-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dave_gahan #10099 üzenetére
az ota kényelme pont abba a + 30e -be kerül az itthoni garison.ezt mindenki döntse el mennyire zavaró ota vs kdz.Csak megjegyezném,hogy simán ota-n a nexusomra sem jött le egyszer sem a frissítés.....
demens
gyári visszaállítás az utolsó ötletem,de ezt neked kell eldöntened mennyire macerás.(bár van backup progi segítségként) -
dave_gahan
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #10098 üzenetére
Elvileg más nem. Többféle véleményt olvashattunk már itt, vki nem érti, h mi a para az ázsiaival, amikor KDZ-vel (ha nem is elsőre, de később) simán lehet frissíteni, más viszont azt nem érti, miért olyan nagy elvárás egy drága csúcstelótól, h OTA-n (pc nélkül, wifivel) frissítsen, ami sokkal kényelmeseb/egyszerűbb (és ami ázsiaival nem megy).
Írd be a keresőbe, hogy "nem értem kdz", majd opciók - "gyorskeresés itt" és kiad 22 hozzászólást pro és kontra...
Aztán döntsd el. -
tothl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #10096 üzenetére
nem tevedsz
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Találtam megint egy eladó O4X-et. Azt szeretném kérdezni,hogy ha átalakítós a töltője és angol a menüje, az nagy valószínűséggel nem EU-s, vagy tévedek?
-
stickrs
senior tag
válasz
Loituma69 #10085 üzenetére
ha a főképernyő bejövetele után 2másodperccel kidob,ott nincs mit állitgatni. 2x-en nekem is ment,most nem. ez van,jb-vel lehet majd megy megint. De ha tudsz irni pár beállitást,amit 1mp alatt el lehet végezni,és benntart a programba,akk ne tartsd magadban
vagy milyen beállitásokra gondolsz?
-
Naras
őstag
válasz
stickrs #10080 üzenetére
Akkor nem tudom min múlik, nekem azt írja, nincs regelve, szintén SEA... arra tudtam gondolni, hogy több szerverre vannak szétosztva GEO-nként, és az "ázsiai" darabok nem azon vannak, amire innen feljelentkeznénk... de akkor lehet az enyémet még azelőtt csórták ki LGtől, hogy felregelték volna...
-
tsuckware
tag
válasz
Ferenczi Áko #10075 üzenetére
Elnézést kértem, és először te mondtad vissza... akkor most 1-1 asszem... mindegy aki szeretne az kerüljön... üdv.
-
Demens
tag
Nekem nem fagy a skype, pedig a legújabb van.
Viszont van egy érdekes dolog. Mostanában nem küldi el az sms-eket. Bennragad a küldés, de órák múlva sem megy el az üzenet. Telefonálni tudok, szóval nem hiszem, hogy szolgáltatói dolog lenne. -
Naras
őstag
válasz
pumukli23 #10078 üzenetére
Én is úgy vélem, de ne igyunk előre a medve bőrére... az árára leszek még kíváncsi... ebay - en van egy-kettő már egész jó áron, nem is sokkal drágábban, mint 4X... persze itthon azért más szokott lenni az árszabás...
Nomeg, kicsit meg is késtek ezzel a nagy terjeszkedéssel...
-
Ferenczi Áko
addikt
tsuckware egy megbízhatatlan ember. Ígérget ezt-azt, már le volt vele tárgyalva,hogy holnap megyek a telefonért, erre benyögi,hogy mégsem adja el.. Akkor minek hirdeti? Már két hónapja is tett egy ajánlatot,akkor nem kellett a telefon, most meg kb 1 hete tárgyalok vele, 80ezer ft-ért el is adta volna nekem. Most írt,hogy mégsem jó.. Kerüljétek messzire!
-
lukaszokni
aktív tag
Jelentem, az első app, ami felhevítette a telót a DrawSomething.
Határeset kategória, a kijelző is, meg a hátlap is süt... Törlöm a fenébe -
dodicsaba
aktív tag
http://kutyu.hu/cikk/2013/01/22/lg_optimus_g_-_tovabbi_50_regioban
-
dodicsaba
aktív tag
a skypot a play áruházban Microsoft átvette és frisitette azóta mindenki panaszkodik rá. velem együtt. Kuka az egész.
-
Takhanto
őstag
válasz
Csocsesz75 #10070 üzenetére
Nekem még árajánlatot fog írni,ha megtetszik akkor rendelek, mivel a teljes árat futárszolgálatnak kell majd fizetnem.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Kérhetném Tőletek hogy egy kicsit lassabban írjatok, mert így sosem érek a végére.
Jelenleg 5000-ig olvastam, tájákozódok.
-
belua27
tag
sziasztok mi van akkor ha a teló wifi csatlakozásnál azt irja ki hogy felhasználó azonosítási probléma és nem tud csatlakozni mit kell ilyenkor állítani már itt vagyok németbe és nem tudok wifizni a telón
-
Naras
őstag
válasz
Ferenczi Áko #10060 üzenetére
Asphalt 7 sajna valóban "akadós" kicsit, nem olyan hú de jó a játékélmény így, de vannak rá hack - ek, azzal elvileg jó... én még nem próbáltam XDA fórumon volt róla szó asszem. Eredetileg HOX - ra volt ilyen megoldás, de működnie kell O4X - en is, hiszen mind a kettő T3...
Asphalt 6 viszont megy rajta gond nélkül, az sem sokkal rosszabb...
Egyébként az az érdekes, hogy a 6os is meghülyült egyszer még a 2X - emen, és az is szaggatott... hiába indítottam újra, telefont is, majd tettem újra a játékot, akkor is... aztán egyszer meg csak fogta magát, és megjavult...quint: akkor az arab ezek szerint az európai hálózatokon van regisztrálva... OTA - n keresztül felpakolt frissítésben van is magyar nyelv, meg minden?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #10060 üzenetére
RR 2 HD
Asphalt-ból 6-tal játszottam,a hetet talán nem tudtam letölteni vagy valami ilyesmi voltnekem a Real Racing valahogy jobban bejön. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DJ. Ru$y #10059 üzenetére
Ha már az autós gameknél vagyunk: Az egyik kedvencem az Asphalt 7. Az Ionon órákat játszottam vele! Ezen a gépen is fut szépen? Egy oldallal ezelőtt valaki azt írta(lehet hogy éppen Te),hogy alacsony FPS-en fut.. Tudsz ez ügyben nyilatkozni? Esetleg egy autós game-t ajánlani? ha nem akarsz offolni,akkor priviben is megteheted!!
-
dodicsaba
aktív tag
Tudtok a Play áruházból ingyen letölthető lövöldözős játékot ami működik is? Ha tud valaki irja meg. Előre is köszi. A skyp nekem is fagy de előtte samsung s3 minimen is lefagyott,gondolom nem a telok rosszak. tudja valaki hogy az FLComandos játéknál miért nem rakja ki az irányító ikonokat? A minin jól működött.
-
Naras
őstag
válasz
Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Persze, a szolgáltatók ide szánt készülékeket árulnak... egyébként, ha bekapcsolod, menü legalján A telefonról pontban a Szoftverfrissítésbe mész, ott rányomsz a Frissítés ellenőrzésére, és nem azt kapod vissza, hogy "Készüléke még nincs regisztrálva", hanem mondjuk felajánl újabb verziót, vagy kiírja, hogy nincs újabb, akkor jó lesz... az ázsiai kütyük a nincs regisztrálva szöveggel jönnek, mivel azok másik hálózaton vannak beregizve, nem az európain, így itt nem találja őket, ezáltal nem lehet frissíteni sem OTA... persze ez nem nagy dolog, hiszen gépről lazán lefrissíti az ember, amire akarja...
-
válasz
Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Akkor remélhetőleg nem lesz gond.
KDZ sem olyan borzalmas frissítés szempontjából.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #10053 üzenetére
2006 óta van regisztrálva! Megvan a doboza is a telefonnak,csak érdekelne,hogy a készülékben meg lehet e nézni..De ha telenoros és a garilevélen ott van az imei szám ami a dobozon is,akkor gondolom Eu-s a kicsike!
-
válasz
Ferenczi Áko #10049 üzenetére
Mióta van fenn akitől venni akarod? Most magam ellen beszélek, de mit csinált pl. a dobozzal?
-
válasz
dave_gahan #10048 üzenetére
Relatív hogy mi a rizikós. Én is megvettem, használtam pár hónapot és nincs semmi baja. Kb ez a telefon az 50. telefonom és idáig még csak egy iphone-t kellett szervízbe vinni de ott is szoftveres probléma volt. Én a letiltástól mindig jobban félek. Ha nagyon nagy gáz van, még mindig van ismeretség az LG-nél.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #10049 üzenetére
Szolgáltatónál "magyar" készüléket árulnak, ők hivatalosan az LG-től szerzik be, míg a kiskerek a nagykerekből, a nagykerek meg külföldről.
-
Ferenczi Áko
addikt
Bízom benne,hogy nem. Korrektnek tűnik a srác, és ilyen dolgokban nem nagyon szoktam tévedni,csak gondoltam megkérdezem tőletek is.. Még egy kérdés: ha nincs doboz a telefonhoz,akkor a készülékben meg lehet állapítani,hogy Eu-s vagy ázsiai e? Bár azt hallottam,hogy a szolgáltatók szinte csak Eu-s készülékeket adnak el,és a srác is írta,hogy simán mennek rajta a frissítések..
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #10044 üzenetére
Olvastam a hirdetésed, de gari nélkül sajna rizikós...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #10044 üzenetére
Szerintem kérd a modiktól, hogy ezt töröljék.. ugyanis hirdetni csak az aprón lehet.
-
Naras
őstag
válasz
Ferenczi Áko #10043 üzenetére
...azért én úgy állnék hozzá, hogy részletre lett... a legtöbb ilyen árú, szolgáltatós kütyü, amit eladnak sztem arra van véve... aztán ki tudja, hogy fizetik-e utána a díjat... találsz más, nem szolgáltatós példányokat is itt, érdemes lehet azokat is szemügyre venni...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #10043 üzenetére
Ilyen információt szerintem nem adnak ki 3. félnek...
-
Eladó egy független 4x szép állapotú, megbízható eladótól. Akit érdekel írjon, és megbeszéljük a részleteket.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Holnap fogok venni egy telenoros O4X-et. A szolgáltatónál rá lehet kérdezni IMEI szám alapján,hogy részletre lett e vásárolva?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Gameboy77 #9991 üzenetére
RR2 HD-vel simán játszom, nem tudom hányadikra pörgetem már ki
BMW the power!
Amint felteszel bármilyen programot máris nem ugyanaz a két telefon... szóval lehet, hogy factory reset után sem lesz már "ugyanolyan" a 2 teló.dave_gahan
Ne várj! Ha nem tudnak szerezni, akkor lehet nem is lesz. Ha ők kérnek EU-sat, de a nagyker nem tud hozni, ott gond van, hisz a nagyker és az eladó is ebből él...Skype-ból régebbit próbáljatok meg használni, mintha valami ilyet olvastam volna...
-
simon128
tag
Urak!
Megvolt az első fagyás skypeolás után ki akartam lépni ,nem engedett, majd feladatkezelőben bezárás után megállt a pillanat! Ujjacskáim nem tudták működésre bírni a kijelzőt! Majd újraindítás skype újratelepítés ,azóta klafa minden! Valakinek hasonló élmény? -
stickrs
senior tag
válasz
firemanus82 #10037 üzenetére
mindenre épp nincs. 3-4 verziót próbáltam,v10e-f-h-val,és mindig kidobott. majd jb-nél felteszem megint.
-
firemanus82
senior tag
Nekem Rigo van fent. Nem kicsik a betűk (a skin segítségével), és tökéletesen működik. Online trafic események, tts hangnavigáció. Pontos, gyors és stabil. Sajnos viszont fogyasztja az akksit. Mint minden navi. Ezért is praktikus az autós toltő. Akinek nem megy, annak a google a barátja. Mindenre meg van a megoldás...
-
Jonny99
tag
válasz
madmike #10015 üzenetére
Egész nyugodtan vidd vissza, javítaniuk kell. Én is ezzel a hibával vittem vissza, más kérdés, hogy egy roncsot kaptam garizás után (történet kb az októberi írásokba) de emiatt LG jófej volt és kicserélte egy újra.
Így korrekt volt, ám ennél a készüléknél is előjött a probléma, de már nincs kedvem újra végigcsinálni a tortúrát.
-
kexksz
addikt
válasz
dave_gahan #10028 üzenetére
Nem bontatlan adják, én több alkalommal is bontottat kaptam, amiről vagy a szélén lévő, vagy a kijelzőn lévő fólia hiányzott. A legutóbbihoz nem is küldtek töltőt, de igazából már lesz*rom, csak többet ne kelljen ezzel a csodálatos céggel bármiféle kapcsolatot tartanom.
-
wolruf
őstag
válasz
Quqesz #10031 üzenetére
Nem, még fiatal siheder vagyok, bár akárhogy cserélem a számokat, nem lesz kevesebb, így is 33 :-/
Viccen kívül, egy leak érdekes lenne már ezekből, már csak azért is, hogy van-e változás az MFC működésen kívül. Úgy értem annyira jó ez a telcsi, hogy ihaj-csuhaj, de miben lehet még jobb -
Naras
őstag
válasz
V.Dave #10018 üzenetére
Igen, mint észrevehetted, manapság kezd mindennek az alapja lenni a net... ha meg csak az említett alap funkciókra kell neked a telefon, akkor mi a rossebért veszel egy Androidos csúcsgépet? LOL
Jah, és ha már mégis emellett döntöttél, legalább informálódj, és tanulj egy kicsit, mielőtt nekiállsz rinyálni... előre is köszönöm...meunier: De, én minap összefutottam vele Amsterdam - ban... nagyon be volt tépve szegény, és azt mondta elnéz még a Piros lámpás negyedbe is, szal lehet késik kicsit...
-
törölt tag
ahoy! JB sehol?
-
válasz
V.Dave #10018 üzenetére
Először is, nem sértésből, de erre a három funkcióra szerintem választhattál volna jobbat, olcsóbban.
Másrészt nem kell mindenhez net, például a zenehallgatáshoz, az SMS-hez, és a telefonáláshoz sem.
Előttem írták, a gyári navi on-line, tehát a netről tölti le a térképeket.
Szintén írták, hogy vannak off-line navik is, de a térképi adatbázist az elején azoknál is le kell tölteni, praktikusan otthon wifivel. Azután már boldogan navigál net nélkül. Én is szoktam navigálni Sygic-kel külföldön net nélkül, prímán működik. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
V.Dave #10014 üzenetére
a gyári navi a maps-ra épül,ezért ha nincsen online neted,akkor nem fog menni,vagy ha nincsen mondjuk otthon neted és azt a területet nem mented le,hogy offline is tudjon navigálni.A maps menüjébenn lesz egy olyan rész,ahol a kijelölt területet tudod lementeni,de ez nem lehet egyszerre az egész ország,több részletben kell.Ha ez megvan,akkor tud csak a navigációd elindulni(v online net).Először tehát a mapsban megtervezed az útvonalat és utána ha kész van felajánlja a navigálást(kék háromszög).
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Mielőtt vettem a telómat az előző tulaj gariztatta. Amikor hozzám került még csak egy kicsi porszem volt az üveg alatt, de most már legalább 5. Ezzel vissza lehet vinni? -
JulesC
tag
válasz
kexksz #10008 üzenetére
Én munkába menet 1 óra folyamatos imo messenger, facebook, Pulse és twitterezés mellett, majd 12 óra munkában töltött idő alatt kb. óránként megfogom ránézek, válaszolgatok azoknak akik írtak, WC-n is nyomkodom 4-5 percet
.. majd hazafele megint 1 óra. Ezután 20-30% környékén szokott lenni..
-
Optika01
tag
válasz
lesli.h #10004 üzenetére
Én nem beszélnék ilyen egyértelműen.
Nekem egy ATRIX2-m volt garis hibával. Körülményesen (de ez a távolságnak, a karácsonynak, és a futárnak volt köszönhető) de cserélték volna újra, én ráfizetéssel 4X-et kértem. Az aktuális új áron beszámolták az Atrix-et, és kaptam az új 4X-et. EUT-kértem, korrekten jelezte a srác, hogy csak ázsiai van.
Szóval nekem nincs rossz tapasztalatom.üdv:
-
kexksz
addikt
2 ora 10 perc hasznalattal most vagyok 66%-on. Normalis ez? Csak facebook, twitter, draw something meg net, nem is folyamatosan... 50% fenyero.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #9978 üzenetére
Köszi
-
lesli.h
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a PartNero GSM-mmel. Vennék tőlük egy ilyen telefont,csak nem
tudom,hogy ha garanciás hibát kell javítani,akkor hogy állnak a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest