Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baluka6

    aktív tag

    Sziasztok

    2 hete vagyok 4X tulaj, előtte 2X-et használtam, kicsit félve váltottam erre, mivel tudtam, hogy az előd nem volt valami meggyőző. Elég jutányos áron szereztem be, egy 1 napos, vodás példányt, 2 év hivatalos garival( nem bóvli gsm-es). Egyenlőre kellemes csalódás a telefon, meg vagyok vele elégedve.
    Egyik közeli ismerősöm S3 tulaj, és minap össze hasonlítottuk, hogy melyiknek mi az előnye és hátránya. Íme:

    Anyaghasználat és külső dizájn szempontjából egyértelmű volt az elfogult Samsungos haverom is azt mondta, h az Lg jobb minőségű mint ránézésre, mind fogásra. A másik, számunkra egyértelmű előnye a 4X-nek a kijelző volt. A Samsungé hiába energiatakarékosabb, de a színkezelése elég halovány az IPS mellett. Ezen felül a szabadon felhasználható ram mérete is a nagyobb az Lg-nél és a multi tasking-ban is jobban szerepel, mivel kb a harmadik alkalmazást( mindegy mi) újra tölti a Samsung, képtelen megjegezni.

    Ami a Smasung-nál pozitívum, hogy nagyon sok egyedi apró kiegészítés van a szoftverében, valamint a frissítések is nagy valószínűséggel (bár ne legyen így) előbb és nagyobb számmal fognak rá érkezni. Ezen felül aksiidőben is jobban teljesít.
    A proceszor gyorsasága igazából nem észlelhető, maximum tesztprogramok segítségével, ami az én véleményem szerint nem minden esetben tükrözi a valóságot.

    És a legfontosabb, talán az ár... ami egyértelműen az Lg irányába dönti a mércét! :)
    Ez az Én és egy Samsung tulaj véleménye a két telefonról, szóval nem szentírás...remélem tudtam valakinek segíteni, ha ilyet akar venni!

Új hozzászólás Aktív témák