- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veze
őstag
az LG billentyüzet hááterét lehetséges feketére állítani? ha igen, hol? ennél a telefonnál valahogy sehol nem találom ezt az opciot...
-
veze
őstag
ma hozta a futar a készüléket, mobilcorner.hu -tol vettem 1 év gyártói garanciával árulták
gyorsan megérkezett , bontatlan doboz , számla és gyári garancia és tartozékok.
Beregisztráltam az LG oldalán az adatait, és azt irja hogy pótalkatrészre 12 hónap garancia, munkadíjra 24 hónap
Egyébként a készülék teljesen rendben van, nem lehet okom panaszra a webáruházat illetően. -
gretzky77
veterán
válasz rolandhun95 #5891 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
rolandhun95
tag
Hello, észrevettem valamit a kamerával kapcsolatban.
Széles látószög, sötétben
Ez ISO3200, 1/4000 csak hogy jobban látszódjon a hiba.Ez másnak is ilyen? Széleken nagyon durva.
-
ady74
csendes tag
Sziasztok.
A "222" régió az vajon mi lehet?
Ez található a "Szoftver verzió"-nál: V21m-222-01
Előre is köszi az infókat. -
veze
őstag
válasz adalbert1 #5882 üzenetére
én innen rendletem [link]
edigitalt én is néztem ,Túl azon , amit írtál, kb 15k különbség van az árban is..
csütörtökön adtam le a rendelést, pénteken küldték a mailt délután hogy a GLS-nek átadták csomagot a következő munkanapon fogják hozni Ez most pünkösd miatt majd kedd lesz. Rákerestem itt a topicban is erre a webáruhazba, rosszat itt sem irtak rola, arukeresőn se nagyon olvasni róluk negatív észrevételt.
kiváncsian várom főleg azt hogy tényleg gyári garancia lesz e vele , ahogy írják és milyen tartozékokkal érkezik ( elvileg ez is "minden gyári tartozék" lesz) hét elején vettem egy huawei mate20 lite -ot (firstphone) ( netes rendelés volt bolti átvétellel, helyben) de egyik nap átvettem, másnap már vittem is vissza Nem az én világom az a telefon... Tul régota már csak LG volt a kezemben ( G2, G4) :-) A FirstPhone javára szóljon itt, hogy korrektül azonnal kp-ban vissza is adták a boltban az árát. nem sz@rakodtak, akadékoskodtak .
Egyébként már volt olyan LG telefonom aminek bolti garanciája volt nem gyári de amikor problémám volt vele, felhívtam az LG váci uti szervizét és minden további nélkül garanciában javították csak olyan számla kellett hozzá amin rajta volt az IMEI száma is. Az eljuttatás költsége engem terhelt, de vissza már ők küldték ingyé.. és nagyon gyorsan készen voltak vele Ez pozitív hozzáállás az LG részéről, ha még most is így kezelik a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, valaki vásárolt V30-at az alzától? Ez gariztatható a hazai LG-nél, ha lenne valami vele? Igaz, most az edigitalnál is csak 110k, de náluk nem szívesen költenék pénzt, az eddigi tapasztalataim alapján az alza sokkal szimpatikusabb cég.
Samsung oled panelja után milyen a kijelző (megnézném, de kb. sehol sem láttam kiállítva)? Egy Galaxy A8-ról váltanék, annak nagyon nem vagyok megelégedve a kamerájával (azon kívül amúgy kb. minden tetszik benne), egy S7 után botrányos - ha jól olvastam a V30 tud OIS-t, így az A8-nál úgy gondolom, hogy jobb lenne.
Van valaki, aki használt S szériát is, és utána/előtte V30-at? Mi a véleményetek a kamerájáról, ha az S szériához hasonlítjátok?Akinek tört a kijelzője, az használt valamilyen tokot? Egy Spiegen Rugged Armor-t vennék mellé, azzal az S7-en is jó tapasztalataim voltak.
Ahogy olvasom a topicban, a fólia kérdésre itt sincs igazán jó megoldás, aki fólia nélkül használja, annak mennyire karcolódik (gondolom annyira, mint a többi GG készülék, ez amúgy szerintem bosszantó, simán zsebben hordva nekem az S7 és A8 is rengeteg kisebb karcot összeszedett, pedig semmi nem volt melletük, és a zsebem sincs tele homokkal )? -
DonMaster
addikt
válasz Szabadh #5880 üzenetére
*#*x4636#*#*
teleofn információ ha szürke a gomb, akkor várni Lg szoft frissitésre amiben aktiválásra kerül a funkció.digi-t elsö szolgáltatóként nem érdemes még emliteni.(még csak only másodlagos sim)
ha dual simed van v30ds akkor telepisd fel az indiai firmware-t xda-n találsz infot,
indiai dual simes-re aktiválva van a Vowifi és VoLTE is a szoftban, csak az nem jo a simára, kell root meg miegymás de xda-n ott az info, hogyan kell csinálni.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Szabadh
tag
Engem is utolért a VoLTE es VoWifi funkciók hiánya. A digi mobilhalozata miatt.
Hol tudom leellenorizni? Hogy működnek e?
Szerviz menüben bekapcsoltam -
fecus
őstag
Ha jön a frissítés honnan tudom hogy csak biztonsági vagy az android is lép egyet?
Azért kérdezem, mert a feljebb lépéssel várnék a tapasztalatokra."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
gretzky77
veterán
G7-re kijött a pite!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
válasz gretzky77 #5871 üzenetére
Nem tudom, majd megmondják a szervizben kivizsgálás után.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gretzky77
veterán
válasz MaxxDamage #5870 üzenetére
De ha viber esetén minden oké akkor nem hiszem,hogy hangszóró probléma lenne!?
-
Hívtak a V30+ VoLTE ügyében a szerviztől és azt mondták nézték a Telekom VoLTE támogatott készülékek listát és csak pár modell szerepel rajta (na meg az van írva, hogy folyamatosan bővül a lista) bár nem tartom valószínűnek, hogy a V30/V30+ rajta lesz majd. Hangszóró probléma miatt meg tovább küldik kivizsgálásra, aminek az átfutási ideje 2-4 hét.
/Messengerbe a jelzés/hang tompa,torz stb. és nem teljes, Vibernél minden OK/
Remélem ők tapasztalják... A V10-be mind2 jó◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Én is várok majd a felrakásával, itteni vélemények, tapasztalatok alapján teszem majd fel. (de hol van az még! )
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aya
addikt
Nekem semmi gondom nem volt az újlenyomattal, úgy látom frissítés előtt nem árt benézni ide hogy kinek mi lett a gondja, előre parázok a 9.0-tól, ha nem lesz benne dts akkor fel se teszem
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
válasz DJ. Ru$y #5865 üzenetére
Igaz!
Nekem is mondta a szervizes, hogy vigyem vagy küldjem fel a V30+ telefonom, erre mondom neki igen, ez H930 DS (V30+) és erre...jaa azt nem importálták idehaza, és nem is került forgalomba, de én költségemre azt is javítják... így inkább felvettem a kapcsolatot a bolttal és kértem garifutárt (mivel garis náluk) és korrekten küldték is (tegnap) azóta nem jelentkeztek (remélem holnap fognak hívni)Aztán lehet potya úton lesz a V30+ telóm. /szoftverileg kivitelezhető a VoLTE -t megcsinálni idehaza is, egy szerviznek meg alap/rutin feladat kell, hogy legyen.../ majd kiderül.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #5864 üzenetére
Ha olyan készülék amire él a magyar gari, vagy nem járt le az egy év. Különben meg bármelyik másik szerviz, nem kell a váci úti, van valószínűleg annál olcsóbb is.
Legelső az FR, én mielőtt kérdeztem volna, tuti kipróbáltam volna.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Szia,
Szerintem küldheted/viheted a Váci útra LG szervizbe
Előtte még próbáld meg az FR-t (hátha)[ Szerkesztve ]
-
Robber
csendes tag
Sziasztok!a legutóbbi frissítés óta eltünt az ujjlenyomat a telefonomról...úgy értem,nem érzékel,s menüben sem ajánlja fel az ujjlenyomatot!egy időben még azt is kiírta,hogy nem érzékelhető az ujjlenyomat,indítsam újra,de egy pár napja már ezt sem,s hiába indítom újra..valakinek esetleg van ötlete mit tegyek?
Robber
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
V30ra van már hivatalos 9.0?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
válasz DonMaster #5858 üzenetére
Tegnap akivel beszéltem telefonon az LG szervizbe, az is azt mondta, neki is V30 van és ilyen "VoLTE" -t nem is látott rajta, mint ami pl. nálam van a V30+ DS -n.
Intéztem a bolttól gari futárt és elvileg holnap jön érte felveszi és elviszi, átvették (szerviz) és majd telefonon jelentkeznek. (megoldják vagy nem - szoftveresen meg lehet oldani, de azt én inkább kihagyom)
-
DonMaster
addikt
válasz MaxxDamage #5857 üzenetére
nekem DEC régios van és azt modnták csak szolgáltatoi kapja meg pedig a DEC az regionálisan itteni jo nem mediamarkt os HUN de akkor is, kiváncsi vagyok akinek HUN régios van annak megy a VoLTE
-
Ide
Beszéltem az LG Support-al és beszéltem az LG Központi szervizzel is a V30+ DS VoLTE ügyében és nem valószínű az, hogy fogom tudni használni itt EU/HUN régióba a szolgáltatást a hazai szolgáltatónál. Talán a PiE majd jelenthet kis reményt, de az sem biztos.
Magyarul elmondható az, hogy olyan telefont használok, amit nem erre a régióra lett gyártva, eleve itt nem is lett importálva/forgalmazva. Mind1, ennyi baj legyen. A VoLTE nélkül még használható minden másra ez a jó kis telefon. /ez a lényeg/
De lehet felküldöm a bolti szervizbe (garis), szerintetek érdemes? + Messengeren ha jön üzenet és a hang/jelzés az kb. nulla ahogy jelez (szoftver hiba?) Vibernél jó a hang jelzés pl.
-
Brett001
aktív tag
#gretzky77, Dj Ru$y Köszi! Az volt a gond, hogy rátapicskoltam én a "példány menése" gombra, de a DCIM könyvtárban kerestem. Alapból a gallery/quick video editor-ba menti a lelassított videót.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
rolandhun95
tag
Egy kis érdekesség, tapasztalat:
Videózásnál ne használjátok a Hi-Fi hangfelvételt, mert nálam össze vissza ugrál a hang. Sokkal jobb nélküle. -
gretzky77
veterán
válasz Brett001 #5852 üzenetére
Szia!
Sztem ha csinálsz egy lassított videót akkor amikor lejátszod,ki tudod jelölni mettől meddig legyen lassítva majd elmented! Ha az elmentett videót másolod át,sztem jó lesz! Nekem mintha ez rémlene,de nem tuti!
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha lassított videót csinálok a telón nézve jó, de ha bemásolom PC-re, akkor ott meg normál sebességgel játssza le?
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
DonMaster
addikt
ezt probálta valaki?
*#*#3646#*#* -nál nekem nem aktív a volte vowifi fül , de lehet igy menne mind kettő ha valaki probálta az irja meg hogy utána működik .n.gab
aliexpres vagy ebay, de még ugy is legalább tipre 20e lesz.
képernyö és érzékelő egyben szokot lenni, ez is drágát a dolgon . házilag meg lehet csinálni, yotube-on vannak vidik , de szerintem szaküzlet, viszont akkor 60e ahogy irtad , csak házilag ugye nem garantált a vizálloság ,[link] alin touch de ez is 100dollár ami kb 30 e + futás + lehet hogy vám is áfával, akkor emg már közel 45e nél vagy , én inkább szervizben csináltatnám meg, LG-nél, de ahogy gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos leesett a telefonom és betört a kijelző illetve végig repedt egy 2centis részen a sarkán. Tok és fólia is van rajta pedig. Pont a kettő között tört. Sajnos nem 3d fólia.
40-60 körül mondják a cseréjét. Kijelző és érintő.
Érintésre viszont reagál. Nem hiszem, hogy baja lenne.
Csak kijelzőt lehet a telefonon cserélni? Valaki cserélt már esetleg kijelzőt?
Ha lehet honnan lenne érdemes beszerezni? Mindenképp szerviz kell cseréhez?[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
én már nem használok fóliát. sokkal jobb nélküle. (nem ragad, nincs annyi ujjlenyomat, könnyebb letakarítani, nem megy alá a por, szebbek a színek)
a tokom pedig Ringke [videó]
nem szoktam , de pont tegnap ejtettem élére a telefont. semmi baja.¯\_(ツ)_/¯
-
goranje
tag
válasz rolandhun95 #5842 üzenetére
Már az elejétől fogva olvasom a topikot, látom én hogy ez nem egy egyszerű történet.
Igazából utálok én minden féle tokot, de ez a teló olyan mint egy angolna egy vödör tako...-ban, úgyhogy rendeltem egyből egy átlátszó tokot, legalább nem szaladgál ki a kezemből.De jó lenne egy üvegfólia is mert a V10-re nem raktam rá amit kaptam hozzá, mert hát minek is? nem dobálom én a telefonjaimat... aztán egy "átturnézott" éjszaka után akkora lyuk lett a másodllagos kijelző magasságában hogy csak na. Hát azért ezt jó lenne elkerülni.
Belföldről ideiglenesen egy ilyet néztem:[link]Amit meg a kollégák osztottak itt meg:
[link]
[link]
[link]Majd ezekkel is próbát teszek.
-
Nillkin tokkal megy gond nélkül a vez.nélküli töltés.
-
motofi
aktív tag
válasz rolandhun95 #5842 üzenetére
Szia! A flip tok milyen? A vezetékmentes töltés megy rajta? Nekem is van fent teljes lefedésű üveg, de mintha mozogna és rontana az érintés érzékenységen.
-
rolandhun95
tag
válasz goranje #5841 üzenetére
Állandó probléma lesz V30-ra a fólia kérdés. Én már a hatodik boltot járom be hogy van e, de sehol. Amit rendeltem hydrogel fóliát meg 10 percet szenvedett vele a csávó, de nem tudta felrakni, úgyhogy ment a kukába. Letettem róla. Vettem egy flip tokot.
Én elég poros környezetben használom a telefont, mégsincs rajt még egy karc se. -
goranje
tag
válasz dajkapeter #5839 üzenetére
Köszi!
Igazából benéztem mert üveg fóliát akarok, ez még ugye nem az.
Megpróbálok feltenni egy olcsóbb verziót amit itthon lehet kapni, meg még rendeltek gyorsan kínából valami olyat ami a teljes felületre jó lesz. -
dajkapeter
senior tag
válasz goranje #5783 üzenetére
Nekem van/volt ilyen fóliám. Szerettem. Eléggé tapadós műanyag érzete van. És bár gyűjti az ujjlenyomatokat, de egy pamutpólón végig húzva egyből lejönnek. Aránylag nehezen karcolódik. Egész könnyű feltenni. Én aliról vettem durván harmad áron. Tényleg rámegy a szélére is. Nillkin tokkal tökéletesen szinkronba van. És az enyém méretpontos volt. És kevésbé tükröződik, mint a sima budget fólia.
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
David3
őstag
válasz Szabadh #5836 üzenetére
Külön kell kezelni a dual sim és az egy sim kártyát befogadni képest telefonokat - legalábbis az LG esetében biztos. Ez nem szoftveres variálás. : ) Ha dual sim-es telefont szeretnél, venned kell egy olyat. Szoftveresen nem fogod tudni megoldani.
Egyébként a dual sim-es LG V30-asban valóban úgy van, hogy a 2. sim foglalat helyére tudsz betenni microSD kártyát is.
-
Szabadh
tag
Egy elméleti kérdés.
Az én v30 asom egy kártyás. De most jó lenne ha dual lenne. Mert kipróbálnám a digi mobilt.
Ha szeretném, hogy dual sim - es legyen, akkor elméletileg elég a dual simes szoftvert feltenni rá?
A foglalat benne olyan, hogy a mélyebb részén van a sim kártya tartó, a külső részén a mico sd kártya tartója. Amibe be lehet rakni egy sim kártyát is.
Általában. Legalább is a Huaweinel minden telefon két kártyásnak készül. Az egy kártyasok csak szoftverben. Illetve a sim talcában különböznek.
Vajon az Lg nél is így van? -
unravel
őstag
válasz rolandhun95 #5834 üzenetére
Köszönöm szépen. Én valahogy azon a vonalon akartam elindulni hogy ne is szinkronizáljon a Google fiókkal de ez így jobb lesz.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Heló,
A Google calendart szeretném csak használni. Hogy lehetne a gyári naptárt úgy letiltani hogy ne értesítsen az is?¯\_(ツ)_/¯
-
dSERiES
senior tag
Pár nap tapasztalata alapján: tényleg jobb az akkuidő valamennyivel az új, áprilisi frissítéssel (V22j).
Az új AoD-hoz én már úgy hozzászoktam, azt se tudom milyen volt a régi. Az új több beállítást tud (pl. kép ha jól rémlik nem volt a régiben).
⊿sff⊿
-
rolandhun95
tag
Hú. Mivel a telefon legnagyobb erénye a zenei adottsága, TIDAL MQA lejatszáskor nem engedi bekapcsolni/módosítani a Hi-Fi Quad Dac-ot. 😮
Mikre nem jön rá az ember..
Már alig várom hogy vehessek ehhez egy audiofil, (vagy) jobb minőségű fejhallgatót.[ Szerkesztve ]
-
válasz Szabadh #5829 üzenetére
Szia,
Infra port az nincs benne (sajnos)
V10 & V20-ba még volt, ebbe nincs.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Szabadh
tag
Sziasztok.
Pár napja hasznalom a telcsit. Talán momdhatom, h végig értem az összes funkción, meg programon.
Távirányító program nincs benne? Nem lelem. Huaweiben volt egy univerzális ami jó volt tv hez, klimahoz mindenhez. De azt megint nem találom Google Playen.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz dSERiES #5824 üzenetére
Ok. Csak pont az a lényeg, hogy meg ne szólaljon, tehát semmit se fogadjon se hívást se üzenetet.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz gretzky77 #5822 üzenetére
A repülő üzemmódban eszi a legkevesebbet? Nekem éjszaka nem kell telefon, csak ébresszen és ne zabálja meg az aksit.
A Huawei-en volt egy ikon ami kikapcsolta a képernyőt mint a hátsó gomb. Nem kellett kapcsolgatni. Ezt itt mivel oldhatom meg?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Megjött a telefon. Egy kérdés: tud ébreszteni kikapcsolva?
Azt hiszem lesz még de ez a válasz kellene elalvás előtt."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Most jó minden (elvileg) aztán majd kiderül..
-
Tibor7878
tag
válasz MaxxDamage #5809 üzenetére
Szerintem szörnyen gagyi az új aod így ,hogy vastagabbak a számok A régire jó volt ránézni, de erre.. Ezen kívül én semmi mást nem vettem észre. Látom valakinek simábbak lettek az animációk
Na hát.. ilyen bajom lenne ezzel a telefonnal, hogy sima e az animáció vagy sem, dobnám a kukába -
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #5816 üzenetére
AOD? Állítsd át, "kicsit" reszeltek a kinézeteken.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Ami egyből feltűnik, az a kijelzőn az óra (régi jobban bejött, mert nagy volt és piros/fehér)
-
Mik76
senior tag
válasz MaxxDamage #5811 üzenetére
En nem vettem eszre sok valtozast tole. Ugy egy hete van font. Az aod resetelte a kinezetet.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Köszi, akkor felpakolom!
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem egy hete jott, szinten dual sim, biztonsagi javitas meg egy ket app megvaltozott, pl a gyari Clock alkalmazas kinezete is. De a fo dolog amit eszre vettem hogy gyorsabb lett a telefon. Nem sokkal, de azert szamomra erezhetoen jobban futnak az animaciok.
-
DonMaster
addikt
válasz MaxxDamage #5811 üzenetére
akksi jobb lett, mármint ds-röl nem tudok nyilatkozni, de ahogy nézem neked kimaradt jopár , és gondolom kamera , aod-ban cucok , még nincsenek vagyis amin most vagy abban nincsenek még az ujdonságok,
ennyi szerintem, veszteni nem vesztesz vele semmit, szerintem. nyilván eleht jobb lenne olyantol ezt halalni akinek v30+ds-e van és már frissitette, de ahogy nézem sea régiora mainapon jött ki azért nicns még fent, hkg régioba jött ki 23-án.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
válasz DonMaster #5810 üzenetére
Bátran felrakjam? (mi változik, javul vagy rosszabbodik vajon ezzel?)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DonMaster
addikt
szerintem bizt frissités, április 1.jei.
30-al kezdödik a 9.0 frissitése. az még nincs kint.
-
Ez meg mi lehet? V30+ ThinQ (DualSIM) SEA régiós telefonra jött. Bátran telepítsem, vagy várjak még vele szerintetek?
-
fecus
őstag
Meg van rendelve a telefon. Pár nap és csatlakozom. A kéket rendeltem, így valami átlátszó védőtok kellene rá, ami elég vastag, hogy védje és nem csúszik.
Valami kipróbált ötlet?
Jó kínai oldalról is. Ráérek."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
DJ. Ru$y
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Facebook és Messenger
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Escape from Tarkov
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest