- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz
Oldman2 #3589 üzenetére
Köszi a GMD Auto Hide Soft Keys app tippet. Eddíg full!Screen-t használtam, de az túl sokat akar tudni azaz amikor fut lecseréli a navigációs sávot a sajátjára. A GMD szerintem jobb
Esetleg annyit a CM11 tapasztalataimról, hogy
-Gyorsabb sokkal a tab, persze csodát azért ne várjunk.
-Sokkal kevesebb akadás. (Google launcher, aktív gugli aszisztensel, kártyákkal. Óra widget. Rengeteg icon kitéve. Greenify azért bekapcsolva. 15,3 giga alkalmazás felpakolva, persze fouldermount-al 11,04 giga összes helyre)
-Az üzemidő sokkal jobb.
-Készenléti idő mint 4.2 alatt vagy jobb. (Gyári rootolt 4.4-él már fly-ba kellett raknom, mert készenlétben 10-12 óra alatt simán esett 10-20% a töltöttség, de néha a gugli service kikapcsolásig merítette)-Ébredés főleg mágneses tokban lassabb, fedlap nyitás által. Néha bekapcsoló gombot nyomtam éppen amikor feléledt és égy szundiba zuhant újra.
-Knock on működik kb olyan mint a gyári.(gyorsaságra is)
-Knock off nem müködik, de cm11-nél beállítható hogy az értesítési sávon dupla érintésre kikapcsoljon. (Én a knock off-t nem nagyon használom a mágneses tok miatt.)
-Sajna a rom nem ismeri exFat-ot, ezért először átraktam sz sdkártyámat ext4 formátumra. Na azt látta, de sokat tudott vele kezdeni. Ezért formáztam elidítottam egy törlést rá, ami átformázta fat32-rede az legalább müködött.
-Ja és a romban nincs sd-kártya leválasztás. Ha így kiveszed bekapcsolt állapotba (Nem ajánlott) és visszarakod, persze men mountolja (kapcsolja) újra./LG programok csak a helyet foglalták nálam, kipróbáltam őket aztán feladtam. Amikor megláttam a memóriafogyasztásukat megrémültem, majdan amennyire lehet kikapcsoltam őket./
Összességébe nagyon elégedett vagyok
(Főleg mióta megjelent androidra az xcom ,little big adventure, sőt még az openttd is. Komolyan lassan minden komoly régi pc-s legenda megjelenik androidra. No kingdomság van emberek)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest