Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Van más is akinek vacakol a térerő? Megvan már egy fél éve a telefon, és fel se tűnt volna a dolog, ha nem kell másik telefont használnom az irodában. Ahol ülök az irodában állandóan szakadozik a vonal az LG-n, de úgy gondoltam, hogy biztos rossz a térerő, de a régebbi Huawei P9-emmel ezen a helyen semmi problémám nem volt. Illetve múlt héten voltam először vele külföldön és a roaming hálózatokat is sokkal tovább kereste, mint a Huawei, amit lecseréltem. Külföldi oldalakon találtam azért fórumokat, ahol a vételt szidták, de ebben a fórumban nem sok szó esett erről. Amúgy általában meg vagyok vele elégedve, de az, hogy mindig el kell mászkálnom vele, ha telefonálni akarok, elég idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- Kés topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged