- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dartmol2 #3104 üzenetére
Hát ez érdekes, mert nekem 30/52 most. Melóhelyen vagyok, majd este megnézem otthon is, de tény, hogy itt is lassabb a letöltés.
Nexus 4-emmel 42/40 lett az eredmény.
Lefuttattam a tabbal még egyszer, most 40/43 lett.
Majd otthon pontosabb eredményt tudok mérni, mert ott csak én használom a hálózatot.
-
fPApi
őstag
válasz
dartmol2 #2655 üzenetére
Azért ha értelmezve olvasol, akkor nem igaz, hogy "mindenki dicséri a 4.4-et", elég sokan írnak problémákról. Mindenesetre nekem pl. tökéletesen működik, a nálad (és másnál) említett problémák egyike sem jelentkezik. Szerintem a hibák taglalásakor azt is tisztázni kell, hogy volt-e (és ha igen mikor) HR (nálam igen, frissítés után), vagy nem, mert így tisztább lehet a kép.
MÁS: Most akartam kipróbálni a Telekom TV GO-t és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem támogatott a készülék (miközben még a kínai rendelésű dual simes mobilom és odroid xu-m is támogatott). Ez azért gáz ...
-
Avicularia
veterán
válasz
dartmol2 #1666 üzenetére
Class4 azt jelenti 4 megával lehet írni, általában olvasni jóval többel lehet az összes kártyát. És elég ritka a 40 megabites videó, az már a madaras sample killa. Gyorsba most megnéztem és pld. az alien2 16 gigás fullhd mkv verzió 12 megabites kb.
Szóval bőven jó lesz az a class4 kártya fullhd-ra. -
mukisrác
aktív tag
válasz
dartmol2 #1337 üzenetére
Ez érdekes,mert nekem ezt irta LG a gyártói garanciára vonatkozóan:
"Tisztelt X Y!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A készülékhez kis borítékalakú kb 12 oldalas egynyelvű boríték méretű jótállási jegyet biztosít az LG Electronics Magyar Kft.
Az LG G pad-ra 2 év jótállást biztosít." -
-
PeterPH
senior tag
válasz
dartmol2 #1087 üzenetére
Ezt a tokot rendeltem meg dec.18-án, és a két ünnep között meg is érkezett.
Megegyezik az XDA oldalán kitárgyalt tokkal, ahol videó is van fent róla.
Nekem bevált, jól használható kézben tartva is. Megfelelően erős lezáró mágnes van benne, nem nyílik ki magától.A képernyő lezárás/feloldás funkció működik vele. -
Eteke
csendes tag
-
trec12
addikt
válasz
dartmol2 #918 üzenetére
Tegnap este ment gond nélkül a MindigTv app. egy eltávolítás-újratelepítés után. Ez egy új verzió szerintem. Mára az a helyzet, hogy az adatokat szinkronizálja hosszú percekig aztán úgy marad. Valami itt elég kapufa.
Ma meglesem egy Samun ill. egy a Asuson az app-ot. Remélem az alkalmazással van bibi. Kíváncsi leszek...
-
dartmol2
tag
válasz
dartmol2 #917 üzenetére
Aztán leszedtem a mindig Tv-s alkalmazást is.
Nálam semmi probléma nincs. Tény és való, hogy a HD-nak köze nincs a HD-hoz, de fut az alkalmazás. Annyit vettem észre, hogy amikor kiválasztom hogy milyen nyelven akarom nézni a műsort, akkor utána érdemes visszalépni, és inkább a másik nyelven nézni. Valami furcsa oknál fogva pl a Duna tv-nél az eredeti az M2-nél a magyar nyelvnél fut szépen az adás. Másik nyelvnél valamiért iszonyatosan laggol a kép, és késöbb sem javul a helyzet.
(Jah igen 40/20-as nettel) -
Joachim
tag
válasz
dartmol2 #844 üzenetére
Ha elolvasod az általad linkelt oldalon az értékelést, akkor láthatod, hogy ott is írják, hogy a támasztó funkció mint olyan használhatatlan!
1. ..."standing feature seems terribly ineffective"...,
2. ..."The only negative (besides the relatively high price) is that the stand just doesn't work."...
Néztem másik oldalon is, ott is erre panaszkodnak.
10eFt-ot nem dobok ki ezért, inkább megvárom a gyári tokot, aminek kisvártatva biztosan lejjebb megy majd az ára! -
dark-zso
csendes tag
válasz
dartmol2 #844 üzenetére
Ezzel a tokkal az a baj, hogy álló módban nem lehet használni. A három emberből kettő ezt írta akik megvették.
Szerintem az hogy 21e az említett helyen a gyári tok nem jelent semmit. Máshol szerintem biztosan olcsóbb lesz. Itt a tab is 90e míg máshol 82 körül már meg lehet venni...
-
aramis00
tag
válasz
dartmol2 #603 üzenetére
Igen, miután a 2. frissítés is megvolt, amit írtam. Utána össze tudtak kapcsolódni.
Előtte is látták már egymást, de a kód megjelenítése után mindig hibát dobott. Juteszembe: neked eljut idáig? Mindkettő készüléken ugyanazt a kódot kiírja?
Ha hazaérek megírom a verziószámokat!
A folyamat abszolút nem bonyolult, mert automatikus minden! Egyszerre elindítod mind2-n a QPairt és követed az utasításokat, amit ad. De gondolom így csináltad! -
aramis00
tag
válasz
dartmol2 #598 üzenetére
Nekem is eltartott egy darabig, mire összejött a QPair. A telón a play-ből letöltött verzió a legfrissebb, azon oké volt egyből (Sony), a G Pad-en viszont 2x is frissített. Először, ahogy a többiek is írták, a szoftver maga ajánlotta fel, h frissíti magát. Másodjára a programok között található Frissítési Központ (vagy minek is hívják, most nincs nálam az LG) programot kellett elindítani, ami az LG saját frissítője, és ott az alkalmazások között mutatta, h rendelkezésre áll frissítés! Miután ott is frissítettem, akkor sikerült összekapcsolódni a telefonnal!
szerk: Sony Sola-m van, 4.0.4-gyel, tehát ez a 4.1-től megy feltételezés nem tűnik valósnak!
-
lmisi
senior tag
válasz
dartmol2 #579 üzenetére
A class 10-es kártyák gyakran UHS-I -esek is.
Nekem Samu 64 giga microsdxc UHS-I Pro Class 10 kártyám van.
A lényeg 70 read és 20 mb/sec -et igér. Ebbből asszem tud 15 MB/sec írást, olvasási sebességre
nem emlékszem mit írt ki már a tesztprogram, asszem gyorsabb mint a belső sd "rom" és az sem lassú.
Szóval eléggé megéri szerintem.
A defy-m tud 3 - 3,5 MB/s írást sdre és belső romra, na lassú is mint a ....
A class 10 min 10 MB/s -t ír elő és ez pont az alja a UHS-I szabványnak.(Az 5-10 szeres sebesség elméleti csak a valóság jóval szerényebb)
-
Jannn
aktív tag
válasz
dartmol2 #579 üzenetére
Mivel az uhs I visszafelé kompatibilis, ezért támogatja az lg.
Az más kérdés hogy maga a gép nem uhs I -s ezért aztán semmi különbség nem lesz. Kivéve, ha van UHS-I kártyaolvasód, amit usb3-as portba van dugva, és azzal másolod fel a tabletben levő microsd kártyára a kontentet. Egy film másolása akár 5-10* gyorsabb -
aramis00
tag
válasz
dartmol2 #563 üzenetére
Nem LG-s füzetre nyomták a pecsétet. Úgyhogy kvázi bolti garanciám van. De majd rákérdezek!
Amúgy ez a 2 év kérdés érdekes. A legtöbb helyen már 1 évet írnak csak, és ahogy látom a LG Mo. is ezt kommunikálja. De kb. 2 hete még mindenhol 2 évet írtak.
Nálam nagyon fontos kritérium szokott lenni a garancia! Még meg is kérdeztem itt, h ki mit tud róla, hogy kell érteni a 24 hó garanciát, és jött olyan infó, hogy az 1. év teljes, a 2. évben csak a készülékre lesz érvényes. Persze ez nem hivatalos infó volt, de mindegy is.Ami még számíthat, hogy majd a sárguló LCD-re mi lesz a végleges protokolljuk. Mert most oké, hogy a 3 naposban még cserélték a boltok, de ha az LG javítja/cseréli majd esetleg, akkor újraindul-e emiatt a garancia a fő elemre?
Csak mert nekem egy Samsung kütyüm volt, hasonló LCD hibával, és ott nem indították újra a gart a csere után. Épp csak annyival toldották meg (az egész termékre vonatkozó gart), amennyi időt a szervizben töltött, és hát finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy nem voltam elégedett ezzel! Szerintem ez fő elem, és legalább erre az elemre újra kellett volna indulni az 1-2 évnek. És ezt a Samsung szerviz külön kérésre sem írta fel a garancialevélre! No, de ez megint nem LG téma!
-
Peat;)
veterán
válasz
dartmol2 #558 üzenetére
Szerintem a garanciáztatás olcsóbb megoldás, de ahogy gondolod
Ettől függetlenül dühítő hogy ezzel kell foglalkoznod, idő és idegesség. Ilyen a mai gyártói mentalitás, megfordultak a trendek, addig vagy megbecsülendő fogyasztó ameddig még nem adtad oda a pénzed. Régen ez sokszor még fordítva volt.
-
Peat;)
veterán
válasz
dartmol2 #271 üzenetére
Nem....egyetlen egy fajta van amit még az ebayen sem látni valami megmagyarázhatatlan ok miatt
Amazonon már régóta van kínai, ami drága és nekem kicsit bumfordinak is tűnik. Így én várom az LG gyári tokot, de egyelőre csak Dél-Koreában van beteg árral, de tabletet is árulnak onnan és az árarány alapján be lehet lőni hogy a gyári tok itthon 8k körül fog mozogni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest