Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • turbuczn

    tag

    Nálam majdnem másfél éve megvan már ez a telefon. Úgy tűnik elég tartósnak bizonyul. Nem ejtettem még le nagyobb magasságból, ezért nincs töréskár, viszont üvegfólia nélkül mikrokarcolások keletkeznek, de nem zavaróak használat közben.

    Az akksi még jól bírja, de én általában nem töltöm 100%-ra, hanem csak 80-90% közé. Amikor 100%-ra töltöm a napot simán kibírja, kevesebbet nyomkodva kettőt is. Egyelőre nem érezhető az elhasználódásból adódó teljesítménycsökkenés.

    Vizet jól bírja, ha bekerül az USB töltő csatihoz, akkor pár óráig nem javasolt tölteni, de ezt ki is írja a telefon, hogy nedvességet érzékelt.

    A kijelző kicsit sem égett még be, semmi nyoma másfél év után sem. Mindent automatán használok, így az alsó sávot mindig elrejti a telefon. Emiatt senki se aggódjon.

    Sebességre teljesen oké a telefon, persze vannak gyorsabbak, de nincs idegesítő belassulás.

    Jelenlegi 100 ezer forintos árért ez még ma is megéri, hacsak nem kell frissebb android, ugyanis én még mindig nem kaptam meg a 9.0-t. :(

    @rokarudi Nálam is vacakol néha az irodában, de csak ahol vb falak vesznek körül. A külföldi utazásokkor én is észrevettem, hogy lassabban áll át az új szolgáltatóra. Sajnos ezekkel nem lehet mit csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák