- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz MaxxDamage #5698 üzenetére
G4 sem tudott ilyet.
De akkor a lényeg, hogy LED nincs, és valószínű, valami külsős appal lehet lehet szimulálni, ha az AOD sem kell."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
válasz FerNandor #5697 üzenetére
Nem tudok ilyenről, ez nem G4 /nekem pl. nem is kell, hogy ilyet tudjon/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FerNandor
őstag
válasz MaxxDamage #5696 üzenetére
Én arra gondolok, hogy mondjuk nem kell nekem az AOD és így van-e olyan opció, ami egy LEDet szimulál a kijelzőre?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
válasz FerNandor #5695 üzenetére
Jelzi a kijelzőn ikonnal ha pl. SMS vagy email van viber/messenger üzenet jön vagy épp nem fogadott hívásod van. (mindent) ami könnyen észre vehető.
Nem csak a felső sávban, hanem a zárt képernyőn is , óra felett.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FerNandor
őstag
válasz MaxxDamage #5693 üzenetére
A G széria is flagship, nem?
Van a V30-ban amúgy értesítő LED vagy az AOD-on kívül más, jelzési lehetőség? XDA-n oylasmiket írnak, hogy LED-et lehet szimuláltatni a kijelzővel.
(#5694) ArsenalF Az amúgy gondolom itt is eltüntethető, nem? Mármint a 3 alsó gomb.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
válasz Mikemend #5692 üzenetére
Hogyne lenne, nemhiába az az LG "Flagship" Mobile
-
FerNandor
őstag
válasz DJ. Ru$y #5690 üzenetére
Igen, azért kérdeztem, mert a fórumon nem igazán láttam erre vonatkozólag problémát. Még a korai időszakban volt egy összehasonlító kép talán egy Samsunggal, ahol az LG-nek tényleg elég gyatra volt a megjelenítése (inhomogén)
Csak ugye az oled-amoledek szeretnek beeégni is.
Viszont 90.000 Forintért elég durván csábító ajánlat. Még mindig nem sikerült azonban eldönteni, hogy G7 vagy V30 legyen..
Kicsit az is visszatart, hogy 2. éves széria lesz, nem annyira friss már, de vannak benne olyan dolgok, ami miatt jobban tetszik a G7-nél."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
A kijelzővel van valakinek problémája? Többször olvastam, hogy nem homogén a megjelenítés, volt akinek beégett stb.
Azt mondjuk nem igazán értem, amikor azt írják, hogy széles meg nagy. Kb egy kategória a a méretek alapján a G3-mal, G4-gyel.
-
Én már vissza rá dobtam egyet pár napja, mert ha le esne, akkor a kijelző látná kárát
Amúgy farmer hátsó zsebbe rakás nem tett rá semmilyen karcot sem.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Nektek fólia nélkül mennyire karcolódik a kijelző?
Nekem az első fél évet kihúzta egy karc nélkül, de sajnos az utóbbi egy hónapban lett rajta 3-4 darab mély, és nem jövök rá mitől. -
DonMaster
addikt
válasz frankie! #5682 üzenetére
G7 banán v30 normál
amúgy v30-nak jobb a hangzása szerintem főleg minőségi fülessel , és nem mezei mp3 hanem normlis flac hi-fi minőségű .
p-oled jobb energia takarékosabb , nem véletlen lettek elég jo akksi idök v30-nál nekem spec a rekordom 10ora képernyö idő 1 töltésröl, teszt során , életszerü használatban kb 2naponta töltés és 3-5ora közötti SOT.
IPS és oled képernyő más ezt jobb ha megnézed pl mediamarkt-ban hogy mi a különbség.
szintért elsőre paszolnám, bár a véleményem az hogy szerintem ips- kijelzök adják a legjobb szineket, a ledeknél is, mint itt a oled vagy p-oled p-mint müanyag , de ez megint személyes vélemény, de nincs kivetni valom a v30-al szerintem nagyon jok a szinei,v30-ra jön 9.0 2019Q2-ben tehát hamarosan érkezik max 1-2honap, viszont nem mintha lenne lényege, mivel atom stabil megbizható rendszer van rajta amin az akksi idő brutális, és szerintem is az 2019 ápri patch-el még javult is.
mi döntene nállam, nekem nem jön be ez a samsung által behozott banán telo, hogy hoszukás és keskeny, + szeirntem a notch se kéne szerintem,
a v30 még az a normál kijelzős már fullvision-al felvértezve, tehát ez is már kissé elindult a hosszukás felé de itt még van normális szélessége is,
lg g7 153.2 x 71.9 x 7.9 mm (6.03 x 2.83 x 0.31 in) lg v30 151.7 x 75.4 x 7.3 mm (5.97 x 2.97 x 0.29 in)
jobb az arány szerintem a v30nál , + az akksi idő brutális.nyilván ha most kéne telot vegyek akkor vagy v40 vagy megvárnám a v50-et már. én még g szériárol jöttem a v szériára , de nem bántam meg, ebben sokat segitett a kijelző amimiatt az üzem idő brutálisan jó.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
válasz frankie! #5682 üzenetére
Engem a V30+ DS (Dual SIM) nem megfogott vagy hasonló, de tudtam az kell!
128GB tárhely is kellett (hiába pakoltam be 512-t plusszba) de egy szó mint száz, ez egy jó széria lett szerintem és minden pénzt megér (megfelelő ár/érték arányt képvisel) és persze értelmes keretek közt maradva (nem ilyenre gondolva, mint V10 esetén )◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
frankie!
őstag
Sziasztok! Szerintetek melyiknek van jobb hangja, egy G7-nek vagy egy V30-nak? Vagy egy és ugyanaz a kettő?
A képminőség tekintetében mi a helyzet? Alapvetően más a technológia, ami üzemidőben kiütközik, de mi a helyzet a lefedett színtérrel?
Nálatok mi döntene ha a kettő közül kéne választanotok? V30-ra is elérhető lesz a 9.0 Android? -
Mik76
senior tag
válasz DonMaster #5680 üzenetére
Igen. Ugy erzem ami a youtube-on folyik reklam neven az az elmult egy evben valami brutalis szintre lepett. Sokszor 2-5 perces beteteket akarnak bele eroszakolni egy videoba. Az alkalmankenti 5 masodperces dolgok is kizokkentettek, de az meg szo szo elment. Ez ami manapsag megy ezt koszi de nem...
Amugy koszi a tippet!http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
DonMaster
addikt
pl: brave böngészö yotube asztali nézetben megnyitod és letudod tenni hátérben futt, fülesel leeht vezérelni is. de vanak specko appok is hozzá .
amugy chrome-nál is megy asztalinézetben megnyitott youtube, régebben azt használtam csak az a memoria maitt kioffolt+ zavaro volt a reklám ami van yt-n. ezért a brave-re tértem át ott van adblock.[ Szerkesztve ]
-
-
Szia!
Szerintem ugyanaz!
Azért várd meg, hogy más is erősítse meg ezt.
Elvileg a sima és + verziók között ilyen (kijelző) különbség nincs.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Szerinteten kijelzőben van különbség a V30 és a V30+ között? Ha a bayen megrendelném a sima V30 kijelzőjét passzolna a V30+ -hoz ? Előre is köszönöm a választ!
Cimbee
-
Fred23
nagyúr
-
Mik76
senior tag
Azt tudja esetleg valaki hogy lehet-e egyaltalan olyat csinalni hogy ha a youtube-rol hallgatok zenet akkor ne alljon le valahanyszor taskot valtok?
Ez igy nagyon gagyi, bar lehet hogy csak tulsagosan hozza vagyok szokva a szamitogeprol zenehallgatashoz.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
joco1977
tag
válasz Mikemend #5670 üzenetére
Nekem folyamatosan eldobta a bluetoothos fülesemet (meizu ep52), ezzel a frissítéssel ilyen gondom már nincs.
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
Mikemend
senior tag
Lehet, hogy csak beképzelem, de mintha halványan javult volna az akkuidő...
-
aya
addikt
6xx-mb és csak biztonsági frissítés vicces
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Mikemend
senior tag
Nálam is megjött a frissítés, bár azért némi kamerabővítést el tudtam volna képzelni...
-
gretzky77
veterán
Nálam is megjött a frissítés! Gondolom a következő már a pite lesz, bár hogy őszinte legyek tökéletesen megfelel a V30 így ahogy van, imádom!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
LG Bridge (ver. 1.2.54) nem látom sem a V20-t, sem a V30+ , hiába csatlakoztatom és van beállítva minden ahogyan kell. Mi lehet a gond? (elba**ták a programot?)
Csak a program nem látja, amúgy minden OK vele.
-
válasz DonMaster #5663 üzenetére
Az is igaz!
Lehet nem is Updatelem, mert tökéletes így ahogyan van, V10-m és V20-m is pont ezen van és azok is tökéletesek.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DonMaster
addikt
válasz MaxxDamage #5662 üzenetére
jo de neked nem 1 simes van hanem dual sim-esed, azokra mindig ritkább a frissités és lassabb is.
-
válasz dajkapeter #5658 üzenetére
Nekem még mindig csak a "V20E-SEA-XX" van (2018.Aug.1.-i bizt. szintű) 8.0.0 Android.
-
DonMaster
addikt
és továbra sincs telenor volte.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
8.0.0
2019 ápri 1 bizt patch
firmware megjelenés április 3.
nem rétem miért május 10-én jutt el fota/ota-n a mobilra.
mikor tegnap legalább 3x és ma délelött legalább 2x lecsekolltam hogy van-e update és semmi.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz dajkapeter #5658 üzenetére
mi az újdonság?
reggel semmi nem volt, most rákerestem és ota-n jön nekem is DEC régios-ra.
de bizt patch-et ir csak.jo lenne egy volte támogatás , vagy mára 9.0 de volte támogatással .
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
Új update. V22j-APR-03-2019 (617,46 mega)
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
OPiiPO
veterán
köszi a linkeket!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dajkapeter
senior tag
Itt az egyik fórumtárs linkelt egyet. Most hirtelen nem tudom melyik kommentbe van, de verzióra 5.1.018.177470874
Nagyon jól kezeli. Annyi csak a hibája, hogy "hibát" dob váltásnál, de amúgy simán működik. Megszokás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Átálltam Google cam használatra, jobban bejön amint a gyári. Egy kérdés: tudtok olyan stabil példányt belőle, ami egyben kezeli a nagylátószögűt is?
Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
-
válasz unravel #5648 üzenetére
Jaja!
9H üveget mennyit kell cleanelni és az eredeti üveget mennyit kell? 10 vs 1 kb. az arány...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
unravel
őstag
válasz MaxxDamage #5639 üzenetére
A múltkori fóliás kérdésemnél nekem is felmerült , hogy nem tennék rá semmit, de azért féltettem.
Viszont undorító volt ahogy aláment a rengeteg por.
Szóval most nekem is csak a Ringke tok védi. És tényleg fura hogy nem lesz ujjlenyomatos sem.¯\_(ツ)_/¯
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Egy tipp,hogy honnan tudok beszerezni jó áron V30+ -hoz normális kijelzőt?
Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
válasz DJ. Ru$y #5643 üzenetére
Az még talán nem fáj.
Hajszálkarc mér elfér rajta◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #5639 üzenetére
Nem hordok semmi a telefon mellet, nem rakom le kijelzővel lefelé, ahol lehet tartóban, vagy puha anyagra teszem (melóhelyen pl), de sajnos mégis megjelentek hajszálkarcok már a kijelzőn. Ez van. Normál használat mellett nem látszik, de sajnos a tudat is "fáj".
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Mikemend #5640 üzenetére
Ohh elfelejtettem mondani hogy valamiert nekem 2 uveget tettek a dobozba, nem tudom veletlen volt-e naluk de a tisztitobol is 2-t adtak
Most az oldalt leragasztos modszerrel tettem fel amit valaki itt belinkelt nem olyan reg.(#5639) MaxxDamage
Ha nem valik be ez az uveg sem hosszu tavon, akkor en is felhagyok veluk. -
mitoman
tag
Nem tud valaki olyan helyet ahol még kapható duál ezüst, nem plusz kell tul nagy a felára.
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
válasz ArsenalF #5638 üzenetére
Nekem tegnap leesett a telefon és az üveg elcsúszott rajta, le is kaptam és most nincs rajta semmi (nem raktam rá másikat) ha már GG5 van rajta gyárilag, annak is bírnia kell... /nem rakok rá többet 9H-t úgy döntöttem/
Ja és érdekes mód az ujjlenyomat foltokat sem gyűjti úgy, mint a 9H-s üveggel tette.
[ Szerkesztve ]
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Mikemend #5505 üzenetére
En beneveztem egy ilyenre, tegnap jott meg. [link]
Ez vegre nem olajfoltos kozepen, igaz a szelen nem simul annyira ra mint az elozo, de tokkal mar egyaltalan nem eszre veheto, nekem sokkal jobbminosegunek tunik.Arra is rajottem az elozo leszedesekor miert porosodott annyira a ket kis erzekelo.
Felul hianyzik a ragaszto csik, igy siman bejut oda a por. [kép] -
dajkapeter
senior tag
Sokszor csinálja? Mert, ha nem akkor inkább az app körül keresném a hibát... Ha igen, akkor egy app törlés és (másik verzió) visszatelepítés lehet megoldja a gondot. Viszont, ha nem csak a messengernél, hanem úgy általában, akkor egy factory reset után, ha még mindig fenn áll a hiba, akkor gariztatni.
-
DeBe
tag
válasz MaxxDamage #5635 üzenetére
próbáltam kicsit ésszel megnyomkodni/kocogtatni hátha az, de semmi
-
Vagy lehet kontaktos ott valami (megeshet)
-
DeBe
tag
Srácok! Volt már ilyen valakivel?
Beszélgetek messengeren, erre egyszercsak függőleges kék csíkok és elment a kijelző, semmi kép. Érintésre, mindenre reagál de nincs kép.
Nagy nehezen kitapogattam az újraindítást és a leokézást, ezután újra jó a kép.Haldoklik a kijelző vagy valamelyik program gyilkolja?
-
MasOyama
őstag
-
válasz MasOyama #5630 üzenetére
1. Igen kikapcsolható külön a SIM / Be is. [kép]
2. Igen◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MasOyama
őstag
Két kérdésem lenne.
A két kártyás változatban be lehet állítani, hogy csak az egyik kártya legyen elérhető a másik nem egy időre? (nekem arra kell, hogy az egyik számom mindig elérhető legyen, a másik csak akkor, ha akarom, éjszakára kikapcsolnám).
Másik kérdés: jelzi e a készülék, ha az egyik vonalon telefonálok, és a másikon hívás jön? Köszönöm.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
válasz unravel #5628 üzenetére
[A V50 ThinQ 5G-től várja az áttörést az LG]
Nekem a V30+ ThinQ telefonra a mai napig nem jott Update /tavalyi van még mindig/
Azért az LG nem igazán törekszik a szoftver napi szinten tartására, így ne is csodálkozzunk ha nem igen veszik a telefonjaikat. Nálam a V30+ használva lesz ameddig be nem döglik és LG-t asszem többet soha nem veszek (vagy legalábbis mostanába biztos nem)Tudom felesleges itt a hőbörgés, mert megy minden szépen a telefonon, meg rendszer is patent. Míg egy kínai (sz*rra) havonta jön Update és már rég a Pie van hozzá, addig egy korábbi LG FlagSip meg nagyon le van maradva ilyen téren! (csak a legújabb modellek amiket épp kiadnak vannak új szoftverrel...többit le se sz*rják kb.)
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
.St.
tag
válasz DJ. Ru$y #5626 üzenetére
Milyen bug lehet? Arra már rájöttem, hogy attól függ a betűszín, hogy világos vagy sötét tónusú a háttérkép. Ha pl, feltettem egy sima fehér hátteret, akkor egyből fekete lett. Sötét kép esetén meg fehér. Csak sajnos ez nem mindig működik jól, mert van olyan háttérkép aminél a fehéret alig látni. Az lenne jó, ha manuálisan lehetne állítani.
-= St forever =-
-
.St.
tag
Sziasztok! G2-ről váltottam V30-ra és volna egy lehet egyszerűnek tűnő kérdésem. Aki tud, mondjon már valami okosat. Az értesítési sáv betüszínét, ikonok színét a widget-ek betüszínét és az ikonok feliratának színét szeretném az alap fehérről feketére változtatni. Ha felteszek egy másik témát, akkor átvált ez mind feketére (vagy a témában megadottra) de amint lecserélem a háttérképet, visszaáll fehérre. Ha egy mód van rá, nem szeretnék másik launcher-t. (igen tudom, lusta vagyok, nem szeretnék 5e -nél több hozzászolást visszaolvasni)
-= St forever =-
-
OPiiPO
veterán
sikeresen teszteltem a vízállóságot (kicsúszott a kezemből a csap felett, teljesen elmerült pár másodpercre) és megfelelt
-
válasz dSERiES #5621 üzenetére
Nálam is alámegy a por a fenti két kis körné az üveg alatt (érzékelő) de nem probléma, megfelelően felfekszik a többi részen és az a "por" nem okoz problémát a működésben.
-
dSERiES
senior tag
válasz unravel #5617 üzenetére
Nekem is ilyen volt, hogy aláment de elvileg van 'jó fajta' ami nem ilyen. Nekem itt segített MaxxDamage ezzel kapcsolatban, én még nem próbáltam ezt a fajtát.
⊿sff⊿
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz unravel #5617 üzenetére
A legkisebb probléma, hogy a szelfikamera képét elrontja. Ha alá tud menni por -> tud egy kicsit mozogni a védőréteg -> por van alatta és valami mozog rajta -> dörzsölik egymást -> instant karcolódás. (Ezért [is] dobtam le róla anno a fóliát.)
-
OPiiPO
veterán
Lehet nagyon láma kérdés: hogy lehet kikapcsolni hogy az USB-hez default alkalmazást kérjen állandóan? Nem akarok beállítani defaultot, mert többféle zenelejátszót használok, nem tudok defaultot megadni.
Köszi!
-
unravel
őstag
Sikerült foltmentesen feltenni.
Csak az a baj, hogy a szélére idővel alámegy a por. Ami szerintem a szelfikamera (<-de utálom ezt a szót) képét is elronthatja.¯\_(ツ)_/¯
-
Tobiás
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
válasz unravel #5613 üzenetére
1. Simán. - 1 - 2 - korában kb. első változat szerint szoktam felrakni, de most a V30+ ra a második mód tettem fel.
2. Nem tudom, nem tapasztaltam, talán próbáld ki.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
unravel
őstag
Heló újra!
Van két kérdésem.
1. Van akinek sikerült olajfoltmentesen feltenni az olcsó üvegfóliát? [link]
2. Koncertvideókészítésnél (1080p60) automatikusan bekapcsol HiFi audio rögzítés? (nem szoktam videózni bulikba)
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz DJ. Ru$y #5611 üzenetére
Én is erre gyanakszom.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #5610 üzenetére
Sosem kapcsolom ki, ugyan BT fülessel használom, de nem volt még ilyesmi. Szerintem beakadt nálad valami és a reboot megoldotta.
-
Más is tapasztalt már olyat, hogy a telefont nem kapcsolta ki éjjelre és reggel (délelőtt) a BT-t bekapcsolva párosította külső hangszóróval és a zene "akadozva" játszódott le?
Telefont újra indítottam és zene ment utána rendesen.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.- Hol lehet azt megadni - a G4 -hez hasonlóan -, hogy egy adott Wi-Fi hálózatot hotspotként kezeljen, ezáltal ne szálljon el az adatforgalommal azzal, hogy frissít, szinkronizál mindent? Nyáron sokszor használok sávos árazású Mifit, emiatt kellene.
- Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy időnként, mikor egy ideig nincs bekapcsolva a képernyő, lekapcsolja a wifit, mobilnetet?
Ki van kapcsolva minden energiatakarékosság rendszer szinten, és a wifinél is.
Abból veszem észre, hogy mikor felébresztem a telefont, utána 1 másodperccel jelenik meg az adott hálózati kapcsolat jele, és jönnek meg a korábbi értesítések. Úgy emlékszem, eleinte nem.volt ilyen gond.
Például a Mifi használat sem olyan egyszerű emiatt, mert lekapcsolódik a routerről ami emiatt meg elmegy készenlétbe, lekapcsolja a hálózatot, viszont mikor bekapcsolom a telefont, nem tud visszalépni a mifire. A G4-en ez olyan jól, egyszerűen működött.[ Szerkesztve ]
-
Kryptonite
csendes tag
Üdv! Van valakinek tapasztalata az AAshop-al? Tőlük rendeltem tokot a v30-ra, de egy hete a vásárlást vissza igazoló e-mail-en kívül semmi infóm nincs. Telefonszámot hívtam már sokszor feleslegesen, mert mindig ki van kapcsolva, e-mali-re, facebook üzenetre nem válaszolnak. Aggódnom kéne?
-
NandorHUN
addikt
válasz Kryptonite #5606 üzenetére
Az értékek amiket mondasz semmit nem jelentkenek.
Bármint a sima papíralapon leírt adatok egy fülesnél nem sokat fognak elárulni arról hogy szól.
32 vagy 46, 300 ohm semmit nem jelent.
Nekem is van 100 ezres 32 ohm-os fejesem és tudsz venni 20 ezerért is 600 ohm-osat.A B&O azért is szólhat jobban, mert csak 32 ohm-os, a 46 ohm a 10e-n meg még (talán)nem elég ahhoz, hogy aktiválja a telefonon a High Impedance modot, így a füles halkabban szól, és olyan mintha szarabb lenne (nem tudom így van e tényleg).
Amikor meg bedugod az átalakítot az rátesz az ellenállásnak, telefon felismeri és berakja magát High Impednace modba és több a kakaó.
Az átalakító segíthet rajta, de pl. 32 ohm-os fülesre kicsit felesleges a high impedance mód.
Nekem Custom ROM van fent, tehát alapból azt használom, mert jobb a soundstage, de egyébként valoszeg nem szórakoznék átalakítóval valahányszor bedugom a fülest/fejest. Én nem éreztem kevésnek a hangerőt normál módban se 32ohm-on.Ha meg fülest akarsz venni/ fejest arra van külön fórum. Ott leírod mik az igényeid, miről váltasz, mit akarsz venni fejest/fülest, nyitottat zártat, milyen zenét hallgatsz stb...
Én pl. most egy RHA T20-at használok egy Meze 99 Classic-cal, de lehet neked más az izlésed/igényed.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Kryptonite
csendes tag
válasz NandorHUN #5605 üzenetére
Köszönöm válaszod! Érdekes, hogy a B&O csak 32 Ohmot tud. Az e10c elvileg 46-ot. Sőt! Az E10c mindenben jobb értékekkel bír az általad leírtaknál. Nem értem. Egyébként próbáltam azt, hogy az e10c-hez mellékelt számítógép csatlakozót a telefonba dugtam, ami sima TRS és abba az e10c-t aminek meg ugye TRRS a vége. Nem azt mondom, hogy úgy szólt tőle mint a B&O de sokkal jobban mint annak előtte. Ez mitől lehet? Nem értek hozzá. Esetleg a v10 topikban emlegetett átalakítók segíthetnek rajta? Ha nem, milyen fülest érdemes venni hozzá? Sokáig szemezgettem Bose fülesekkel / itthon is van 1 pár Bose hangfal, és bitangul szólnak / de eddig nem volt "okom" kiadni 40eFt körüli összeget érte.....
-
NandorHUN
addikt
válasz Kryptonite #5599 üzenetére
Egy semmi extra B&O füles.
20 ~ 20kHz, érzékenysége 93.2dB, ellenállása meg a szokásos 32ohm.
Frequency response-ról meg nem tudom, de ebben a kategóriában nem nagyon szoktak ezzel foglalkozni..E10 meg nem egy nagyon jó füles, elmenni elmegy, vagy talán kicsivel jobb, mint amit általában adnak telefonokhoz.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Kryptonite
csendes tag
-
OPiiPO
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
"A becsült üzemidő elég siralmas" - mindezt a következtetést levontad pár órányi használat után komolyan?
-
DJ. Ru$y
félisten
Most vetted, miből becsülne szerinted bármi is, ha nem töltötted még legalább 10x? Ez minden androidnál el van mondva, az első 3-4 töltés esetén nem mérvadó, de még akár utána is változhat, hogy mit becsül rá a statisztika alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest