-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
4.4 tapasztalatok:
- hang mint ha tényleg jobb lenne
- gyorsabb a felület
- billentyűvibrálás nem tudom van-e én anysoftkeyboardot használok mióta csak androidom van, rezgő gombfunkcióval a magyar kiegészítőfájllal (marketben az alapprogram és kiegészítő is), soha semmi gond nem volt vele, személyre szabható, ajánlom mindenkinek, ezzel én nem látok vibrálást
- lassan telepített marketről, illetve a marketben lassan jelentek meg a képek, nem tudom hogy market hiba vagy lg software hülyékedett a wifivel
- a külső SD-t tényleg nem minden program látja, az mx player nevű videolejátszó látja, de ez nem kezel dts hangsávot. A player/videolejátszó nevű progi kezel dts-t de nem látja a külső sd-t. Totális kavar, köszönjük google.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest