- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
-
törölt tag
-
Eteke
csendes tag
Én is néztem, de inkább vettem külön egy Genius LuxePad 9100-et. A leírásokkal ellentétben ez már BT3-as, nem kettes, magyar a bill. és egész kényelmes és megfelelő minőségű. A magyar layout alapból az Android-ban nem támogatott, de az external keyboard helper nevű progit nagyon érdemes megvenni és máris minden tökéletes és beállítható.
-
Peat;)
veterán
Class10-est vegyél (gyorsaságot jelöli) és ismertebb márkából. Ha nem akarsz szöszmötölni vele akkor a legolcsóbb class10-es samsung jó lesz, megbízható és nincs elszállva az ára. Van nála gyorsabb, de egy tabletben ez nem számít és komolyabb fényképezőbe is bőven jó azért ha egyszer más területen is használnád.
-
Joachim
tag
Ha valami állványosítható és biztonságos tokot szeretnél, akkor szerintem inkább ezt!
Igaz, hogy drágább, de minőségi anyagból van!
Próbáltam már és nagyon masszívan tartja a táblát.
Ami felháborító, hogy Caselogic amerikai oldalán 19 USD most akcióban, persze nálunk meg nem az. -
b4zsi-
őstag
Gyári szervíznél tudod, hogy hozzáértő LG szervízesek nyúlnak a készülékedhez. A bolti szervíznél nem tudod, hogy milyen szakképzett ember szereli a tabletet. Lehet még jobb, mint a gyári szervízes, de előfordulhat az ellenkezője is. Szerintem így van, de nem bizos, hogy teljes mértéken fedi a valóságot.
-
dartmol2
tag
Én írtam hogy az LG hivatalosan csak 1 évet vállal rá...
Emailban is telefonon is, utána érdeklődtem. A webshopos srácot is felhívtam Ő ismételten azt mondta hogy 2 év de utána jár, visszahívott és mondta hogy kettő, de telefontált az LG-vel és hogy majd Ők is visszahívnak engem, hogy tájékoztassanak. Meg is történt, valami osztályvető, vagy hasonlóan "magas" beosztású hölgy hívott vissza az LG-től akinél ismét rákérdeztem és Ő azt mondta hogy 1 év!
Majd megadta a szerviz közvetlen számát, ahol a szervizelést végzik. Ott is azt mondták, hogy 1 év.
Úgyhogy akinek esetleg feltüntették a számlán a 2 évet az valószínűleg a 13. hónaptól a boltban szervizeltethet, de az LG-nél nem... -
Peat;)
veterán
Az ember olyan állatfaj ami mindenen játszani akar.
A telefonoknál és a tableteknél is most a legújabb processzorok meg gpu-k csak a játékokban mutatják meg már az erejüket, semmi másban. Egyébként az én időmben meg volt kvarcjáték, tetris, sőt a menedzser kalkulátor amin azt hittük biztos van rejtett játék..szóval annyit azért nem változik a világ, csak egyre több a kütyü, az átlagkeresethez képest egyre elérhetőbb áron még ilyen országokban is. Egyébként vannak logikai meg normális játékok is tabletre, kalandjáték, tehát nem kell lenézni ilyen szempontból, csak persze azok nem annyira népszerűek sokszor mint egy 3d-s autós játék. Én azért írtam fentebb mert mindenki hüledezik milyen erős a tablet. Hát azért módjával, a kijelző és az operációs rendszer megfogja ahogy a többi androidos tabletet is.
-
Fun21
csendes tag
Szerintem az asus memoja 8"-ban nem ez a kategória és túl van árazva, Lenovot nem ismerem, az ipad mini retinában hasonlóan jó sőt jobb is, de ios és 45 ezressel is több.
Az van, hogy ez az lg cucc jó lett, ez az objektív véleményem.
Valaki felvetette:
Garijegy ha nincs lepecsételve, menj vissza ahol vetted és pecsételtesd le.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Opel topik
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest