-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
elté
csendes tag
Siker! Hatalmas respect az Edigitalnak, egyáltalán nem problémáztak, sőt sűrű elnézések közepette azonnal cserélték a gépet. A mostani már rendben van, valószínűleg kifogtam egy problémás darabot. Köszi a segítséget nektek is!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok gondolkodom egy ilyen szépség vàsàrlàsàn,tud esetleg valaki megbízható boltot ahol gyári garival jó áron? Médiában 80e!
-
elté
csendes tag
-
elté
csendes tag
Hát a HR megvolt, de túl sok javulás nem történt. Felajánlott egy frissítést 4.4.2-re, fel is raktam. Ettől egy kicsit stabilabb lett, de még mindig gáz a dolog. Meg fogadom a tanácsotokat és vissza viszem a hétvégén. Peches vagyok, életem első tablet-e, válogatok egy hónapig, hogy melyik legyen, erre kifogok egy gázos darabot
Nem baj, már csak abban reménykedek, hogy a boltban nem fognak problémázni... -
Addel
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #2787 üzenetére
A gpad elképesztően stabil, nekem ~ fél éve van meg, mindig be van kapcsolva és ez alatt sose fagyott még le, és kb 5* indítottam újra (a szoftverfrissítést is beleértve).
-
XeeN
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #2787 üzenetére
Ebben a pillanatban akartam én is ezt tanácsolni.
-
elté
csendes tag
Sziasztok!
Ma délelőtt én is csatlakoztam a G-pad tulajok táborához, viszont nálam van néhány eléggé idegesítő probléma
Az elején tök ok volt minden, bár már az első indításnál a wifi hálózat konfignál lefagyott, itt már gyanús volt a dolog. Vártam, újra indítottam. Utána kb 1 órát nyüstöltem, addig minden rendben volt. Feltettem tölteni és elmentem itthonról, pár óra múlva amikor hazajöttem már teljesen meg volt őrülve.
Folyamatosan lefagy a cucc. Elalszik és nem tudom felkelteni. Megpróbálom hosszan nyomni a bekapcsoló gombját és neki áll borzasztó hosszú ideig tölteni. Majd kb 3-4 perc után végre magához tér és akkor pedig a kezdőképernyőről el van tűnve néhány ikon és kiírja hogy a Play szolgáltatásokat nem tudja indítani.
Aztán még is elindul és baromi lassú. Totál instabil. Furcsa nagyon, mert nagyon jókat olvastam róla.
Szerintetek én fogtam ki egy bajos darabot? Elvileg normális helyen vettem, megvárom a válaszokat, de szerintem holnap vissza viszem. Remélem a cserekészülék nem lesz ilyen :/ -
Arolotifar
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2784 üzenetére
Köszönöm
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Arolotifar #2782 üzenetére
Polaris office nem működött (el sem indult), a galéria 1 percenként összeomlott....marad a dalvik.
-
Arolotifar
őstag
Valaki esetleg használ ART-ot Dalvik helyett? Tapasztalatok?
-
dave182
senior tag
Üdv.
Használ valaki autós tartót a tablethez? Leírná, hogy milyet és hol vette? -
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Ma én is csatlakoztam a klubhoz
Igaz, van már egy tepsim, de annyira megtetszett a G Pad, hogy beszereztem egyet
-
HRicky
tag
Köszönöm a segítséget!
Mit jelent az a kicsit várni?
Igazából nekem a tablet hardveresen tökéletesen megfelel egyedül azért várnék mert a következő esetleg tovább kaphat szoftveres támogatást.A sima 8.0 és a 8.3-as milyen árakon és mikor kerülhet forgalmazásra itthon?
Nekem 70ezer forintom van a készülékre és most egy akció miatt pont belecsúszik ez a készülék és félek az újak jóval e fölött érkeznének (még az olcsóbb is).
Sokan panaszkodnak hogy alacsony a fényerő? Megtudjátok ezt erősíteni?
Természetes fénynél nappal a szabadban olvasható a képernyő? -
pusszycat
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #2775 üzenetére
Ez lenne az [link] mert ez is csak snapi 600-as
-
pusszycat
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #2771 üzenetére
Én 8.0 verzióról hallottam meg snapi 400 -ról.
Most elég erős a wifi jel minden szobában működik a 4-ből ebből se szívesen engednék.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem nagyon bejön a tab szoftvere. Sok hasznos funkció van benne (pl.: a már említett minialkalmazások, 3 ujjas csúsztatás, Qremote, QPair stb.), amitől észrevehetően lesznek laggok, de ez szinte senkit sem zavar (csak a lagghuszárokat). A Sony és Samsung táblagépein is van ilyen, vagyis ezekről tudok (a Samsungnál osztott képernyős mód van az újabbaknál), de egyik gyártónak sincs ilyen kompakt méretben, ilyen jó ár-érték arányú tabja.
. Tehát simán megvenném újra.
Ajánlom a mobilarena TV adást a figyelmedbe, és Youtube-on is sok videó lelhető fel a készülékről.
Ha viszont tudsz várni, akkor nemsokára itt a II. generáció, ami 2 gyengébb, de nagyon olcsó tagból - 7 és 10.1" - valamint egy durvább, prémiumabb és erősebb 8.3-as verzióban kerül kiadásra.pusszycat: én a PC Suitot jobban szeretem, de szerintem mindegy. A lényeg hogy gondold át az SD miatt a frissítést.
-
pusszycat
nagyúr
Meg még,h OTA-n vagy a pc Suite-el érdemesebb e frissíteni, a 20B mikor jelenik meg.
-
HRicky
tag
Üdv.!
Ilyen tabletet szeretnék venni de előtte lenne pár kérdésem:
Sokan szidják a tablet szoftverét emiatt kérdezném hogy valóban rossz e?
A minialkalmazások( pl böngészés közbeni számológép) nekem kifejezetten tetszik emiatt is gondoltam erre a készülékre.Más tableten is van ilyen?
Ha most vásárolnátok is ezt vennétek meg?
Köszi -
törölt tag
válasz
Avicularia #2767 üzenetére
Fenébe,esetleg a Malmöibe tudtam volna elmenni.Remélem lassan otthon is kifutó lesz.Múltkor Lengyelbe néztem egy üzletbe,majd 90000 volt az ára átszámolva.Szóval nem nálunk a legdrágább.:-)
-
törölt tag
válasz
Avicularia #2765 üzenetére
Az már korábban is kiderült,hogy Svédországban vagy,értelem szerűen arra lennék kíváncsi,hogy azon belül valami ismert elektronikai boltnál,vagy kisboltnál,esetleg melyik városban.
-
törölt tag
válasz
Avicularia #2763 üzenetére
Hol volt ez az akció pontosan?
-
Avicularia
veterán
válasz
pusszycat #2762 üzenetére
Akartam is írni akkor, hogy ha kell valakinek akkor tudok segíteni a postázásban, de elég borsos a postaköltség, illetve csak 1 év gari van itt rá. Valamint abban sem vagyok biztos, hogy az LG-nél működik a garancia EU országok között. Monitorból is azért nem LG-t vettem végül, mert mind amit otthon 3 év garival árulnak az itt csak 1 évvel van. Inkább vettem végül asust.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Avicularia #2761 üzenetére
Üdv. 50K -ért már ajándék egy ilyen tab. Pedig, örültem eddig milyen mázlista vagyok h olcsón beszereztem.
-
Avicularia
veterán
válasz
pusszycat #2756 üzenetére
Üdv a klubban. Én is így jártam, mikor vettem. Kihozta az eladó, mondom én nem fehéret rendeltem. Csak nézett, aztán közösen kiderítettük, hogy ez fekete, csak a dobozon van fehér tab.
Egyébként itt 2 hete volt akció hétvégén, amíg a készlet tart akcióban 1500 korona (50K) volt a fehér és a fekete is. -
pusszycat
nagyúr
válasz
adrian94 #2755 üzenetére
Nah, még egy G pad-ot eladott az Lg, tudom mert én vettem meg. Feketét rendeltem de a dobozán fehér volt, miután elküldtem az online bolt minden tagját mindenhova, megtaláltam a dobozon a "black" feliratot. Nehéz percek voltak. Így 4.2.2-vel hibátlan, nem frissítek egyelőre. Ja, megint kifogtam egy akciót 69141 FT.
Nem válasz akart lenni bocs.
-
XeeN
senior tag
válasz
adrian94 #2752 üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A Samsung készülékek magával a Slimport szabvánnyal nincsenek kibékülve, nem az átalakító a hibás. Néhány hónapja már körbejártuk itt a problémát, de érdemes lehet utánaolvasni másutt is. Azt is hozzá kell tennem, hogy én leragadtam 4.2.2.-nél, így sajnos nem tudom megmondani van-e változás 4.4 alatt (ha esetleg mégis software alapú lenne a jelenség)..
-
adrian94
őstag
Ez a Slimport jó lenne a GPadhez?
http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-7-II-DR-/400719344132?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4cbbf204
Vagy milyet ajánlatok? Jobban megéri eBayről rendelni vagy itthon is kapni jó áron? Látok olyat eBayen amihez oda írják, hogy 1080p... akkor nem mindegyikkel lehetne nézni filmeket 1080p-ben?
-
fornettisuti
veterán
válasz
Avicularia #2746 üzenetére
A mondokadat figyelembe veve is ugyan ott vagyunk, mint az en mondokam.
Ergo meg mindig fifty-fifty, jobb lesz-e a masinadon a rendszer -profitalsz avagy negativ erzeseid lesznek a frissites utan (kifejezetten 4.4.2-rol van szo meg mindig) -
Jannn
aktív tag
válasz
Avicularia #2746 üzenetére
"A frissítéseket azért adják ki, hogy jobbá, esetleg biztonságosabbá tegyék a működést" - igen, a cél ez, aztán hányszor láttunk már olyat, hogy épp fordítva sült el...
-
Avicularia
veterán
válasz
fornettisuti #2745 üzenetére
A frissítéseket azért adják ki, hogy jobbá, esetleg biztonságosabbá tegyék a működést, szóval szerintem ez nem a 'ami működik azt nem kell megjavítani' kategória. Az más kérdés, hogy sokszor a gyártó bénasága miatt az update után rosszabb lesz valami mint volt.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Avicularia #2741 üzenetére
4.4.2 frissites lutri, vagy jo lesz vagy nem.
Ha igen orulsz neki, ha nem, akkor foghatod a fejed, barcsak ne frissitettel volna. (Nemlehet visszalepni 4.2re update utan)
Ezek tenyek, itt is es mas topikokban is visszaolvashatsz.Vagyunk jo paran, akik inkabb nem frissitunk, amig minden rendben 4.2vel is.
Iratlan szabaly, ami mukodik, azt nem kell megjavitani.Sem le, sem rabeszelni akarok senkit 4.4.2 ugyben, mindenkinek sajat dontest kell hoznia
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
+1
A kártya kérdés meg párszor le lett írva.
-
tau_ba
tag
válasz
Root nem okoz garivesztest? Tipp memkartyara?
-
tau_ba
tag
Sziasztok. Most rendeltem meg egy G-Pad-et, 1-2 napon belul megjon.
Milyen 32Gb v. 64Gb-os mem kartyat erdemes vennem, ami tutira megy. Ha jol olvastam a 4.4.2-re meg nem erdemes frissiteni, amig ki nem jon frissites, ami megoldja a mem kartyara irast. Tokokbol mekkorat erdemes venni? Altalaban 7 es 10 collos tabletekre arulnak. En csak egy neoprem tokot szeretnek, hogy taskaban ne seruljon.
-
djtom1981
tag
válasz
Avicularia #2736 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor reméljük a várható 20B megoldja ezt is.
Eddig kéthavonta frissítés volt, ugyh elvileg jún. 10-e körül jön...
Azért bíztató,h nem csak nekem csinálja ezt, bár az lenne a legjobb,ha senkinek. -
Avicularia
veterán
Se 4.2.2. se 4.4.2 alatt nem tapasztaltam soha hogy eldobta volna a memóriakártyát.
-
djtom1981
tag
Hali!
Járt már úgy valaki rajtam kívül,h a legváratlanabb időpontokban, rendszertelenül kiírja,h a memókártya váratlanul eltávolításra került és utána nem is látja, hanem ki-be és akkor talán, akkor sem mindig?
32 GB SanDisk SDHC C10
4.4.2 20A stockAz SD kártyával kapcsolatban mi az alapvetően, amit a 4.2.2-ben még lehetett, de Csokiban már nem?
Köszi!
-
adrian94
őstag
Az miért van, hogy ha letöltök egy launchert akkor egyes alkalmazásoknak a jele átváltozik egy sima android jellé? Ezt nem lehet valahogy megoldani?
-
bélanéni
őstag
Sziasztok,
valaki fel tudna sorolni néhány (lehetőleg 32GB-os) MicroSD kártyát, amivel 100% hogy működik az LG GPAD 8.3 (V500) gép? Szeretném megtámogatni egy ilyen háttértárral.
Előre is köszi!üdv
-
adrian94
őstag
Ha rootolva lenne a G Pad akkor lehetne vele olyan appokat indítani ami most nem kompatibilis? Pl Grand Theft Auto 5 iFruit?
SD kártyánál, torrentezésnél milyen előnyei vannak a rootnak?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki megnézné hogy normálisan megy e a tabletén a deadzone?
Nekem eddig működött, ma meg akadozik, fagy, összeomlik. Hard reset és újratelepítés megvolt. -
golyani
őstag
Na eddig nem akartam felrakni a 4.4-et, de a 20b hátha tetszeni fog
.
Megtámogattam a tabot egy Samsung plus 16gb-os microsd-vel. 40-el olvasható, 13 körül írható, jó vétel volt
-
DonTouch
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2718 üzenetére
Hál istennek. Köszi az infót! Most már nyugodtabb vagyok.
De mi az a 20B? -
-
golyani
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2716 üzenetére
Akku nálam 38-39 fokos volt Asphalt 8 közben, fél óra játék után, CpuTemp-el mérem a proci hőmérsékletét az 78-82 körül mozgott.
-
golyani
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2713 üzenetére
a 39-et mivel mérted?
netezés + online videozás közben 45-48°C körül mozog. Antutu direkt úgy futtattam, hogy hagytam pihenni, meg ráraktam a zalman notihűtő hűvös felületére, de úgy is túlmelegedést írt.
-
adrian94
őstag
Ezekre valaki tudna válaszolni?
Ezt a Touch soundot : Galaxy S4 - Lock / Unlock / Touch Sound: http://youtu.be/BTif1ZtV_XM
Meglehetne oldani valahogyan a GPadre root nélkül?Egeret + billentyűzetet használ valaki hozzá? Van az a mini billentyű is, meg ugye lehet rá kötni normálisat is.. melyik a jobb?
-
golyani
őstag
A héten beszereztem én is egy ilyen masinát
. Tegnap gondoltam futtatok egy antutut de 6-ből 5-ször túlmelegedés miatt kikapcsolt a gép, amikor nme akkor 22 ezer körüli pontot kapott, utána teszteltem Quadranttal is az lefutott rendben. Asphalt 8 alatt CpuTemp-el mérve 83 fok környékére melegedik a cucc. Mennyire normális ez? Sárgulás nálam nem jelentkezik. Másrészről nagyon meg vagyok elégedve a G Paddel, minden frankón működik gyors, mint a villám, kapott egy Gerilla tokot, ez a melegedés aggaszt csak egy kicsit. SD kártya miatt pedig nem szándékozom felrakni a 4.4-et.
-
Avicularia
veterán
szerk
-
dartmol2
tag
válasz
Gregman #2706 üzenetére
Hello!
Sandisk U1-es 64Gb-s kártya. És támogatja.
Azért találtál csak SDXC -s kategóriából nagyobb kapacitásút, mert az már exFAT-os fájlrendszerű, aminek az elméleti maximális tároló kapacitása 2TB. Míg a korábbi szabványok FAT32 vagy annál is régebbi fájlrendszert használnak, így azok max. 32 GB vagy kevesebb tároló kapacitással rendelkeznek.
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Használ valaki 64GB-os mikroSD-t a G Pad-hez?
Milyen gyártótól?
Találtam egy Kingston memkártya adatlapot és abból úgy látom, hogy csak az SDXC kategóriájú kártyát gyártya a Kingston ekkora kapacitásban, a többi véget ér 32GB-nál. -
zsoltti
senior tag
Fura felvetés, de valaki nem akar egy karcmentes G Pad 8.3at feketéről fehérre cserélni?
Nekem a fekete jobban bejönne
1hó gari van rá.
Ha igen , írjon pü-be!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest