- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucpet
csendes tag
Ez a képernyő villogás nekem is előjött gépelés közben. Pedig Swiftkey-t használok.
-
muzsi19
tag
válasz
muzsi19 #2368 üzenetére
Köszönöm a vàlaszt!le is töltöttem,de neked nem volt olyan, hogy ùgy 8-10 perc mùlva megàllt a film ès azt ìrta h nem lehet lejàtszani!?
Làttam koràbban ìrta vki h otg-n ràkötötte az x-box kart ès működött!na most ezt nem pròbàlta vki vmilyen jàtèknàl?pl. Fifat jàtszani tabon konrolllerrel?csak mert ugye ezek tabletra vannak optimalizàlva ès kìvàncsi lennèk h ez esetben h kezeli az x-box kart!??
A harmadik kèrdèsem pedig, hogy a 4.4 telepìtèse előtt szüksèges a hard reset vagy mehet rà egyből ùgy ahogy van? Vagy bezavarnak neki a telepìtett alkalmazàsok?
Köszi a vàlaszokat!
-
revilotiv
újonc
válasz
f(x)=exp(x) #2393 üzenetére
Köszi, tényleg működik!
-
Oracle
senior tag
Hali
Frissítés óta nem működik az rtl most app, és az alkalmazás frissítés mindig fut az értesítés menuben nem lehet kitörölni pedig nem is fut a háttérben. Más is tapasztalt ilyet?
-
revilotiv
újonc
Sziasztok! Valakinek történt ilyen: a Kit Kat frissítés után eltűnt egy-két ikon a menüből. Később rájöttem, mi volt: a navigáció, egyúttal a GPS lehetőség is megszűnt. Helymeghatározásnál sincs már. Szerintetek lesz korrigálva? Ki vett ilyet észre?
-
mukisrác
aktív tag
Van valami capture plus szolgáltatás a tippek szerint, de én nem találom. Ti találkoztatok vele?
-
adrian94
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2375 üzenetére
Ez valami hiba akar lenni? Kivan kapcsolva és ha pl ide írok kommentben valamit akkor alá húzza amit írok, de ha egy weboldalra keresek akkor nincs alá húzva...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Joachim #2382 üzenetére
A fényerő szabályozás ugyanolyan rossz mint volt, annyi változással hogy 100%-nál nem ugrik fel teljesen 100%-ra, csak ugyanúgy mint pl.: 50%-ról 51%-ra. Ettől függetlenül 0-tól 99-ig ugyanolyan kicsivel változik a fényerő mint eddig.
. A multi user az Exchange levelezés miatt nem jó, ami érthető is, hiszen amúgy könnyen fel lehetne törni a tabletet. A két ujjas felelé mozgatásos gesture meg szerintem csak a kezdőképernyővel kapcsolatos felfelé húzás, vagyis nekem HR után nem jött egyéb az ilyen alap dolgokon kívül.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2386 üzenetére
Mármint ez!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
adrian94 #2380 üzenetére
Nem.
.
A frissítés nejem azért is volt jó mert így egy gombnyomással kitehetem a multimédiás tartalmakat a TV-mre úgy, hogy közbe mást is csinálhatok, és az amksit sem eszi annyira.flash playerrel kapcsoltban: ez a flash player csak dolphin browserrel és mozzillaval működik.
-
Sziasztok! Most így pár nappal a frissítés után az akksival kapcsolatban mik a tapasztalatok?
-
adrian94
őstag
Flash player hogy oldható meg ?
Az miért van hogy kikapcsoltam azt hogy ne húzza alá amit írok de még is alá húzza?
-
Joachim
tag
Szerintem nagyon jót tett ez a frissítés a gépnek!
A doboz hang tényleg megszűnt teljesen. A fényerő szabályzás is magához tért. Akadásmentes a zárképernyő feloldás és a használat során sincsenek laggok. Nem tölti újra az aszalt minden elforgatás után.
Viszont a multi user továbbra sem működik (felhasználó nem hozható létre), gondolom az Exchange levelezés miatt.
Illetve egy kérdés: Miután lefutott a frissítés, jött egy tipp valami két ujjas felfelé húzásról, de kilőttem az ablakát.
Tudja valaki miről van szó és hol alkalmazható a gesture?Köszi!
-
adrian94
őstag
Maga a menü rendszer vagy a goboknak nem kellett volna változni?
-
superben
újonc
Halihó!
Tudja valaki, hogy ha frissítek Kitkat-re, akkor az Asphalt 8-ban megszerzett dolgaim (pénz, autók, csillagok) megmaradnak-e, vagy elvesznek? Jó lenne, ha olyan válaszolna akinek konkrét tapasztalata van, mert ha valaki azt mondja, hogy valószínűleg megmaradnak, aztán mégsem, akkor asszem megőrülök! Igen sok munkaórám van a dologban.
Előre is köszi!
-
manlions
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2375 üzenetére
Csak ha a nova launcert akarom használni akkor nem jelenik meg mindegyik alkalmazás ikonja pl naptár helyette egy zöld robot látható
-
manlions
tag
Sziaztok segitséget szeretnék kérni. Most vásároltam egy ilyen készüléket felajánlotta a frissitést ami megis történt viszont azóta jó pár alkalmazás ikonjánál a zöld robot jelenik meg a menüben.mi lehet a gond?
-
manlions
tag
Sziaztok segitséget szeretnék kérni. Mos
-
adrian94
őstag
Frissítettem 4.4.2re , de mintha kevesebb alap app lenne a tabon! Aki frissített , nektek nem? Meg ha a főoldalon vagyok és jobbra megyek egyet ott is eltűnt egy ikon középen..
Szerk.: ha írok miért húzza alá azt amit írok?
-
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Ha frissítek 4.4-re, akkor kell azon kívül csinálni valamit, hogy elindítom a frissítést? Ezt azért kérdezem, mert olvastam már olyat, hogy az előző rendszer szemete még ott marad és zavarja az újat. Ez itt is lehet probléma?
Egyébként érdemes egyáltalán frissíteni?
Köszi előre is! -
muzsi19
tag
Sziasztok!
Tudtok vmi programot/appot ajànlani online film/sorozat nèzèsre?mert hiàny megyek rà ùgy mint a rendes asztali gèpen,nem tudom nèzni a bővìtmènyek hiànya miatt!nevezetesen The walking dead-t szeretnèk nèzni,szòval a felirat se lenne baj,ha megjelenne!
Köszi a segìtsèget előre is! -
flakter
tag
Felraktuk a frissítést. Minden szuper! Mi nem használunk SD kártyát, úgyhogy az a része passz
-
DonTouch
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2364 üzenetére
Pont írni akartam, hogy egy korábbi hsz-edben az LG-t kerested meg ezzel a kérdéssel!
Viszont az már kiment a fejemből, hogy külön frissítéssel jön.
Köszi... még egyszer! -
DonTouch
csendes tag
Sziasztok!
Nem úgy volt, hogy ezt a kopogtatós képernyőfeloldást megkapja a tablet is? Én nem találom sehol.
-
Jannn
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2358 üzenetére
AZt értem, hogy rendszergazdai jogokat kapok, de ha jól tudom, valamit a rootolás után át is kell állítani ahhoz, hogy a programok (utorrent) hozzáférjenek a külső SD kártyához (talán valami írási jogot kell átállítani)
-
adrian94
őstag
Ha lefrissítem a G Padet és rootolom utána (ha gariztatni kéne) vissza lehet állítani úgy mintha nem lett volna rootolva?
Ha lefrissítem az Androidot 4.2.2ről 4.4.2re utána vissza lehet állítani régebbi verzióra vagy csak újabbra?
-
Jannn
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2355 üzenetére
Ehhez van valami leírás? Mert nem riadok vissza a rootolástól az ügy érdekében
(mármint nem a rootolásról leírás, hanem arról, hogy utána hogyan lehet a külső SD kártyát úgy kezeltetni mint a 4.2-es időszakban)
A teljes képernyős mód azért érdekelne mégiscsak -
Jannn
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2352 üzenetére
"apa kezdődik". Mondjuk nálam a gyárit mindig azonnal váltja minden eszkozomnel a SwiftKey.
Rootolassal meg lehet oldani vajon a torrentezest?
-
mukisrác
aktív tag
válasz
Avicularia #2346 üzenetére
Óriási kösz, működik valóban
(de még a Diceplayer beállításokban be kellett pipálni az egyéni bővítmény betöltése dolgot) -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Avicularia #2345 üzenetére
Az.
. A gyári filekezelővel sem tudod megcsinálni?
99,99% hogy az akkumulátor is jobban bírja a 4.4.2-vel mint 4.2.2-vel. -
Jannn
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2343 üzenetére
Köszi, akkor marad a 4.2, úgysincs semmi baj vele :-)
-
Avicularia
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2343 üzenetére
Solid explorerral nem tudok egy fájlt átmásolni az sd-re, nevetséges. Mit akar ezzel a google, hogy letiltotta az appoknak a hozzáférést?
-
Jannn
aktív tag
-
Jannn
aktív tag
Aki már frissített legyen szíves megnézni, hogy a UTORRENT progival tud-e külső SD kártyára letölteni?
Ha nem, akkor maradok 4.2-n... -
gufy
tag
Kisfiam behajította a töltőt a kádba, azóta nem tölt. Ha vki ért ehhez, szerinted pl. Samsungos telefontöltővel tölthetem? Vagy csak a sajatjaval szabad? A tablet toltoje 100-240V 50/60hz 0.3A output 5.0V =1.8A. A telotolto 100-240V 50/60hz 0.18A output 5.0V =0.7A. Nem szeretnem tonkrevagni vele az akksit
-
dartmol2
tag
Hozzáértő és sokatlátott kollégáktól kérdezném:
Így frissítés után a Sygic nem fér a kártyához... Hogy lehet akkor ezt a problémát megoldani ? -
dartmol2
tag
Hali!
Már OTA-n is elérhető... -
Gregman
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2321 üzenetére
Szia!
Minden mással megy a wifi, három mobil (sam ace2, s2, alcatel ot995) és egy galaxy tab 10.1.
Az ACE2-re feltettem egy wifi hotspotot és azzal sem ment (a hotspotot régebben tettem fel és máskor már használtam így a G-tab-al). -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #2329 üzenetére
Köszönöm a kérdést, valószínűleg csak az LG szervere dobta el valamiért a géppel a kapcsolatot, másodjára hiba nélkül lejött és lefutott HR nélkül élek egyelőre. Patent.
-
Peat;)
veterán
4.4 tapasztalatok:
- hang mint ha tényleg jobb lenne
- gyorsabb a felület
- billentyűvibrálás nem tudom van-e én anysoftkeyboardot használok mióta csak androidom van, rezgő gombfunkcióval a magyar kiegészítőfájllal (marketben az alapprogram és kiegészítő is), soha semmi gond nem volt vele, személyre szabható, ajánlom mindenkinek, ezzel én nem látok vibrálást
- lassan telepített marketről, illetve a marketben lassan jelentek meg a képek, nem tudom hogy market hiba vagy lg software hülyékedett a wifivel
- a külső SD-t tényleg nem minden program látja, az mx player nevű videolejátszó látja, de ez nem kezel dts hangsávot. A player/videolejátszó nevű progi kezel dts-t de nem látja a külső sd-t. Totális kavar, köszönjük google. -
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönöm a választ.
. Állítólag a KitKattel nem lehet csalni Antutuval, úgyhogy lehet van valami értelme is, nemcsak mókusvakítás. De úgyse ez a lényeg, csak az számít hogy gördülékeny legyen a rendszer és jól fusson minden, ami csak futhat rajta.
denorbi: ezt én is észrevettem. De a fényerő még mindig nem állítható normálisan, ugrál.
DJ. Ru$y: na, sikerült a frissítés? Nincs semmi gond?
A ROOT folyamata teljesen szájbarágósan (bár már Avicularia fórumtárs leírta, de így még szájbarágósabb):
- Ezzel a módszerrel a KitKat(4.4) rootolható!!!
- Ennek a folyamatnak az elvégzése garanciavesztéssel jár!!!
- Először töltsük le ezt a programot. Ha nem lenne telepítve az LgMobileDriver, akkor telepítsük azt is.
- Most kapcsoljuk be a tabon az USB hibaelhárítást.
- Tömörítsük ki a feljebb letöltött fájlt.
- Indítsuk el a root.bat fájlt rendszergazdaként, ami az ioroot25 mappában található.
- Csatlakoztassuk a tabot a számítógéphez, majd nyomjunk egy entert.
- Elkezdődik a root folyamata, majd a telefon belép a stock recoverybe.
- Menjünk az "apply update from adb"-re a hangerő gombok segítségével és a bekapcsoló gombbal válasszuk ki.
- Most nyomjunk egy entert a gépen és folytatódik a rootolás.
- Ha végzett és a tabon visszajön a recovery menü, akkor válasszuk a "Reboot system now" menüt.
- A telefon újraindul, de már rootolva és telepítve a SuperSU programot.
- A program bezárásához, pedig nyomjunk egy entert.
forrás: LG G2 topic -
denorbi
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2326 üzenetére
Ajánlom mindenkinek a frissítést mert ami zavaró volt a hangszóró doboz hangja az Nállam teljesen elmúlt. Halkan is tiszta a hangja. Mindamellett gyors is a rendszer
-
Kucpet
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #2326 üzenetére
Szia!
Kb hasonló nekem is.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2324 üzenetére
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra/segítségre lenne szükségem.
Már első bekapcsoláskor is tapasztaltam (mikor beállítottam az itthoni wifi elérést), hogy lassú a net illetve egyáltalán nem éri el a web-et, Play-t stb.
Késõbb is többször előfordult, hogy bekapcsolás után (pl. éjszaka kikapcsolva töltöttem) nem lehetett elérni róla a külvilágot.
A wifi-re látszólag felcsatlakozik de tovább nincs. Általában otthagyom, és egy-két óra múlva működik minden.
Ma azzal telt be a pohár, hogy nem volt kikapcsolva, csak velem volt a munkahelyen, ahol nincs wifi. Este játszottunk volna, de a játék elindulásához net kell, és bármit csináltam (task killer, wifi tiltása-engedélyezése, ki-be kapcsolás) nem érte el a net-et.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
mukisrác
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2318 üzenetére
Újra telepítéssel még nem. Reinstall sem oldotta meg, sajna.
Androidot nem frissítettem -
mukisrác
aktív tag
Szerintetek az mitől van, hogy eddig a DICEPLAYER lejátszotta a HD filmeket hálón keresztül, viszont ma az összes filmemre azt írta ki hogy "a videó nem játszható le"?
-
istibond
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2314 üzenetére
Az nalam is van,de nalam ez elegge internet oldal fuggo,en ugy tapasztalom.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Na, előjött egy hiba. Amikor gépelek elkezd vibrálni a kijelző.
-
fPApi
őstag
válasz
adrian94 #2312 üzenetére
Ha eddig nem hiányzott, akkor nem kell rootolni. Én általában úgy indulok neki, hogy most ezt nem rootolom, aztán mindig van olyan app/kívánalom, hogy mégis. Tehát a root akkor kell, ha valami olyan app-ot szeretnél felrakni, ami ezt igényli, és nélküle nem tudsz meglenni. Egyébként a root (pongyolán fogalmazva) rendszergazdai jogokat ad.
-
adrian94
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2305 üzenetére
Rootolod Te is a tabot ?
Milyen előnyei vannak a rootnak ? Vissza állítani könnyű a tabot?
-
istibond
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2310 üzenetére
Majd meg tesztelem,lehet hogy akkor lesz hr.
-
istibond
tag
Nalam a memoriakartyat,egy ido utan elfelejti. Reggel meg jo volt most raneztem delutan erre megint nem latja,a beallitasokba se lata,csak az ujrainditas segitett,nalatok mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Avicularia #2298 üzenetére
Köszi, csinálom én is!
Elindítottam. Eddig egyszer szétakadt a szoftver letöltés 66%-nál most megy újra.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Avicularia #2306 üzenetére
Ezért kell FB-n írni nekik, mert ott hozzáértők válaszolnak.
Más: aki a Cut the rope 2 megszállotja, az készüljön fel hogy az általam leírt frissítési módszerrel nem fog menni. -
Avicularia
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2303 üzenetére
Aki ezt a választ írta sincs túlzottan képben. Miért ne lehetne 64 gigát fat32-re formázni
Kipróbáltam és továbbra sem viszi az ntfs-t, szóval aki írta ezt a válasz inkább maradt volna csendben
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Avicularia #2304 üzenetére
Köszönöm.
-
Avicularia
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2300 üzenetére
4.4.2 method:
Download and extract the latest IOroot.zip
Enable USB Debugging.
Open terminal/command prompt. windows/linux users: cd into /ioroot folder. mac users cd into /ioroot/mac
(windows users can hold shift key, right click in ioroot folder. Select "open command window" option.1. adb devices
2. adb reboot recovery
(when booted in recovery, select: 'apply update from adb' with power button)
3. adb sideload kk_root.zipreboot when zip finishes flashing. done.
Confirm root with rootchecker. (joeykrim)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
adrian94 #2302 üzenetére
Beszélgetés az LG Magyarországgal:
Tisztelt LG Magyarország! Az a kérdésem lenne, hogy a frissítés mikor lesz elérhető OTA-n? PC Suiton már megérkezett, de nem szeretném onnan frissíteni. Valamint az LG G Pad 8.3 készüléken is lesznek olyan problémák, mint a G2 nevezetű készüléken? Gondolok itt a recsegő, sercegő fülesre; Bluetooth beragadására, akkumulátor gyors lemerülésére. Tényleg nem lehet majd SD kártyára írni, és még csak meg se jeleníteni, csak root után? Valamint a G2-nél rooted-et ír ki akkor is ha nincs rootolva a készülék, itt is úgy lesz, de ettől még garanciában elfogadják a készüléket? NTFS-t hogyhogy nem kezel egy multimédiára kitalált eszköz? Frissítés után se fogja tudni? Ha veszek hozzá egy ilyet (fájlhoz van csatolva) menni fog vele, avagy fel se fogja ismerni (a G2 felismeri). És az utolsó kérdésem az lenne hogy a tabra biztosan két év van-e minden tartozékra és a tabra is? (Kérem kitérő válaszokat adjon az összes kérdésemre, mert fórumokon meg lesz osztva, és nem szeretnék félreinformálni senkit)
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A készülékre, hogy mikor lesz elérhető FOTA-n a frissítés nincs még hivatalos információnk. Arról, hogy hasonló problémák lennének a frissítés következtében. A rooted felirat csak a frissítés miatt jelenik meg a telefon ebben a fázisban ilyen állapotban van, de a garanciát nem érinti. SD kártyára mint eddig is lehet írni fényképet, zenét, képeket, de alkalmazásokat nem lehet rá telepíteni. Nem tudunk olyanról, hogy az NTFS fájlrendszert ne kezelné az eszköz hisz sd kártyával 64GB-ig bővíthető és az NTFS kell, hogy legyen. A gpad-ra hivatalosan 2 év teljeskörű jótállást viztosít az LG magyarországon.Fentebb leírt válasz az Ön számára készült, a levél tartalmát nyilvános fórumokon való megosztásához az LG nem járul hozzá.Még ők se tudják.
ekkor még úgy volt hogy nem frissítem csak OTA-n. A FOTA az mi?
EMBEREK: VAN TELJES KÉPERNYŐS MÓD!
-
adrian94
őstag
Mikortól lehet majd frissíteni magán a G Paden?
A root megoldás engem is érdekelne
gari olyankor nem ugrik ? Vagy vissza lehet állítani az eredeti verzióra? Milyen előnye van a rootnak ?
Bocs a sok kérdésért..
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ja, és lemaradt hogy a flash is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest