-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a tiszteletteljes kérdés, hogy honnan tudom letölteni a gyári firmware -t a tabhoz? Volt régebben megosztva egy link, de ott nem indul el a letöltés!
Előre is köszi!
-
Jaky_96
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3287 üzenetére
Köszi a gyors választ! Mostmár bele merek fogni a rootolásba, hogy tudom h tutira megvan a gyári szoftver!
-
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Milyen fájlrendszerre kell formázni a külső merevlemezem ahhoz, hogy 4gb nál nagyobb fájlokat tudjak rá másolni és a tab felismerje? Van ilyen, vagy csak a fat32 -t ismeri ez a gép?
Kösz előre is! -
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy egyszer csak eltűntek a gyári launcher animációi? Pl amikor álló helyzetből fekvőbe fordul a kép, akkor eddig volt egy kis animáció, ahogy fordul, de most csak átugrik... Frissítettem 4.4 re, szóval lehet hogy ettől van, mert még nem csináltam HRt. De ezen kívül semmi más probléma nincs a frissítéssel, mindet tökéletes, még a beírt szöveg aláhúzása is megszűnt amikor kikapcsoltam az "Útvonal bevitel" lehetőséget a billentyűzeten.
Szóval ha nem muszály nem csinálnék resetet, mert ezaz animáció dolog nem olyan fonts, csak azért megkérdezem, háthogyha van valami mód a HR en kívül, hogy visszajöjjenek az animációk! -
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Régebben volt szó erről a torktól: [link]. De akkor még csak annyi, h megfogjátok venni. Gondolom mostmár van róla tapasztalatotok is. Megéri? Nem használódik el nagyon a mágnese? És hol lehet kapni, mert ez a link már lejárt, csak a képek miatt tettem be...
Köszi előre is! -
-
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Ha frissítek 4.4-re, akkor kell azon kívül csinálni valamit, hogy elindítom a frissítést? Ezt azért kérdezem, mert olvastam már olyat, hogy az előző rendszer szemete még ott marad és zavarja az újat. Ez itt is lehet probléma?
Egyébként érdemes egyáltalán frissíteni?
Köszi előre is! -
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudnám elérni, hogy az usb-s (magyarkiosztású) billentyűzetemmel tudjak ékezeteket írni ezen a táblán és ne angol kiosztásúnak érzékelje?
-
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! [bocs az ekezetek miatt, telorol irok...]
Arrol volt mar szo, hogy otg keresztul hogy lehet bilentyuzetet csatlakoztatni? Mmint arrol, hogy hogyan lehet beallitani azt, hogy magyar legyen? Lecci segitsetek! Koszi a segitseget elore is! =] -
Jaky_96
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, h hogyan lehet ezzel nyomtatni? Lehet egyáltalán?
(Hp és Ricoh nyomtatóim vannak!) Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest