- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gaberking #35107 üzenetére
Kipróbáltam a FauxClock-os kísérletet. Per-App-hoz még nem mertem nyúlni, csak a feszeléssel és a GPU 450 mhz-re való állításával foglalkoztam.
Érdekes, hogy most 737500 uVolt-hoz -37,5 mV-al kellett vinnem a csúszkát a szokásos 25-, 12,5-nyi egység helyett.
Set on boot kapcsoló átkapcsoltam, hogy újraindítás után is egyből ezzel a beállítással induljon, mire azt tapasztalom, hogy ezt az új uVolt értéket beállította magának "alapértelmezettnek", tehát ha 0 mV-ra rakjuk a csúszkát, akkor hozza be azt az uVolt értéket, amit újraindítás előtt -37,5 mV alulfeszeléssel értem el.Innentől pedig rohadtul félrevezető, ha a csúszka értékét írjátok, hogy "ennyivel meg annyival van lentebb a csúszka és így stabil", mert nem feltétlen a jelenlegi helyzetet mutatja.
Azt kell írni, hogy pl mennyi uVolt van társítva pl a listán legelső 300 mHz-es lépcső mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest