Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
válasz
kelemenjanik #37988 üzenetére
Azt én is tudnám mondani.
Rootolás közben nehezen hihető,hogy valaki így letégláz valamit.
Ha jó barátod,akkor hihető,ha idegen kétséges.
Lehet az is,hogy vízbe esett,és kiszárította,majd beadta ezt a mesét.
Mindenképp vidd el szervizeshez,és szétszedés után minden kiderül. -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Van valami program, vagy elrejtett beállítási lehetőség amivel hívás közbeni hangerőt feltudnám húzni? Hívás közben hangerő gombbal felnyomtam max-ra, de így is pl Pesten az utcán sétálva nem mindig hallom amit mondanak, olyan halk(nem nem vagyok süket, jó a hallásom)
Gyári 20c van fent rootolva.
Köszi a segítséget.
Üdv.:
pac -
-
kelemenjanik
csendes tag
válasz
rayoliviero #37984 üzenetére
Ha nem csatlakozik akkor van rá valami mód, hogy felismerje a gép???
-
pit450
aktív tag
Dolphin ra rá lehet rakni flasht?
-
Azharel
aktív tag
válasz
kelemenjanik #37990 üzenetére
És az előző tulaj nem is próbálta gariztatni vagy mi a story ?
-
Azharel
aktív tag
válasz
kelemenjanik #37990 üzenetére
Az kemény, én is ugyan ebben a helyzetben vagyok jelenleg mint te csak az enyémre van garancia és meglátjuk mi lesz. Az biztos hogy ennyiért nem veszek bele alaplapot.
-
kelemenjanik
csendes tag
válasz
rayoliviero #37984 üzenetére
csak én gondolom, hogy alaplaphibás mivel semmilyen op rendszerre sem reagál...
-
Azharel
aktív tag
válasz
kelemenjanik #37967 üzenetére
Szia
Hol kérdezted ezt az árat, az lg márkaszerviztől pesten ? -
rayoliviero
veterán
válasz
kelemenjanik #37980 üzenetére
Most, nem azt írtad, hogy alaplaphibás? Akkor szerviz.
Amúgy, ha se recovery, se download, akkor Linuxos módszerrel lehet helyrehozni. Ami ott van az összefoglalóban: Ha teljesen letégláznánk a telefont.
-
imrus72
tag
válasz
kelemenjanik #37980 üzenetére
Szerintem keress olyan mobilboltot,a környéken ahol jó szervizes van,lehet hogy ő életre tudja kelteni az alaplapot.
Némelyik szervizes meglepően ügyes tud lenni,és lényegesen olcsóbbak!
Már téglaként vetted? Mit mondtak mi baja? -
törölt tag
válasz
kornel1000 #37961 üzenetére
Tényleg tökéletes köszönöm!!
@kelemenjanik Kifogytam az ötletekből, valaki mélyebb tudású írhatna ez ügyben!
-
nico9519
tag
Hello! Holnap érkezik meg a G2 hozzám, már alig várom(jelenleg Galaxy Ace-t nyüstölök
). A lényeg hogy ugye ebbe micro sim kell, azt bármelyik gsm boltba megcsinálják nekem? Itthon nincs jelenleg túl jó olló anélkül meg nem akarok szenvedni vele, Telekom meg a 4500 forintjával elmehet a tudjuk hova
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37973 üzenetére
Lehet elcsépelt, de a gép hátuljába dugtad be? Eszköztelepítőket újratelepítetted a legfrissebbeket?
-
pit450
aktív tag
válasz
DroiDMester #37928 üzenetére
Ez a kernel jobb a te romodhoz mint a yoda?
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37970 üzenetére
Hmm, azért írtam a szervizt, mert amiket írtál, azokat ajánlottam volna én is ennél jobban viszont nem értek hozzá. Nem tudom, hogy ADB sideloaddal, lehet e rátenni stock romot.
-
Gaberking
senior tag
válasz
kelemenjanik #37965 üzenetére
recovery van?
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37965 üzenetére
Személy szerint nekem nem sok ötletem van, sajnálom.
Én ezek után a szervizbe vinném!
-
kelemenjanik
csendes tag
válasz
kelemenjanik #37952 üzenetére
recovery,se download mode csak az LG logó...
Sem a Linux sem az Ubuntu nem ismeri fel...Kedves Mindenki! Van arra esély, hogy életrekeltsem a telefont???
-
törölt tag
válasz
kornel1000 #37961 üzenetére
Szia, köszönöm, szóval 16gbosra szánt 20F hun mukodott a 32gboson?
-
Mozart62
csendes tag
Sziasztok!
LG2 32 gb CloudyFlex 2.4 Art-al használom. Jó is, gyors is, de némely program fordítva működik, és ez engem zavar. ( PL Automatelt Pro, vagy az E Robot. Mindkettő pró, és megvéve) Ha visszaállítom az ART-ot Dalvik-ra, nem omlik össze a rendszer? -
Nayrobi
őstag
Tudnátok segíteni? Ha bemegyek a fájlkezelőbe, akkor a "minden fájlnál" látom a zenéimet, videóimat, de ezen kívül egyik app sem látja a fájlokat, pedig próbáltam gyárit és külsős programot is. Akkor tűnt fel, amikor ma hívtak és az előre telepített csengőhang szólalt meg, nem pedig az, amit én beállítottam.
-
törölt tag
Sziasztok lehet, hogy buta kerdes lesz csak abbol indulok ki, hogy elvileg kitkatnel mar nincs ilyen megkulonboztetes.
Hun open 20Fet feltehetem a 32gbos G2mre ha a letolto oldalon az open hun resznel 16 van irva?
Valaszokat elore is koszonom
-
kelemenjanik
csendes tag
Valaki segítsen nekem! Olyat keresek akinek lenne eladó telenoros vagy független alaplapja! Vagy hol tudok ilyet keríteni??? Sajnos alaplaphibásan vettem... se recovery,se download mode csak az LG logó...
Sem a Linux sem az Ubuntu nem ismeri fel... VALAKI SEGÍTSEN!!! -
Bubukain
senior tag
válasz
rayoliviero #37948 üzenetére
a darknel kernelt sikerült letöltened?
ha igen felteszed valahova, vagy van egy linked hozzá? -
tutaj01
aktív tag
válasz
rayoliviero #37941 üzenetére
Xda-n kutakodtam
-
Soltee
tag
válasz
rayoliviero #37943 üzenetére
Csak az lg nem használ oldalgombokat és nem hiába. Csak ezzel lehet elérni a nagyon vékony peremet. Az iphone oldalgombos ergo vastagabb a perem és az eddigi trendet követve alul és felül is többet hagynak a kijelzőn túl...
-
darnyi
tag
Sziasztok! Gyári 4.4.2-n be lehet kapcsolni az ART módot?
-
cstom
aktív tag
válasz
reflxx #37938 üzenetére
Nagyon sokat netezek telefonon, eddigi tapasztalataim alapján azt kell hogy mondjam egykezes használathoz max 4 col. Felette már a bal felső sarkot nem érem el. De ez a méret meg tartalomfogyasztásra kicsi. Nekem olyan 4.5-től kényelmes böngészni de pl az 5.5 meg már a kompaktságot billenti fenékbe. Egyébként teljesen egyetértek veled, most kicsit kifogytak az ötletekből a gyártók. Inkább közösen rágyúrnának vmi új akkutechnológiára.
-
cstom
aktív tag
válasz
icecave #37937 üzenetére
Ezért is adják ki "B" variánsként nemsokára 3 GB memóriával és 805-ös procival. Gondolom üzletileg már nem tudták kivárni, mire a 805 tömeggyártásban lesz, ezért kidobták ilyen hardverrel. Talán ezért is annyi az amennyi, az új SOC-al pedig majd beárazódik az S5 mellé. Egyébként én is feleslegesnek tartom már az ilyen magas felbontást, lapin is elvagyok 15'6 colon a 1366x768-al. (jó persze tudom, azt kicsit távolabbról nézem)
-
reflxx
aktív tag
Bár nincs nagy rálátásom a mobil iparra de úgy veszem észre mintha most elfogytak volna (gondolom ideiglenesen) a nagy ötletek az új telefonokhoz és azzal próbálják kompenzálni hogy az apró finomítások mellett az árakat csökkentik.
Ezen kívül nekem kezd unalmas lenni hogy a kijelző méretet évről évre növelik. Már a G2-n is gondolkoztam hogy nem-e túl nagy nekem. (Határeset.) Ha tényleg 4.7"-os iphone jön, meggondolom ne cseréljem-e le.. -
Nem is értem, mi értelme van ennek a kijelzőnek, mikor az ember szabad szemmel nem veszi észre a különbséget... szvsz semmi értelme í]y, csak saját magát szívatta meg az LG ezzel, leginkább sebesség tekintetében. Az, hogy ezt ráírhatja a dobozra, az nem tudom kinek jó, az usereknek biztos nem
20F: Eddig jó nagyon, minden rendben, de ha sima fülest dugok a jack-be, és ugye a a telefon saját mikrofonját használja beszélgetéshez, irtó sz*r még mindig a vonal, nem értenek a másik oldalon. Ez már 20B óta így van. Elég idegesítő,hogy nem tudok "kanócos" fülessel beszélni.
-
cstom
aktív tag
A Telekomnál a G2 120.000 a G3 meg 128.000. Ennyiért tudnám megvenni, ha aláírok még 2 évet. 8 eFt különbség a kettő közt WTF???
-
HUTCHDB
nagyúr
na én visszatértem a DM romra.
tegnap este és ma is végigzongoráztam a kiadott g3-as romokat, de engem zavarnak az akadások.érezhetően a langmannn (mit tudom én kicsoda
) romja volt számomra a legjobb, az sms-eken és a híváslistán kívül elég szépen futott.
elmondható egyébként az összes g3-as romról, hogy gyorsabb lett az egész működés, és az egész rom reagálása is jobb.
szóval várom DM g3-as romját, mert kell az a smoth, ami a g2-es romjaiban van a g3 javításokkal.
-
renee7
tag
A DM féle 3.0 offline updaterrel tettem fel az ~1.7 Gb-os KDZ-t. Mivel XP-m van, át kellett másolni a c:\program data/LGMOBILEAX mappát mindenestől a c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\ elérési utvonalra, így felülírta a gyári updater bizonyos állományait. 20-22 perc alatt megvolt, nem csináltam hard resetet sem előtte, sem utána, mert 176 alkalmazásom van fenn, de semmi működési gondom nincs. Eddig nem tapasztaltam.
-
tutaj01
aktív tag
válasz
rayoliviero #37923 üzenetére
Parancsolj! Ezzel a patch-el működnie kellene!
Nekem CloudyG3-on tökéletes!
[Átlátszó időjárás widget@G3]Ez csak G3 portokon megy!
-
válasz
sefan67 #37925 üzenetére
Ha custom recovery.t teszel fel nincs többé Gyári stock kernelre lehetőség, mert csak némileg módosított kernel el működik a custom recovery!
Az összefoglalóban lévő kk kernel is cloudyfa készítette, nincs benne sok módosítás de nem lehet gyári érintettlen nek nevezni! N
Szóval vagy twrp vagy gyári kernel magatoknak kell választani melyik fontosabb!
Egyébként a Dorimanx 5.5 nagyon jól sikerült aksival is jól bánik és gyors-lagg mentes!
Tegyetek vele egy próbát!
-
renee7
tag
válasz
rayoliviero #37905 üzenetére
Tegnap óta tesztelem a 20f-et. Egyenlőre nem látok a működésben lényeges változást, de romlást sem. Igaz, hogy eddig sem tudtam belekötni a rendszerbe. A mikorolaggokat pont lesz_rom. Egyvalamit viszont észrevettem, de nem tudom véletlen-e, lőttem vele tegnap napfényes időben 12-14 db képet és monitoron visszanézve szerintem javítottak a kamera alkalmazáson, lehet, hogy csak véletlen, de most egyik kép sem égett be, látszik az ég színe, a dinamikatartomány is mintha szélesebb lenne. Tulajdonképpen másfél hónapja most csináltam először olyan képeket, amelyek egyértelműen megfelelőek és nem kellett a beállításokkal sem trükközni. Ma megint tesztelem, ha hasonló eredményt érek el, a Xdabebb's felejtős.
-
sefan67
aktív tag
Hali mindenki!
Látom kijött az 20F, de egy dologban nem vagyok biztos: Felteszem, root, autorec, de utána jönne a stock kernel vissza-flashelés ---> nem azt a kernelt kéne visszatenni ami a 20F-ben van benne gyárilag?
Ha igen, akkor valaki fel tudja tölteni flash-elhető zip formájában?
( vagy jó a régi is ? )
Köszönöm! -
zack
nagyúr
válasz
Illusion1010 #37920 üzenetére
F@sza.
Ez nem is merült fel hogy nem nálam van a hiba, miután írta valaki, hogy nála működik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #37922 üzenetére
Megcsináltam, de megint olyan az időjárás, mint amit képet belinkeltem.
Megnéztem, kibontottam az LamhoangG3 TransWeather.apk-t amúgy. Látom is a res mappában a plusz könyvtárakat, amitől átlátszó lehet. Ki is szedtem az apk-ból a komplett res mappát és belemásoltam az OptimusG3 Weather theme apk res mappájának helyére. De nem tudom így jó lenne-e. Mert az apk-t szignózni kell. És ha kicserélgetek fájlokat, akkor lehet nem fog működni.
Szerinted? Kipróbáljam így?
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #37921 üzenetére
Pont ezt csináltam, de a Wipe cache és dalvikot kihagytam. Akkor megcsinálom újra, hogy a végén nyomok egy wipe cache and dalvikot.
köszi szépen.
-
válasz
rayoliviero #37919 üzenetére
Tedd vissza az eredeti APK+ODEX -eket a coludy g3 ból, majd restart után töröld a LGWeatherTheme.odex -et és másold be az átlátszó LGWeatherTheme.apk -t az odex -et nem! Ezután nyomj egy Dalvik & Cache WIPE -ot
Ha így se jó nincs 5.letem!
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #37917 üzenetére
-
zack
nagyúr
Nem oldódott meg a fb-Endomondo gond, pedig töröltem a belső SD-t is. Be tudok jelentkezni Endomondo-ba másik email címmel és jelszóval, viszont így sem kapcsolódik, ami ugye érthető, hiszen nem egyezik az email cím. De a fb bejelentkezés továbbra sem megy.
-
rayoliviero
veterán
Értem, akkor meghagyom az OptimusG3-at. Viszont az átlátszó időjárás jó lenne a Lam Hoangból.
Ki is szedtem belőle az LgWeather, WeatherService, WeatherTheme apk és odex fájlokat és ráflasheltem az Optimus G3 romra, de nincs hatása, nem átlátszó az időjárás.Van valakinek ötlete mi lehet a hiba oka?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #37912 üzenetére
Az sms tenyleg laggol, akad, raadasul nagyon.
En egyebkent az egesz romot gyorsabbnak erzem, jobb a reakcio ideje. -
zack
nagyúr
válasz
rayoliviero #37912 üzenetére
Lassú volt a Wifi. Valami nem okés vele. Elkezdett valamit letölteni, frissíteni, és nem hozta be közbe a Play főoldalt se.
Szerintem ez a Lam Hong a leggyengébb port, és tényleg a legkevésbé sima.
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #37909 üzenetére
És Supersu-t is kellett flashelni? Olyan találtam csak, hogy update Supersu, ami a fő oldalon van link az nem működik.
Te is ezt ezt az update Supersu-t tetted fel?
zack: Mi a baj vele (Lam Hong)?
Nálad laggolt, ugye? Mert pont azt írták róla. Az átlátszó időjárást akkor legalább jó lenne kiszednem belőle.
-
zack
nagyúr
DM romjával se megy.
Valami akkor tényleg nálam lesz...Lementem az SD-t és törlöm az egészet a f@szomba. A futást mára buktam.
Egyébként a 3db G3-mas romból vagy a Cloudy 1.1-et vagy az Optimust tegyétek. Ez a csing csang csong egy kalap meleg fing.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #37908 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
Ezzel is u.a. Most már kíváncsi vagyok DM romjával mi lesz...
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Ok. Próbálgatom és jelzek majd.
-
Andrew10
aktív tag
Most frissítettem 20f-re, nem látom, hogy lenne valami különbség. Elötte 20d volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Videós, mozgóképes topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest