok.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veze
őstag
válasz DonMaster #5991 üzenetére
valahol olvastam hogy van benne valami indikátor lap/papír , ami jelzi elszíneződéssel hogy viz jutott a készülékbe és akkor ez garanciavesztő hatályú. Mert nem rendeltetés szerűen lett használva a telefon
A vizállóság kérdésében leírják hogy 1 méter mélyre lehet meríteni max 30 perc, vagy valami ilyesmi.
na mármost ha elszineződik az indikátor az azt jelenti hogy vagy mélyebben volt vagy hosszabb ideig ( szerintük) ezért szineződhetet el. Akkor meg nem rendeltetés szerüen lett használva ergo nem vonatkozik rá a garancia
Az aztán az ügyfél kompetenciája hogy bizonyitsa, csak 20centi mélyen volt 5 percig és mégis víz jutott bele,és elszineződőtt, mert ők alapbol nem hiszik el ugyebár ...Ezt meg elég nehéz bizonyítani..
Nekem nagyon ugy tünik hogy ez egy kiskapu amit maguknak kreáltak azért hogy az általuk vízhatlannak árult telefon ha mégis víz hatására ment tönkre ne kelljen javítaniuk garanciában, mondván ha betartotta volna a felhasználási feltételeket nem jutott volna bele víz . És ha mégis??? hát az szívás...[ Szerkesztve ]
-
Tibor7878
tag
-
Szabadh
tag
válasz DonMaster #5987 üzenetére
Mi garantálja?? Nem kapsz senkitől garanciát.
Ha ügyesen csinálod, akkor jó lesz. Láthatóan szét lehet szedni, és egy új ragasztókerettel tökéletesen össze is lehet rakni. A videó végefele látható
https://www.youtube.com/watch?v=TaiKUS4yWxs
A szervízben is így csinálják. (jó esetben) Vagy csak vissza melegitik a régi ragasztóval. De ezt sose tudja meg az ember.
Ott gondolom adnak garanciát, ezért kerül 3500 helyett 30 ezerbe.
De ugyebár ez nem éri meg egy 1,5 éves telefonnál, ezt fejtegettük, hogy így van értelme csak.[ Szerkesztve ]
-
Ma hívtak a szervizből és hamarosan érkezik a telefonom (elvileg a héten meg is kapom)
Semmi baját nem véltek felfedezni, így úgy kapom vissza ahogyan küldtem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DonMaster
addikt
válasz Szabadh #5984 üzenetére
felteszem ujra a kérdést,
hogy szeded szét ugy , hogy ne veszen el a milt se az ipv védelem?vágom hogy van youtube video , de mi garantálja hogy ha tökéletesen aszerint össze is rakom továbbra is letudom mosni a csap allat ? és nem lesz baja ?
-
Szabadh
tag
válasz Tibor7878 #5985 üzenetére
hát igen. Használt értéke így 1,5 évesen kb 60-65 ezer.
Még azt is megkockáztatom, hogy a hátlap visszarakása előtt egy vékony csiknyi ragasztóval körbe rajzolom valamelyik szuper gumi ragasztóból. A cseppmentesség meglesz.
max nem megyek vele balatonátúszásra.
Bár még annyira nem vészes a battery life. nap végére 40-50% marad benne -
Tibor7878
tag
válasz DonMaster #5983 üzenetére
Szabadh +1
Ja hát ez mind veszik. A szétszerelés teljesen sima ügy ha van pici ügyesség. Ne adj Isten törne a hátlap az is olcsó. Amugy én meg merném meríteni attól függetlenül, hogy én magam ragasztom vissza a hátlapot Ha csak úgy tudnám visszarakni, hogy olyan rés marad amin betalál a víz na akkor meg is ette a fene. Szerencsére ez nem egy többszázezres iphone.. Nincs hatalmas rizikó. Drágábbat én sem szerelgetnék.[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
válasz DonMaster #5983 üzenetére
Én már csináltam ilyet másik telefonnal. Nem nagy ügy. Rákeresel youtubeon, van egy rakás videó róla.
Most én is elgondolkoztam, hogy megcsinálom.
1,5 éves a telcsi. Gari már úgy sincs rajta.
A hátlap visszaragasztása ami kérdéses, hogy az eredeti ragasztócsik jó lesz e még, vagy azt is rendeljek. -
sonkuci
tag
válasz turbuczn #5976 üzenetére
valószinű nekem ezt 0% fényerő mellett se birná már.
lehet szarul használtam és vagy töltöttem azért adta meg magát, fene se tudja.amúgy olyan választ kaptam, hogy aksi csere 16k magyar forint (az aksi, lol) + munkadij. igy inkább kihúzom még vele egy ideig, addig hátha lesz g8 vagy v50 jóárasítva...
-
DonMaster
addikt
válasz kbyte1024 #5974 üzenetére
2019 Q2
tehát elvielg ebbena honapban legkésöbb a végén. ez a hivatalos info,
de a volte vowifi nem garantált, én irtma nekik évelején és többen is, tehát remény emg van, hogy bekerül, mármint aktiválva lesz és a profil benne lesz és nem kell az indiai szoftverel büvészkedni.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok, 2karis telot szeretnék a digi kártya miatt és ezt nézegettem. Megyeri meg ilyen telot venni?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
OPiiPO
veterán
V30 tud sima vonalkimenetet adni valahogy? Egy fejhallgató erősítőhöz kellene, átmenetileg lehet nem lesz DAC-om egy ideig.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
unravel
őstag
A V35 is lepitézett [link]
Nemsokára mi jövünk.¯\_(ツ)_/¯
-
photozol
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki itt a csoportban gimball-t? Melyik gyártó terméke mellett érdemes dönteni?
DJI vagy a Zhiyun Smooth 4-ben gondolkodom, de kissé visszatartanak a Androidos telefonokkal való kompatibilitási problémák (pl.: 1080p 60fps).Köszönöm.
HARDVERAPRÓ régi: 290 pozitív és 0 negatív értékelés
-
veze
őstag
válasz sonkuci #5964 üzenetére
regisztrald be a telefont az LG oldalán és nézzük meg mit ír majd rá.
mert én egy év garival vettem és reg után azt irta a készülékre 1 év alkatrész gari és 2 év munkadíj gari van.
tehát ha jól értelmezem ezt 1 év után az alkatrész fizetnem kell ( Neked pl az akkut, ) de a munkadíj még további egy évig ingyenes ( garanciás) Vagyis ha így van akkor a az akksit ki kell fizetni de a csere munkadijat nem -
DonMaster
addikt
válasz sonkuci #5964 üzenetére
Az oké, de ha nem tudod használni a telot mert nem tudod feltölteni(normálisan) mert az akksi beszart, akkor prémgarival cserélniük kell.
nah mindegy, Lg szerviz Váci-n meg csinálja, de lesz vagy 10e mivel nem garanciális, és ugye a szét szedés miatt valószínű ez után már se mltsd se ipv68 tanúsítvány se lesz érvényes rá.
-
sonkuci
tag
válasz DonMaster #5963 üzenetére
tőlük azt a választ kaptam, ez nem tartozik hozzájuk, hivjam fel az lg márkaszervizt.
azért mert az aksi számomra nem annyira megfelelő már, nem fognak újat adni premium gari ide vagy oda. ezzel mondjuk pont tisztában is vagyok, ezért érdeklődtem, hogy mit lehet tenni ilyenkor.
-
fecus
őstag
válasz gretzky77 #5960 üzenetére
Köszi. A feladatot nehezítette, hogy be volt állítva valami ringtone ID amit nem tudok mi, de innentől nem érdekelte mit állítok.
Most már működik."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Hogyan kell névjegyenként egyedi csengőhangot beállítani?
A saját kis névjegy kezelőjében nem tudom, a TruePhone-ban meg beállítom, de nem az szólal meg."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #5957 üzenetére
Még ezt a videót is végignéztem, hátha máshol van eldugva, de szinte csak statisztika mindenhol...
-
Mikemend
senior tag
válasz DonMaster #5948 üzenetére
Megnéztem, nincs lézer opció. Teszt van egy csomó, de kamerával kapcsolatos funkciót nem találtam.
Úgyhogy ez van.
A kamera API-jában pedig elvileg kell lenni ilyen opciónak, mert a G4-esen használtam a Quick Video Recordert, amiben van Infinity mode. Olynakor nem kapcsolta be a lézert, mert minek. V30 alatt ez a mód most nem működik rendesen, autofókuszál, viszont az API ellenőrző azt mondja, elérhető. A fejlesztőnek szóltam, de épp nem ezzel foglalkozik. Szóval ezért érdekelt volna a dolog. -
sonkuci
tag
válasz ETiborough #5951 üzenetére
több mint egy fél éve egy baseus wireless töltővel töltögetem, de majd megnézem a rendes töltőjével, hátha.
kicsit zavar azért, mert pont az egyik feature amit imádtam a telefonba az, hogy 1,5-2napig simán elment, hiába játszottam (nem több órát mondjuk) vagy csináltam bármit.
ez most perpill igy néz ki:
ami fura amúgy, hogy kiirja elég rendszeresen, hogy az amazfit watch meriti az aksit, kétlem hogy az lenne itt a gond.@gretzyk77, egy próbát megér. amúgy járt már igy valaki, aksicserére gondolok, nagyjából mekkora összegre lehet számítani?
-
Jaaa te még csak most kaptad meg a bizt. javítást?
Enyém SEA region.
Azt hittem az Android 9 jött már◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Milyen régió?
Nekem még nem érkezett vissza szervizből...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETiborough
csendes tag
válasz sonkuci #5949 üzenetére
A gyári gyors töltőm mindig a táskámban van, ha véletlenül a munkahelyen kellene. Otthon viszont egy sony normál (nem gyors) töltővel töltöm, akkor viszont tovább bírja az akksim. Nekem v30+ Ds van, egyik sim csak gsm telefonálásra, a másik csak mobilnet, és ha átkapcsol wifiről mobilnetre szinte rohamosan merül.
-
OPiiPO
veterán
Új verziót tölt, V30+ dual sim
-
sonkuci
tag
válasz turbuczn #5931 üzenetére
Nekem is lassan 1.5 éves a telefon. Minden fasza, minden jó, ellenben az akksija az már nálam messze nem a régi.
Amennyi használat után mondjuk 1 éve 90-95% volt, most 70%.De ha már... azt tudom, hogy az akksira nincs 2 év gari, de ha én kifizetem, hogy kicseréljék, akkor azt megcsinálják? (hülyén hangzik a kérdés lehet) [turbados premium garis telefon]
Ha ésszerü összeget mondanak rá, ennyit nekem lehet megérne egy akksi csere. -
DonMaster
addikt
válasz Mikemend #5947 üzenetére
ha te vezetsz akkor 1 ne mobiloz.
ha nem te vezetsz, akkor mit lehet egy buszbol videozni?
de értem a klima problémát, továbra is él takard le, vagy nyomd az üvegnek a mobilt akkor nincs tükrözödés.
hidden: tárcsázoba beirod
*#546368#*930#930 ha 930-as v30-ad van, ha 931 akkro 931 és igy tovább. kettöskeresztután bedob.
és azon belóül ha van rá opcio kikeresed a lézert és leoffolod,
viszont vigyázni mert sok kárt is lehet okozni ha valamit szarul állitasz ott.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
-
Mikemend
senior tag
Hogyan lehet lekapcsolni az autofokusz lézert? Ugyanis ablak mögül, videózás közben zavaró a rózsaszín-lilás villogás, amit visszaver az üveg.
-
Azért az nem úgy van ám
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veze
őstag
más: az ujjlenyomat azért lehet mégsem olyan biztonságos ( bár kétségtelen hogy kényelmes) módja a feloldásnak.. mert mi van ha hárman közrefognak az utcán (vagy akár hivatalos helyiségben is, értsd, ahogy akarod ) és szeretnék a telefonod ( és/vagy annak tartalmát) megszerezni.
Amíg pin kód vagy feloldási minta van beállítva, hát azt azért azonnal nem kotyogod el, előbb meg kell "dolgozni" mire arra a szintre eljutsz hogy mégis eláruld, míg ujjlenyomatnál csak ketten lefognak a harmadik az ujjadra teszi a telefont és meg van oldva. Bántani sem kell érte, Ha fel van oldva aztán már lehet törölni belőle, felvenni mellé harmadikat mittudom én.. -
fecus
őstag
Hát ne dobd ki!
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
veze
őstag
én is jobb meg bal mutatóujjat mutattam meg neki, mert mi van ha véletlen levágom az egyiket, akkor nem tudnám többé feloldani
-
fecus
őstag
válasz MaxxDamage #5937 üzenetére
Megcsináltam. Zseni vagy!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Pontosan!
-
fecus
őstag
válasz MaxxDamage #5935 üzenetére
Ja! Én a két mutatóujjamat mutattam meg neki, de ha jól értelek mindkettőt mégegyszer mutassam meg és akkor biztosabb a belépés.
-
Nem, lehet plusz ujjlenyomat hozzáadása -val hozzáadni (így 2x lesz egy embertől, de lehet akár több is)
V30+ ThinQ telefonom most szervizbe van, de a V10-n is pl. 3x van a lenyomatom.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz MaxxDamage #5933 üzenetére
Az mit jelent, hogy 2-szer megcsinálni? Törlöd az elsőt és újrakezded?
-
Amennyiben fontos, érdemes 2x megcsinálni és úgy mindenképp elsőre érzékeli a lenyomatod feloldásnál. (pontosítás érdekében)
Telefonon és laptopon is így van beállítva, eddig bejött. (sokan mondták, hogy van mikor elsőre nem engedik be / oldja fel a képernyőzárat, csak 2-ik vagy 3.-ik próbálkozásra) ezt elkerülve a megoldás rá.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #5930 üzenetére
köszi
-
turbuczn
tag
Nálam majdnem másfél éve megvan már ez a telefon. Úgy tűnik elég tartósnak bizonyul. Nem ejtettem még le nagyobb magasságból, ezért nincs töréskár, viszont üvegfólia nélkül mikrokarcolások keletkeznek, de nem zavaróak használat közben.
Az akksi még jól bírja, de én általában nem töltöm 100%-ra, hanem csak 80-90% közé. Amikor 100%-ra töltöm a napot simán kibírja, kevesebbet nyomkodva kettőt is. Egyelőre nem érezhető az elhasználódásból adódó teljesítménycsökkenés.
Vizet jól bírja, ha bekerül az USB töltő csatihoz, akkor pár óráig nem javasolt tölteni, de ezt ki is írja a telefon, hogy nedvességet érzékelt.
A kijelző kicsit sem égett még be, semmi nyoma másfél év után sem. Mindent automatán használok, így az alsó sávot mindig elrejti a telefon. Emiatt senki se aggódjon.
Sebességre teljesen oké a telefon, persze vannak gyorsabbak, de nincs idegesítő belassulás.
Jelenlegi 100 ezer forintos árért ez még ma is megéri, hacsak nem kell frissebb android, ugyanis én még mindig nem kaptam meg a 9.0-t.
@rokarudi Nálam is vacakol néha az irodában, de csak ahol vb falak vesznek körül. A külföldi utazásokkor én is észrevettem, hogy lassabban áll át az új szolgáltatóra. Sajnos ezekkel nem lehet mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Beállítod az ujjlenyomatot és megoldva
-
OPiiPO
veterán
Gyors kérdés:
Hol tudom kikapcsolni hogy a zsebemben ne oldjon ki állandóan a képernyőzár? Múltkor haveromat hívtam fel zsebből véletlenül V30 dupla sim 8.0 droid
-
Szabadh
tag
válasz Kryptonite #5926 üzenetére
Én most hétvégén (is) vizalatti felvételeket csináltam vele.
Bírja -
DonMaster
addikt
válasz Kryptonite #5926 üzenetére
[link] ip68 és MIL STD-810G
van
ip68
MIL STD-810Gha elolvasod meg tudsz mindent, de röviden igen vízálló, elvileg 1,5m-ig 30p-ig.
-
Kryptonite
csendes tag
Nos, megvolt az első viz és törés próba. 😁 Ma bringázás közben elnéztem egy nyomot, és sikerült egy kb 40 cm mély vízzel teli mederben a telefonnal az oldalamon landolnom. Kb. fél percig fetrengtem a vízben, úgyhogy kapott a telefon rendesen. A telefon és én is túléltem. 😁 Természetesen mikor haza értem vettem is ki a tokból és töröltem is át. Bár a hangszóró kicsit recsegett, mostanra már az is helyre jött. Mondhatni vízálló a telefonom ténylegesen is? 😊
-
unravel
őstag
válasz DonMaster #5923 üzenetére
csak az alsó része cipőfűzőszerű
Én kipróbáltam a B&O fülest a telefonnal de nem hozza azt az élményt mint a SoundMagic E80C. Viszont a PS4hez szuper.
¯\_(ツ)_/¯
-
.St.
tag
Na megvolt az első éles teszt az üvegfóliával. Kb 1m magasról esett, járólapra. Pont a legrosszabb módon, egyik sarok majd a másik sarokra. A szilikon tok megvédte a telót, a képernyőt meg a fólia. Igaz az mind a két sarokban hosszan elrepedt és 2-3mm -en megszünt létezni Volt para, mert kb 1 hónapos a teló, de semmi baja. Ha valakit érdekel [link] ilyen volt rajta, és most is ez van, mert előrelátóan egyből 2db -t rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-= St forever =-
-
rokarudi
aktív tag
Van más is akinek vacakol a térerő? Megvan már egy fél éve a telefon, és fel se tűnt volna a dolog, ha nem kell másik telefont használnom az irodában. Ahol ülök az irodában állandóan szakadozik a vonal az LG-n, de úgy gondoltam, hogy biztos rossz a térerő, de a régebbi Huawei P9-emmel ezen a helyen semmi problémám nem volt. Illetve múlt héten voltam először vele külföldön és a roaming hálózatokat is sokkal tovább kereste, mint a Huawei, amit lecseréltem. Külföldi oldalakon találtam azért fórumokat, ahol a vételt szidták, de ebben a fórumban nem sok szó esett erről. Amúgy általában meg vagyok vele elégedve, de az, hogy mindig el kell mászkálnom vele, ha telefonálni akarok, elég idegesítő.
-
Mik76
senior tag
válasz DJ. Ru$y #5913 üzenetére
Ehh.. Latszik mennyire nem vagyok kepben. Igazabol azert irtam ide mert nem tudom hogy az egyes telefonok mas modon kommunikalnak-e az ilyen fulesekkel, szoval gondoltam v30 kompatibilis valaszt keresek.
Koszi mindkettotoknek.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
joco1977
tag
Dugig van az ebay 1-2 ezer forintos LG v10, v20 B&O Play és QuadBeat headset-ekkel vagy Samsung AKG-s headset-ekkel, ezeken van 3 gombos irányító és mikrofon is.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
DJ. Ru$y
félisten
Szerintem ezt ne itt kérdezd meg. Headset kell neked, van BT-os és simából is olyan, amin van hangerő állító és play/pause (hívásindító) gomb is. ITT összefoglaló elolvas, ha nincs benne, akkor ott kérdezd meg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Mik76
senior tag
Letezik olyan fulhallgato aminek a vezeteken van egy ilyen kis egyszeru iranyito modul? Stop/play/pause.
Anno nagyon regen a htc hero-hoz adtak ilyen fulest es baromi jo volt. Most hogy a fizikai gombok majdnem a nullara redukalodtak, baromi unalmas allandoan kivenni, eltenni valahanyszor csak meg akarnam allitani ket percre.
Ha van benne mikrofon hogy hivasokhoz se kelljen elovenni az csak elony.
Elore is koszi!http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
joco1977
tag
válasz FerNandor #5908 üzenetére
A friss modellek 1.1 hardververzióval érkeznek, azokban a poled panel jobb, mint az 1.0-ás hardververzióban volt. Saját tapasztalat.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
joco1977
tag
Ebben a videóban látható a G8 live wallpaper:
https://youtu.be/LlbJ41ZHv0E
olyan a feloldás hatása, mintha az őserdőben keresztül vágnál a sűrű bozóton, majd egy tó partjára jutnál. Nem eszi az erőforrást, v30-ban is van beépített live wallpaper.
-
válasz FerNandor #5908 üzenetére
Nálam semmi gond vele.
-
FerNandor
őstag
Köszönöm. Amúgy kimaradt pont a hsz-emből, hogy a kamera áll le folyamatosan
Szerintetek tartós telefon lesz?Nektek a POLED beég? Vagy van vele valami ismert hiba?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
fecus
őstag
válasz joco1977 #5903 üzenetére
Mi az az élő háttérkép? Kell etetni?
Mik azok a patc-ek?
"Choose patch you want from https://goo.gl/6ujqWU ( preview in screenshot)""Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
válasz FerNandor #5904 üzenetére
Szia,
Simán jó vétel a V30/V30+ még és jó ár/érték arányt képvisel!
-
gretzky77
veterán
válasz FerNandor #5904 üzenetére
Én elfogult vagyok de jelenlegi áron nagyon megéri sztem még most is a V30! G7 is jó választás lehet, valóban frissebb hw van benne és igazából mindent tud amit a V30! Különbség talán annyi, hogy V30 ugye P oled (ez vagy előny vagy hátrány ugye) illetve nekem ez a notch dolog nagyon nem tetszik és sztem értelmetlen is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam,de most megint. Lehet, hogy kezdi megadni magát a G4-em, a folyamtosan leáll, többszöri újraindításra megy. Majd csinálok egy FR-t....De érdemes még V30-at venni? Azért kérdezem, mert hát csak 2 éves modell.. mennyire lesz vajon időt álló? (A G4 hamarosan lesz 4 éves.) Páromnak valószínű G7-et veszünk, de ha a G4-em behal, akkor engem jobban vonzana a V30, a G7 viszont mégiscsak frissebb HW.
Mit mondtok?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
joco1977
tag
válasz dajkapeter #5901 üzenetére
Én is ezt a témát használom az LG G8 Black Opal élő háttérképpel. Nagyon jól néz ki!
-
veze
őstag
válasz dajkapeter #5901 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget,
megnézem még ezt a legutobbit is, és biztosan lesz közöttük megfelelő .
( az előzőekben ajánlottakat már telepitettem és már azok között is van olyan ami jo lehet, de még ezt is kiprobálom -
dajkapeter
senior tag
Én [ezt az lg sötét témát] használom szinte a kezdetek óta. Ezzel a gyári billentyűzet is sötétre vált. Én amúgy a google billentyűzetet használom. A swiftkey-hez hasonlóan ezt is tök jól személyre lehet szabni. Egy próbát megér mind a kettő, ha esetleg a gyári nem elégíti ki az igényeidet.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest