- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppy96
tag
Valamit valamiért
De ettől függetlenül nem éri meg a +20%-ért, főleg ha drága -
Koppy96
tag
Üdv.
Nem vagyok otthon túlságosan az akkumulátorok terén. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a gyárinál nagyon akkumulátort lehet kapni a telefonba ? -
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
- lg hd 4x telonál - sima hívásnál nem hallom a felhívott személyt. (kihangosítva hallom, fülessel szintén)
- what the f... ?
mi lehet a probléma?
-
Sienthe
tag
Ezzel Sikerült megcsinálnom a BL nyitást. Köszönet érte ) pivi.l.
Egy komolyan összeszedett első hsz. ellenben nagyon hiányzik innen szvsz. -
droti25
őstag
válasz
Bocimaster #19391 üzenetére
köszi
-
droti25
őstag
Ezt honnan tudom letölteni : Hungary LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Drivers??
-
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Quqesz #19382 üzenetére
Köszi, megnézegetem.
Aműgy most kezdtem el leszedni progikat meg jobban belakni a telót, és láttam h van AVG meg Avast is a marketen érdemes feltenni vmi víruskergetőt, vagy mennyire zabálják az aksit?
Illetve találtam :ezt ilyen cleanup progikat érdemes leszedni és néha futtatni?Meg aki esetleg használ Navigont az jelezezze pls mert nekem van vele egy kis gondom, nem beszél hozzám a hölgyemény, pedig be van állítva
-
mtcob
senior tag
Jellyfish rom milyen?
Jobb mint a gyári? Megéri rá váltani? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Bocimaster #19378 üzenetére
gyári vissza-->KDZ-->gyári vissza az ajánlott menet,ha nem lesz az első gyári vissza után jó...
takaros
nem használom az fm rádiót sűrűn,de az udvaron egy árnyékolatlan hangfalon nem szokott akadozni(Bp-től 15 km-re)....a fejhallgató zsinórja az antenna......az,hogy esetleg ez a sony-ban jobb funkció nem lepődök meg egy walkman gyártónál(évtizedes tapasztalat).Hangképekben meg segít a play(pl: AnEq).....Én még nem találkoztam olyan telóval,amiben az EQ a zenelejátszón kívül is dolgozott volna..... -
mtcob
senior tag
válasz
Bocimaster #19378 üzenetére
Igazából mindegy, EU Open be is van magyar nyelv...
szoftveresen sincs különbség, EU Open be talán több nyelv van bár ez sem biztos...Enyémen sima Hungary van, teljesen jól működik, próbáld azzal....
Hát ez a magyar 4.0 angol 4.1 nem lehetséges, lévén hogy két különböző rendszer nem lehet rajta max ha lenne rá dual boot kernel, de ahhoz nyitott bl kéne... Meg akkor is csak rom ot tudsz rajta váltani (tehát két különböző 4.1 lehetne rajta, 4.0+4.1 egyszerre nem
)
Szerintem először csinálj egy gyári visszaállítást, mert az lehet hogy pár fájl az előző rendszerből bekavart...egyébként érdemes minden frissítés után nyomni egy gyári visszaállítást.... Ha utána se lesz jó akkor meg mehet KDZ vel a Hungary V20A...
-
Bocimaster
csendes tag
KDZ-vel neki akarok ugrani a telonak (első kdz- kisérlet)
Europe Open LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Drivers
Hungary LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Driversmelyiket használjam a telomnál ?
válaszodat előre is köszönöm....
régió tajvani
( hja igen, és előtte kicsit elbasztam, mert a Tools-al belepiszkáltam, felrakta a V20A amit ő feldobott, és most olyan mintha 4.1 angol és 4.0 magyar is rajta lenne -létezhet ilyen? , vagy egy firmware frissítést dobjak még rá?) -
törölt tag
Szerintem sem az app a fő gond. Itt ülök az ablak mellett és ha megmozdítom a fejemet akkor sistereg már. Nem mászkálok ide-oda az utcán, csak a fejemet mozdítom meg.
Ha arrébb megyek az épület belsejébe 10m-el, akkor egyetlen egy adó sem érhető el.Itt szerintem hardveres gondok vannak...
-
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Jellyfish mennyire stabil/gyors rom? Jobb mint a gyári? -
Bopez
tag
Sziasztok!
Cyanogenmoddal próbálta már valaki?
Tapasztalat, bármi trükk?
Gondolkodtam feldobom rá, de ha gond van vele inkább hagynám a gyárit. -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Azt h tudom beállítani h a névjegyzékben rendesen (vezetéknév, keresztnév) legyen megjelenítve és az egészet kiírja, csak mert most kiírja a vezetéknév első betűjét majd egy ","-vel elválasztva a keresztnevet és ez így nekem nem nagyon jön be
Illetve JB-ről lehet ICS-re downgradelni KDZ-vel?
-
törölt tag
Sziasztok!
Kis problémám adódott a telefonnal.
Eddig nem próbáltam még, de most szükségem lett az FM rádióra. (gyári JB + root) És azt tapasztaltam, hogy egy rakás sz@r az egész!!! Adókat (itt Budapest közepén) egy (!!!) darabot talál csak meg, és manuálisan is alig lehet valamit behangolni. A legtöbb sistereg, és valami félelmetesen szar a vétel. (több fülessel is próbáltam, most éppen egy Sennheiser CX200-al próbálom ami azért nem a gagyi kategória)
Arról nem is beszélve, hogy semmi lehetőséget nem találtam arra, hogy hangképeket válasszak, de még a manuális beállítás is hiányzik. (pop, rock, bass, stb)Van valami megoldás erre, mert ez kissé kiábrándító.
Ott tartok, hogy eladom a 3,14 csába az egészet és veszek egy Xperia Z-t.
A Sony Xperia P-m teljesítményben jócskán lemaradt a 4X-től , de legalább az audió élményben mérföldekkel előtte volt. A 4X-nek a külső hangszórója is valami borzasztó. Olyan 80% hangerőtől recseg, és hihetetlen, hogy mennyire borzasztó a hang amit ki tud préselni magából (annak ellenére, hogy nem vagyok az az utcán kihangosított telefonnal mászkáló ember!!!) mind zene mind kihangosított telefonbeszélgetés esetén... Ezt azért a tavalyi évi zászlóshajótól nem vártam volna el. Sajnos sok ponton csalódtam a kisebbik koreai gyártó eme termékében.. :-( -
Noys187
tag
Hidd el, hogy a szervizesek sem kötik boxra, hogy megnézzék. És nem azért írtam, hogy ezzel bárkit is átverjenek. (Max a szervízt....
)
IcE1986: Ahogy azt a betûkódból selyteni lehet, frissebb a H, pontosabban a legutolsó ICS és egyben a legjobb is!
Google-n keress rá: Rollback p880 ics és kidob egy XDA-s linket ahol nagyon korrekt leírás van videóval együtt a visszatérésre. (Azért nem linkelem, mert telóról vok) -
hanics
aktív tag
válasz
gipsztigris #19341 üzenetére
Melyik Igo-t használod?
-
Noys187
tag
válasz
IcE1986 #19360 üzenetére
A BL nyitva marad KDZ-vel való 'frissítés' után is, csupán a Root jog szûnik meg. De egy kis trükk: Ha V10h-t raksz a telóra, akkor nem lehet megnézni (átlag userként), hogy nyitott-e avagy zárt a BL, mivel ICS-en nem lehetett nyitni a BL-t, így a Hidden Menuben sincs benne a Bootloader Check opció!
(Legalábbis én nagyon nem találtam, pedig tüzetesen átnéztem)
-
sch_a
addikt
Most már kezdem nagyon unni. Nem ez az első androidos telefon amivel dolgom van, de ilyennel még nem találkoztam. Egyszerűen nem marad deep sleepben. Hiába töltöm fel este, reggelre 50%-ra merül, pedig hozzá sem érek.
Nagyon-nagyon unalmas.
-
IcE1986
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban kérnék segítséget, hogyan lehet vissza zárni bootloaderrel vagy ha ez nem lehetséges valami leírást vagy linket szeretnék kérni hogyan lehet CM-ről vissza rakni a gyári jelly beant?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
babosf
aktív tag
válasz
gipsztigris #19343 üzenetére
köszi, most céges laptopon vagyok nem töltöm le. mit kell vele csinálni?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gipsztigris #19347 üzenetére
engem a gps elvitt hollandiába és vissza(jb alatt ),nem dobta el a jelet soha,csak alagútban....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tegyél fel gps test progit és ott külön mutatja,hogy látja és használja-e(sztem igen )
droti
tégla csak akkor lesz a teló ,ha beepíted egy falba,vagy bedobsz vele egy ablakot.....
más
nekem tavaj október óta van meg,tahát majd egy éves és rizsevő,de mi az a szervíz?????. pedig párszor leesett pl a kijelzőre is kövön....
-
droti25
őstag
Win8 64 bit alatt is fel tudom tenni a KDZ-vel a v20A romot?
Mi az amire nagyon oda kell figyelnem?Nem akarom megölni a telót!! -
babosf
aktív tag
válasz
ezt a skint hogyan lehet rávarázsolni?
köszi -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #19339 üzenetére
Nem rigot használok...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #19335 üzenetére
Látja, de még mindig nem használja elvileg.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #19333 üzenetére
Jelenthetem, ha gondolod!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #19318 üzenetére
Azt tudod, hogy ez sérti az alapelveket?!
-
Noys187
tag
válasz
gipsztigris #19320 üzenetére
60 alatt karcmentes garival???....szííp lenne
-
droti25
őstag
Sziasztok
Érdemes elcserélni a meglévő 4.0.3 v10h romot vmi újabb hivatalosra?
Ha igen akkor melyiket ajánljátok és melyik telepítési módszerrel? -
baluka6
aktív tag
válasz
gipsztigris #19318 üzenetére
Helò
Euronics-be most 90 a független... gondolom 1 év gyártói garival. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tudom, nem ez a keres-kínál topik, de ha valakinek lenne eladó Telenoros vagy független készüléke karcmentesen, lehetőleg garanciális akkor küldjön nekem egy PM-et legyen szíves, "Nem kívánom én drágán!" jeligére.
-
Nxn908xxx
őstag
Hihetetlen ez a modern combat 4 gyönyörű grafika és teljesen simán röccenésmentesen fut
És még fűteni se kellesz a télen
-
wacek068
tag
válasz
TrueWhitee #19311 üzenetére
Megpróbálom majd ezt is, köszi!
-
Scooter74
őstag
válasz
batai15 #19308 üzenetére
De akkor miért nem veszel a telenornál Praktikum kártyával Nexus 4-s telefont mert független és nem kell kártyát sem cserélned, csak egy micro sim kártya és maradhatsz a régi telefonszámodnál.
A praktikum kártyát meg eladod valakinek és kész.Ezen nem gondolkodtál még?
-
wacek068
tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült vennem egy ilyen
telefont. Kezdem rendesen belakni, de zavar pár apróság. Pl hogy lehetne eltüntetni a google keresősávot?
Azthiszem már olvastam valahol, de most persze nem találom.
Bocsi, ha nektek túl egyszerű lenne a kérdésem, de majd lesz komolyabb is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest