- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jimmedly #6398 üzenetére
Persze utáld csak, főleg, hogy az egyik funkció magyar nyelven nem érhető el a készülékben Pie alatt, ezért aki szeretné használni a funkciót muszáj, hogy angolul használja... Néha azért nem árt gondolkodni fikázás helyett.
A kolléga pedig gondolom a megoldást XDA-n találta, ami kifejezetten angol, és átmásolta simán. 6 szót kell lefordítani.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
unravel
őstag
Akit zavar pitén a lag, az a developer optionsben az alábbiakat tegye :.5x-re vagy off-ra.
Window animation scale
Transition animation scale
Animator duration scale¯\_(ツ)_/¯
-
Mikemend
senior tag
válasz ETiborough #6395 üzenetére
Ott nem működik, így van! Viszont FHD 30 fps-nél igen, szóval ezért is lenne jó, ha nem zabálná a kijelző az akkut.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Mikemend
senior tag
Van olyan app, ami kikapcsolja a kijelzőt, miközben a kamera videót rögzít? Nem akarom, hogy hosszabb távon zabálja a kijelző az akkut, de videózni is szeretnék egy fix pontról, viszont bejön a kamerának a Világos módja, amit más kameraapp nem tud, ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz unravel #6388 üzenetére
Kösz. Be van állítva. Mégiscsak kell egy factory reset neki az update után?
A kocsi kihangosítójára is csak a hívás megy ki a zene nem. Frissítés előtt működött."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Igen. Be van állítva és pont az a bajom, hogy nem veszi észre.
Vagyis azt hiszem beállítottam amikor megvettem, de most még a menüpontot sem találom."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nektek működik az a funkció Pie alatt, hogy ha "felveszed" a telefont hívás közben akkor kapcsolja a hívást mintha zöld gombot nyomtál volna?
Nekem nem akar sikerülni."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
unravel
őstag
A következő update 2030ra várható
¯\_(ツ)_/¯
-
deleniz
lelkes újonc
köszi, az lesz végső esetben, hogy veszek1 GB netet...csak kicsit mégis hülyén jön ki, hogy alapvetően 400 GB használható net mellé kell vennem 1 Gb-t, hogy működjön. Gyakran vagyok külföldön, és mindig ezt csináljam? Persze igazad van és köszi.Hiszen ha más nem segít, ez is valami.
-
OPiiPO
veterán
-
unravel
őstag
Az aod fénye önmagától erősödik, halványul.
¯\_(ツ)_/¯
-
gretzky77
veterán
Múlt héten én is voltam Ausztriában és gond nélkül ment a net! V30 és Telekom
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
deleniz
lelkes újonc
-
deleniz
lelkes újonc
válasz goranje #6350 üzenetére
Köszi a választ! Továbbra sem tudom, merre induljak, ugyanis csak itt a fórumon is rajtam kivül 4 embernek ugyanúgy nem működött külföldön a mobilinternet, mint nekem, de mint említettem a családban más is ugyanígy járt a V30-cal. Egy hét múlva megint külföldön leszek és fogalmam sincs, addig mit találjak ki, hogy ne legyen vele gond. A Telekom, az LG szervíz sem tud egy épkézláb tanácsot adni. Pedig mindig a nagykönyv szerint van beállítva. Mindenesetre köszönöm a választ!
-
NandorHUN
addikt
válasz Mikemend #6364 üzenetére
Ezek a superglue-s meg hasonló baromságok telejsen felelslegesek.
Mindenki reklámozta hajlított kijelzőnél, hgy nem vegyen kijelzővédőt mert úgy is leesik. S7-nél így is tettem és betört a kijelzője. V30-nál már okosabb voltam és a Ali-s 2 dolláros kijelzővédőm 10 hónapig bírta. Most cseréltem le, mert berepedt.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz dSERiES #6351 üzenetére
Igen, bár ugye itt nem arról van szó, hogy rootolt telefonon mokolni kell, mert a telefon nem rootolt ha nem teszed azzá nyitott bootloader ide vagy oda. Ha nem teszed fel a Magisk-ot akkor nem rootolt és olyan mint egy akármilyen LG telefon azzal a különbséggel, hogy TWRP recovery van rajta.
Egyedül kb. annyit kell "mokolni" rajta, hogy felrakod a Magisk-ot is ha akarsz rá root-ot.
-
sonkuci
tag
válasz Brett001 #6365 üzenetére
"akik már egy század mp lassulástól idegrohamot kapnak"
ez amúgy tök vicces is lenne, ha nem az lenne a valóság, hogy pl névjegyeknél mikor görgetek lefele konkrétan akadozik, laggol úgy, hogy egy G4 nem akadozik sőt, gyorsabb. vagy menüben ugyanez ha görgetni kell. nem század mp, hanem konkrét másodpercek.
nyilván én is vicceskednék és szarnék bele, ha nem nálam lenne ez a szarakodás. örülj neki hogy neked nincs bajod.
további szép napot. -
Brett001
aktív tag
Pár nap használat után én is azt mondhatom, hogy a vezetéknév/keresztnév rendezés hiányát leszámítva semmi gondom nincs a Pie-jal. Nem tapasztaltam semmi jelentősebb lassulást. Vagy csak más az ingerküszöböm, mint másnak, akik már egy század mp lassulástól idegrohamot kapnak.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Mikemend
senior tag
Még egy dolog: valaki használt már ilyen UV-s védőt?
Ugyanis hiába vettem 3D-s üveget, olyan szépen beporosodott alatta, hogy az előlapi lencse ki sem látszik lassan... Szóval ha ez az UV-s beválik, akkor lecserélem ezt a mostani védőt -
Mikemend
senior tag
Aki vissza akar állni Pie-ról Oreora, itt egy leírás az XDA-n.
-
unravel
őstag
Engem az érdekelne hogy ez a Screen recording elvileg a pitevel jött. Hol lehet elérni?
¯\_(ツ)_/¯
-
Mikemend
senior tag
válasz unravel #6357 üzenetére
Itt azt írják, hogy a Nova okozhatja a laggolást, mert az nem RAM-ból fut Pie alatt, ha jól értettem:
"If you use Nova, the default launcher is not in RAM anymore. Only stuff you use remains in RAM.Nova might use more RAM than default, or default might use more than Nova. Basically, use what is good, the difference isn't going to be big."
Szóval akinek akadozik a rendszere, használ más launchert?
-
unravel
őstag
itt egy lagmentes
[link]¯\_(ツ)_/¯
-
dulu
csendes tag
válasz gretzky77 #6355 üzenetére
Nálam sem jöttek elő ilyen problémák mint sokaknál, sőt inkább ami nekem "probléma", az valójában nem az. Csak hiányolok pár dolgot, (ami orvosolható lenne custom rommal). Viszont míg garis nem akarom mókolni. Egyébként flottul megy minden. A névjegyzék nálam is kaotikus de ez apróság. Se lassulás se akadás. Bridge-el telepítettem, utána hard reset, újra belaktam. Működik ahogy kell.
Ui. :
Amikor megkaptam, alapból oreo volt már rajta, a dobozán meg LGV30ThinQ felirat. Olasz régiós és a hardververzió 1.1. Nem tudom ez jelenthet-e valamit vagy sem.A ram ugyanúgy 1.2-1.3Gb szabad. Ha megy több app is egyszerre akkor csökken le 800-900-ra.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Kopp kopp lekopogom, nálam semmi probléma nincs! Én Ota frissitettem és egy két apró baki volt illetve furcsa volt,hogy smart doki alatt Oreon olyan 1.2-1.3 GB mindig szabad volt itt pie alatt olyan 7-800mb! Csináltam PC-vel egy újra telepítést és úgy néz ki helyre álltak a dolgok! Szerencsére nálam nincsenek ekkora problémák mint amiket itt páran írnak! Kopkop
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
jimmedly
senior tag
Kb négy nap használat után nekem úgy tűnik alakul a rendszer. Már nem laggol, nem olyan rettenet darabos mint eleinte. Mintha optimalizálódna?
-
aya
addikt
Na most már jó a 9,0 rendszer, csak hát sajnos factory reset kellett hozzá.
Restore után reggelhettem mindent újra, nagy értele nincs a backup/restore-nak szar az egész.
A rendszerem lassabb volt mint a g2-öm pedig az már nyugdíjban van.
Most épp az lg watchomat nem akarja....悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
dSERiES
senior tag
A szabad RAM-nak az átlalános rendszersebességhez sok köze nincs (max újratöltögeti az alkalmazásokat), de ha pluszban az alk. indítási sebesség is lassú + akad, hosszú listákban is, az elég kellemetlen.. valami komolyabbat rontottak el benne.
@6344 NandorHUN: "Ez a gyári kdz" ......ből késztített flashelhető .zip v2-es verziója (ha az, amit linkeltem) amivel root-olt telefonon még mókolni kell, stb. Az gyári.
De látom, hogy elbaszták LG-ék sajnos, nem lett jó a rendszer. Laggol másnak is, stb.
⊿sff⊿
-
goranje
tag
válasz deleniz #6217 üzenetére
Szia!
Na megjárta Szlovákiát, de nekem semmi gondom nem volt a hálózattal, ment minden rendesen. Símán tudtam hívni, fogadni, és ment a 4g is rendesen.
A V10 viszont az nem tudott semmit csinálni. Abban most egy Dominó kártya van. Direkt azért tettem bele hogy kint legyen netem, de még telefonálni sem lehetett. Gondolom valami beállítás hiba lehetett,Szerencsére a V30 mindent megoldott.
-
sonkuci
tag
egy kis összefoglaló pite frontról.
- kb az egyetlen pozitivum számomra, hogy jobb lett az aksiidő. mármint nekem ugye eddig botrányos volt, az jelentősen javult (1-1,5 óra plusz screentime)
- gmail értesítések késnek úgy 30-40perceket, jó esetben, van hogy nem is jelzi
- zárolt kijelző mellett ha pl viberen irnak nem mutatja mint eddig (kép+üzenet mert igy állitottam be), csak ilyen idióta rövid üzenet van, ami nem tetszik.
- menüben laggol, főleg ha hosszú a lista és görgetek lefele akadozik mint a picsa
- sokszor bezár alkalmazásokat ha csak a háttérben fut (pl játékok) eddig ilyen nem volt, ez sem tetszik
- a galéria tetü lassú minden megnyitáskordióhéjban ennyi, most rákeresek hogy kell downgradelni
-
NandorHUN
addikt
válasz dSERiES #6339 üzenetére
Ez a gyári kdz. Eredeti gyári rendszer, nem egy "tákolt valami".
Redditen meg vannak páran akik szintén nem működik ez vagy az rendes OTA frissítés után, szóval az, hogy XDA-ra beírnak hibát nem azt jelenti, hogy a kdz hibája. - ami újra, az eredeti gyári frissítés. Különbség, hogy nem OTA-t teszed fel hanem géppel.
Mindegy. Most maradok HAVOC-on, az biztos jó.
Aztán pár hónap múlva megnézem hátha készült gyári Pie rendszerből egy gyári alapbú Custom ROM.[ Szerkesztve ]
-
Sigma7
tag
Vízszintes állásban, videó, filmnézés közbeni hangerőállítási kisérlettől, csak az én állapotsávom vadul meg és vált hirtelen fehér, üres területre?
-
SZATA
senior tag
Nektek gyári Pie-on mennyi memóriát fogyaszt egy belakott rendszer?
Nekem 3.6 GB-ot, úgyhogy nem sok marad, azért jelentek meg az új rendszerrel a belassulások szerintem.
-
dSERiES
senior tag
válasz NandorHUN #6338 üzenetére
Én ebből a gyári ROM-ra vonatkozóan nem nagyon vonnék le következtetést, ha erről van szó.
Nézem van, akinek a QuickCharge nem megy, van akinek a VoLTE.. gyárin ezekkel gondolom nincs gond.
Pl. ezt nem tudom flashelted-e ("e. Install @JohnFawkes AnyKernel 3 RCTD Remover (root checker disabler); this disables LG's firmware root checks, which may impede performance."Mindenesetre ez a gyári rom-ból tákolt vmi, az hogy ez szar, nem biztos hogy a gyári ugyanilyen. Lsd. pár hsz-el feljebb, van akinek nincs gond vele.
Megjegyzem én még nem próbáltam[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
dSERiES
senior tag
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz dSERiES #6329 üzenetére
Nem az a baj, hogy lassú. Vagy nem csak az.
Hanem hogy egyszerűen nem fluid a rendszer és pl. alkalmazásváltásnál is az érzékenység túl lett tolva:Elhúzásnál egyszerűen nem lehet visszaváltani előző alkalmazásra egy mozdulattal. Vagy ha ki akarod választani az alkalmazást, akkor elhúzod a kart jobbra és rögtön 3-at ugrik. Ha meg nem mozdítasz rajta elég nagyot akkor Google Now jön be. Egyszerűen szar az egész.
Erre jön rá a szar animáció pl. új alkalmazást nyitok meg majd elhúzom a kart (vagy fel) akkor van, hogy még az az alkalmazás van az új helyén ami előzőleg volt még ott (megnyitás előtt), erre a rendszer "ugrik" egyet, hogy beraktja az újat.Lehet ez az nem látja annyira aki most váltott Pie-ra, de egy AOSP alapú ROM-on pl. HAVOC vagy LOS-en egyszerűen tökéletes a rendszer. Tiszta, gyors, letisztult, és tökéletesen használható. Ha elhúzom az ujjam alkalmazásváltásnál, akkor pontosan tudom mennyit kell rajta húznom, hogy az előző vagy 3. megnyitott alkalmazásra ugorjon. Vagy épp az utolsóra. LG féle Pie-on ez lehetetlen.
Ezen felül a RAM management is borzasztó. Megnyitok pár alkalmazást, akkor egy csomót újratölt.
Még a sebbeségtől meg a microlaggoktól el tudok tekinteni, mert azzal kiegyeztek, de ez az egész együtt így sok. Főleg, hogy nem arról van szó, hogy szar lenne a telefon.
Havoc ROM-on pl. tökéletesen fut a rendeszer és semmivel nem lassabb a V30 mint ma kijött új telefonok.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Pie rendszeren vagy már vagy még Oreon? Mert Pie esetén lehet kell downgradelni.
Itt lépésről lépésre le van írva. Kb 20 perc és nagyon könnyű. Elég egy USB kábel és feltelepített ADB a gépre.
Kicsit nehéznek tűnhet, de nagyon egyszerű az egész. Csak azért sok mert lépésről lépésre pontosan leírják hogy kell
Aztán ha fent van TWRP recovery, akkor már pofon egyszerű, csak leszedsz egy akármilyen ROM-ot
Pl EZTés telepíted TWRP/ Install-ban.
Nem LG alapú ROM-okban (pl. amit linkeltem) nincs LG kamera, DE szerintem élményhez annyit hozzá ad, hogy megéri őket használni, mert sokkal jobbak mint az LG rendszere.
Kamera helyett persze tudsz mondjuk GCAM-ot használni, amik ráadásul jobban is működnek rajta, mint LG Stock-ra telepített GCAM.[ Szerkesztve ]
-
sonkuci
tag
válasz DJ. Ru$y #6313 üzenetére
volt. csináltam én már mindent, factory reset, kikapcs, restart, egyedül a földhöz nem vágtam még, bár szeretném.
még a menüben is akadozik, ami elég érthetetlen számomra, meg teljesen random dolgok közben (pl megnyitnám a névjegyeket) és gondolkozik pár mp-t. nos, teljesen megérte frissitenem...@6316, nekem nem tetszik az új aod, szines meg csilivili meg ha 12éves kislány lennék a virágos/gyémántos bullshit biztos bejönne, meg azzal a hányinger betütipussal is biztos, de nekem mutassa az időt azt jó napot. kb 2 frissitéssel ezelőtti volt (nekem) az igazi, amikor 120as betümérettel (értsd k. nagy számokkal) mutatta az időt azt jó'van.
btw, örülj neki, hogy neked jó, én meg szophatok ezzel a csodával.[ Szerkesztve ]
-
VoLTE megy a PIE-n? /pl. Telekom szolgáltatónál/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gretzky77
veterán
Hát nem tudom én OTA toltam fel és nekem semmi eget rengető probléma nem jött elő, FR nem volt nem érzem szükségét!
-
Mindenképp, mert jobban jársz látod
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #6308 üzenetére
+1, letiltottam az autoupdate-t is a biztonság kedvéért, maradok a jelenlegi jó ki fürge rendszeren
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dSERiES
senior tag
Hát ez eddig nem túl bíztató srácok. Asszem én várok még a frissítéssel.
Remélem LG nem csak ilyen muszájból kitolt rá valamit és lesz még javítás / frissítés Pie-on is.
Köszi mindenkinek a tapasztalat-megosztást
⊿sff⊿
-
sonkuci
tag
hát nem tudom.
lefrissült ez a csoda pie, hát.. sokkal lassabb lett a telefon, mint előtte volt. vibernek konkrétan kell vagy 2 mp mire megnyilik, (sőt, menüben is gondolkozik másodpercekre!! szerk.) az AOD újitások szarok, egyáltalán nem tetszik semelyik újitás.
aki teheti szerintem ne frissitse erre a szarra. vagy várja meg amig valamit kezdenek ezzel, mert számomra ez kb botrány.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz DonMaster #6309 üzenetére
Lehet hogy jó az aksi, de én komolyan nem értem hogy bírjátok ki ezen a rendszeren.
Régi Oreon amúgy érthető, hogy animációs lag vagy kevésbé smooth" élmény alkalmazásváltásnál nem volt feltünő, mert ott más az animáció és mechanizmus. De itt Pie alatt ez a csusztatásos alkalmazás váltás egy katasztrófa volt. Ugyanez a rendszer van egyébként többi Pie alapú ROM-on is DE ott működik rendesen.
LG Stock rendszerén viszont egyszerűen túl érzékeny. Ha nem húzom be eléggé akkor OK google jön be, ha meg rendesen behúzom akkor animációs laggal rögtön 3 alkalmazást ugrik vissza. De még ha el is találom hogy pont visszaváltana is késik az animáció, ami miatt "ugrik" egyet az egész. Katasztrófa.
Többi ROM-on megy tökéletesen szóval nem a hardware hibája, hanem szar LG Pie-é.
Aksi ide vagy oda. Ez is egy kalap sz*r.
Lehet aki elbíbelődik vele az is csak azért teszi, mert nem próbálta milyen a Pie élmény rendes szoftware-n.Mindenesetre Custom ROm alatt ez a telefon még jó lesz nekem olyan 1-1,5 évig az biztos. Aztán az is lehet LG direkt lassított rajta, hogy eladja az új készülékeket, mert sebességben nem látok különbséget Custom ROM és mondjuk V40, V50 sebessége között.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz MaxxDamage #6308 üzenetére
Ami viszont jó hogy parnapos tapasztalattal mondhatom hogy sokkal jobban kezeli az akksit. Mind ezt úgy hogy belakás nélkül volt ilyen es most már 1 éves és bevan lakva és akksija mintha új lenne
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
válasz NandorHUN #6307 üzenetére
Akkor jobb is, hogy még "hivatalosan" nem jött ki az én (V30+ DS) verziómra, mert ha ki is jön, hagyom a fenébe és marad a jelenlegi jól bevált és megszokott rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Fel is tettem legújabb HAVOC ROM-ot.
Hát ég és föld a különbség használhatóságban. LG nem tudom hogy tudta így elcseszni az alkalmazásváltót. Pedig nem is a lassulásról van szó, hanem a gesztusvezérlő érzékenységéről meg az animációról.
-
vorosp
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a gyári kezdőképernyőn a "parancsikonokhoz" tartozó felirat méretét hogyan lehet kisebbre venni? A betűméret módosítása nem segít. A régi verzió alatt szebbek voltak a feliratok. Olyan, mintha egy HD ready-s kijelzőt néznék sokszor és nem egy 2880*1440-s kijelzőt...
-
NandorHUN
addikt
Srácok, szerintem én visszaváltok HAVOC-ra, bármennyire is szeretem azokat az extrákat amiket az LG gyári ROM-ja ad, ez a Pie rendszer számomra egy gyalázat.
-
Mikemend
senior tag
válasz balii22 #6303 üzenetére
Plusz azért is örülnék neki, hogy ha már a szelfikamerára meg tudták oldani egy optikával, szoftverrel, akkor a hátsó kettőre, ami eleve jobb, miért nem?
Google kamerával valahogy nem barátkoztam össze. A Night mode ki is akasztott, ahogy az működik, szemben az LG Világos módjával, ami abszolút tökély nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest