Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gaberking #35107 üzenetére
Kipróbáltam a FauxClock-os kísérletet. Per-App-hoz még nem mertem nyúlni, csak a feszeléssel és a GPU 450 mhz-re való állításával foglalkoztam.
Érdekes, hogy most 737500 uVolt-hoz -37,5 mV-al kellett vinnem a csúszkát a szokásos 25-, 12,5-nyi egység helyett.
Set on boot kapcsoló átkapcsoltam, hogy újraindítás után is egyből ezzel a beállítással induljon, mire azt tapasztalom, hogy ezt az új uVolt értéket beállította magának "alapértelmezettnek", tehát ha 0 mV-ra rakjuk a csúszkát, akkor hozza be azt az uVolt értéket, amit újraindítás előtt -37,5 mV alulfeszeléssel értem el.Innentől pedig rohadtul félrevezető, ha a csúszka értékét írjátok, hogy "ennyivel meg annyival van lentebb a csúszka és így stabil", mert nem feltétlen a jelenlegi helyzetet mutatja.
Azt kell írni, hogy pl mennyi uVolt van társítva pl a listán legelső 300 mHz-es lépcső mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest