- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4299 üzenetére
Legfrisebb stock, ilyen.
-
fravik
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4295 üzenetére
Az a szép és jó a tempered glass fóliában, hogy szinte elronthatatlan. Szépen letakarítod a kijelzőt, hogy tényleg ne legyen rajta semmi por, leszeded a leszedendő fedőréteget a fóliáról, helyre igazítod - én a szélekre és az esetleges gombokra szoktam figyelni, itt max az elülső kamerára tudsz a széleken kívül -, majd ráengeded óvatosan, megnyomod egy kicsit a közepét a fóliának és szépen, buborékmentesen rásimul az egész.
Gyerekjáték, komolyan.
Ha elsőre nem jött össze, akkor sincs veszve semmi, lejön az, csak vigyázni kell, nehogy megtörjön. Eltávolítod a szöszt és mehet újra.
Nem kell rásegíteni az esetek nagyrészében... -
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Csatlakoztam hozzátok, a hétvégén beszereztem egy ilyen tabot, fólia van rajta, de már lejövőben és nagyon karcos, tennék rá újat, de hogy őszinte legyek nem merem saját magam csinálni, mert biztosan levegős lesz. Egyszer régebben próbálkoztam mobilnál bankkártyával, de nem sikerült.
A verzió: itthon veszem boltban, és ott fel is rakatom
B verzió: ebay-ről rendelem az általatok ajánlottak közül valamelyiket (ezt vagy ezt), és nem tudom hogy rakatom rá.Más: TWRP-t szeretnék tenni rá, stock rom, de megszokásból, root már van. Az első hsz-ben lévő fájl és az xda-n lévő leírás, link csak 020a-hoz jó, nálam 020d van, ehhez hogyan tudom telepíteni a 2.8.0.0-t?
-
bwoay
nagyúr
válasz
randras #4293 üzenetére
nekem elhanyagolhato volt az arkulonbseg a ket gep kozott, igy a tab pro mellett dontottem az idotallo, erosebb hw miatt. cyanogen meg van mindkettore
bar az igaz, hogy gari megvonas nelkul csak az lg mokolhato egyelore. amugy meg a g pad gpe valtozata vonzott volna igazan, de nagy meglepetesemre totalisan tudom elvezni a tab pro hasznalatat, eleg volt a buzi launcheruket lecserelni
-
Avicularia
veterán
Nekem is csinálja az újraindulásokat a tab pro. Játszani nem játszok android alatt, mert egy normális játék sincs szinte rajta, egy-két kivétellel mind lehúzós IAP cucc.
Nem mondanám egyik tabletet sem jobbnak vagy rosszabbnak.
Sajnos ez az újraindulásos dolog nem frankó,most kipróbálok egy xposed modot remélem segít rajta. Bár van akinek rootolatlan gyári romon is előjött ez a dolog.
LG mellett egy nagy pozitívum számomra, hogy garanciaeldobás nélkül rootolható, míg a samsungoknál ott a knox sajnos. -
lmisi
senior tag
válasz
Avicularia #4289 üzenetére
Az LG software-ben jobb, nem kicsit jobb mint a samu tab s.
A samu tab fóruma tele misztikus újraindulásokkal és bootloop-al. Még CM alatt is, pedig ott max csak a driverek vannak a samutól, de ez is elég hozzá...
Persze vannak misztikus praktikák erre...
És tudom akinek problémája van vele az tele tudja tolni vele a fórumot, de ahhoz képest a mi fórumunk a nyugalom zavartalan szigete. Ráadásul villámgyors stabil, bootloopmentes CM12-el.
(Ja és a gyári eredeti rommall is már teljesen használható)
Ha csak médiafogyasztásra használod normál grafikájú játékokkal szinte nem is érted miért kellene cserélned.
Az üzemidejéröől annyit, hogy nekem naponta max 30-60 percet kell kibírnia, mivel dolgozó családos ember lévén nincs rá több időm, de van hogy csak 1-2 perc alatt megnézek egy index irományt. De ebben az időben elég zavaró lenne, ha újraindulgatna.
Nekem a max uptime-om 1400 óra felett van és rom csere miatt szakadt meg és még csak be sem lassult ezen idő alatt. Ezzel itt nagyon nem vagyok egyedül. Ez a tab rendben van és ez nem nagyon mondható el a samu termékeire.
Ár érték arányt majd akkor is nézzük meg amikor samu tab s eléri a 16-18 hónapos kórt intenzív használatban
1000 órás uptim-kal. -
-
bwoay
nagyúr
válasz
randras #4285 üzenetére
en sem vagyok oda a SamKungért, de a T320 egy bitangjo tablet. vasarlasnal nagyon hajlottam a g pad felé, foleg, hogy Nexus 4-et hasznaltam mar joideje. vegul a Tab PRO gyozott a jobb ar/ertek arany miatt (nagyobb felbontasu kijelzo, erosebb hardware, kb azonos suly es meret). plane, hogy a masina lenyegeben ugyanazt nyujtja, mint az agyonsztárolt, joval dragabb Tab S, leszamitva az AMOLED kijelzot meg az ujjlenyomat olvasot. nomeg teljesitmenyben a Tab S Exynos/Mali párosa nem éri utol a PRO Snapdragon/Adreno kombóját
-
randras
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4237 üzenetére
Megjött végre, fel is raktam, az illeszkedés eddig OK, a többit majd az idő eldönti.
Keraa: Elképzelésem sincs, nem követem a tableteket. Ennek a kiválasztása is elég könnyű volt, a kijelzőméret gyakorlatilag deklaráta a konkrét modellt, gondolom most sincs ez másként. Ha nem gyűlölném a Samsungot, valószínűleg elgondolkoznék a T320-on.
-
fornettisuti
veterán
Tud valaki ajanlani billenytuzetes tokot, amit erdemes beszerezni?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Avicularia #4269 üzenetére
Azt hittem csak engem sújt valami átok.
Én is pár nap alatt 3 db hibás tabletet vásároltam. Mindhárom Asus, más üzlet, más típus. Szép kis élmény volt a sok telefonálás stb, 2 helyen állt bent a pénzem miközben 1 hét múlva megvettem az LG Pad 8-at és most ennek is hibás a kijelzője (bevilágítások oldalt, keresztbe egy másfél cm-es világos csík), de mivel azt írták mindenhol, hogy már nem forgalmazzák, ezért kénytelen voltam megtartani, 14 napom volt az elállásig, de készlet 0. Letelt a 14 nap, pár nap múlva ismét elkezdték árulni.
Tudom, hogy ez nagyon off volt ide, de ki kellett írni magamból. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Én egy Asus Transformer T100-at vettem 1-1 jó. Még drága sem volt.
-
xabolcsy
aktív tag
Sziasztok!
KDZ vel szeretném feltelepiteni a gyári lollipopot! google play editiont.
Van erre mód?
Vagy tudtok jobbat? -
Arolotifar
őstag
válasz
Én is a Lenovot néztem, de így inkább hanyagolom
Köszönöm
-
Avicularia
veterán
válasz
Arolotifar #4266 üzenetére
3 nap alatt vettem 3-at. Mindhárom hibás volt, másnap mentek vissza a boltba. Első egy MS surface pro2 128-as volt. A második kettő pedig lenovo miix 10 2. Ezek is hibásak voltak. Most várok valami jobb teljesítményű windows tabletra, ami nem horror áron van.
-
randras
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4267 üzenetére
Olyannyira nem, hogy az in-app-purchase részek már nem is mennek, mert elavultan vannak beleágyazva, vagy mit ír, és mégis.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Avicularia #4264 üzenetére
Melyik Windows tabletet nézted ki?
-
mukisrác
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #4260 üzenetére
Gondolom nem magyar óriás ÁFA van rajta, hanem valami EU-s
2.0 általános Forgalmi Adó (ÁFA)
2.1 Alkalmazása
2.1.1 Magyarország Európai Unióhoz történt csatlakozása óta érvényesül a rendeltetési hely elve szerinti ÁFA-szabályozás. E szerint a teljesítés helyének a termék feladásának rendeltetési helyét kell tekinteni. Az EXPANSYS az Egyesült Királyságban található raktárából szolgálja ki a rendeléseket (20%). Amennyiben a magyar vásárló hazai vállalkozása számára szeretne ÁFA-mentes számlát kapni, rendelkeznie kell közösségi adószámmal (pl. HU12345678). Kizárólag ennek ellenőrzését követően tud az EXPANSYS ÁFA-mentes számlát kiállítani. E számla alapján a vásárló a magyarországi adójogszabályok szerint köteles a termékimportot lebonyolítani. -
bwoay
nagyúr
válasz
Avicularia #4261 üzenetére
Ezek szerint a Tab Pro-t tartod meg, jobbnak bizonyult?
-
randras
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4257 üzenetére
Ugyan már, a Need for Speed Most Wanted is akad rajta rendesen.
fornettisuti: Ez így konkrétan figyelmen kívül hagyja az alkalmazások frissítésével növő egyre nagyobb processzorigényt, de ennyire nem akarok belemenni, van egy G2-m 2GB RAM-mal, Full HD-vel, Snapi 800-al, ez gyors és rendben van, ugyan ez a kombó 600-nál már egyáltalán nem nevezhető gyorsnak.
Szeretem egyébként, csak annyit mondok nem véletlenül fut ki éppen.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
randras #4256 üzenetére
Mint írtam nem játékra veszem, a felbontás miatt hajlom erre a készülékre a 8.0-val szemben, mire kevés a Snap600?
ollie: Én is így gondolom, a telefonom is 2GB (Nexus4), nem szeretnék a tabletből 1GB-ot, mert még a telefont is meg lehet akasztani, a memóriahasználattal a határokat súrolni, és nem kell ehhez hardcore felhasználónak lenni.
Ferenczi Áko: Aludtam rá egyet, most már én is úgy gondolom, hogy nem szeretném a kiállított mintadarabot egy új árán elhozni, tehát nem mindenáron, inkább nézek egy jó állapotú használtat, az szerintem 1 fokkal kevésbé zsákbamacska.
mukisrác: Valóban, de feketét szeretnék, az már sajnos drágább náluk. Még ha rendes 27%-al számolnák az ÁFA-t, akkor elgondolkoznék rajta nettó ~60-ért, de valami trükközés van, mert ott áll, hogy nettó ~64k, így már soknak tartom.
-
sajo13
senior tag
válasz
Avicularia #4249 üzenetére
Csak 1 hetet értél el, úgy hogy nem nyúlsz hozzá?
4.2-es Android alatt 4-5% a napi elhasználás, ha nem nyúlok hozzá, szóval több hét kellene a lemerüléshez.És hogy miért nem nyúl valaki 1 vagy 2 hétig hozzá? Mert elfoglalt, más dolga van esténként, stb.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4252 üzenetére
Egyértelmű, hogy a 8.3 a jobb, már csak az a nehéz döntés, hogy milyen áron..? Mert ha az ezrek által agyontapizott bemutató darabot vennéd meg, akkor fent áll a lehetősége, hogy egy éjjel nappal agyonnyúzott készüléket kapsz, amit aztán lehet, hogy vihetsz gariztatni pár hét után..
Magamból kiindulva, feladnék itt egy hirdetést, hogy hibátlan állapotú 8.3-at keresel, legalább másfél év garanciával..Én így jutottam hozzá egy alig 2 hetes példányhoz, 75.000 ft helyett 62.000-ért. Azt is mondhatnám, hogy olyan volt a készülék, mintha akkor bontottam volna ki. Plusz kaptam mellé egy 5000 ft-os Nillkin aktív tokot, ami csak hab volt a tortán..
Szóval én inkább a második lehetőséget választanám, mert inkább megveszek egy olyan készüléket, amit egy ember használt és vigyázott rá, mint egy olyat amit millióan végigtapogattak..
-
válasz
A_ScHuLcZ #4252 üzenetére
Én 8.3-at vennék, szerintem tabletet 1GB rammal venni nem szabad (úgy értem, hogy 2GB alattit ne).
A lollipopot ígérték rá, és egyelőre nem vonták vissza az ígéretet, így bizakodunk (valszeg nyáron jön). De ha nem jönne hivatalosan, akkor lesz rá főzött 5.0 (mintha valaki írta volna is, hogy már van is). A root is megoldható, főzött romok is vannak.
Az üzemidő jó, kb 6-8 óra kijelzőidőre számíthatsz attól függően, hogy mire használod. Durvább játékok jóval hamarabb leszívják az aksit, de ez minden készüléknél így van.
Az csak tőled függ, hogy jó-e neked a használt. Én személy szerint sose veszek használt, műszaki cikket, de ez az én, személyes preferenciám.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a fogyasztása milyen a készüléknek? Első tabletemet szeretném megvenni, elsősorban online anyagok és pdf-ek olvasására szánom, de nyilván lesz használva ezen kívül netezésre, filmezésre és játékra is. Eddig a G Pad 8.0 volt a kiszemelt, de azóta képbe került a 8.3 is, viszont látom, hogy újonnan beszerezni már nem egyszerű, kifutó modellről van szó. Frissítéseket vajon meddig fogja kapni, 5.0 lesz-e még vajon rá? Root, custom rom felrakható-e rá?
Engem elsősorban a 2GB memória és a nagy felbontás vonz a 8.3-ban, használtan 50-55 körül lehet venni, de eddig még csak igen használt példányokat láttam általában garancia nélkül, vagy pedig kevés garanciával. Újonnan beszerezni már nehézkes, egyetlen darabot találtam egy MM üzletben 74k-ért, érdeklődtem a készletről, azon kívül még 1db van a Békéscsabai üzletben. Kérdeztem, hogy mint utolsó kiállított darabra kaphatok-e valami kedvezményt, de sajnos nem.A helyemben (elfogultság nélkül
) 8.0-t vagy 8.3-at vennétek? Ha 8.3-at, akkor szerintetek lecsapjak erre a MM-os példányra, vagy várjak jó állapotú használtra?
Számla esetén le tudom iratni az ÁFA-t, tehát gyakorlatilag 58k-ba fájna a MM-es példány, csak nem vagyok kibékülve vele, hogy a kiállított példányt hoznám el teljes áron.Köszönöm!
-
Avicularia
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4250 üzenetére
Vettem 38-39K-ért egy gyakorlatilag nem használt samsung galaxy tab pro 8.4-et és most az van használatban. Ez megy majd eladásra, ha megyek haza, mert itt felénk jószerivel eladhatatlanok a használt cuccok, csak iszonyatosan nyomott áron.
Azokat is általában arabok akarják megvenni, akik úgy kezdik a telefonba, hogy mennyit engedsz a feléből.
40K-nak megfelelő koronáért még érdeklődő sem volt rá. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Avicularia #4249 üzenetére
Hogy lehet egy ilyen gyönyörűséget 1 hétig pihentetni?
-
Avicularia
veterán
-
sajo13
senior tag
Nekem is egyre jobban merült standby módban is(akkor tűnt fel igazán, mikor napokig nem volt időm ránézni). Aztán visszatettem a 4.2-t, azóta sokkal lassabban merül. Azt vettem észre, hogy Kitkat(4.4) alatt standby-ban ki tudja miért, de sokkal többet eszik a kicsike. Talán valamelyik KitKat-es Android rendszer process éhes ennyire a csokira. Úgyhogy nálam 4.2 marad, lemondok a csokiról.
-
b4zsi-
őstag
válasz
DJ. Ru$y #4241 üzenetére
Én is azt veszem észre, hogy egyre jobban merül. (nem játszok rajta, csak böngészés). Mondjuk nem szoktam foglalkozni a fényerő csökkentés stb. beállítással. Nekem 1400 óra pörög a hardver adatoknál csak az LG billentyűzet áll le néha egyébként teljesen jól működik a tablet.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #4242 üzenetére
Nyugi, óra, de androidtól így is brutális
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Arolotifar #4243 üzenetére
LOL, bocsánat
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Ja, 8 éve
-
Arolotifar
őstag
válasz
Az nem 3000 nap
-
randras
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4237 üzenetére
Akkor jó, én is ilyet vettem, de másodjára már AliExpressről. Remélem ideér.
-
fravik
tag
válasz
Ferenczi Áko #4235 üzenetére
Én is megrendeltem már decemberben, az enyém nem jött meg, így refundot kértem. Pedig jobban örültem volna a fóliának.
(Most látom, ugyanettől az eladótól) -
randras
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4235 üzenetére
Na, melyiket vetted? Nekem most van úton a második, az elsőt elvitte a cica.
-
Ferenczi Áko
addikt
Megjött az üvegfóliám az ebayről.. Hibátlanul felraktam, az illeszkedések is hajszálra passzolnak. Az érintés érzékenységét nem befolyásolja. Különösen ajánlott!
-
vitezlejszlo
őstag
Jajj tudod mikor már mindenkinek Lollija van, akkor ez meg még itt Kitkatol....
Amúgy sok bajom nincs vele, néha a wifije megbolondul,nem hajlandó csatlakozni, ekkor reboot és minden jó. 2 havonta egyszer.. Meg nem is túl erős, két pöcköt jelez, de net már nincs, miközben az OPO telefonommal vígan netezek mellőle... de ezen nem feltétlen segít a Lolli...
Szóval jöjjön csak bátran
-
válasz
vitezlejszlo #4228 üzenetére
Újabb infó nem jött ez ügyben, szóval feltételezzük a nyarat. Ha mégsem jönne rá hivatalosan, úgyis lesz rá CM.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vitezlejszlo #4228 üzenetére
Mi hiányzik ennyire vagy csak jöjjön, mert jönnie kell?
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Lolli még mindíg nyáron jön? Egyáltalán jön?
köszi
-
lockerz
csendes tag
Sziasztok, 1 napja boldog tulajdonosa lettem ennek a táblagépnek. Bekapcsolás után sorozatban vagy 3 update-et kaptam(egymás után) és szerintem ez az oka hogy egy picit akadozik. Az lenne akérdésem, hogy hogyan tudnám ujból tenni a gyári 4.4.2-es firmware-t. a verziószámom V50020d.
Eddig csak Nexus telefonjaim voltak, azokkal könnyen boldogultam
Köszönöm -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
randras #4223 üzenetére
Location-ön belül lehet külön kapcsolni őket, azért lett Location, mert nem csak a GPS-t foglalja magába, hanem a cellainfót és a wifi helymeghatározást is. Ezt eddig is tartalmazta, GPS menüpont alatt és ott is külön lehetett állítani, hogy miket akarsz használni legalábbis 4.2-n így volt/van.
-
randras
veterán
Kicsit más téma, nem igazán értem a korábbi GPS 4.4-től kezdve Location-re való átnevezését. Pl. ha az Android eszközkezelővel szeretném lekérdezni, hol van a cucc, csak akkor megy, ha be van nyomva a Location. Ekkor viszont gondolom jobban is merül, attól függetlenül, hogy a Location a GPS, a WiFi, telefonon pedig még a cellainfó is egyben.
-
randras
veterán
Köszönöm, bekapcsoltam.
-
válasz
fornettisuti #4218 üzenetére
Note4-en érezhetően folytonosabb a működés ART-alatt.
MaCS
-
M3oH
addikt
válasz
Lollipop ARTot használ, ott már kivették teljesen a dalvikot. Elvileg gyorsabb és energiatakarékosabb. Gyakorlatban sztem nagyon nem érződik.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Gyorsabban indulnak az alkalmazások (elvileg).
-
randras
veterán
Érdemes átállni Dalvik-ról ART-re? Én most látok ilyen beállítási lehetőséget először, csak azért kérdezem... Illetve hogyhogy G2-n nincs mód állítani?
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4209 üzenetére
Jó lesz most anélkül, nem exploitolható ez a bootloader, szóval downgrade-elni kell, onnan viszont nem értem, hogy twrp-t flash-elve hogy marad majd meg az egy újabb kdz flashelése után, de mindegy, falura jó lesz ez így is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
randras_83 #4209 üzenetére
Rom egyben lementésére biztos használható, még stock alatt is, szóval van értelme. Bár a kérdés ettől még áll.
lol
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Megjöttem!
Mától én is Gpad tulaj vagyok! Sok kérdésem nem lesz, mert van egy Lg g2-m is
-
randras
veterán
válasz
randras_83 #4205 üzenetére
+DJ. Ru$y: Sajnos pont úgy döntöttem, hogy a legújabb gyárit raknám fel, rootal és TWRP-vel kellene, első kettő megvan, mostmeg ahogy látom túl szép lenne, ha ilyen egyszerű lenne.
-
randras_83
addikt
-
randras
veterán
Valaki tud segíteni 20D-re való TWRP telepítésben? Első hsz-es nem műküdik, XDA-n néztem, legtöbb 4.2.2-re szól, itt találtam 4.4.2-re valót, de ez meg ide irányít, ahonnan amit le kell tölteni, nem jó D-re csak A-ra és B-re.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #4201 üzenetére
Nem ide ment volna
-
Avicularia
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4201 üzenetére
Enyém olcsón eladó lenne, de drága a posta innen svédből. Haza meg csak április végén megyek.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nem válik meg valaki a táblagépétől? Vevő lennék rá..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Fotó állvány eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest