- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Közben megrendeltem, remélem nem fog úgy viselkedni mint az asus. Azt is az egekbe dicsérték, aztán utána meg egy rakás k@ki volt amikor az ember használni akarta.
Egyébként itt az akció ha valakit érdekel [link]
Sajnos pont Malmöben nincs raktáron, szóval várnom kell míg hoznak ide, mert bolti átvételt kértem. -
bradam
aktív tag
válasz
Avicularia #895 üzenetére
Azt esetleg le tudnád írni,hogy melyik boltnál van ez az akció? Szerintem több embert is érdekelne
-
Addel
senior tag
válasz
Avicularia #895 üzenetére
Ez úgy telepít a háttérben, hogy észre se veszem.
Mint a #887 -es kollégánál, mikor először bekapcsoltam, az összes appot ami előzőleg a telefonomra is telepítve volt, úgy feltolta a háttérben, hogy észre se vettem.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Akadozás szempontjából hogy áll a cucc? Ma meg tudnám venni 74K-nak megfelelő pénzért az egyik boltban ilyen adventi kalendár akcióban, de nagyon allergiás vagyok az akadozásra. Volt egy Asus Transformer TF300T tabom is és az a sírba rakott annyira bírt akadni. Sokszor hosszú másodpercekre megállt. Mikor tölt le a marketből a 8.3 akkor akadozik? HTC One telefonomban is snapdragon 600 van és az nem akadozik marketből való letöltéskor. Ennél mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
-
törölt tag
válasz
#08010496 #893 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy az LG testreszabott androidja többet nyújt azért, ha egyszer már nagyon nem lesznek frissítések ráerőltetem a Google féle ROM-ot.
Feltéve, hogy biztosan ugyan az a hardver?Olyat olvastam egy külföldi véleményben, hogy a vásárló nem tudott micro sd-re telepíteni programokat, és ezért panaszkodott, ebben lehet valami?
-
törölt tag
válasz
dark-zso #892 üzenetére
Bár saját véleményem szerint, mivel 1 tabletjük van, és régen elég csúfosan szerepeltek, 2 év kihagyás után visszatérve rajta lesznek a támogatáson, nem akarnak újra beégni.
Viszont idővel minden tablet frissítéssel alább hagynak, a google támogatja a sajátjait jobban egyedül.Köszönöm a tanácsot.
-
törölt tag
Ez kicsit frusztráló, pont most akarok venni egy ilyen gépet, erre kijön a google play edition, amire biztos lesz minden jövőbeli frissítés. Az LG változata sokkal több mindent nyújt viszont szerintem kérdéses milyen frissítések lesznek rá később és mikor.
(Képernyőre koppintással feloldás úgy láttam ebből a videóból, hogy nincs a google play edition-ön)
Nektek mi a véleményetek? -
Sabli
csendes tag
High Temperature Detected - System will shut down!
egyik antutu teszt közben
-
bakosarpi
tag
Az xda-n beindult a dolog, van már cm, illetve dolgoznak már, hogy lehetne felrakni a kit-kat-et:-)! Üdv!
-
Joachim
tag
Már van is video a Google Play Edition változatról...
-
Jo33by
tag
Tegnap vettem egy ilyen tabletet. Fantasztikus a HD videókban a kép. Benyomtam neki egy 8 Gigás kártyát amint 2000
Mp3 zeneszám van. Nos azt feldolgoznia kelett neki 10 perc amíg beállt müködni rendesen. Nem gond de utánna ment rendesen addig kicsit zavart volt a lejátszása. Ja és a 2000 mp3 -nak mindnek van borítója tehát még ez plussz munka volt neki beolvasni. Ezt a tabot össze tudom hasonlítani van egy Galaxy Advance telóm. Nos zene minőségben partiban vannak, meg nem mondom melyik a jobb. Csúcs minőség mindkettő. Zárójelben megjegyzem AKG és Sennheiser, jó minőségi füleseim vannak amik képesek az ilyen jó multimédiás cuccokból kihozni a maximumot. Ami érdekes volt számomra hogy a Google Play progikat amit használok a telóban azt a tablet feltelepítgette magának a háttérben. Meglepődve látom a cuccok fent a tableton. Ami még megdöbbentő az a kezdőképernyő dolgai. Rögtön az fogad hogy a google fiókodba menj be. Értem én hogy sok haszna van ennek csak az a fura hogy ez már alap dolog az ilyen eszközöknél. Na meg a helymeghatározás. A google map kiváncsiskodik hogy hol vagyok. Tartom magam ahoz a régen elkönyvelt véleményemhez hogy ez az amerikai titkoszolgálatok belenyúlása vagy mondhatnám behatása az egész google működésébe. Szeretik tudni ki hol van merre jár. Mert nem hiszem hogy nem csekkolják le az emberek személyes adatait. És ez egy remek hely erre a goggle meg a youtube fiók na és majdnem kihagytam hát a facebook. Off a vége.
-
törölt tag
Sziasztok!
8"-os android tabletet szeretnék venni, hetek óta olvasok utána. Eddig ezt tartom a legjobbnak. Spórolni nem nagyon érdemes szerintem ezen. Van esetleg jobb vétel ennél? Eddig ezt találtam legjobbnak.
Köszönöm!
-
LSL1337
őstag
xda topicban (nem a CM11-es) ha jól emlékszem, pont az ellenkezőjét írták tegnap
a samsung és HTC telefonok GPE-jében sem működnek az extra infra és hasonló funkciók, (pl apt-x), mert azok mind a gyári frameworkben vannak benne, míg az alap androidban nem.
4.4-be bekerült mondjuk egy alap infra támogatás -
Eli577
senior tag
Ha használat közben nincs extrém melegedés, meg nem merül extra gyorsan, akkor ne foglalkozz szerintem a benchmark számokkal.
Nálam az S4-en (az is Snapdragon 600-as ugye) volt olyan, hogy túlmelegedés gyors merüléssel kombinálva, aztán alaplapcsere lett belőle.lukeska:
Zúg???
Mivel nincs benne a kameraoptikán kívül mozgó alkatrész, így nem lenne szabad zúgnia. Ha ilyen tényleg előfordul, akkor javaslom, hogy vidd márkaszervizbe, mert ez elég gáz szerintem....nehogy aztán kigyulladjon a gép használat közben. -
lukeska
csendes tag
Nektek nem zúg a gép néha?
-
Nah tényleg, ne akarjak rádugott tőltővel Antutut mérni. 24C-on mindjárt hozta is egymás után a 25000-es értékeket.
-
-
Sabli
csendes tag
ezzel a rootolással összefüggésbe hozható a garancia? szóval vissza is lehet jutni teljesen tiszta gyári alapra rootolás után ?
-
Sabli
csendes tag
Valaki le tudná irni hogy hogyan rootolta a saját G-Pad tabját?
-
lmisi
senior tag
Miért nem lehetne benne a knock on?
Az LG saját sw-i nem lesznek benne az biztos, de ez az LG-nek is könnyebbség.
De a hw támogatás kihagyása nem ésszerű. Ilyen alapon az infra port sem lesz benne támogatott.
Ráadásul a knock on sw szinten borzasztó egyszerűnek kell lennie, sőt akár reverse engineering-el is megoldható a támogatása. -
LSL1337
őstag
a nexus 7, ami ugye alapból GPE, 230 dollár, és a g-pad-nál alig olcsóbb
a nexus 5 350 dollár, és az 100e körül van MO-n.amúgy rá lehet tenni majd a sima LG GPAD-re is a gyári és arra fejleszett ROMot.
mindenképp beindul rá a ROM community, de a knock on, és társai nem lesznek benne, szinte BIZTOS
-
Jannn
aktív tag
-
Joachim
tag
válasz
bakosarpi #862 üzenetére
Elárulná valaki, hogy mit takar tulajdonképpen a Google Play Edition?
Ha jók a feltételezéseim, akkor ahogy a Nexus-ok esetében, úgy erre is közvetlenül a Google fogja fejleszteni és optimalizálni a rendszert?
Ha a vas ugyanaz mögötte, akkor szerintem semmi akadálya, hogy a sima LG padra is telepíteni tudjuk... -
Joachim
tag
válasz
Carambola #860 üzenetére
És azt honnan tudom meg, hogy melyik program az?
Nekem még egyszer sem ment 20000 fölé, már ha egyáltalán végig tudott futni a teszt és nem indult újra melegedési figyelmeztetés mellett.Tegnap írtam az LG M.o. supportline-nak két témában.
Egyik kérdésem az volt, hogy mikorra várható a gyári tok, másik, hogy a QuickRemote más országokban tudja a Set-top-box-ot is, nálunk nem és hogy várható-e, hogy a szoftverfrissítés megoldja ezt a "problémát" is.Ezt a választ kaptam:
Tisztelt ÉN!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A QuickCase tok várhatóan jövőre kerül forgalmazásba, a készüléken pedig itthon valóban csak dvd-blu-rya és tv található. Ezt szoftverfrssítéssel nem lehet megoldani magyarországon csak így került forgalomba.
Amennyiben úgy érzi az általunk javasolt megoldás nem oldotta meg a tapasztalt problémát, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17) vagy írjon emailt.
Tisztelettel:
LG Electronics Magyar Kft. - ÜgyfélszolgálatMindez arra enged következtetni, hogy lövésük sincs a kérdéseket illetően - és gondolom mással kapcsolatban sem - semmiről! Még szerencse, hogy van terméktámogatás!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Megjelent az első főzet az xda-n, valaki próbálta már? Más: Reméljük portolható lesz a kit-kat, a google edition verzióról, ha igen, akkor ez az év tablete lesz szerintem, ár-érték-támogatottságban! Üdv!
-
Carambola
tag
Antutu: 25.573
Ha 25.000-nél kevesebb, akkor valamelyik program lefogja a teljesítményt.
-
Oracle
senior tag
Hali
Valaki elküldené emailben a gyári két videót? Ajándékba vettem, és tesztelés után csináltam egy gyári alapbeállítást ami kitörölte a videókat.
-
aramis00
tag
Én is most olvastam a hírt a GSMarena-n. Ez jó hír lehet nekünk is, feltéve, hogy hardveresen azonos a GPE edition a miénkkel. Egyrészt, mert így valószínűleg lesz olyan ROM, amit mi is feltolhatunk, ha megelégeljük az LG felületet/kipróbálnánk a színtiszta gugli verziót!
Valamint a Kitkat update is valószínűbb, hogy meglesz, (ha más nem GPE verzióban/ból). (Még ha épp most (nekem) nem is hiányzik ez, később lehet, hogy lesz olyan ok, ami miatt mégis fontossá válik majd a frissítés!)
Kiváncsi vagyok a GPE edition tesztekre... (Bár most teljesen elégedett vagyok a táblával és a 4.2.2-vel) -
muzsi19
tag
Értem, jó lett volna látnom dec. 8. előtt, akkor komolyabban fontolóra vettem volna, mert a forma és az akkuidő magával ragadó! De így a jó öreg LG-vel nem veheti fel a versenyt...
csak ezt a projektoros, tudok-e vele projektorral kapcsolódni kérdést jó lenne tudnom! Vkinek vmi infó róla???
-
Joachim
tag
Nos igen, azért az árért ajándék volt! Az anyaghasználat és a fogás kiváló, ahogy az összeszerelés minősége is!
Az 1Gb DDR2 jobban zavart még ha tényleg szuper jól van is optimalizálva a rendszer gyárilag!
Még a hangjával és a kijelzővel is megbékéltem volna, de azt a finom vonalvezetést elrondítja a széles keret a kijelző körül. Kicsit olyan érzésem volt mintha eredetileg nagyobb kijelzőt szántak volna bele... -
muzsi19
tag
54 ezerért ajándék volt, most 80 ezer a laptopszalonban! De igen láttam h az LG erősebb gép, ennek az akkuideje a vonzó...54 ezerért lehet h be is ruháztam volna rá. De ilyen áron már az LG egy jobb választásnak tűnik! Milyen volt maga a gép élőben (anyaghasználat stb..) ?
-
Joachim
tag
Próbáltam, nem rossz, de az LG szerintem jobb!
54eFt volt a bevezető ára a laptopszalonban...
A Nagy táblagépes topicban keress rá (Mexel vett többet is). Többen is kifejtettük a véleményünket róla.
A rendszert nagyon gondosan optimalizálták a maga 1GB RAM-jához, azt mondják minden zökkenőmentesen fut.
Nekem a kijelző és a front hangszórók is kicsit gyengének bizonyult, viszont a fogása és a letámasztás, az atom nagy akksi verhetetlen! -
Joachim
tag
válasz
dartmol2 #844 üzenetére
Ha elolvasod az általad linkelt oldalon az értékelést, akkor láthatod, hogy ott is írják, hogy a támasztó funkció mint olyan használhatatlan!
1. ..."standing feature seems terribly ineffective"...,
2. ..."The only negative (besides the relatively high price) is that the stand just doesn't work."...
Néztem másik oldalon is, ott is erre panaszkodnak.
10eFt-ot nem dobok ki ezért, inkább megvárom a gyári tokot, aminek kisvártatva biztosan lejjebb megy majd az ára! -
dark-zso
csendes tag
válasz
dartmol2 #844 üzenetére
Ezzel a tokkal az a baj, hogy álló módban nem lehet használni. A három emberből kettő ezt írta akik megvették.
Szerintem az hogy 21e az említett helyen a gyári tok nem jelent semmit. Máshol szerintem biztosan olcsóbb lesz. Itt a tab is 90e míg máshol 82 körül már meg lehet venni...
-
lmisi
senior tag
Úgy néz ki megjelenik g pad 8.3 Google play edition valtozatahttp://androidandme.com/2013/12/news/lg-v510-likely-to-be-google-play-edition-lg-g-pad-8-3/
-
muzsi19
tag
http://shop.lenovo.com/hu/hu/tablets/ideatab/yoga/yoga-8/
Erről a Lenovo gépről mi a véleményetek? Nagyon dizájnos, 80 k-ért láttam is most a neten! Az LG azért még láttam h mindig veri a 2GB Rammal...
De egyéb vélemény esetleg?
-
Joachim
tag
Ebben lehet valami igazság, mert ha már méregetés van, gondoltam én is lefuttatom újra az Antutu-t és 21%-nál amikor a CPU floatig point-nál jár, akkor azt írja: Túlmelegedés, ezért az Ön biztonsága érdekében a készülék kikapcsol.
Ami azért is furcsa mert akkor értem haza, igaz a táskámban volt és tokban, de mégiscsak kintről jöttem és ha az érzékszerveim nem csalnak akkor tél van!Figyelem! A következő hsz. termékmegjelenítést tartalmaz, amely nem minősül ajánlatnak, de megzavarhatják az olvasók nyugalmát:
Végignéztem az iPon és az Edigital (és további néhány webáruház) tok kínálatát, de nem találtam olyat ami megfelelő lenne az Erzsi pad számára.
Bementem hát MM-ba, BestBuy-ba és végigpróbáltam az összeset ami szóba jöhetett.
Végül találtam kettőt ami tökéletes!
Egyik a Hama-tól ami AHA Lenni névre hallgat. Igaz, ennek nyitott a teteje és kb 2mm-re kilóg belőle a tablet, de vannak eleve ilyen típusú tokok, ahol még több is (1-2 cm) kilátszik a tetejéből. Viszont oldalirányba nem lötyög benne és az ára is baráti: 2990.- Ft. Egy darab még volt belőle a sor végén alul, az ömlesztett cuccok között.A másik ami nálam a befutó lett, az a MyAudio Design Bag 7" barna színben, de van még almazöld és rózsaszín (a hölgyek igényeit is szem előtt tartva). Ára: 1990.- Ft
Éppen belefér, erőlködés nélkül és bár szélességében kicsit nagyobb a tok, mégsem lötyög benne a gép.
Nekem kifejezetten bejön ez zsákvászonra hasonlító, mégis puha - kötött hatású - külső. -
Sabli
csendes tag
válasz
krisz12356 #838 üzenetére
és krissz12356 pontosabban melyik üzletben is fogják ennyiért értékesiteni?
-
Sabli
csendes tag
lényeg az akart lenni hogy ha már egyszer kifizettem érte azt a bizonyos összeget akkor már legyen minden korrektül úgy ahogyan papiron van!
kiraktam a kis drága LG-t az ablakba a hidegre egy órára ... persze kikapcsolva
behoztam/bekapcs/antutu 25 ezer felett
(19-20 helyett)
na erre varjatok gombot
-
krisz12356
tag
van hír róla , 21 ezer forint lesz...ezért vettem én egy trust tokot(amit korábban már linkeltem)
-
Oracle
senior tag
Srácok a fejlesztői menüt hogy lehet eltüntetni?
-
Sabli
csendes tag
Nyúztam már rendesen:
Böngészés
Youtube
FulL HD filmezés!
Modern Combat 4
Asphalt 8
Nova 3Minden normálisan ment!
Csak amikor az ember vesz pl: egy ferrarit és tudja róla hogy 3,5-ős a gyorsulása akkor kicsit meglepődik mikor csak 7 alatt ugrik fel 100 - ra
De valószinűleg nem lesz gond a tablettel.
-
-
Sabli
csendes tag
Heló
Vettem szintén egy G-Padet!
Teljesen alap a gép/ram tisztitva/app's closed/stb... nem rootolt!
Lefuttattam pár benchmarkot és nekem is problémám akadt az alacsony pontszámmal... Antutuban a floating pointra ad keveset/3D mark-ban pedig a physics részben!!
Antutu: 19000-22000!
Valami gond lehet itt ?
-
Sabli
csendes tag
Heló
Esetleg valami hir az eredeti tokról?
Netán egy után gyártott ami nálunk is beszerezhető vagy teszem azt a környező országokban?
mert ez :
http://www.wantbuyletbuy.com/stylish-folio-stand-leather-case-cover-for-lg-g-pad-83-brown_p14254.html
egész pofásan néz ki, csak már nincs nekik készlet belőle !
-
Joachim
tag
Láttál olyat akinek 25000 körül volt az eredmény?
Nekem - ha ez megnyugtat - 19808 volt az összpontszám, igaz egyszer futtattam csak, amikor megvettem a gépet és kb 10 program volt telepítve rá.
De gondolom függ a futó alkalmazások számától, memóriafoglaltságtól és bizonyára az időjárástól!A kedvedért most lefuttattam volna újra a tesztet, de 27%-nál újraindult tőle a gép.
Másnak is csinált ár ilyet Antutu 4-el? -
Tudom ez nem oszt, de az h. lehet, h. hol 20400-20900 pontot ad az Antutu, máshol meg 25700-25900-akat. Nekem még sose adott 21e felett, ez mitől lehet?
-
Oracle
senior tag
Hali
Ma vettem egy ilyen készüléket és bizony eléggé megtréfált az elején. A következő történt, rádugtam töltőre semmi reakció, csak a töltőből lehetett hallani apró halk "pittyogást" na remek rossz a töltő írom az emailt a boltnak, közben gondoltam megnézem hogy sz.gépről tölt-e nehogy maga a gép legyen hibás. Simán töltött ok jó a tábla, na tettem még egy próbát a töltővel erre simán tölt....
na ilyenkor mivan?? Az időjárás widgetben miért van beállítva gubacsidűlő, másnál is az volt gyárilag?
-
lmisi
senior tag
Lassan tölt újra álló-fekvő váltásnál a "pancser" lancser (Nem bírtam kihagyni a szójátékot), sőt izmosabb játékokból kilépve is,
De bitang stabil és ez bizony fontos(Kipp/Kopp).
Az is igaz hogy a szabad memória lemegy néha 500 alá, de akkor sincs semmi, mert utána felmegy 800 fölé.
Nagyon nyúzom ezt a készüléket, de semmi instabilitás, pedig chrome-t használok rajta, de raktam flash-t is rá, root-olt, ennek ellenére megy. Nagyon jó rajta olvasgatni, böngészni, sokszor tényleg jobb mint egy pc-notebbok-netbook akármi, ja és stabilabb is azoknál sok esetben.
-
Joachim
tag
-
lmisi
senior tag
Tippelek edigis garanciapapírod vad, ez esetben a zedigital bevállalja biztosan.
A QuickRemote is fájó pont régóta. Nekem is csak a tv-t varázsolja. A g2é többet tud...
Várjuk a sw updatet ez ügyben jópáran, ráadásul elég ha csak a QuickRemote frissül.
Ha lesz rá 4.4 akkor ott már a gugli mintha biztosítani valamilyen szabványos api-t
az infra kezelésére, így hozzáférhetnének független (3rd party) fejlesztők alkalmazásai is. -
Joachim
tag
Ok, akkor meg sem szólaltam!
Nekem a garancia papíron 24 hónap szerepel, meg a dobozon lévő címkén is.
Viszont azzal már vitatkoznék, hogy a vásárláskor meghatározott 24 hónapos garanciaidőn módosíthat-e (csökkenő irányba) a bolt! De szerintem simán bevállalja az Edigital a +1 év garanciát!Minden esetre felhívom az LG m.o-t, megkérdezem, hogy mikorra várható a QuickCase hozzá és a QuickRemote miért csak TV, DVD és Blu-Ray készülékeket ajánl fel!?
Canadában pl. Set-top-box is szerepel a készülékek között, illetve azt írják a nemzetközi LG oldalon, hogy programozható is, ha egy adott készüléket nem ismer.
Nekem pl fontos lenne a Házimozi erősítő és a Technisat Set-top-box miatt.
Így nem sokra megyek vele, hogy csak a TV-t tudom vele irányítani! -
lmisi
senior tag
Ez alapvetően igaz lehet, de nem biztos hogy a Gpadra áll, mert ha magyar nyelvű LG-s garipapírt adnak akkor
mégis magyar beszerzésű. A másik meg jelenleg külföldről drágábban lehet beszerezni, mint nálunk, azaz nem nagyon lehetne szürkén a magyar ár alatt tartani.
A 2 év gari valószínüleg 1 év, mert a hivatalos LG képviselet is ennyiről tud, sőt pl. 1 év az USAban is, lehet mindenhol az. Olyat csinálnak a boltok, hogy kiírják hogy 2 év, de tudják nem az és késöbb egyszer csak lemódosul 1 évre egyszer csak..., de biztos nagyvonalúak és bevállalják saját kontóra a +1 évet.
A garancia 1 év vagy 2 év kérdéskör eléggé ki lett vesézve a fórumon. -
Joachim
tag
Nekem Edigital-ból van, ott 24 hónap a garancia.
Volt már garanciális ügyintézésem náluk és nagyon gyorsan, korrektül megoldották!
Csak ajánlani tudom!
A legtöbb webáruházas készülék (82-83eFt-os árral) szürke importból származik, ezért én mindenképp Edigital-t, MM-t vagy hasonló beszerzési forrást javaslok! -
Eli577
senior tag
Most próbálgatom a SwiftKey nevű billentyűzetet. Nagyon faszán megy. Minden szinte magától történik, nagyon kényelmes a gombok elhelyezése is, a predikativ szókincse első blikkre jobb, mint azoknak a billentyűzeteknek amiket eddig használtam.
-
Joachim
tag
Elnézést mindenkitől, rossz tokot linkeltem be! Valójában erről lett volna szó..., de utána olvastam a véleményeknek és szinte mindenki azt írja, hogy a standing funkció gyakorlatilag használhatatlan.
Így erről is letettem. És sajnos ez sem jobb!
Megvárom a gyárit, még ha drága is, de talán az még használható is lesz!
Az első körben linkelt "bőr" keretes megoldású tokok nekem kicsit a Sokol rádióra emlékeztetnek, amitől a hideg ráz. -
rena224
tag
Sziasztok!erosen fontolora vettem egy G Pad vasarlasat,inkabb igy fogalmaznek,hogy nagyon kozel allok hozza! annyi lenne a kerdes,hogy hol erdemes beszerezni,es persze mennyiert lehetne hozzajutni? gyakorlatilag egy aranykozeput kellene,megbizhato bolt,de nem aranyarban,adott esetben online rendeles,vagy barmi szoba johet,ha kicsit lehet fatagni az arbol... termeszetesen johetnek a tapasztalatok,hogy ki hol vette,milyen a bolt,esetleges gariztatas??? tenyleg mjlyen garancia van a tabra,es mennyi idore(vagy ez boltfuggo)? illetve valami premium garancia(haztol hazig,vagy mint a samsungos helyszinen azonnal szerelunk szerviz)? koszi a segitsegeteket elore is,minden jot nektek!
-
Addel
senior tag
Én egy olcsó neoprén tokot használok hozzá jelenleg, és megvárom amíg beszerezhetővé válik a gyári tok a QuickPad Case
-
dark-zso
csendes tag
-
krisz12356
tag
sziasztok, tudok ajánlani egy jó minőségű és viszonylag olcsó tokot amit ma vettem
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/TRUST-19659-Stick%26Go-Folio-Case-7-8%22,103952,481055,1027597.html?langId=-19
-
Eli577
senior tag
Az usb kimenetet lehet átalakítani hdmi-re vagy esetleg natúr rgb-vga csatlakozóvá. Nem tudom mondjuk, hogy így működik-e a dolog. A miracast az meg vezeték nélküli jelátvitel, viszont ahhoz a projektornak is támogatnia kell ezt a típusú technológiát (minimum az, hogy wifi-nek kell benne lennie).
-
muzsi19
tag
iPadnàl mintha lenne ilyen??
Akkor ezt sehogy sem lehet megoldani??
A miracest h működik?? -
Joachim
tag
Sziasztok!
Ilyen tok érdekel még valakit? Én holnap rendelnék magamnak (is).
Esetleg ha tud valaki olcsóbban, ne fogja vissza magát!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest