Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielbe
csendes tag
Még ezt azért bemásolom ide a témával kapcsolatban:
Ennyit mutat fent a teló. A térerőnél ott van a kis töltő kör, de nem forog és nem kér pint a teló, semmit nem csinál.
-
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #36496 üzenetére
Nope, nem tudod törölni a dolgaid igy, mivel ha fent van a custom recovery, akkor mindenképp az fog bejönni és nem fog (nem tud) resetelni. Hiába az a képernyő jön be, hogy nyomd meg 3-szor (vagy 2-szer? mindegy) a power gombot a resethez, ha megnyomtad elégszer, a TWRP fog bejönni.
De ha ennyire nem bizol benne, Play Store-ról is letölthetsz olyan alkalmazást, amivel tudsz bootolni recovery-be (pl. Flashify), vagy szimplán nyomsz egy adb reboot recovery parancsot.
-
HUTCHDB
nagyúr
Most ez komoly, hogy recovery modba a leirtak szerint kell betenni a telefont?
Ez eleg rizikos muvelet, mert ha nem nyomom meg iset a gombokat repul minden a telefonrol.... -
asdf2
tag
válasz
T0mBd1gg3R #36432 üzenetére
Nekem és a haveromnak is hajlik. biztos ez volt a flex beta verziója
Próbáld meg csavargatni, hogy recsegjen. Tök szépen erölködés nélkül ki lehet egyenesíteni a billegést, sőt, elentétes sarkokra is át lehet tornázni
Nekem a zsebemben a combom ívéhez simul, mer ferdén van benne pont. Én nem foglalkozom vele, szerintem ez már a mérettel jár.
-
sefan67
aktív tag
válasz
danielbe #36487 üzenetére
Szomorú hogy egyes emberek ekkora kellemetlenséget okoznak a másiknak.
Én ha eladnék egy hűségszerződéses telefont akkor ha éhen döglenék is, akkor is kifizetném az 1-2 éves kötbért/részletet még ha csak havi szinten is... dehát ez én vagyokJavaslom az eladó felkeresését (kívánom hogy járj sikerrel!) illetve a 3 szolgáltatót... Feltéve ha egyáltalán magyar a telefon.
-
danielbe
csendes tag
válasz
DroiDMester #36486 üzenetére
Hát az szívás, akkor sajna nem nagyon bízhatok a hardverapros értékelésekben :S
-
-
danielbe
csendes tag
Sziasztok.
Nemrégiben vettem egy használt LG G2-t, január 15-én vásárolt gyárilag független.
A mai nap eldobta a hálózatot és azóta nem ismer fel semmilyen sim kártyát.
Ezt javítják az LG-nél vagy dobhatom a kukába?
-
sefan67
aktív tag
Azt megnézném hogy azt hogy bizonyítják be hogy leszedtem
https://www.youtube.com/watch?v=qBrXRs9j5jY
http://www.rbconnective.com/index.php?route=product/category&path=93_153
Csak jelzem hogy egy óra volt mire találtam
Csávó nagyon készséges volt, megegyeztünk abban is hogy alacsonyabb árat ír rá -
Mankó
veterán
válasz
sefan67 #36479 üzenetére
Na de hogy műtöd fel a hátlapot rá és honnan rendelted? Egy linket dobj be ide is, köszi!
HUTCHDB: Tedd fel az összefoglalóban lévő TWRP 2,7,0,0 - autorec.apk-t, pofon egyszerű. Ott mindjárt lesz egy másik link is a kopp-kopp működéséhez, és utána mehet fel a Droidmester által írt verzió.
-
sefan67
aktív tag
válasz
DroiDMester #36337 üzenetére
Nekem elég hirtelen felindulásból tud felmelegedni, főleg restart után.
Más:
Amúgy már f@szom kivan a csúszós kígyóbőr-szerű hátlappal, így nyáron sajnos csúszkál rendesen az izzadó kezemben a teló, úgyhogy megrendeltem magamnak az arany hátlapot (most amúgy is divatos) meg barátnőmnek a pirosat!
Főleg azért is mert ezek már olyanok mint a G2 mini-nél, recés és nem lakkozott, sokkal jobb a fogása!2 hét múlva talán megérkezik
( Nem, a tokok nem opció nálam, utálom mindegyiket!
)
-
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #36477 üzenetére
Hali!
Először kénytelen vagy egy másik verziójú TWRP-t feltenni az AutoRec appal (biztos megtalálod az összefoglalóban), aztán azzal már tudod flashelni azt, amit te linkeltél be (azt a .zip fájlt).
Az AutoRec-es telepités után viszont lehet, hogy nem lesz KnockCode-od (mivel mikor azt csinálták, még nem támogatta a bennelévő kernel), szóval esélyes, hogy egy frissebb kernelt is utána fel kell majd tenned.
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Fórumtársak!
Tegnap vettem egy ilyen telefont, de szeretném javítani a gyári állapoton, így azonnal root-oltam is. toto0569 kollega segítségével!
Tennék fel egy custom recovery-t (gyári t-mobil kitkat rendszer 220D) de igazából nem megyek el a leíráson, hogy ezt a recovery-t hogyan kell felvarázsolni...
-
zolka1977
tag
Az F6-t délután a G2 töltőjével töltöttem fel, tehát töltő kizárva. A félperces - öt másodperces próbát is megejtettem semmi.Már pedig túl vagyok pár frissítésen S1,S3,N4,N7, de eddig nem volt ilyen sztorim.
-
Mankó
veterán
válasz
zolka1977 #36468 üzenetére
Nyomhatod neki fel percig is. Utana hagyj neki biztonsag kedveert egy perc szunetet, uztana megint fel percig nyomhatod a bekapcs gombot! Probalgasd, akar 10x is. Utana hagyd rajta a tolton, utana 1-2 ora mulva megint.
De csak utana miutan vagy a tolton vagy a szgepen rajta volt legalabb fel orat. Elotte kabelt probald ki valami massal, hogy tuti jo e, akar az usb is letesztelheted elotte! Zarj ki minden hiba lehetoseget!
S nyugi, legrosszabb esetben szerviz, ott meg csere lesz, mert ezek utan valszeg ok se tudjak majd feleleszteni, ha neked se jon ossze! -
-
Mankó
veterán
válasz
zolka1977 #36459 üzenetére
Probald masik kabellel is, illetve 5 masodperces szunetekkel nyomvatartani a bekapcs gombot fel percig. Dugd fel toltore vagy akar gepre is dughatod es nehany perc elteltevel probald ismet a fel perces verziot!
Egyszer a nexus 7emmel volt hasonmlo szitu, de ez a dolog visszahozta. Igaz nagyon sokat probaltam egy hetvegen mig osszejott, de kopp-kopp azota is hibatlanul megy.
Ha mar ez sem segit, akkor tenyleg szerviz lesz a vege. -
zolka1977
tag
válasz
rayoliviero #36454 üzenetére
Utána visszaraktam a 20D-s gyári romot, majd ment egy hard reset,
Rádugtam a telóra OTG-n keresztül a 16GB pendrivot fogta magát és ujraindult, majd töltőre dugtam 10 perc után kikapcsolt magától azóta se kép se hang -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Feltettem az Open Europa 20D romot.Ebben nincs olyan menüpont ahol be tudom állítani hogy melyik programok futtatása alatt ne látszódjon a navigációs sáv?
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
Már nem kapcsol be a telóm eggyáltalán, vissza lehet valahogy hozni, vagy marad a szervíz...
Ez a linuxos dolog elég bonyulultnak tűnik -
Mankó
veterán
válasz
davis999sola #36444 üzenetére
3-4 toltesi ciklus alatt be fog allni.
-
Quqesz
nagyúr
V20c-re milyen frissítést tölt nekem????voda..
-
davis999sola
tag
bocs ha rosszul fogalmaztam állítólag egy új telefon akkuja jobban merül az 1.pár napban mint kéne.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
davis999sola #36442 üzenetére
Nem kell teljesen lemeríteni, felrakod a töltőre ahogy megkapod, amint 100%-on van leveszed. Azt viszont hogy érted, hogy hány nap kell neki mire "beáll"?
-
davis999sola
tag
Üdv mindenkinek tegnap beruháztam lg g2 a telóra lenne 1-2kérdésem
-akkumulátort lekell teljesen meríteni aztán feltölteni fullra?
-hány nap kell mire be áll az akku ? -
Mankó
veterán
G3 rommal milyen az uzemido, mennyi kijelzo ido erheto el?? Es mlyen felhasznalassal?
Dm 3.4.2-vel most dugtam fel 14%-kal a toltore, 3 es fel ora kijelzo ido, amelyben kb 1 ora soduku, 1-2 ora forum wifin, fel ora telefonalas, 2 ora zene hallgatas fulesen fert bele masfel - 2 nap idotartam alatt. Ez nem tudom mennyire szamit jonak vagy rossznak, de kicsit karcsunak erzem a kijelzo idot.
Szerintetek? -
big tom
csendes tag
Sziasztok.Nem tudja valaki mikor jön ki a t...s 20c?Mert az Lg az mondja már náluk van.
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok. Sokan panaszkodnak, hogy hivas kozben nem/rosszul hallanak engem. A telefonon a gyari 20b szoftver van, ez csak ennel a "kiadasnal" all fent? Nem szeretnem magamnak rarakni a 20c, 20d-t, hisz nem azert vettem egy csucs keszuleket, hogy nekem kelljen mokolgatni...
-
-
szoja
tag
válasz
T0mBd1gg3R #36430 üzenetére
Beírtam a keresőbe, hogy "billeg" és megtaláltam az esetet.
-
-
szoja
tag
válasz
T0mBd1gg3R #36425 üzenetére
Ha jól tudom, főalkatrész(ek) cseréjével jár. De mivel garanciában intézik, a te szempontodból kb mindegy, mi történik vele, nem?
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Gyári 4.4.2 D-verziós romom van, eléggé melegszik 1 pár játéknál a teló, olvastam, h másnál is melegszik, tehet kárt a telefonban?
-
Athaualpa
csendes tag
válasz
Gaberking #36419 üzenetére
Ez szentigaz, de nekem amúgy is vinni kellett a kijelzőhiba miatt.
Egy ideje már olvasom a fórumot, és lassan elveszni látszom a sok kernel meg rom között, de úgy látszik mégis ezt az utat kell majd választanom..
Félni nem félek tőle, korábbi telefonjaimon már nem egyszer csináltam, csak ennél a telefonnál kielégítő volt a gyári is. Gondoltam ezért, ha várni kell egy kicsit az belefér...de ennek már vagy 2 hónapja, és már kezd nem beleférni... :-)
...és valóban 10 perc.. :-) -
-
andrys83
aktív tag
Csináltam 4k-s videot g2-vel.vlc lejátszóban szaggat!Videokarim ati amd 7550 1g ddr5.mi lehet a gond?
-
func93
senior tag
Van valami megoldás, hogy dobálja a hálózatot? Viszont nekem GSM-en is dobálja ahogy hazaérek...
Garancia meg nincsen. -
szoja
tag
válasz
T0mBd1gg3R #36411 üzenetére
Igen, nem is olyan rég volt itt valaki ugyenezzel a problémával. Garanciában javítják.
-
Gaberking
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #36413 üzenetére
A szolgáltatóhoz beballagni, kivárni a sorod, leadni a telefont, hazamenni, 1-2 hetet várakozni, visszamenni, kivárni a sorod, átvenni a telefont (amit nem is a te elképzelésednek megfelelően
kapsz vissza) hazamenni, ez picivel több erőfeszítés, szerintem. -
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Eltűntek a képek meg a zenék a telefonomról, de gépre dugva mégis megvannak! Szeretnék csinálni egy biztonsági mentést, és utána meg egy HR-t! Biztonsági mentés lényege az az, hogy minden adat ami a telefonomon van azt elmenti és visszatudom tenni az összes adatot játékot zenét stb. HR után?
Bocsi, de nem értek ezekhez a dolgokhoz!
Köszönöm! -
SoundBox
aktív tag
Sziasztok szerintetek az mért van hogy a teló nem csatlakozik a netre csak ha újraindítom?
-
Szmeby
tag
válasz
bajnokpityu #36398 üzenetére
Köszönöm, ezt jó hallani.
-
Szmeby
tag
válasz
Danny365 #36396 üzenetére
Bocsánat, ha valakit megbántottam volna. Nem riogatás volt a célom. Szerintem is jó telefon, és is szemezek vele vásárlás terén, ezért is keveredtem ebbe a topic-ba.
Ő hibákat kérdezett én meg ezekre a hibákra emlékeztem, mióta olvasom a fórumot (4 napja). Ezért is linkeltem be őket, hiszen ezeket mások tapasztalták. Megjegyzem, úgy linkeltem be, hogy a hiba javítása is látszódjon, vagyis könnyebben megtalálja a megoldást, amikor esetleg szembesül valamelyik problémával. Nem is értem, hogy lehet ezt riogatásnak tekinteni.
-
-
Immersive mode-nál tapasztaltatok már olyat, hogy mikor alulról felhúzzátok a navbart, akkor magát a tartalmat is rendesen meggörgeti? Ha klavi van alul leüt pár karaktert, ha 2048-azok swipe-ol, stb.
-
Azt most vettem észre, hogy ha lehelyezem kijelzővel lefele a telefont asztalra, akkor kicsit billeg a két átellenes sarkán. Találkoztatok már ilyennel? Hátlepi nyomogatásra recsegés nincs, átlós tekerésre viszont van. Azt hittem a tokom ferde, de ezek szerint nem.
-
Athaualpa
csendes tag
Beégés nem, volt viszont egy folt a kijelző bal alsó sarkában, többnyire világos háttérnél látszódott. Kijelzőcsere lett, garanciában.
Amúgy kértem a márkaszervizben, h tegyenek rá valami frissebb szoftot, mert recseg a füles (gyári 4.4 telenr), erre visszatették a 4.2-es, 10e verziót...:-) hát igen, az biztos, h most olyan néma, mint a sír... :-D Ha még sokáig tökölnek, el fog fogyni a türelmem és jön DM romja... -
bardo
tag
válasz
DroiDMester #36407 üzenetére
Annyit hozzá, hogy nekem úgy működött hogy a ctrl+r billel indítottam a cmd -t (command prompt). Majd cd paranccsal beléptem a c:\-ben lévő könyvtárba ahová kibontottad és ott adtam ki a start.cmd -t és tökéletesen megcsinált mindent
-
válasz
nrb263 #36404 üzenetére
Eleve win8.1 x64 pro oprendszeren írtam, tehát olyan nincs hogy nem jó! Ha 30x nem frissítettem vele 1x se!
Csak user error lehet, ha nem megy! Sajos a leírást NEM ÉN CSINÁLTAM HOZZÁ!
De korábban már említettem hogy azzal van gond hogy nemkap megfelelő jogosultságot az offline frissítőnek a mappája, és ezért nem működik! Nem elég ha a indító fájl kap csak rendszer gazdai jogot, és teljes hozzáférés kell az egész mappának a rendszerhez! Mivel módosítanija kell egy rendszer fájlt a windowsba!
-
nrb263
tag
Driodmester féle auto offline frissítőt win 8.1en nemlehetne valahogy működésre bírni? Ha rendszergazdaként akarom futtatni, ahogyan az a leírásban is szerepel akkor hibával kilép és semmilyen fájt nem talál. Ha csak simán indítom akkor elindul de úgy nemtudom hogy jólesz e.
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Nemrég lettem én is G2 tulaj.
Föl tettem az összefoglalóban belinkelt kamera appot, 4.2.2 höz. De semmi érdemleges változást nem vettem észre a beallitasokban. Esetleg van olyan Jb re ami tudja a 120 fps-t,
Vagy az csak kit kat ra létezik? -
válasz
DroiDMester #36401 üzenetére
Nem kekeckedésből, de nincsen benne a nevében, hogy Profil (felül látok 3 pipálható sort, itt az alsóban benne van a profil szó, de ezekhez nem nyúlok, mert nem nagyon vagyok tisztába, hogy mit csinálnak, egyedül a Show system apps-ot gondolom, hogy azzal rendszer app-okat is korlátozhatunk).
Így alapon nem tudok külön app-okat beállítani rá, csak módosítani az összeset. Tehát akkor csak azokra lenne érvényes, amikben legalább egy értéket módosítunk?
Továbbra sem teljesen világos ez, de végülis ezen a Yoda kernelen -38 mV-al kellően jó az akksi így Per App nélkül is, UC böngészőt használva. Lehet nem is kell nekem annyira ez a Per App lehetőség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Last Epoch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest