-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAndrewG
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Felfrissitettem az LG Optimus 4X HD telefonopmat Android 4.1 JB V20A Firmware-re. Azota egy furcsa hiba jelentkezik a telefonon. Telefonalas kozben idonket elmegy a hangom.
En hallom a hivo(tt) felet, de o nem hall semmit. Vonalat bontok ujra hivas, megint jo eg ideig, utana megint elmegy a hangom. (sim kartya masik telefonban jo). Segitsetek mit csinaljak? Soft- hard reset? Esetleg telepitsem ujra a romot?
Segitsegeteket, otleteket elore is koszonom. Udv.: Andrew -
Deathdox
csendes tag
válasz
Quqesz #16397 üzenetére
Ez már a második esett amiről tudok, hogy egy sgs3 felrobbant. A másik egy kocsiban robbant fel mikor töltőre lett dugva.
Akkor azt mondta a samu, hogy: ,,Kivizsgálják az esetett és nem kell attól tartani, hogy mindegyik sgs3 felrobban. Valószínüleg egyedi hiba volt. " Hát veszem észre
-
Quqesz
nagyúr
a bontatlan dobozról csak annyit,hogy ha a gyártó matricája érintetlen(gyárban rakják fel és a cég lógója mellett még kb az van írva,hogy "ha ez a matrica sérült,akkor cseréltesse ki a csomagot egy érintetlenre"),akkor bontatlan a csomag.Ha viszont egy olyan matrica van rajta ami levételkor egy VOID feliratot hagy,azt a nagyker rakta rá,és előtte felrakta a magyar menüt+friss rom......
más
van már öngyújtós S3 kivitel is link -
milcse93
tag
Rendszer/system/app mappa tartalma, mi mit csinál megfejtős játék:
Ezek közül is jó lenne tudni mit lehet törölni mit nem, másnak is nagy segítség lehet.Félkövérrel és dőlt betűkkel vannak azok amiket SZERINTEM lehet törölni, ha találtok még olyat ami tök fölösleges és mehet a kukába javítsuk a listát légyszíves!
AAT.apk - ?
AlarmClock.apk - Ébresztőóra
AppBoxBridgebin.apk - ?
ApplicationManagerbin.apk - Alkalmazáskezelő
ApplicationsProvider.apk - ?
AppManSettingHiddenbin.apk - ?
Backupbin.apk - Backup
BackupRestoreConfirmation.apk - ?
Bluetooth.apk - Bluetooth
BluetoothServices.apk - Bluetooth beállítások
Calculatorbin.apk - Számológép
Calendarbin.apk - Naptár
CalendarProviderbin.apk - Naptár segéd
CameraApp3.apk - Fényképező
CameraTestApp.apk - Kamera teszt
CBbin.apk - Cellaüzenetek
CertInstaller.apk - ?
ChromeBookmarksSyncAdapter.apk - Chrome könyvjelzők
ChromeWithBrowser.apk - Google Chrome
com.lge.shutdownmonitor.apk - ?
Contactsbin.apk - Kapcsolatok
ContactsProviderbin.apk - Kapcsolatok segéd
DefaultContainerService.apk - ?
DmfAdmin.apk - ?
DrmProvider.apk - ?
DrmService.apk ?
EmailWidgetbin.apk - Email widget
FaceLock.apk - Arcfelismerő képernyőzár
FavoriteContactsbin.apk - Kedvenc kapcsolatok widget
FmRadio3.apk - FM rádió
FontServer.apk - Betűtípusok
Gallerybin.apk - Galéria
Gmail.apk - Gmail
GMS_Maps.apk - Google Maps
GmsCore.apk - ?
GnssPosTs.apk - ?
GoogleBackupTransport.apk - ?
GoogleCalendarSyncAdapter.apk - Google Naptár szinkronizáló
GoogleContactsSyncAdapter.apk - Google Névjegy sznkironizáló
GoogleFeedback.apk - ?
GoogleLoginService.apk - ?
GooglePartnerSetup.apk - ?
GoogleServicesFramework.apk - ?
GoogleTTS.apk - ?
HiddenMenu.apk - ?
HiddenSIMUnlockManu.apk - ?
HomeSelectorbin.apk - ?
HTMLViewer - HTLM megjelenítő
InputDevices.apk -?
KeyChain.apk -?
LGBrowser_JB.apk - Böngésző
LGDefaultAccount.apk - ?
LGDownloadProvider_JB.apk - ?
LGDownloadProviderUi_JB.apk - Letöltések
LGDrm.apk - ?
LGEIMEbin.apk - ?
LGEmailbin.apk - LG Email alkalmazás
LGFOTA.apk - ?
LGFotaClient.apk - Szoftverfrissítés
LGHome3_Theme_Biz.apk - Téma
LGHome3_Theme_Cozywall.apk - Téma
LGHome3_Theme_Marshmallow.apk - Téma
LGHome3.apk - Kezdőlap
LGInstallServicebin.apk - ?
LGOnScreenPhone3_JB.apk - ?
LGPartnerBookmarksProvider.apk - ?
LGPhone_2c_JB.apk - Híváskezelő
LGSettings3_2.apk - Beállítások
LGSettingsProvider3_2.apk - ?
LGSetupWizard_JB.apk - ?
LGSystemServer.apk - ?
LGSystemUI.apk - ?
LGUniTelephonyProvider3.apk - ?
LinkCompanion3.apk - ?
LiveWallpapersPickerbin.apk - Mozgó háttérkép
LockScreen3.apk - Képernyőzár
LockScreenSettings.apk - Képernyőzár beállítások
LogService.apk - ?
MediaHomebin.apk - Média Home
MediaProvider.apk - ?
MediaUploader.apk - ?
Memobin.apk - Memo
MemoWidgetbin.apk - Memo Widget
MLT.apk - ?
Musicbin.apk - Zenelejátszó
MusicFX.apk - ?
MusicWidgetbin.apk - Zenelejátszó Widget
NetworkLocation.apk - ?
Nfc.apk - NFC
NvCPLSvc.apk - ?
PackageInstaller.apk - ?
PCSyncUI.apk - ?
PermissionToAccessLgeApi.apk - ?
Phonesky.apk - ?
PhotoAlbumWidgetbin.apk - Galéria Widget
PlusOne.apk - Google+
QMemobin.apk - Quick Memo
RemoteCallbin.apk - Remote Call Service
rspermlge.apk - ?
SetupWizard.apk - ?
SharedStorageBackup.apk - ?
SmartShare.apk - Smart Share
Stk.apk - ?
StreamingPlayerbin.apk - ?
Street.apk - Street Wiev
Superuser.apk - Superuser
SystemBackupServicebin.apk - ?
TagGoogle.apk - ?
Talk.apk - Google Talk
talkback.apk - ?
TaskManagerbin.apk - Feladatkezelő
UniMessagebin.apk - Üzenetek
UserDictionaryProvider.apk - ?
Velvet.apk - ?
VideoPlayer_X3.apk - Videó Lejátszó
VoiceRecorderbin.apk - Diktafon
VoiceSearchStub.apk - Hangalapú keresés
VpnDialogs.apk - ?
WapService.apk - WAP
WeatherMultiCPbin.apk - Időjárás
WeatherThemebin.apk - Időjárás témák
YouTube.apk -
milcse93
tag
Sziasztok!
Felmászott a telóra a V20A és sikerült rootolni is. Szerettem volna egy kis helyet csinálni, de sajnos sikerült a system/app mappából olyat is törölni amit nem kellett volna így elkezdtem mindent előről.
Mi az amit érdemes törölni és mi az amihez semmiképpen ne nyúljak hozzá?
Ezekre nekem nincs szükségem:
Alkalmazás kezelő
Backup
Cellaüzenetek
Email
FM Rádió
Google
Google Csevegő
Google Beállítások
Google+
Hangalapú keresés
Helyi információk
Időjárás
Letöltések
RemoteCall Service
SmartShare
SmartWorld
Üzenetküldő
SzoftverfrissítésNem mindegyiket találom meg a system/app mappában ez az egyik bajom, és sikerült törölnöm a múltkor egy olyat is ami után nem nyílt meg a google play meg a gmail... :/
Total Commandert használok, esetleg van a törölgetésnek egyszerűbb módszerel? -
Noys187
tag
Hol tart most a CM? Bugok, amik emlitesre meltok? Ha mondjuk felteszem teszt celjabol, akkor siman visszamegy majd a JF backupom? Mert Alcanal kicsit mokolni kellett vele. (Driverek....MD5....recovery cserelese....)
Misua: Sztem egy probat meger a part nero, de te tudod. Gondolom pesti vagy, 1-2 oran belul odaer hozzajuk a telo, bemesz, megnezed, ha valami fals, akkor jossz is ki, de mondom, nekem origi volt minden!
-
Naras
őstag
Nah, CM ment vissza PAC Man helyett. Érdekes kis rom, de ma reggel értesítési fülön egy reklám fogadott, kicsit kiverte a biztosítékot, plusz az érintés érzékelése is érdekesnek tűnt néha, meg ilyen apróságok. Ha beépített reklámokat küldözget, ki tudja még mit javítani nem építettek bele. Meg, valahogy nem volt olyan komfort érzetem, mint akár a gyári, akár CM rommal. Egyébként, érdekes kis ROM, sok apró plusz van benne, jó lenne, ha Cmben is lenne.
-
Misua
senior tag
válasz
Noys187 #16390 üzenetére
Még szép hogy töröltettem a rendelésemet. Amugy ezt küldték:
Tisztelt Vásárlónk,
Rendelésének szállításához szükségünk van bankkártyájának másolatára
(az elso oldal elegendo) és személyi igazolványának másolatára
(esetleg útlevél, vagy jogosítvány). Ezen kívül kérjük még hogy
igazolja a szállítási címet egy tetszoleges számla fejlécének
másolatával (gáz, villany, vezetékes telefon, 3 hónapnál nem
régebbi). -
Noys187
tag
xDxDxD
Oszinten szolva, en sem adtam volna meg ennyi adatot, vagy legalabbis a fotokba en sem mentem volna bele....De ilyet en meg nem hallottam....max egy szemelyi kell a vasarlashoz, (De csak keszulek vasarlaskor meg azt se szoktak, csak nev es cim....) az is csak azert, hogy az adasvetelin szerepljen a szemelyi-szamod, hogyha ellopjak, akkor igazolhasd, h az a te tulajdonod!!! Remelem azert el kuldted oket a picsuba -
batai15
félisten
A gmail szinkron időt nem lehet valahogy beállítani ?elég sürven csinálj. Vagy ez az akkut nem veszi igénybe jobban?
-
Misua
senior tag
válasz
Noys187 #16385 üzenetére
Pont partenerotol 2 hete vettem egy Xperia P-t...bontott doboz, képernyővédő fólia sehol, ráadásul JB már rajta (ami csak 3 hete jelent meg), dobozon ICS matrica...szóval használt telcsi új helyett
Expansysnál próbálkoztam, de ott fényképezzem le a bamkártyát, személyit, nevemre szóló befizetett közüzemi számlát
-
Noys187
tag
válasz
batai15 #16383 üzenetére
Ezt nem tudom Neked megmondani
, de kozel 3 ora kijelzovel, sztem nem olyan rossz
, persze minden ROM-olas utan kell egy kis ido mig beall, ki tudja, h mennyit hasznalta eladogeppc a telot, miutan ratette a JB-t, szoval lehet h Nalad fog majd beallni. Sok mulik a telepitett appokon is, pl az Asszonykam 995-ose, alig huz ki egy napot. Annyi mindent telepitett mar ra, hogy szerintem meg kikapcsolva is ebren van a teloja
Misua: Bontatlan dobozos, gyari fuggetlen fekete/feher 77K a part nero gsm-nel. Annyi, hogy Azsiai, de hat ki nem sz@rja le??? Az enyem is toluk van, korrektek nagyon!!
-
Misua
senior tag
Érdeklődtem VIPphonenál hogy 77 ropiért új telcsiben mi a buktató...nos kártyafüggő a telcsi, még hozzá Vodafonos.
Most ez hogy lehet? Hogy kerülhettek hozzá...egyenesen vodától (nem emlékszem volt e itthoni vodánál forgalmazva), vagy más országi vodától...számomra ez rejtély -
Noys187
tag
válasz
nexxxx #16380 üzenetére
Szerintem ez egy egész korrekt akku-stat! Meg kéne már szoknia mindenkinek, hogy ezek a telefonok már 'zabálnak'! 4x1.5Ghz, grafikus gyorsító, 4.7'' HD-ready kijelzô, etc.... Nálam tökéletesen futott a gyári JB! Semmi bug, semmi lagg. 1 hetet nyomtam V10h-val, majd 1 hetet V20a-val és semmi negatívumot sem találtam benne.Fura módon, nekem a kezdôkérnyôt se töltögette ùjra, csak ha telepítettem valamit és annak kitette a parancsikonját. Annyi, (Ami teszem hozza, hogy engem nem érdekel!!)hogy több RAM-ot evett, de ennek ellenére ugyanolyon smooth, gördülékeny volt! De mivel nagy ROM-olgatós vagyok
, így most a JF van fent, és amint lesz (számomra) használható CM, ùgy az is megy fel, de várom Naras cimbi véleményét is a PAC-röl.
Akinek nagyon tré az akksija, az sztem húzza újra, elötte-utána teljes Hard Resettel és 100%-os akksival!!!Egy kis OFF: Jó lenne nyitni egy 'Mélyvíz' topicot, ahol tényleg csak a Modolásról lenne szó, hogy hogyan hozzuk ki a maxot a telóbol, milyen ROM-ok vannak,Kernelek, tesztek, kiegészítôk, ezekkel kapcsolatos észrevételek, meg ilyesmik, amik meghaladják a 'hogyan szedjem le a foliát, hol vegyek telefont, mennyire jó fogásu a szilikontok, etc...' Mert nagyon szétszórva vannak ROM-ok, így talan egy kicsit össze lehetne szedni ôket. Mit gondoltok?
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Noys187 #16277 üzenetére
Még 25% van benne? Most már azt hittem 2-3 hét alatt kezd beállni az akksim, a maga 15-17 órájával, erre mindig meg tudtok lepni, hogy tudna többet is...
TrueWhitee is 1nap 18 óra, agyam megáll!
Mintha Miticcsel beszéltük volna még, hogy vannak bugok a JB-ben bőven, ezért nem evidens a frissítés (javíts ki ha tévednék!), de vajon ekkora pluszt adna az akkunak az ICS-hez képest??
Nekem a kijelzőidőben ez a mai értékem, szinte egész napos wifivel, folyamatos szinkronizálással, kicsi zenével, böngészéssel, 50%-os automatikus fényerőn:
15 és fél órája van akksin, most akkor ez a kijelzőidő miatt megfelelő érték, vagy van még hova javítani rajta? -
Naras
őstag
válasz
TrueWhitee #16377 üzenetére
??? - Fullra kell formázni a belső memkarit, és nincs semmi gond... mások a mount pointok, és ha nincs kipucolva, akkor összeakad, de ha megcsináltad a formatot, akkor tökéletesen működik. Azt hittem ez már tiszta... egyébként, egész eddig Official CM - en voltam, az is jó, de így első ránézésre ez sokkal fincsibb lesz... sokkal több beállítás, apróságok, stb... de majd még kitapasztalom. Nekem egy jó CM - re ment rá, úgyhogy sok nem kellett, persze Factory Resetet, stb toltam...
-
TrueWhitee
tag
Én is elgondolkodtam rajta, de mivel CM-et is tartalmaz nyomokban..
Abból meg még nincs stabil verzió, így elhessegettem az ötletet, hogy felrakjam. Egyszerűen nem értem,hogy miért nem tudják megoldani a CM-ben, hogy ne csessze szét a tárhelyet az átnevezgetéssel, meg trükközni a memóriakártyával, feltéve, ha van..... :-/
-
TrueWhitee
tag
válasz
Unbaised-Ben #16372 üzenetére
A Mammut II-ben meglehet nézni szerintem, az LG márkaboltban. Anno, amikor vettem a KM900-ast, ott néztem meg, viszont ott horrorisztikus árak vannak.
Amúgy, szétnézel a neten a boltok között és ahol van, ott megtudod nézni élőben is, persze gondolom kikapcsolt állapotban...
Ui.: Most olvasom, lehetséges, hogy megszűnt, viszont ahogy nézem, van jó pár GSM üzlet a Mammutban... Szóval érdemes oda is benézni. Vagy XXL GSM-nél..ott rendesek a srácok.
-
válasz
Unbaised-Ben #16372 üzenetére
Ha nagyin jo aron sikerul meglonod, akkor nexus4.
De ujan 80 korul nagyon jo vetel a 4x, hasznaltan 65 korul is vannak mar. -
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, nagyon tetszik ez a telefon, tervezem a vásárlását, annyi lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hol lehetne élőben megnézni pesten? Több választ is elfogadnék
Még annyi, hogy van ennél jobb ár/érték arányú, 4 magos, HD kijelzős telefon?
Előre is köszi -
Naras
őstag
Csapatja még valaki rajtam kívül CM10.1 - gyel?
Mindenkinél döcögős kicsit a görgetés különböző appokban?
Alapvetően smooth a cucc, csak néha kicsit meg-megakad egy pillanatra, persze ez közel sem az akadozós megjelenés, de JB tényleg olyan volt, mint forró kés a vajban...Ezt esetleg valaki megleste már?
[STABLE/OFFICIAL][JB 4.2.2][PA3.1.5][PAC22.3][AOKP-MR1][CM10.1]P.A.C.man ROM [27.05] -
eladogeppc
veterán
Tőlem származik Batai15 kolléga telefonja.
Korábban rootoltam, egyetlen zavaró dolog számomra a játék alatti melegedés volt.
A telefon "megamanone" kollégától származik, korrekt normális ember.
Nekem akkuidő problémáim nem igen voltak ha nem játszottam.
Írtam is talán hogy nálam a v20a jól muzsikált, másnál nem....
Talán v10h menjen vissza, nem tudom....
Lehet hogy inkorrekt vagyok, de rosszabbul járt volna a kolléga - batai - ha GSM boltos garival kapja, és tényleg rossz lenne.
Amit én észrevettem, hogy ha LG Tools-al frissítettem a telefont, akkor jobban viselkedett, mint az általunk ismert "KDZ"-s módszer.Annyit javasolnék , hogy próbából a v10H flashtools-al menjen vissza rá..
-
TrueWhitee
tag
válasz
batai15 #16360 üzenetére
Teljes használati idő.: 1nap 18 óra 40 perc ... Jelenleg 17%-on áll az akkumulátorom.
Akkumulátorhasználat részletei.:
Telefon készenlét 30% (1 nap 18 óra 40 perc)
Telefon készenléti állapotban 27% (1 nap 16 óra 39 perc)
God of Blades 19% 2 óra játék
Wi-fi 8% (12 óra 40 perc)
Android rendszer 7%
Hanghívások 5% (45 perc)
Képernyő 2% (2óra 2perc)Wi-fi az itthon folyamatosan megy itthon, kb. 8 órát nem megy, amíg dolgozom, illetve amíg alszom...6 óra max..
-
Lacka89
aktív tag
Hali all! Nektek elfordul a kezdőképernyő? Úgy emlékszek mintha elfordult volna mikor legelőször frissítettem JB-re. Vagy rosszak az emlékeim?
-
g1ml1
csendes tag
Köszi a linket!
Expansys jó, és gyári garis az összes telefon náluk, de sajna a fehér 98e, és én olyat szeretnék, az tetszik.
De viszont ott vannak jó kiegészítők, elég jó választékban. Lehet h megveszem a telót olcsóbb helyről, és ha nem lesznek ott normális kiegészítők hozzá, akkor azokért átnézek az expansys-hoz.
-
apple955
csendes tag
nemár srácok nemtud senki semmit a problémámra?
-
batai15
félisten
válasz
sryman #16361 üzenetére
használtan vettem, igaz nincs 1 hónapos sem.. 1 hétig használták, de ez a térerő gond aggaszt.. hogy mindíg max 1 csík, gsmnál az előző telefonom htc one x a rádió rész max 1% volt.
AZt hittem hogy mennyire fogja bírni, de utána úgy megindult merülni..
és mondom aggaszt ez a térerő gond.. -
batai15
félisten
válasz
batai15 #16358 üzenetére
összehasonítottam a korábbi one x gsam adatokkal, ez az ujrainditás utána rádió rész baromira magas! előtt meg majdnem 50% volt .
a saját akku statisztikában
így áll:
android rendszer 26% ez gondolom nem is lenne sok.
Telefon készenlét : 30%jel nélküli idő 20%
wifi 14%
telefon készenléti állapotban: 15%
képernyő csak 9% .
v20a europe jellybean van rajta. -
andaxin76
aktív tag
HHa akartok egy jó böngészőt,szedjétek le a Maxthont.Baromi gyors,saját felhővel.Világbajnok.Ajánlom mindenkinek...
-
batai15
félisten
válasz
MortRainey #16357 üzenetére
Gsam szerint a rádió jel nagyon sokat szív,a térerő is baromira alacsony,signal progival megnéztem 3-17%a max . Szerintem ez nem normális,főleg szabad téren a város közepén. Úgy tudom a gyenge térerő indokolja a merülést. A hoxba micro sim volt, most átalakitóval használom. Egy rendes simes kártyát is megnézek,ha nem az lesz a ludas,valszeg a telefonnal van valami?
-
-
batai15
félisten
A szinkronizáció szívja az akkut? Vagy a folyamtosan bekapcsolt wifi? Miket érdemes kikapcsolni a plusz akku idő miatt ?vagy factory reset után be kell álljon ismét az akku?
-
batai15
félisten
Köszi! Ha a szinkronizálásnál a gmailt kikacsolom,akkor nem kapom meg az üziket? Vagy ez csak a pusht kapcsolja ki?
-
batai15
félisten
válasz
MortRainey #16352 üzenetére
Aha. Nektek 3g kapcsolat meletto mennyi csikot mutat a térerő?nekem soha nincs fullon.. pedig a net sem lassú.
-
batai15
félisten
Amúgy van külömbség ha pl este végig töltőn van,vagy pedig csak ha feltöltöm és lehúzom ?
-
válasz
Blackhole13 #16345 üzenetére
Nexus4el szemben egyedul a szogletes formaja, es a kameraja elony. A tobbiben jobb a nexus.
-
zozyno4
tag
Sziasztok. Felmerült az első probléma ami sajnos nem szoftveres. ugrándozik a töltés. megyek vissza a tréhez hogy csinálják meg mert ez nem állapot. van esélyem hogy cseréljék? vagy szerintetek javítani fogják? én a cserébe azért nem hiszek mert nincs belőle már a trénél.
-
Blackhole13
senior tag
Átlag használattal milyen üzemidőre lehet számítani? Ha valakinek előtte SGS-e volt, esetleg ahhoz viszonyítva tudna nyilatkozni, az lenne a legjobb.
Nexus4-vel szemben ti miért vennétek inkább a 4x-t? -
Mitics
tag
válasz
wong kok wah #16319 üzenetére
honnan szedted le a régebbi vibert?
-
batai15
félisten
A telefon időnként be laggol faszányosan , ez miért van? jb v20a van rajta.
-
Deathdox
csendes tag
Én nem tudom milyen ICS alatt, mert én egyből frissítettem JB-re, de én még soha nem tudtam megakasztani a kicsikét.
-
batai15
félisten
No én úgy veszem észre hogy csöppet laggos időnként jb alatt.
Ez miért van?
ics alatt is ilyen ? -
apple955
csendes tag
Sziasztok !
egy kérdésem lenne,nemrég frissitettem az 4X-emet kb 1 hete az új jelly bean-re,és azt tapasztaltam meg hogy a kicsit nagyobb felbontású játékok,mint pl
modern combat 4,NFS most wanted,asphalt 7 stb stb..) azok elkezdtek akadozni elég keményen,mikor ICS-nél ilyen problémák nem nagyon jelentkeztek
gondolom 4 magos telót azért nem arra tervezték ilyen kaliberű játékokat ne birjon el,szóval ha valaki tud valamit ebben az ügyben annak nagyon megköszönöm segítségét megjegyzem csak hogy 1.70 GB szabad belső memóriám van jelenleg,és 700-800 RAM-ot zabál a bestia mostanság,gondoltam megjegyzem hátha lehet ez befolyásolja a dolgot
U.I : frissités után nektek is vannak ilyen (gondolom) koreai programok? pl ez a hami music vagy mit tudom én..
-
belua27
tag
én is 50% on használom és ugy kb 3 órányi játékra számíthatsz pl a vice cityivel aminek a playes verziója legutóbb még nem volt kompatibilis a 4x el de a tört lazán megy rajta (érthetetlen). Úgy érem el a 3 órás játékot ,hogy repülő módban van a teló és csaka wifi megy. Konkrét példa: 1,5óra nova3 és 1,5 asphalt 7 köztük 20 perc pihi mert azért melegszik, így marad az akksiban úgy 10-15 %.
Greenfy nagyon hasznos mindent hibernáltam vele igy 300 fölött van a ramom ami igen is számit mert nem tudom mitől de volt hogy 100 alá esett sőt majdnem 0 volt a szabad ram és kegyetlen laggokat produkált.
Tegra 3 ra még nincs minden optimalizálva de van ami pedig csak arra és még nem volt olyan game aminek ne találtam volna meg azt a verzióját ami ne futott volna. -
gentlemann02
tag
Hú így több mint egy óra fórum átnyálazás után meglepő hogy mennyi ember jött át a jó öreg 2x-ről ide
-
wong kok wah
senior tag
válasz
jooker82 #16327 üzenetére
Félreértések elkerülése végett nem árt tisztázni azt, hogy mindegyik 4X HD GYÁRI garanciális.
Csak, nem fogadják el magyarországon pl.: Az asia készülékeket garanciális javításra. Ezért ad a bolt garanciát rá, aki a nagykeren keresztül ázsiában érvényesití a garit, ha baj van.
Sajnos ez a világ garancia nem müködik... De nem csak az LG -nél, általában minden gyártó hasonló garanciális politikát alkalmaz. -
jooker82
nagyúr
válasz
batai15 #16326 üzenetére
Ez hülyeség,ha van hozzá gyártói garancia,akkor papirnak is lenni kell,ritka eset lehet a kivétel,pl,ha közvetlen az LG-től van...Nem irok több példát...Az a legjobb,ha az imei számod elküldöd az LG-nek és ők azonnal megirják,h gyártói garis e...ha nem akkor átbasztak... info@lg.hu vagy facebook üzenet..
-
batai15
félisten
Meg van a 4 x!
egyenlőre ismerkedek vele, Noys187 kolega privátba írt egy jb rootolást.
Egyszerűbb nincs? v20 eu (jb)
Illetve a gyártói gari intézése hogyan történik? imei alapján? vagy hogy? -
gentlemann02
tag
Sziasztok bocsi a kicsit offért csak érdeklődnék ,hogy érdemes beruházni eme készülékre? Elkezdtem olvasgatni a fórumot csak lassan haladok vele és pár rövid vagy kimerítő véleményt elfogadnék róla vagy inkább nézek valami más telót.
-
Darellus92
aktív tag
Most néztem hogy már elég jó áron van újonnan ez a telefon. Érdemes rá váltani, vagy várjam meg még lemegy az Optimus G ára? Mert eredetileg azt néztem ki.
-
Mitics
tag
válasz
wong kok wah #16281 üzenetére
Tényleg valakinek zabál a viber, valakinek semmit. Igen, valószínű, hogy a verziókból adódhat a különbség. Nekem pl az egyel régebbi van fent, nem frissítettem az újabbra, mert a mostani stabilan megy. Ugyanazt csináltam, mint a JB-vel. El kezdtem figyelni a tapasztalatokat az új viberrel kapcsolatban és nem bántam meg, hogy nem frissítettem. Sajnos a viber tipikusan az az app, amit nem szabad azonnal cserélni, érdemes várni vele, hogy mik a tapasztalatok. Legalább is nekem ez vált be az elmúlt két évben, mióta használom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetne felrakni az egyel régebbit azoknak, akik frissítettek az újabbra.De nekem a régebbi szinte semmit sem zabál. Egész éjjel merül a telóm kb 2-5%-ot folyamatos e-mail és naptár szinkronnal, mindennel együtt. Hogy ebből mennyi a viber nem tudom, de nem is számít ilyen számok mellett
Úgy saccolom, hogy egész nap, 24 óra alatt eszik max 3-5%-ot.
A másik, ami nálam alap, hogy minden féle auto frissítést kikapcsolok, ami az app-okat akarja frissíteni és csak is manuálisan frissítek bármit is, ha már utána olvastam, hogy érdemes-e cserélni.
Sok ismerősöm van, akik nem foglalkoznak ezzel és minden alkalmazásukból mindig a legfrissebb van fent, ha kell, ha nem és csodálkoznak, hogy a fele szarul működik -
Alias LaLee
tag
Hi!
Én itt vettem -->
www.mobilbirodalom.hu/termek/lg-p880-optimus-4x-hd-black-.html/354
Jelenleg 77000 az àr, és elméletileg csak eus készülékeket adnak. Ha még reggel megrendeled akkor màsnap meglehet. A gari 1,ill.2 év de akkor màr 84000Ft-ba fàj.
Verhetetlen ez a telefon csak ajánlani tudom -
Misua
senior tag
Mostanában hol érdemes e készüléket beszerezni rendes garival?
Exopansysnál van 84 ezerért...de ott vagy 5 napot várni kell rá...Mennyi garit ad rá az LG?
-
shunter
aktív tag
Játék közbe mivel jobban igénybe van véve a proci, ezért melegszik. Zavarónak csak akkor zavaró ha nem ehez vagy szokva, de megszokható. Csak passzív hűtés van. A grafikus processzora nagyon jó a Tegrának! Ha THD azaz Tegrára optimalizált játékot futtatsz, érezhetően jobb grafikai effektek vannak! Nézzél összehasonlító videókat YouTube-on. A GTA3 megy rajta, uh sztem a Vice City is megy. És jóttesz neki a JB frissítés, sokkal gördülékenyebb fut tőle a játék.
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Nagy játékos vagyok így telcsi vásárlás elött lenne pár kérdésem:
1. Kb 50%-s fényerőn meddig bír az aksija játék közben?
2. Az hogy most Tegra 3 van benne ugye semmi hátránya nem lehet játékínálatból?
3. GTA vice city támogatoot e rajta ha google playről lépünk be?
4. Olvastam hogy melegszik a telcsi...játék alatt ez mennyire zavaró? Azért van benne aktív/passzív hűtés? Nem szokott lekapcsolni ha eléri egy kritikus hőfokot? (bocs hogy PC-hez viszonyítom).Köszi a válaszokat...bocsi a sok kérdésért
-
toto0569
addikt
válasz
BazsiBazsi #16308 üzenetére
Rakd újra a rendszert KDZvel...
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült szerencsétlenkednem a recoveryvel, és valamiért amikor ha a hangerő LE-t és a bekapcs gombot nyomom és ott had resetelem a készüléket akkor is megakad az LG logónál. Valami megoldás létezik erre? -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Most próbálgatom rootolni a telót az all-in-one cuccal, de folyamatosan hibát jelez. Driverekből amit a sárga részben kér(nyomj 1-est vagy 2-est) a telepítő azt írja fent van. Megnyomom a 2-est, továbbvisz a lényeghezOtt 1-es (Root) telón debugging bekapcs, csatlakoztatva. Majd a tool kiírja , hogy error:closed. Ugye nem kell a bootloadert kinyitni rootoláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest