Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
goranje
tag
válasz
MaxxDamage #5789 üzenetére
Vannak még Csodák, Csak bízni kell benne!
Sokan vártak már egy frissítésre, aztán meg jött a nagy csalódás. Vagy még rosszabb, mint pl. anno az F5 esetében. Azt úgy elkúrták hogy kis híján használhatatlan lett a teló.
-
Mikemend
senior tag
válasz
rolandhun95 #5790 üzenetére
Volt egy sanda gyanúm, hogy ez lehet az EIS, de hála a szuper fordításnak, már akkor tudom is. Köszönöm!
-
-
goranje
tag
válasz
MaxxDamage #5784 üzenetére
Hát nekem sincs nagy kedvem mókólgatni akkor marad így, bár kár érte.
-
Mikemend
senior tag
-
Mikemend
senior tag
Afene, hogy nem csíptük el. Azt hittem, modellfüggő, mindegy, mikor veszem. Akkor evvan, meg OneDrive, ott úgyis többet kapok.
Viszont amivel ma szembesültem, és nem értettem: a manuális videofelvételnél nincs OIS vagy Steady kézremegésgátló? Mert zoomoltam a videóval, és jól jött volna némi stabilizálás, és hiába kerestem, nem találtam. G4-en használtam V10 kamera módot, ott volt ilyen funkció, ezért kerestem most is, és... Hol lehet?
-
-
goranje
tag
válasz
MaxxDamage #5782 üzenetére
Na a francba, a NEM kimaradt. Sajna nem megy.
Valaki ismeri ezt a fóliát? Kéne egyet gyorsan rápakolni ami normális is.
-
-
goranje
tag
válasz
MaxxDamage #5774 üzenetére
Voltam ma a T-nél új SIM kártyáért mert a régi állandóan szarakodott, és azt mondták hogy evvel az új kártyával már menni fog a VoLTE, hálózatilag be van állítva minden arra alkalmas készülékre.
Na hát nekem megy, pedig a beállításokat is áttúrtam, nem találtam semmit
Lövésem sem sincs hogy mi a túró van. Pedig nem lenne egy rossz opció. -
Szabadh
tag
Sziasztok.
Még tart az ismerkedés a telefonnal.
Fotózasnál a zár hangot el lehet tüntetni? Persze úgy, h nem lesz nema a telefon... -
Mikemend
senior tag
válasz
MaxxDamage #5771 üzenetére
Érdekes, alig 1-2 hónapja váltottunk G4-ről V30-ra, de semmi extra tárhelyet nem kaptunk a guglitól.
-
goranje
tag
válasz
MaxxDamage #5771 üzenetére
Na majd rá kérdezek, jó lenne. A V10-et kb. 7-8 hónapja reseteltem akkor nem kaptam újból.
De a Mutinak csináltam egy fiókot, ránézek hátha ott figyel egy 100-as.(#5773) gretzky77 értem, de azért ránézek milyen lehet nem kérnek épp túl sokat érte.
Holnap úgy is be kell mennem a T-be rákérdezek én is erre a VoLTE-re, kíváncsi vagyok mit mondanak erre.
Amúgy szupi ez a teló, csak ezt a hülye kijelző arányt nem fogom tudni megszokni. (megérteni
)
-
V30/V30+ Rootolta már valaki?
Elvileg ott kell QPST-vel állítani a VoLTE-tSo far tested and working
Telefonica_UK_Commercial settings
Germany: T-Mobile, O2, Vodafone, former E-Plus, 3rd parties like Alditalk,...
Portugal Vodafone
Czech Republic Vodafone
Greece Cosmote
Romania Orange --> if not working, use Telia Finland settings instead of Telefonica UK
Netherlands Vodafone
Switzerland Swisscom
Belgium Orange
Malaysia telco Digi
TurkeyTürk Telekom
Austria Drei
Greece Cosmote
Hungary Telekom
This is NOT just enabling the settings in the menu but really enabling the full features -
Szabadh
tag
Most már én is a klubhoz tartozok. Kezemben egy v30 😊
Egyenlőre nincsenek ilyen komoly problémáim mint ez a Volte...Apróságok vannak.
Pl. Widgettek közül kimaradt a képernyő lezarasa gomb.
Megszoktam... Most túrom a playt, hogy valami olyan találják ami nem blokkolja az ujjlenyomat olvasót. -
Elvileg van rajta és jó rá (Telekomnál) [link]
(#5770) goranje: Kellene lennie, de LG-t megkérded és biztos fog rá választ adni. /pontos infóval csak ők szolgálhatnak/
Tavaly pl. Full reset volt a V20-n és akkor is újra kaptam
3 GG fiókra van + 100GB ilyenem (V10, V20, V30+ ThinQ) -
goranje
tag
Na megjött a másik készülék a Mobilcornerből, na ez rendes doboz, számla ahogy kell.
Érdemes feltenni a Hi-Fi Statust, mennyire lehet alakítani a hangzást? Na meg hova a kukacba tűntek el a widgetek? Sehol nem találom őket.
Na meg egy utolsó: Valamikor az Lg adott 100Gb ingyen tárhelyet két évre. Létezik még ez? Meg kell valahol regelni vagy valami, mert pl a barátnőmnek nem jött semmi amikor 2-3 hónapja megvettük.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DonMaster #5766 üzenetére
Lehet, hogy válthat(na) 3G-re, de nekem sosem váltott rá, akár nagyváros, akár vidék, akár Pest, ha hívás, akkor bontja a 4G-t és eltűnik mindennemű adatforgalmi jelzés a jelerősség mellől, ami azt jelenti, hogy 2G-re vált. Telenor a szolgáltató, és flottás előfizetők vagyunk.
-
DonMaster
addikt
válasz
MaxxDamage #5762 üzenetére
v30 és a v30+ is volte képes ugyan ott van a menü ,
én beszéltem LG-vel és elvileg frissités formájában jönni fog a volte, csak ugye azokra amelyikek szolgáltatói készülékek, ekkor modntam nekik hogy hát de cseszétek meg nem árulja egyikse, de továbbra is ezt mondták, viszont vannak régios szoftok amikkel megy, pl egy izraeli-vel van volte, hu és de -vel nincs, vicces,
de talán 9.0-val jön a volte képesség is, mert hardveresen tudja, csak a szoftverböl van kisajnálva, vagyis nincs bene a csatlakozáshoz szükséges hálozati kulcs, se a t-mobile se telenor se vodafone utobinál nem tudom, hogy van-e volte egyáltalán.dual simesek mindig megszivják frissitéssel, simára jött áprilisi, de abban sem volt volte képesség, tehát 9.0 a remény, az viszont hamarosan kell jöjön.
#5765) DJ. Ru$y
3g-n is mehet a hivás , nem only 2g-re vált, de lte-(4g)-röl ledob 3g-re az fix.
-
-
Mik76
senior tag
válasz
MaxxDamage #5761 üzenetére
Ez a Vo micsoda? Vodafone?
-
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
MaxxDamage #5758 üzenetére
Nekem nincs is ilyen kapcsoló sima V30-on.
-
-
Szabadh
tag
Szuper! Köszönöm
Ami még kérdés volt, de egy videóban rábukkantam.
A gombok sorrendje úgy néztem változtató. Kerülhet jobb oldalra a vissza gomb.
Az egy gombos navigáció talán akkor ebben még nem jelent meg. Úgy rémlik azt a Pite frissítés hozta meg a Huaweinek.
De még egy kérdés. Kamera gyorsindítás hogy történik az LG- n? Hangerő lefele gomb kétszer? -
dSERiES
senior tag
válasz
Szabadh #5748 üzenetére
Szia. Témákkal lehet az egész systemui / beállítások / minden teljesen fekete. Egyik kedvencem
-
Szabadh
tag
Sziasztok.
Én is gondolkozok egy ilyen telefonon.
Egy Huawei mate 10 pro t váltana.
Néztem sok videot. Kb egy kategoria.
Amit jó lenne tudom, mert nagyon kiprobálni nem tudom sehol előben, hogy ebben van e már sötét mód?
Amikor a menü háttér szine nem fehér, hanem fekete. Vagy, témákkal meg lehet oldani? -
-
goranje
tag
válasz
DJ. Ru$y #5745 üzenetére
Persze, tudom én. Most is V10-em van és annak is kijelzőjén is egyszer csak megjelent egy vörös folt.
Megkerestem a szervizt hogy mi is van és ki is cserélték volna a panelt csak éppen ki kellett ugranom külföldre pár napra és közben lejárt a gari. És az pedig Partnerós készülék, ez meg ugye csak adásvételis, számla és IMEI nélkül, de így is megcsinálták volna garban. Szóval korrektek nagyon.Egyébként többször beszéltem velük mert a barátnőmnek is vettünk már egyet és neki a 128-as kellett volna. Na arra monták hogy semmit nem csinálnak vele, még kijelző cserét sem, mert állítólag az sem teljesen egyforma.
Így lett külföldről hozva és mivel európai, azt szervizelik, nem kell MO. vételnek lennie.
De tegnap még a V50-re is rákérdeztem és azt mondta szervizes srác hogy abból már a 128-as is európai, azt is javítják. De végül maradt a V30.
De az OLED tv topicban is nagyon ajnározzák az LG-t hogy mennyire jól kezelik a garanciális dolgokat.
Mondjuk remélem egyik cucc esetén sem kell megtudnom.Ja, és még az eredeti téma: azért egy bontott, doboz nélküli hiányos kiegészítőkkel adott készüléket adni háát...
És nem a B&O fülest hiányolom, van helyette egy más jobb pl. . Na de hogy egy nyomorult sim tű sem? Ugyan hogy is veszem használatba? Vagy az USB adapter..Na bocs, ez kissé hosszú lett.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
goranje #5744 üzenetére
Az összes GSM boltban forgalmazói garancia van... Az LG jóindulatból 1 évig javítja, ha a számlán vagy számlamellékleten rajta van az IMEI szám, de ennyi. Az 1 év feletti garanciaidők mind forgalmazói garanciák. Kivétel ez alól, ahol 2-3x annyiért van a készülék, mint máshol (Médiamarkt, Edigital [ha még van náluk egyáltalán]), ezt jobb, ha tudod.
-
goranje
tag
Szia!
Na pont kapóra! A mai kalandom: A GSM Palotától rendeltem egyet hétfőn, azért onnan mert a Mobilcorner nem vette fel a telót. (mint kiderült üzemszünet volt).
Na ma megjött a cucc: a rendelt kék helyett ezüst, doboz semmi csak egy pattincsos zacsiban töltő, füles, kábel + plusz a teló. Más semmi, még sim tű sem. Rögtön felhívtam őket, de persze ez természetes szerintük az LG így is szokott küldeni a viszonteladóknak. Na persze, meg a Babám f@sz..
Úgyhogy küldöm is vissza.
Gyorsan megrendeltem a cornertől, tök normálisak gyári doboz, gyári gari ( mint kiderült a Palota csak forgalmazói).
Hétfőre igérték, várós!!!
-
Egy újabb kérdésem van a telefonnal kapcsolatban:
Ezek közül a boltok közül melyikben vegyem meg? Van-e valakinek tapasztalata?
smartshop.hu
netmobil.hu
planetgsm.hu
mobilcorner.huSajnos a többi boltban az ár meghaladja a keretemet (bruttó 101600 Ft) és a Cég a nagyobb számlát nem fizeti ki. Pl. Turbado-nál nem állítanak ki két számlát. Úgy kipótolhatnám.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
MaxxDamage #5736 üzenetére
azért a Blitzwolf nem egy noname kinai ö már az ami minőséget képvisel, bár ha csak a gyártási hely számít mint kínai , Bár nem tudom a vietnámi samsung qi töltő mivel jobb mint egy minöségi kinai cucc.
-
DonMaster
addikt
d-sub az analog, a v30 és szinte minden mostani mobil only digitális jelet ad, nem véletlen szünt meg az uj vga-knál a d-sub kimenet, amd(rx5xx) nvidia(gtx1xxx) -eknél sincs.
keres akkor hdmi-set és tegyél rá egy aktiv átalakitot hdmi to d-sub-ra, bár szerintem "olcsobban" meguszod egy miracast képes tv-vel kicsivel, vagy uj monitor . -
-
.St.
tag
válasz
cantalyaaga #5733 üzenetére
Hát ez nem jó hír. Azért nem akarok még 2 BT -s eszközt venni. Amúgy én direkt VGA kimeneteseket keresek, mert sajna monitoromon csak az van. Hátha az jó lesz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cantalyaaga #5733 üzenetére
Köszi az infót, akkor a kollégának csak a BT egér, billentyűzet marad egy Type-C - HDMI adapter mellé..
-
.St.
tag
Az V30-t lehet használni hasonló módon mind a Samu Dex -ét? Ha nem is pont olyan szépen? Vagyis egy monitort szeretnék rákötni, +bill,+egér. Van ehhez valamilyen átalakító, dokkoló, vagy akármi? Valaki próbálta már így használni? Ha igen, milyen felbontást lehet belőle kicsikarni a monitoron?
-
válasz
rolandhun95 #5723 üzenetére
Ott akkor gondok vannak máshol. A quad dac-nak vernie kell a sima socket android DA átalakítót minden esetben. Milyen forrást hallgatsz, milyen a füles?
-
Tetszik ez a telefon. Ha jól értem 1 éves gyári garancia van rá és ahol 2 évet írnak az mindig bolti gari?
-
rolandhun95
tag
Hifi quad nem ér semmit egy alacsony impedanciás fülessel. LG G6 gyári fülesét használom.
-
gretzky77
veterán
válasz
rolandhun95 #5721 üzenetére
Használd egészséggel,ez egy nagyon nagyon jó készülék,viszont eléggé hitetlenkedve olvasom,hogy G2+viper jobban szól mint a V30! Hifi quad be van kapcsolva,mert nem tudom elképzelni amit írsz!
-
rolandhun95
tag
Sziasztok, látom nem nagyon mozog a csoport most jelenleg, viszont pár mondatot had engedjek meg magamnak.
Közel két hónapja használom a készüléket, elégedettséggel. Elsősorban zenehallgatásra vettem, viszont azt még mindig a jó öreg G2+viper4androiddal teszem :D azt még a v30 ilyen stock állapotban nem tudja felülmúlni. Igaz tervbe van egy magas impedanciás füles beszerzése, de erről később.
Akksi idő nálam két teljes nap 4-4,5 órás sotokkal, legfrissebb verzióval.
Videózni nagyon tud, de g2 után azt hiszem bármi meglepne.
Összességében ennyi, elsőre kicsit nagy a készülék, de mindegy, másodjára is az, ehhez hozzá kell szokni. -
-
frankie!
őstag
Sziasztok! A DS variánst hogy lehet egyértelműen beazonosítani? Ha a tálca két SIM-esnek tűnik de A DS jelzés nincs a hardver adatoknál csak LG-H930 van az nem lehet DS igaz?
-
aTe014
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #5714 üzenetére
Egész este töltőn volt és megint újrapróbáltam minden kombinációt, de szó szerint: se kép, se hang.
Öröm az ürömben, hogy a Turbadonál már kapható a OnePlus 7 Pro, úgyhogy mondom is nekik, hogy vissza se küldjék, hanem beszámíttatom abba. Még nem terveztem lecserélni a V30-at, meg akartam várni a Note10-et is (vagy Samsungra vagy OnePlusra váltottam volna mindenféleképpen), de hát az élet kifürkészhetetlen forgatókönyvet ír.
-
mitoman
tag
válasz
FerNandor #5695 üzenetére
Elég gáz ez az értesítő led hiánya, az AOD szerintem semmiképpen sem helyettesíti, főleg így hogy az is elég gyengére sikerült, én próbáltam ezt külső programmal, de az ingyenesek közt nem találtam egy normálisat, az első 15 helyezettet próbáltam ki kb. A nagyobb baj az hogy az összes gyártó kihagyja újabban. Én annyit szoktam csinálni hogy külső programot használok, amely beállítható intervallumonként figyelmeztető hangot ad.
Ezeket a programokat "call reminder" keresésre találod. Mivel ez a funkció is kimaradt a V30-ból, de pl. egy samu v. redmi ezt tudja segédprogram nélkül. -
DonMaster
addikt
ha semmire nem reagál hivd öket, futár miatt.
nagy hiba, hogy nem kértél prémgari-t. én legutobbi g4 bootloop (amit 3évesen méltányosságiban ingyen cseréltek máskép 60e lett volna. )miatt már ugy voltam az a 15e ft simán belefér , ha meg nem használom fel majd levásárlom 2év múlva .
-
DonMaster
addikt
töltő? ha lemerült volna? hard reset?
ha ezek se segitenek,
probáld meg hogy töltőre dugod kb 1orát majd akkor megprobálod felkelteni vagy hard reset akkor már tuti kel legyen akksiban áram.prémgarival vetted? vagy simán?
prémgarinál már rég szoltam volna hogy tönkre ment, és ugye cserélik. -
aTe014
aktív tag
Szeretett V30-am lefagyott egy Synology alkalmazásban, onnan sehova nem tudtam lépni, majd egy idő után elsötétült és jelenleg semmilyen gombkombinációra nem reagál.
Amiket próbáltam:
Hangerő le+Power gomb legalább 10 másodpercig,
Hangerő fel+Power gomb legalább 10 másodpercig,
Mindhárom gomb legalább 10 másodpercig, de semmire sem reagált.Ha gépre dugom, akkor pittyen a laptop, hogy érzékeli, de az LG Bridge sem látja a telefont.
Egyéb ötlet mielőtt szervízbe küldöm hétfőn?Szerencsére Turbado-nál vásárolt 2 év garival.
-
-
David3
őstag
válasz
MaxxDamage #5707 üzenetére
Bugyuta feltevés, de LG Mobile driver melyik van fent? Érdemes lenne törölni, és újra felrakni, nekem is volt már ugyanez a probléma. Újratelepítés megoldotta...
-
válasz
Mikemend #5706 üzenetére
A V széria a G4 idején jött be a V10-el!
Azóta az történt, hogy a G széria is fel lett turbózva kicsit (HiFi Quad DAC stb..amit az is megkapott) szóval a V10 az igazi "start" Flagship" az LG-nél.Más:
Azt esetleg valaki nem tudja, hogy nálam az LG Bridge szoftver miért nem látja "csatlakoztatva" egyik (V10, V20, V30) telefonom se? /így nem tudok Updatet keresni vagy mentést sem csinálni, se semmit.../ korábban minden jó volt, nem is értem! Minden úgy van beállítva ahogy kell. (telefonon) a PC meg érzékeli és látom a telefon/mSD kártya tartalmát is. -
Mikemend
senior tag
válasz
FerNandor #5695 üzenetére
A G széria már nem igazán flagship, amióta a V sorozat megjelent. Bár tény, hogy pont a G8-ra lesz kint 10-es droid bétatesztre, de a V többet tud a G sorozatnál, szóval mondhatjuk, hogy a V az új vezérhajó, a G sorozat már inkább középkategória lesz, a többi sorozat pedig alsóbbak.
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Van egy "érdekes" problémám telefonnal.
Ha Viber-en felhív valaki, hiába veszem fel a hívást, a telefon tovább rezeg mindaddig, míg nem bontom a hívást.
Van itthon más telefon is, pld. egy Sam. S7 is, ua. Viber verzióval nem produkálja a fentieket, így kizárnám az app hibát (ennek ellenére meg volt a cache ürítése, újratelepítés, hiába).
Más is tapasztal hasonlót, vagy bárkinek bármi ötlete van a megoldásra?Köszi előre is!
-
DonMaster
addikt
válasz
FerNandor #5700 üzenetére
G4 hogy ne tzdna van rajta kulon ertesito led. V30 on nincs ilyen led. Aod viszont nem fogyast es teljesen jol lehet hasznalni. De biztos van kulso progi ami a kepernyon 1 ledszeru kepzodmenyt a szivarvany szineiben vilogtat csak semmi ertelme . fekekepernyon feher par keppontbol van az aod is ha nem szinezed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest