- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nicknev #16886 üzenetére
a fogadó készüléknek is tudnia kell a directet és ha bekapcsolod keresni kezdik egymást.Ha megvan párosítod és elindítod a smart share progit a telón. Ott kijelölöd a küldő/fogadó gépeket és hogy melyik mappát láthatja a fogadó.Ezután a fogadónál meg kell hogy jelenjenek ezek a mappák(képek,video,zene) és turkálhatsz benne,lejátszhatod,meg asszem másolhatod is....
batai
majd talán ha most már tényleg berakják a 3000mA kapacitású aksikat...(G Pro,Huawei,stb)babosf
nem használom........ -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozom új telefon vételén és 4XHD meg L9 között vacillálok. Főként az üzemidő miatt. Napi használatom kb 2 óra net 3G-n kb 10 perc telefon, meg új korában tuti nyomkodnám. Ezzel a felhasználással kibír a 4XHD egy napot anélkül, h este rohannom kéne h töltőre raknom tehát még legyen benne v 30% töltés. Ahogy olvastam L9 kb dupla időt bír mint a 4XHD ami persze nem véletlen a gyengébb hardver miatt.
Segítséget előre is köszönöm!
-
batai15
félisten
válasz
aTe014 #16891 üzenetére
nekem néha jól meg néha furcsán gyengén bírja.
Szóval ha már romolgatni akarok úgy is akkor vissza dobom az ics-t is.
Első alkalommal 4 órát értem el kijelző időben azóta se értem hogy. Pedig nem nagyon raktam fel appot. Mind1 ígyis jobb mint a hox üzem időben.
Egy vh10 vissza rakási móddal valaki meg dobna esetleg privibe?
mert olvastam hogy brickelheti is a cuccost. -
aTe014
aktív tag
válasz
Totalse #16887 üzenetére
Ha csak a stabilitás számít, akkor szerintem maradj az ICS-nél...(ICS-sel nem volt nehéz az 1000óra uptime, JB-nél viszont kéri a heti 1 újraindítást...)
A JB sok újdonságot tartalmaz: smoothabb lett az appok megnyitása a project butternek köszönhetően, vagy az új zenelejátszó, az új zároltképernyő ikonjai stb., de pl. nekem múltkor nem kapcsolta vissza a kijelzőt, miután kiléptem a kamerából és csak egy újraindítás segített...(ICS-sel 3hónap alatt egyszer sem volt ilyen gond)
Összegezve, én nem bántam meg, hogy frissítettem, de remélem ősszel vagy legalább még idén jön rá egy javítás... -
Totalse
csendes tag
Köszi, ez sokat segít az akku megítélésében
Közben az outlok szinkront is sikerült megoldanom, felrakta szépen a névjegyeket.
Az ICS - JB dilemmával mi a helyzet? Végülis melyik a jobb? Visszaolvastam, és korábban még komoly viták voltak ezen... Elég stabil már a JB? Vagy maradjon ICS? -
nicknev
csendes tag
WiFi Directen hogy lehet fájlokat küldeni ? (JB)
-
IcE1986
csendes tag
Sziasztok!
Rootban tud segíteni valaki? A leírás alapján csináltam, de nem ment végig. A HTC One X rootjával meg nem mertem belekezdeni. Pár napos a teló, de a gyári rom nem igazán jön be és elég sok RAM-ot zabál a gyári JB.
-
Totalse
csendes tag
Sziasztok! Ismét itt vagyok!
Megvettem ma a telót a Telenornál ahogy korábban írtam.
Kérdéseim:
1. Még a régi ICS van rajta (4.0.3). Eddig nem raktam rá semmi lényegeset, frissítsem JB-re szerintetek? Gyorsabb, vagy jobban bírja az akku?
2. Hogy lehet az akkumulátor ikon mellé valami százalékos kijelzést szerezni?
3. A kontaktjaimat valahogy át tudom szinkronizálni outlookból? -
Alias LaLee
tag
Ez hihetetlen,tegnap rendeltem egy otg kàbelt mert szükségem lenne rà,nem hiszem el ajjj....
Nincs semmi megoldàs?
De azért hétvégén tesztelem hátha. -
batai15
félisten
böngészőből ki mit használ? a gyári ugy veszem ésszre szivja az akkut, vagy nem ?
-
KisK
csendes tag
szerintetek megéri JB re frissíteni ?
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok nekem volt rajta cm és nem támogatta az otg-t. Sajnos.
-
pivi.l
tag
válasz
toto0569 #16867 üzenetére
Innen csak könnyebb kihámozni.
Itt is írják hogy még kernel támogatás nincs.
-
toto0569
addikt
-
Naras
őstag
válasz
batai15 #16864 üzenetére
No, akkor hajrá... majd kiderül, hogy tudja - e, de valahol csak kéne lennie valami leírásnak, én nem nagyon nézegettem. Olyan sokkal több nincs a CMben, mint JBben volt...
Azt remélem, hogy hosszabb távon kiforrják majd magukat a CMből képződött 3rd party ROM - ok, és azok között lesznek már igazán ütősek... -
andaxin76
aktív tag
Egyszer már kérdeztem,senki nem válaszolt :-) Elméletben lehetséges lenne e elérni h a teló OTG képes legyen?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nebancsa #16848 üzenetére
Üdv a klubban!
1.Tesla led. van widget is benne,strobi,stb
2.többen is az LG Notificationt használják,root kell hozzá,de azt megcsináltad
3.a primo,de én inkább a NyAVIGnyONt használom,jobban kezeli az aksit(utasításig kikapcsolja a kijelzőt pl )
4.a topp játékok,de én pl nem játszok rajta....rr3 pl -
Naras
őstag
válasz
joebacsi4 #16849 üzenetére
ICS van rajta, vagy JB? ICS alatt elvileg összeakadhatnak különböző programokban az azonos accok, nekem pl. képeket nem szinkronizálta le anno Picasa - ról, mert ugyanaz volt az email cím, mint a Facebook belépési... Asszem JB - ben már javítva van ez...
Zsocy155: Ez csak a személyes véleményem, és elnézést a kifejezésért, de a NoLED sztem egy rakás szar... folyton bekapcsolja a képernyőt, meríti, mint a rosseb, egy csomó memóriát is használ, soxor nem is működik rendesen... Root - olt telóra simán fel lehet vágni az LG Notification appot, az is jól testre szabható, nem zabálja le az erőforrásokat, ha action volt, az alsó gombokat villogtatja...
-
wolruf
őstag
válasz
MortRainey #16850 üzenetére
Én meg nagyon sokat használom a zseblámpát benne. Örülök, hogy nem kell videoba belépkednem hozzá
-
MortRainey
csendes tag
válasz
nebancsa #16848 üzenetére
Üdv, én zsblámpa programot feleslegesnek tartom, mert ha bemész a videorögzitő részbe, ott be lehet kapcsolni külön a vakut, arra az évente 1-2 alkalomra amikor használom tökéletes. Játékok terén felmész a playre, és a legnépszerübb játékok között kereshetsz kedvedre, én real racing 3mal játszom, elég jo kis játék.
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Még csak 1 hete vagyok tulaja ennek az lg készüléknek, eddigi tapasztalatom pozitív, mondjuk csak az akuidőtől féltem, de abban is pozitívan csalódtam.
Először is köszönöm a leírásokat a fórumban, simán ment a frissítés 4.1-re és a rootolás is.
Ami még hiányzik a belakáshoz pár apróság.
- Kellene egy megbízható zseblámpa program ami a vakut használja. Van vagy 20ezer a play-en de nem akarom mindegyiket kipróbálni a legelső zseblámpa program hol jó hol nem. Ha valakinek van tapasztalata melyik a tökéletes megköszönném.
- Zavar az hogy nincs állapotjelző a készüléken, ha kaptam egy sms-est vagy nem fogadott hívást, nem világít rajta semmi állapotjelző. Van erre valami segédprogram? Mondjuk valamelyik kapacitív billentyűzet megvilágítása villogjon.
- Rigó ügyben is kérnék infót, ezen a telefonon melyik verzió működik tökéletesen, gondolom erre majd privátba fogom kapni a választ
- A másik nem szoktam játszani a telón, de ha tudnátok mondani pár játék nevet, ami kihasználja a telefon képességeit. Szeretnék kicsit felvágni a haveroknak, meg én is kíváncsi vagyok mit tud.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
joebacsi4
tag
sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miert eszlel a gmail nevjegy szinkronizalasa kozben hibat a telo? -
batai15
félisten
Én nem tudom mivan ma a telóval de megvan hülyülve,óránként merül 3%ot. Ujra inditottam mégis. Semmi ujj app nincs fenn,
-
toto0569
addikt
válasz
batai15 #16837 üzenetére
vegyél egy memoria kártyát bele és csinálj egy nandroid mentést CWM-ben/Backup external sd alatt és az ott figyel majd a mem.kártyádon mint teljes belakott rendszer.+mentsd le a mappát a sz.gépedre is.Így bármikor előtudod venni ha kell.A mappát ne nevezd át mert akkor nem ismeri fel ha vissza akarod tenni CWM-böl.
-
batai15
félisten
Amúgy mi ez hogy 100%ról 5 perc alatt le esett az akku 95%ra?
nem is volt hozzá nyúlva.
Amúgy majd a hétvégén dobom fel a cm-et, a rom vissza rakást meg majd megoldom ha kelllegfeljebb segitetek majd
-
toto0569
addikt
válasz
batai15 #16833 üzenetére
itt van minden...és ha nem érted akkor inkább ne kísérletezz ,pláne ne 'éccaka.(ha más nem gugli fordító a megértéshez)
-
Naras
őstag
válasz
batai15 #16830 üzenetére
Hát, a full darálás után az üres belsőre sztem mehet, akkor már az install megy...
Ha KDZ - vel visszateszed pl. az eredetit, akkor sztem az eredeti Recovery lesz, de keress rá az All in one tool - ra, abban benne van, és fel tudod flashelni az eredetit is, ha jól emléxem...
Illeve, ha visszateszed az eredeti ROM - ot, abban is az lesz. Főleg, ha az ICS - t... -
Naras
őstag
válasz
babosf #16828 üzenetére
Akkor lehet, hogy még valami alap driver hiányzik neki... én anno feltettem mindent, de a CT cucc hiányzott, utána simán végigment... esetleg másik USB portban próbáld meg, perpill nincs jobb ötletem...
De az is lehet, hogy a CT - t nem tudja rendesen felismerni/feltenni valamiért...
Esetleg a szolgáltatós telókkal voltak még gondok asszem... XDA fórumon úgy emléxem van erre megoldás... -
babosf
aktív tag
válasz
siletto #14834 üzenetére
szia,
próbálom nyitni a bootloadert az All-in_One módszerrel. eljutok odáig, hogy a 2-es gomb megnyomása után
újraindul a teló, nyomok egy hangerő felfelét de nem történik semmi, zárva marad.
vmilyen drivert akar telepíteni közben a laptopra, pedig azt megtettem az az A-I-O nál amikor 1-es gombot nyomtam.
A CT_HsPhone_General_Drivers is telepítve van.
mi lehet a gond?
kösz -
Naras
őstag
válasz
batai15 #16826 üzenetére
CWM - ből zip install... ennyi... a belső memkarit azért kell formázni, mert a mount pointok nem azonosak, de akkor már nem lesz gond... gyárit ugyanúgy vissza tudod tenni, ha csinálsz backup - ot, akkor talán még egyszerűbb...
Nézz utána az ICS visszarakásának, ott sokkal alacsonyabb szintű flashelés van, azzal sztem totál gyári állapotot tudsz generálni... -
Naras
őstag
válasz
batai15 #16824 üzenetére
Már kinyitottad a BL - t, vagy arra gondolsz, hogy a JB alatt nyitható?
Na mind1... ha már ki van nyitva, akkor Play - ről ROM Manager app, azzal install a CWM, majd full wipe minden... belső memkari format, stb, aztán leszeded a legutóbbi CM - et, és CWM - ből mehet az install...
Azért egy backup - ot esetleg csinálj a jelenlegi rendszerről... ki tudja... -
batai15
félisten
Valami segédletet kaphatok a hivatalos cm 10 felrakására?
Hétvégén neki kellene állni ha már úgyis nyitva a bl. -
Totalse
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #16818 üzenetére
Most iPhone 3G-m van, mivel a 4-et eladtam, ennél rosszabb ez az LG sem lehet
. Maga az iOS tényleg nagyon jó, még 4-en is (ami már ugye 3 éves) gyors.
Valójában úgy vagyok vele, hogy kicsit meguntam már azt a világot. Rengeteg droidos ismerősöm van, persze ők sosem használtak iPhone-t. Sokszor nyomkodtam már a telójukat, eddig nem láttam olyan komoly hibát droidban sem, amit ne tudnék elviselni. Persze lehet, hogy ez mindennapi használatkor máshogy megy majd...
Szóval most megtetszett a teló, kedvező az ára is, erősen gondolkozom, hogy kipróbáljam-e.
Egyébként nem szoktam nagyon komoly játékokat nyomni, subway surf, temple run 2 és társai meg gondolom futnak ezen is. Azok még 20K-s androidos cuccokon is elmennek...
Ha nem jön be, legfeljebb eladom és következik egy iPhone 4S
Köszi az eddigi válaszaitokat! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Totalse #16811 üzenetére
1.az akku kb okyan.mint a többi droidosban +- pár %.
2.melegedés nem vészes,de ha a 4 mag pörög,akkor tud melegíteni,de tojást nem fogsz rajta sütni
3. mivel tegra és nem a sokak által preferált qualcomm proci ezért lusták a gyártók jól optimalizálni a játékokat.lehetnek némi akadások,de sokszor ez más telókon is megvan (real racing3 akad s3on is). -
Totalse
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Ez az akku dolog akkor elég bosszantó lehet... Még nem tudom, vegyem-e... Persze ezt csak én tudom eldönteni nyilván.
Nem lenne jó pedig, ha pont ezen csúszna el a dolog, mert alapvetően nagyon tetszik a telefon, ma meg is néztem a telenornál és tetszik a formája. Kompakt és elegáns.
Még egy kérdés:
Ha megvenném és nem tetszene a dolog (vagy az Apple mutat valami olyat a WWDC-n, amitől leesik az állam) akkor mennyiért tudok kb eladni egy pár hetes telenoros készüléket?
Bocs a hülye kérdésért, ez nyilván az, de azért kíváncsi lennék. És gondolom ti, mint tulajdonosok, jobban meg tudjátok ezt tippelni, mint én... -
SeeL
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen "kicsike" vásárlásán . Sorra előjön a fórumon és máshol hogy melegszik (Biztos volt róla szó de nyilván végig olvasok 16000 oldalt
) . Szeretném megkérdezni, hogy mennyire forrósodik a vas ? Gondolom egy tojást nem sütök meg rajta
Mondjuk most 1 zte-bladem van úgyhogy valszeg nagy duzzogva elfogadom ezt a pici kellemetlenséget xd
-
Totalse
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit új vagyok még az android témában, kérlek ezt nézzétek el nekem.
Olvasgattam ezt a fórumot, mert nagyon megtetszett nekem ez a telefon, ráadásul most a telenornál egész komoly akció keretében alig félszászezer felett hozzájuthatnék.
Viszont kicsit félek is, pont azért, mert még nem volt androidos cuccom. Évek óta iPhone-t használtam. Gondolom ez most az a hely, ahol szidni kellene az almát, de én teljesen elégedett voltam a 3GS-sel és a 4-gyel is, ami eddig volt. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok gyakorlott felhasználó, iPhone-hoz ismerem az összes szoftvert, a jailbreak minden csínját-bínját.
Lényeg mi lényeg, lehet, hogy kipróbálnám az androidot, viszont lenne pár kérdésem:
1. Az akku tényleg ennyire gyenge ebben a telóban? Tudom, hogy hd kijelző meg minden, de az i4-em bírta 2-3 napig is 4-5 óra használattal általában. 1 nap 11 óra majdnem 3 óra nyomkodással itt már jónak számít?
2. A melegedés mennyire jelent problémát?
3. Láttam tesztekben is, hogy azért ez a készülék a 4 magos proci ellenére sem mindig gyors. Konkrétan újabb játékoknál akad eléggé. Ezt a gyári 4.1.2 megoldotta? A játékok még nem is annyira lényegesek, de a szoftver azért folyamatos és gyors? (Tulajdonképpen ezért nem akartam eddig droidot, az iPhone-on nagyon jó az optimalizáció)
Köszi a segítséget előre is! -
lev@bps
csendes tag
válasz
sryman #16752 üzenetére
Én nagyon komoly Beach Buggy Blitz függő voltam az Asus TF101-esemen (Tegra2), de a Tegra 3-as procival most még durvább, gyönyörűszép! Már nem hagytam fenn, elég volt egyszer annyi időt elb*szni rá, de azért a hőmérsékleten elég durván érződött, hogy dolgozik a teló rendesen.
-
lev@bps
csendes tag
Settings/about phone/Software Update. 'Check now'-ra kiírja, hogy a legújabb OS fut rajta, pedig csak ICS (4.0.3), azért is root-oltam tegnap, hogy JB-t húzzak rá (meg persze azért, hogy a proci jelet meg tudjam fogni, mert használatkor zabálja az akksit - bár feltételezem, hogy a HD kijelző miatt sehogy nem fog igazán sokat bírnim de az itt ajánlott módszert kipróbálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged