- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
NA errol beszelek.
!!! Ez egy szep akkuido! Nem ertem mi olyan hihetetlen az akku idomben....nekem csak 15 ora volt az uptime-om, szoval kozel ugyanott van a ketto......de remelem nem tenykent van kezelve, h nalam csak vilagitott a kepernyo.....nekem is tapizva volt, mikor ment.....
-
I_Am
veterán
válasz
Noys187 #17196 üzenetére
most érek az akksi végére, 3-ik töltés után 1d 3h 36m és most 3% az akksi. 4h 43m 11s a kijelző ideje. nyomkodtam sokat, tehát nálam ha ment a kijelző tuti tapiztam vagy keresgéltem, neteztem, telepítettem, játszottam kicsit az angry birds-el, facebook meg miegymás és 7 óra szunya, de azalatt nem evett a teló.
szerk: #17199 én nem kezeltem tényként, hiszen a kijelző automatice kikapcsol, csak akkor marad ha nyomkodjuk és használjuk a telót.
-
I_Am
veterán
válasz
Noys187 #17194 üzenetére
ICS v10h van fent, ezzel vettem. még tanulómódban vagyok a többit illetően és mivel nem vagyok egy kapkodós fajta, nem is sietem el, mert nem szeretek cserélgetni semmit, egyszer megcsinálom a tapasztalatok alapján a legjobbat és ha nincs gond én évekig elvagyok vele.
-
Noys187
tag
CWM recovery-bol kell telepiteni. Nekem a szuz official CM van fent a sajat kernelevel, ami nem valoszinu, h jo lenne mas ROM-hoz is. Ha V20a van a telodon, akkor az Iodak Kernelek jok Neked, de abbol is az elso, vagy talan meg a masodik, mert a tobbi OC-s Kernel. De hamarosan szerintem omleni fognak ki a jobbnal-jobb kernelek, hiszen egyre elterjedtebb a keszulek es mar regota nyithato a BL is.
toto: A CM-ek nekem sem szoktak jol fogyasztani, de itt ezek szerint valamit nagyon eltalaltak, vagy tenyleg makom van, mert mondjuk nekem a V20a-val es a JF-el is SIMAN hozta a 4 ora kepernyot opera minivel, viberrel, wechat-el.
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #17187 üzenetére
Szerintem holnap felteszem, mert ma szaladgalos napom van es ossze-vissza toltogetem. (eddig talan 80-volt a max es onnan nyomatom, errol tudok most feltenni ha gondolod, de abban van toltes alatti hasznalat is.)
Nem szerettem volna flamelni, de a feltetelezesed felnyomta a cukromat. Mindegy fatylat ra, mert mondom, engem is ledobbentett az amikor otthon elovettem es eszembe jutott, hogy nyomkodtam rendesen es meg mindig 24-en allt.
batai: A gyari CM van fent, 7vegen akartam feltenni a WareWolf Kernelt, de ha ez rendszeres akku-stat lesz (es nem csak a csillagok alltak jol
), akkor hozza nem nyulok
-
Noys187
tag
Igazan nincs mit!
A telefon 'lelke' a Kernel (ami Linux 'alapu') es lenyegeben MINDENT ez vezenyel. Ebben van meg adva a RAM elosztas, I/O vezerles es a processzort is ez vezerli, de meg az erintokepernyot is es igy a fogyasztast is ugye. A gyari Kernelek ugye FIX-ek, de a custom Kerneleket mar maskepp allitjak be, vagy 'kinyitjak' a processzor vezerleset, ezzel kezunkbe adva az allitasi lehetoseget. Kernelt barmikor cserelhetsz, (persze nyitott Bootloaderrel) ROM-tol fuggetlenul (egy 'csaladon' belul). Igy sokan vannak akik csak Kernelt cserelnek, igy gyakorlatilag marad a gyari ROM, de megis modolhatnak dolgokat, vagy eppen nyernek vele egy kis szabad RAM-ot. Roviden ennyi jutott hirtelen az eszembe rola, de ha jobban erdekel, guglin biztos jobban ki van targyalva a tema.
-
toto0569
addikt
válasz
Noys187 #17184 üzenetére
El árulom,hogy mèg a règebbi verzsönt használom(max 1500).A kèpeket várom majd ha lesz rám egy kis időd,ès feltöltötted újból 100%-ra.Az adatokra lettem volna kíváncsi ès nem a Kb.-re.Mèg soha senkinek nem sikerült elèrni ezt...Leborulok a lábad elött ,te egy isten vagy.
Gondolom más is megnèzte volna.Ès nem kötekedni akartam csak megnèzni,hogy èn hol rontom el?.
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #17182 üzenetére
Remelem, h nem ragaszkodsz ahhoz, hogy nem ertettem a kerdesedet, mert valaszoltam ra a kovetkezo postban (es meg egyszer lejjebb is).....ezert irtam a rosszindulatot, mert ez csupan arra megy ki.....egyetlen kerdesemmmel probalsz visszaelni, de kozben magadat minosited, h nem latod a valaszt, avagy nem erted, vagy nem hiszed el.....
De ertelek, mert a JF Iodak kerneleivel SOHA nem fogod megkozeliteni sem ezt az uptime-ot, mert (nemtudom fel tunt-e) azok 1600-1700 mhz-en forognak......
Az meg vegkepp elkeserito, hogy a korod ellenere ilyen idetlensegeket feltetelezel emberekrol, hogy leteszik a telefont bekapcsolt kijelzovel, majd ezt lefotozzak es kiteszik ide......URAMISTEN, ennek mi ertelme konyorgom?!?!?! (FACEPALM)
Es a legmelyebb tisztelettel (csupan a korod miatt), a tovabbiakban nem reagalok egy ilyen egyszeru ember 'tamadasaira', mivel meg mindig az a tema h nem ertettem a kerdest..........Tovabbi szep napot!
-
batai15
félisten
akkor mi csinálunk valamit szarul
nekem wifin nettel 3.5 ,ora a max -
Noys187
tag
válasz
toto0569 #17178 üzenetére
Azt kerni nem serto, de Te nem azt tetted....Elhiheted, hogy en is ledobbentem rajta....arrol nem csinaltam sajnos, de a kedvedert csinalok majd egyet ha ismet 100-rol indul majd az akksim!
I_Am: 1 honapos, altalaban estenkent etetem, attol fuggoen, hogy mennyi melom van, vagy el nem felejtem fel tenni toltore. Ennel az esetnel egesz ejjel tolton volt, es reggel 7 korul vettem le rola, melo kozben amikor idom volt neteztem es jatszottam kicsit TR2-vel, kozben viber es wechat uzenetek, olyan delutan 5-tol pedig a fusi miatt 'aludt' a telefon a zsebben.
Leirtam feljebb, hogy mikre szoktam figyelni telepites elott utan.Szerk: toto: Nemtudom hova valosi vagy, de visszabb vehetned a potmetert ocskos....ertheto kerdesre pedig konnyebb valaszolni, dr ennek ellener valaszoltam kb 2szer is, de nem alacsonyodok le a szintedre es veled be is fejeztem a diskuraciot....
-
-
Noys187
tag
válasz
batai15 #17175 üzenetére
Bar en nem hasznalok sok 'felesleges' (legalabbis szerintem) appot.... ilyen better battery meg tudom is en....nincs agyon pakolva widgetekkel sem...van kint egy ora es az idojaras ami 3 orankent frissit es persze nehany parancsikon. Mindig odafigyelek: Telepites elott HR-FORMAT MINDEN, 100 %-os akku, telepites utana ujra belakas majd restart, miutan fel allt a rendszer go recovery es ott wipe cache/dalvick cache h optimalizaljon mindent a jelenlegi ROM-ra.
ToTo0569: Eleg szanalmas ilyeneket feltetelzni.....de ugy szerintem 12 orat menne.....a rosszindulatu feltetelezeseidtol kimelj meg legyszives!!! Lassan 30 vagyok, hidd el h vannak jobb dolgaim is mint h ezzel szerencsetlenkedjek!!!
-
babence
csendes tag
A Google Wallet-et próbálta már valaki? Itthon hivatalosan nem megy, de elvileg root-olt telókra felmegy és nfc-n keresztül lehet fizetni a paypass termináloknál. Van valakinek tapasztalata erről?
-
I_Am
veterán
láttam régebben többen is panaszkodtak, hogy éjjel merül a telójuk. én most teszteltem először az éjjeli készenlétet, mert eddig mindíg akkor töltöttem és 0%-ot merült a teló készenlétben 7 óra alatt.
-
batai15
félisten
akkor mind1.
más. : a cmnél ha van frissités elég mindig csak az utolsot felrakni? -
Bordian
tag
Srácok a wakelock problémával mit lehet csinálni?
Detektor azt írja hogy több mint 7 órát pörgött a teló úgy h ki volt kapcsolva a képernyő. Kikapcsolt képernyő mellet kB egész nap 30 percet volt bakapcsolt adathálozattal, és a detektor azt írja hogy további 30 perc éberséget appok okoztak. Így még marad még kB 6 óra. Ez mi lehet? -
toto0569
addikt
működő MIUI
hátha jó lesz...
-
TrueWhitee
tag
Ezeket az új akksikat már nem kell teljesen lemeríteni, erről volt egy hosszabb diskurálás régebben. Szóval nyugodtan töltsd akkor, amikor akarod. Nekem 15%-ra van beállítva, hogy akkor csipogjon, ha merül, kb ekkor szoktam rátenni a töltőre, de valamikor ki is kapcsol, mert munka közben vagyok, stb..stb...
-
toto0569
addikt
Új belépőknek egy kis segítség:ide regizni... + APK mania + Magyarítások
-
tibtsy
csendes tag
jah, majd elfelejtettem, láttam ma egy 4X kollégát a 148-ason. Egy sas fej volt a jobb vállára varrva.
-
batai15
félisten
no cm 10.
gépelek sokszo olyan mintha megnyomnám a home gombot és leugrik tálcára. kezdi nálam a rom a bicskát nyitogatni. -
toto0569
addikt
Ha root utáni rendszer beállítás "érdekel" valakit keressen privátban...
-
I_Am
veterán
halihó!
egy gyors kérdés a tapasztalatabbakhoz. akku idő nagyjából hány töltés után áll be?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #17140 üzenetére
Amikor valaki tools-ból frissít,akkor nem csak a különbségnyi mennyiséget tölti le a rendszer(mint ota esetén) és nem a teljes rom-ot?Ugye ilyenkor van az,hogy nem kb 600mb-t tölt le,hanem csak kb180 mb-t.Lehet ez kavar be,míg ugye a kdz a teljes rom-ot rakja újra fel?Nexus S-nél még rémlik,hogy nem a teljes rom-ot cserélte OTA frissítéskor........
amit még észrevettem,hogy kdz után ha baj van a rendszerrel,akkor érdemes szűzrehúzni a telót, és felejteni a backup-ot,mert bekavarhat.....
amúgy nekem is jó a JB.....ha meg lassul,tojok egy resetet..kb 500 üzemidő után... -
-
-
álarc
aktív tag
válasz
toto0569 #17133 üzenetére
Nincs tulképp. Azon kívül, hogy 20% -ot üresen leszív éjjel az akkuból. Létező probléma sajnos.
Első felrakás, vagy visszaállítás után jó 1 napig. Utána jönnek a gondok. Lehet mákod van, és hardver különbség okozza, nem tudom. Sajnos egyszerű kikapcsolás sem segített. 1 hetet nyúztam, elég volt belőle.itt elemzik:[link]
-
Mark21
tag
Hali!
Nekem is az a problémám, mint az előbbi kollégának, hogy szaggat, akadnak a játékok (gta3 főleg) és pár napos a teló, egy backup, gyári visszaállítás és utána egy backupból visszatöltés mehet? vagy inkább mindent rakjak újra? gyári jb van rajta.
KÖszi!
-
álarc
aktív tag
Nos.
Én visszatoltam a V10H -t. EO.
Minden rendben az akkuval.
KZ. frissítéssel mindig jobb! Itt írta is valaki. LG saját flash cucca.
Számottevő lassulás nincs. Olvastam egy fórumon, hogy valami ébren maradási gond van a V20A óta.
Sajnálom, hogy megint gagyizik az LG.
Amúgy meg vagyok elégedve a telóval. Üzemidőben nem tud többet az S3 sem igazán!
LG NEXUS 4 -ről váltottam, nem jött be a formavilág, és a stock Androis sem. -
Demens
tag
válasz
Bordian #17127 üzenetére
Az biza lehet gond, nekem csak ez a képernyős macera van, ezen felül minden gyors. Néhány játék, ami nálam szépen fut: Dungeon Hunter 4, Max Payne, GTA Vice City, Avengers, Carmageddon.
Most épp ezek vannak fent, de Modern Combat 4 is szépen ment. Dead Trigger és a Wild Blood is. Most ennyi jut eszembe. -
Demens
tag
Megint böngésző tesztelésbe kezdtem, mert bár a Chrome gyors, de közel sem tökéletes. Igazából eddig csak a Maxthon, ami szóba jöhet. Viszont néha minden ok nélkül leáll, ez meg bosszantó. A beágyazott YouTube videóknál semmi gond, de ha ki akarom tenni teljes képernyőre, akkor kapom a hibaüzenetet, hogy sajnos a Maxthon váratlanul leállt.
Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? -
Bordian
tag
Sziasztok
Nem rég vettem egy 4x-et, és azt kell mondjam h minimálisan csalódtam benne. 4magtól nem ezt várnám hogy még a beach buggy is beszaggat, meg mikor kilépek egy appból vissza a főképernyőre a telefon hosszú másodpercek használhatatlan.
Csak nekem van ilyen gondom?
Ám gyári jb , és nem akarom rootolni -
tasakos
tag
Hungary, vagy Europe Open? Van eltérés? melyiket rakjam fel?
-
batai15
félisten
ez a jelly fish nem cwm alapú nem?
-
toto0569
addikt
válasz
batai15 #17105 üzenetére
TB-vel kitöröltem a felesleges cuccokat,köztük volt az LG és az Xperia launcher is...Zeam-ot használok,alig foglal helyet és a plafonig ki lehet használni a widget kirakást,mert a többinél a google kereső sáv hiába nincs de a helyére nem tudsz rakni semmit mert továbbra is foglalja. (Én 6sor 4 oszloppal használom)ráadásul nem érdekel semmi ficsőr a launcherből.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tasakos #17103 üzenetére
Wifi: nézd meg,hogy a beáll/wifi/speciális(menü gomb)/ gyenge hálózatok mellőzése ne legyen kipipálva,ha ki van vedd ki!
3G: beáll/további /mobilhálózatoknál csak az elsőnél legyen pipa(adatkapcsolat) az adatbarangolásnál ne legyen.Azt is nézd meg,hogy a "Hozzáférési pontok" jók-e(pl:internet.vodafone.net a vodánál). Azt is ellenőrizd le,hogy a hálózati típusnál mi van (nekem GSM/WCDMA autó) -
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #17102 üzenetére
Kíváncsiságból felraktam a CM-et,szokás szerint nekem csalódás. 11 órára már csak 45% nafta maradt benne,gyors visszaraktam a Jellyfish mentésemet és még mindig él a teló 20%-on.A CM-nek full wipe volt + format sd mégsem akar a fogyasztása beállni.TB-vel törölnöm kellett az NFC-t mert az nagyon ette az akkut...A jellyfish-t csak ajánlani tudom mindenkinek...
-
tasakos
tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Csináltam egy factory reset-et a telómon hátha az javítja a néha felmerülő hibát, hogy a másik fél pár mp után nem hall egy engem. Ezt ki se tudtam próbálni, hogy jó lett -e, mert a factory reset után, nem akar az istenért sem wifire, vagy a netre lépni! Már mindent próbáltam, volt már 2 FR-is, az se segít. A lakásban a többi okostelefon persze látja a wifit, és fel is tud csatlakozni. Nekem ugyan kiírja, hogy van wifi jel, de nem tud rá fellépni, ha 3g/2g-n akarok csatlakozni, akkor meg csak villog fent a net ikon.. Kicsit kezd elegem lenni ebből a telóból. Nem user error, ilyet én még nem láttam..
-
Quqesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest