- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz
Avicularia #2598 üzenetére
Sztem a 2 rendszer közötti különbség érdekli őt...
-
Avicularia
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2597 üzenetére
Milyen szoftverre vagy kíváncsi? Nem értem a kérdést.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Avicularia #2594 üzenetére
És napfényben is a One-nak jobb a fényereje?
Egy rövid összehasonlítást írnál (főleg a szoftverre vagyok kíváncsi)?
-
adrian94
őstag
válasz
Avicularia #2594 üzenetére
Így jobb a HTC de ha nincs semmi készülék az LG mellett akkor nincs gond vele szerintem
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ez mi?
-
WinZol
aktív tag
Tablet vásárlás előtt állok. Ő lenne az egyik kiszemelt.
Kérdés:
A tesztben láttam, hogy a fényereje kicsit gyengécske.Ez mit jelent?
Napsütésben / árnyékban hogyan viselkedik?
(HTC One-hez tudom viszonyítani, ha vkinek lenne.)Köszi
WinZol
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DonTouch #2588 üzenetére
Szerintem a filmmel lesz a gond...nem szokott megszakadni a letöltés, vagy nincs valami furcsa dolog letöltés közbe?
Valamelyik másik eszközön fut az említett film minden további nélkül? Miről játszod le a filmeket?
Nekem már történt ilyen dolog, akkor akadozott be a cucc. Én sokat filmezek, sok formátumba, de még a full HD-t is röccenésmentesen le szokta játszani. -
DonTouch
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2586 üzenetére
Volt már az is és nincs változás!
Avicularia: Köszi a tippet. Ezzel frankón játssza. Nincs akadás, egyenlőre...
Bár ettől függetlenül igen csak zavar, hogy 1 közép-felső kategóriás tablet nem képes normálisan lejátszani egy filmet. Még nekem kell keresgélnem a lejátszók között, hogy mii passzol hozzá. Vicc. Ráadásul a HW is megvan hozzá. Ennek a lejátszónak adok még 1 esélyt! Aztán eladom, ha tovább rosszalkodik. Nagy csalódás ez így nekem. Első tabletem. Többet várok tőle...
Egyáltalán nem terhelem túl a tabot, sőt.
-
DonTouch
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2584 üzenetére
Hát ez így nem fog menni. Nem tudom mi szükség van rá, hogy lásd. Konkrétan a Vikingek 2. évadát nézem. MP4-ben van kódolva, felirat hozzárendelve. Megy a film, majd random megáll a kép és csak a hang megy tovább. Egy 45 perces rész alatt 5-6x megcsinálja ez a gyári lejátszó, majd megy tovább. Az MX player meg konkrétan végig szaggat. Folyamat megy a film, de láthatóan lassú, mint pl a számítógépes játékoknál, mikor leesik az FPS.
-
DonTouch
csendes tag
Sziasztok!
KitKat frissítés után kinek, hogy szuperálnak a videólejátszók? Korábban már panaszkodtam(JB), hogy a gyári lejátszónál akadnak a filmek. Aztán kaptam a tippet, hogy az MX player frankó, mert van benne HW/SW gyorsító. Így is lett. Feltelepítettem és akadás mentesen játszotta a full HD-t is. Erre jön a KitKat és mindent elbarmol. Most megfordult a kocka. A gyári szebben játssza a filmeket, de meg-meg akad alatta, az mx player viszont teljesen használhatatlan. Bekapcsolva minden gyorsító és szaggat folyamatosan. MP4, AVI és MKV formátumokat nézek leggyakrabban.
Szóval ez nagyon nem jó. Már mindent megpróbáltam(memória ürítés, app-ok újra telepítése), hiába!
Van szerintetek valami megoldás erre?
Előre is köszi! -
gekkoXT
senior tag
Na úgy látom a KitKat sd kártya probléma megoldódik.
Csorognak az app frissítések, új jogosultság felvételéről: SD-kártya tartalmának módosítása vagy törlése
Gyorsan ki lesz köszörülve ez a kellemetlenség.
-
szoporiz
tag
Köszönöm a válaszokat a tokkal kapcsolatban.
Ma nekem is megérkezett fekete színben. Akinek van felesleges foliaja az írjon PM -et mmegegyezünk. -
adrian94
őstag
Olyan feloldási effektet nem lehet letölteni mint ami a samsung s4-nél is van (hullámzó víz) ? Meg olyan feloldási / kiválasztási hang effekteket?
-
magyargyerek
tag
Semmilyen tokot nem használsz akkor nem is viszed sehová? Tok nélkül már otthon se jó, lerakod bárhova és életveszélyben a kütyü és karcolódhat. Alig vártam hogy legyen tokom hozzá, hetekig kutattam a megfelelő után. Folyamatosan viszem túrázni így a cuccost, gps nálam ki van használva rendesen. Meg vagyok elégedve a készülékkel, de...2 negatívuma van. Hangszórótól tényleg nem szabad sokat várni de ez gagyi amit bele raktak. Megoldás van mert fülessel tökéletes, tehát magának a tabletnak szép a hangja csak a hangsugárzója ratya. Fényerő világosban, kint a terepen kicsi, alig látom a kijelzőn mi van. Bemegyek a fák közzé de alig látni ott is a kijelzőt, szóval fényerőben adhattak volna többet neki, spórolós az akku miatt talán... Túrázáskor viszont egész nap megy a gps akkor is kibír egy túrát, bár ez meg a futtatott gps programnak is betudható (navitellel egész nap megy és kibír egy nappos használatot)
-
-
rena224
tag
válasz
szoporiz #2570 üzenetére
Nekem 8coloshoz való gerillám van már hónapok óta,a célnak tökéletesen megfelel,igazából csak utazáskor tömöm bele a tabot,amúgy meg egy színes tpu szilikontok+kijelzőfólia van rajta,ami mindentől óvja(bár nem mintha kéne,mert eléggé figyelek rá). Ami előnye a gerillának,h még szilikontokostól is belefér a tab,ami nálam nagyon praktikus dolog,ha nincs rajta tok,akkor kicsit lötyög benne oldalirányban(hosszban passzol pontosan),de ez sem zavaró mértékű,nem kell félni.
Gyárilag is van rajta fólia,nekem még most is az van rajta(már kb 4-5hónapja),bár már picit karcos. Amúgy aprópénzért vettem tartalékba még hozzá egy 3as pack víztiszta fóliát,lassan kipróbálom azokat is,mert a gyári kezd lerongyolódni,bár ennyit sem vártam tőle szóval öröm-bodottá'
-
szoporiz
tag
Sziasztok! Ti milyen tokot használtok a G-Pad-hoz?
Belefér a gerilla univerzális 8"-os tokba pl? Vagy a 9"-osba fér már csak bele?
Gyárilag van fólia a tabon?
Üdv! Zoli -
Zizge
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2567 üzenetére
Köszi a gyors választ!
És melyik a jobb 4.4 vagy 4.2?
Olvastam olyat hogy ha frissítem nem tudok filmet feltenni rá PC-ről mert valami root változtatást nem enged "kívülről". Ez hogy van? Nem tudok filmet feltenni egyszerűen?A másik kérdésem hogy a Samsung T325 Galaxy TabPRO 8.4 LTE nem e jobb választás? Mit tudsz róla elmondani LG G-Pad.8.3 vagy Samsung T325 Galaxy TabPRO 8.4?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia!
Nos az akkumulátorral kapcsolatban: lassan 5 hónapja lesz meg a tab, és elég sokat használom filmnézésre. Nálam egy másfél órás film (nem Youtube-n hanem letöltve) leszívta olyan -34% (pl.: 78%-on volt és 44%-ra ment le). Szerintem ez bőven jó!
Bár Facebook-om nincs, de a gyári e-mail kezelőbe be van állítva 2 fiók, ami 5 percenként szinkronizál + a utorrent is fut folyamatosan, ami ezt helyettesíti (sőt!). A böngészés élménye nagyon jó, van Flash is.
Viszont ez jobban szívja az akksit, ami nem meglepő.
Az oprendszer: nekem 1-szer fagyott le csontig, olyan 4GB szabad memóriával. Amikor tele raktam szinte teljesen filmekkel, appokkal akkor azért meg-meg röccent (ezt értsd. úgy hogy a csúcskategóriás létéhez képest, egyáltalán nem zavaró mértékben).
Hangszórók:közepesnek mondható, nem rossz, de nem is jó. Eléggé dobozhangú.
Mégegyszer megvenném természetesen, semmi új dolog nem jöt ki azóta.
Nem tudom hogy mire gondolsz, egy kattintás frissíteni hivatalos forrásból az oprendszerét.
(Az 1:45 perces filmeket hogy gondoltad? Nem 1:45 órásra gondoltál?)
Szerk.: Full HD film szívta le annyira az akksit. Egy sima kis felbontású film kb. 25%-al apasztja le.
-
dartmol2
tag
Hello...
Az akku idő eléggé képlékeny de úgy átlag 6-8 óra filmnézés. Játékkal és nettezéssel ez inkább csak 4 óra.Személy szerint továbbra is azt mondom hogy 4.2-es androiddal nagyon stabil, teljesen megbízható (jobbat még nem is láttam) Nem szaggat, nem akad, tökéletes. 4.4-el Én már nem annyira vagyok elégedett. Remélem majd javítják.
A hangszóró kellőképpen hangos, és egészen jól szól. Persze nem egy mozi élmény, de csodát ne várjunk.
Jelenleg csak ilyet vennék ha ismét vennék.
Az oprendszer frissítés OTA-n keresztül kb annyi mintha egy google play-ből leszedett alkalmazást frissítenél. Kettő koppintás, és csinál mindent magától.
-
Sziasztok!
Ha veszek használtan egy ilyet. Nincs meg az eladónak a garancia papírja. Van erre valami gyári garancia?
-
Zizge
csendes tag
Nagyon szörnyű vele netezni és youtube-ozni?
Megvennéd még egyszer ezt a tabot? Vagy valami mást inkább ebbe az árkategóriába?
Most vennék egy ilyet de eléggé kérdéses...Eddig csak jókat olvastam róla.
GPS-re is használnám. Akkor arra se jó igazán? Nem pontos és lassú a jelzése?
Tudnál segíteni kérdéseimbe? Előre is köszi!u.i.: írtama fórumhoz is egy két kérdést ha tudnál rá válaszolni! THX
-
Zizge
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam sokat erről a tabról. De egy két kérdésemre nem kaptam választ. Olyan válaszokat, szeretnék akinek ilyen tabja van vagy használta már legalább 2 napig.
Meddig bírja az aksija?
Filmnézésre szeretném használni és internetezésre (közbe alatta futó facebook és gmail).Operációs rendszere mennyire megbízható?
Szaggat e ha már sok app van felrakva? Ha több app fut a háttérben hogy bírja a rendszer?Hangszórók mennyire erősek?
Filmnézéshez és zenehallgatáshoz.Megvennéd e még egyszer ezt a tabot?
Mennyire nehéz frissíteni az OP rendszerét? (az LG G2 -nél igen macerás)
Nem fotózásra használnám.
Filmek AVIba lennének vagy mp4ben és kb 1:45 perces filmekre gondoltam.Előre is köszönöm a választ!
-
adrian94
őstag
Ezzel rátudnám kötni a tabot a tvre?
http://www.ebay.com/itm/D124-Micro-HDMI-to-HDMI-adapter-type-D-Hi-Speed-pin-for-LG-Thrill-4G-P925-AT-T-/330842509630?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item4d07c0113e#shpCntId
-
adrian94
őstag
Miért van az, hogy egy két app/játék nem kompatibilis az eszközzel? Pl GTA V iFruit, Call Of Duty Strike Team stb... ha meg van a "gépigény" amit elvár az adott app/játék, akkor miért? Telefonra vannak tervezve?
-
bowi76
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2553 üzenetére
Köszi.
-
bowi76
csendes tag
Nyomtatás menüpont: nincsenek telepített szolgáltatások ?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Sotyks94 #2549 üzenetére
davidragon:
Üdv. a klubban!
Ami miatt érdemes váltani:
Nincs dobozhangzás.
Teljes képernyős mód (játékoknál).
Jobb akkumulátor idő.
Viszont:
Gyengébb wifi (bár én nem érzékeltem).
SD kártyára nem lehet külső programmal írni (pl. Utorrent), valamint hajlamos kidobni. -
davidragon
csendes tag
Sziasztok!
Beneveztem én is egy ilyen kütyüre, és nagyon szimpatikus a cucc!
Két kérdésem volna a tapasztaltakhoz:1. Alacsony fényerőnél alul nektek is látszanak a világító kis fénypontok? Vagy ez nem normális, és cseréltessem garanciával? Fura.
2. Mivel új a készülék, egyelőre teljesen elégedett vagyok a mostani android verzióval. Fontos valamilyen szempontból a frissítés? Pl alkalmazások igénylik, javítottak hibákat, hasznos új funkciók?
Köszi a segítséget!
-
Sotyks94
aktív tag
Hellosztok!
Jelenleg egy nexus 7 2012 8GB-os táblát nyúzok, de a pici tárkapacitás, és a slimport hiánya miatt cserélni szeretném a közeljövőben. Igazából jelenleg 2+(1) versenyző van benn. Vagy egy nexus 7 2013 32gb-os, vagy egy LG G Pad 8.3 vagy egy tegra note (bár ez a legvalószínűtlenebb, igazából inkább a másik 2 között megy a harc). Arról érdeklődnék hogy van e valaki akinek van tapasztalata mind2 készülékkel, és tudna e véleményt mondani? Elég hasonló készülékek, gondolom nem először merül fel a kérdés, így azt is megköszönném ha valaki linkelné hogy mikor volt erről a témáról szó(ha volt). Másrészt az érdekelne hogy aki huzamosabb ideig használta már ezt az LG-t az tapasztalt e aproblémákat. Olyan táblát keresek, ami hibamentesen képes működni évekig is akár.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #2546 üzenetére
Pont annyit, mint mindenki más. Semmit.
Az első 4.4 update-ben lesz benne szerintem.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki nem tud valamit a knockcode-ról?
-
szoporiz
tag
Sziasztok,én is belépnék ebbe a nemes táborba.
Kérdésem: 1 vagy 2év garancia van a készülékre?
Üdv! Zoli -
dartmol2
tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy mindenféle nem gyári mókolás nélkül visszaállítsam a 4.2-t? Esetleg akár a gyári rendszert?
Esetleg, a 4.4.2-ben tapasztalható, egyre sújosabbá váló, és egyre irritálóbb hibák eltűnhetnek egy hardresettel ? -
svili
tag
Hi! Tegnap óta én is "beléptem a klubba",boldog tulajdonosa lettem egy G Pad-nek.
Már nagyrészt belaktam, de még nem frissítettem KitKatra. Olvastam, hogy frissítés után lassabb lesz a wifi és mivel nincs rootolva a készülék, nem fogom tudni downgradelni.. -
tomeei
csendes tag
Sziasztok!
Nincs rá mód, hogy kábelen keresztül gyorsabban másoljon a microSD-re?
Elég macerás kiszedni a tokból a tabot, mert csak úgy tudom kivenni a kártyát, hogy berakjam kártyaolvasóba (de sajnos még így is gyorsabb, mint kábelen), illetve wifi-n keresztül is elég lassú.
Köszi!
-
wrtn
csendes tag
Hali. Olyan problemam van, hogy ha bedugom a fulhallgatot akkor nem jo a hang. Fules nelkul teljesen jo, ha a tabon levo videot jatszom le annak is jo, ha a zenet az is jo. Csak filmnel rossz. masnak hasonlo problema?
-
snowy1337
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2535 üzenetére
Aham. Thx.
(Lakotárs gépéről, itt Linuxom van)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Smaller #2529 üzenetére
* Először töltsük le ezt a programot. Ha nem lenne telepítve az LgMobileDriver, akkor telepítsük azt is!
*A tabon a fejlesztői opciók-nál (a build számra addig kattintunk ameddig nem leszünk feljesztők) pipáljuk be az USB hibakeresést!
*Tömörítsük ki a feljebb letöltött fájlt!
*nyitunk egy terminál ablakot/parancssort, mégpedig:
a) Windows XP: letöltjük ezt, majd jobb klikk-el rálépünk a kitömörített mappára, és kiválasztjuk az 'open command window' opciót.
b) Windows 7/8: Shift+jobb klikk üres helyre a mappán belül, majd 'parancsablak nyitása' menüpont.
*előjön a terminál/parancsablak, kiadjuk a következő parancsokat:
1. adb devices
2. adb reboot recovery, ekkor a tablet bebootol recoverybe, ott a hangerő gombok segítségével kiválasztjuk az 'apply update from adb'-t, majd a ki- és bekapcsológombbal leokézzuk)
3. végül pedig a 'adb sideload kk_root.zip' parancsot .
*mikor végzett a 'reboot now'-ra lépünk, ekkor újraindul a root-tal és SuperSU programmal ellátott rendszerünk.Ha így csinálod akkor jónak kell lennie.
-
Smaller
csendes tag
Valami nem mükszik...
D:\ioroot>adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attachedD:\ioroot>adb reboot recovery
error: device not found -
Smaller
csendes tag
-letöltöd és kicsomagolod az IOroot.zip-et
-usb debugging legyen engedélyezve [<---]
-nyitsz egy terminal ablakot az ioroot könyvtárban (explorerban shift+jobbklikk üres helyre és ott parancsablak nyitása
-utána kiadod ezeket a parancsokat
1. adb devices
2. adb reboot recovery
mikor bebootol recovery-ba akkor ott kiválasztod 'apply update from adb'
3. adb sideload kk_root.zip
------------A 2. pont az usb debugging nem megy, mert nincsen a beállításoknál olyanom, hogy fejlesztői beállítások vagy ilyesmi. Hogy lehet odaszülni azt?
-
bowi76
csendes tag
LG Smart World regisztráció sikerült már valakinek? Hiába reggelek más országba telepítéskor a magyar reg.-et nem fogadja el,belépéskor!
-
SVLaller
senior tag
válasz
fornettisuti #2524 üzenetére
-
MrPetya19
addikt
válasz
fornettisuti #2522 üzenetére
Sima ott.
-
fornettisuti
veterán
USBs egeret lehet mukodtetni, ha igen milyen atalakito-kabel kell hozza?
-
Joachim
tag
Ha érdekel valakit billentyűzetes és tökéletesen passzoló tok, akkor nekem van egy ILYEN eladó 8 pénzért.
-
Benny78
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem én is egy ilyent az angliai akcióban de nem tudom hogyan lehetne csatlakoztatni PC-hez hogy könnyen tudjak rá másolni,mondjuk Total Commanderrel. Tudtok erre valami jól bevált megoldást javasolni?Koszi.
János.
-
nazol81
csendes tag
Sziasztok! Total alkalmatlan vagyok minden elektronikus kutyu kezelesere, ezert kerdeznek. Most keszulok venni egy ilyen masinat a csajomnak ( LG G pad 8.3), es egy valami feltunt a tesztben, marmint hogy "gyarilag nem tamogat DivX formatumokat". Ez pontosan mit jelent? Hogy .avi formatumu filmeket nem tudok lejatszni vele? Vagy csak le kell toltenem egy pl. BS Playert a Play Storebol, es azzal mar siman elmegy a film? Vagy hogy van ez? Ez fontos lenne, mert valszeg a tabot 80%ban filmezesre hasznalnank...
Kerlek segitsetek az agyhalott tech-analfabetan!Koszi!
-
adrian94
őstag
Elixir2 kinek mekkora felbontást ír? Nekem : 1200x1834
Ez normális? Nem 1200x1920-nak kéne lennie? -
Smaller
csendes tag
Annak mi a folyamata, ha gyári rendszert akarom lementeni? Teszem azt, hogy fel rootolom, recoveryzem, ráteszek egy CM11-et. Majd ha valami baja van, akkor visszateszem a gyárit és unroot.
Ha már volt rá HSZ, akkor azt nem találtam visszaolvasáskor.
-
Gyulll
csendes tag
Sziasztok! A nyuszi hozott nekem is egy ilyet, a masfel eves Note 10.1-esemet csereltem le a hetvegi Tesco-s bevasarlas alatt. Ellenallhatatlan volt 120£
-ert. Ha esetleg mas is van Angliabol a forumon es meg nem vett, ezen az aron a plene meg kell venni kategoria, de csak keddig...
Tudja valaki, hogy hogy kell a SmartWorld-re regisztralni?? Sehogy se jon ossze. A sima LG-s reg nem jo hozza. -
fPApi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2506 üzenetére
Köszi, de OTA-n megcsináltam, ott persze semmi ilyesmi nincs. Mindegy, most működik, ha mégis rendetlenkedne, akkor csinálok visszaállítást.
-
f(x)=exp(x)
őstag
adrian94: filmet, zenét, dokumentumokat lehet, játékokat, alkalmazásokat nem (root nélkül).
fPApi: én úgy emlékszem hogy PC Suitnál felajálotta. De nem 100%.
Hadeska22: hogyan lehet regisztrálni benne?
Nem találok ilyen lehetőséget.
-
fPApi
őstag
Frissíteném 4.4.2-re a tabot. Aki már csinálta: a frissítés közben tudom kiválasztani, hogy töröljön mindent, vagy előtte kell hard reset és utána a frissítés?
-
-
adrian94
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2502 üzenetére
Úgy gondoltam,hogy pl letöltök egy filmet a tab belső tárhelyére és onnan átrakom sd kártyára.. ugyan ezt játékokkal / apokkal ! Akkor ez felejtős?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
adrian94 #2501 üzenetére
A film átrakását hogy érted? A belső tárhelyről át tudod helyezni, az biztos. Játékot 4.2.2-vel se lehetett átrakni, csak rendszergazdai jogosultsággal, tehát ha rootolod akkor lehet, egyébként mint eddig se, most se lehet.
Egy kérdés mindenkitől: nektek is elfelejti néha az SD-t a tab?
-
adrian94
őstag
Akkor most a 4.4.2-vel nem tudok átrakni játékot az sd kártyára? Se filmet? Se appokat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest