Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Szerintem nagyon jót tett ez a frissítés a gépnek!
A doboz hang tényleg megszűnt teljesen. A fényerő szabályzás is magához tért. Akadásmentes a zárképernyő feloldás és a használat során sincsenek laggok. Nem tölti újra az aszalt minden elforgatás után.
Viszont a multi user továbbra sem működik (felhasználó nem hozható létre), gondolom az Exchange levelezés miatt.
Illetve egy kérdés: Miután lefutott a frissítés, jött egy tipp valami két ujjas felfelé húzásról, de kilőttem az ablakát.
Tudja valaki miről van szó és hol alkalmazható a gesture?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest