-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki5511
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Újra lett telepítve a gépem(W7).Nem ismeri fel a telefont.A telefont próbálgattam állítgatni MTP stb ,de nem reagál semmire.Sajnos csak nagyon alapszinten értek hozzá.Ha valaki segítene megköszönném.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #37798 üzenetére
Már a kdz frissítés jár némi kockázattal? Mert head1shot fórumtársnak tégla lett a telójából, megállt a frissítési folyamat. És a Linuxos módszerrel sem tudta helyrehozni.
Mi lehetett az oka, hogy ez bekövetkezett?
-
válasz
icecave #37796 üzenetére
Offline frissítés.t próbáltad mostanában?
Mert nekem az a gyanúm hogy blokkolja a hosts fájlban az lg szervereihez a hozzáférést! Ezért nem tudtad a 20F et se leszedni és az online frissítés is ezért nem megy!
Összefoglalóban levan írva, hol és mit kell törölni, utána menni fog meglátod!
-
rayoliviero
veterán
20f-ben milyen a Viber és GSM hívás hangminősége? Változott valamit?
-
merlin201
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy lefrissítettem a gyári magyar független G2-t a 20F verzióra.Beállítottam a Knock Code-ot most a telefon képernyője kikapcsol a dupla érintésre de kikapcsolt képernyőnél a dupla érintés nem hozza be a zárolási képernyőt.Csak a hátsó bekapcsoló gombbal lehet vagy egyből feloldom a Knock Code-al és bejön a főképernyő.
Nálatok hogy működik ez a dolog?Van valami amit be kell még állítani.
Itt egy videó hogy mire is gondoltam.Knock code,knock on -
Gaberking
senior tag
válasz
Bubukain #37789 üzenetére
Nem értetted meg a hozzászólásom lényegét!
Miért kell egyeseknek DM -be mindig belekötni?
Ha DM "lehazudoz és leugat másokat a maga kedves stílusában", akkor arra az egy hozzászólására reagáljon az illető, amikor az történt! Azzal nincs semmi gond. De amikor azt látom, hogy egyesek mindig kötekednek vele, minden hozzászólásába belekötnek, többnyire ok nélkül, az bosszantó és nincs is helye a fórumon! -
WMD42
újonc
Hello
LG G2t szeretnek venni, neten utanna olvasgattam, tesztek alapjan tetszik, de utanna talaltam olyan irasokat/videokat kulfoldi oldalakon, hogy a GPS-szel valami problemak vannak. Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni. Mennyi ido alatt talal jelet a GPS, mennyire pontosan mukodik? (termeszetesen ugy, hogy se a mobil internet se a wifi nincsen bekapcsolva)
Vagy esetleg vannak valami hatranyai meg a telefonnak, ami tobb het/ honap hasznalata utan jottek elo?
(Probaltam itt a forumon keresni, de annyi hsz van, hogy nem gyozom vegigolvasni)
Segitsegeteket elore is koszonom -
imrus72
tag
Sziasztok.
Új vagyok itt tegnap szereztem be egy ilyen gyönyörűséget(16gb)
Rögtön frissítettem 20F-re kdz verzióval,majd rootoltam is.
Még recoveryt nem cseréltem egyedül.(#37786) Gaberking +1 osztom a véleményed!
-
Gaberking
senior tag
válasz
pestibenji #37777 üzenetére
Megint ez a kötekedés! Látom, nem lehet tőled normális viselkedésre számítani!
Mi az, hogy "lenyúlni" ?
Az miért lenyúlás, hogy letölt valaki egy szabadon letölthető romot és az általa vélt hibákat kijavítja, szerinte hasznos módosításokat hajt rajta végre? És most jön a lényeg! Neked, nekem, magának, nekünk készíti, hogy jobban tudjuk használni a telefonukat! Ellenszolgáltatás nélkül! Remélem megérted, hogy mire gondolok!
Szerintem leírja majd, hogy melyik rom-ból készítette a saját verzióját és akinek van egy kis esze, annak a fejében nem a "lenyúlás" gondolata fog megfogalmazódni, hanem egy köszönöm...
Biztos vagyok benne, hogy te nem ebbe a csoportba fogsz tartozni! -
tutaj01
aktív tag
Megvan az első magyar teszt a G3-ról.
[LG G3 teszt] -
Bubukain
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #37778 üzenetére
magyarul lenyúlja más fejlesztő portját és azt fogja utána csiszolgatni
-
Bubukain
senior tag
gyorsan végeztem az optimus G3 1.1 rommal, 2x telepítettem clean installal OTG-ről, és az elején amikor megadnám a google accountomat mindkétszer google szerverhibára hivatkozva nem tudott csatlakozni, így semmit nem is tudtam rá telepíteni. ment a levesbe.
visszarakva a cloudy-t megy rendesen, nem tudom mi lehetett a gond. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
pestibenji #37777 üzenetére
Én úgy értelmezem hogy hogyha nem lesz benne annyi bug, akkor fog vele foglalkozni, csiszolgatni stb....
-
pestibenji
senior tag
válasz
DroiDMester #37752 üzenetére
Hogy érted, hogy ha már nem lesz ennyi bug benne? Le fogod nyúlni más fejlesztő portját?
Én amúgy még v1es Cloudyt használok és a kihangosító bugot kivéve még semmivel nem találkoztam
-
Valakinek van linkje ehhez:
6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20F LGD802 1.63 GiB
LG oldaláról nem tudom leszedni.
-
pusihusi
addikt
v20f Símán felment KDZ-vel
-
TayRol
nagyúr
Na megjött a v20f ota-n.
-
válasz
Azharel #37769 üzenetére
Akkor viszont érdemesebb ilyen gyári frissítéseket inkább OTA-n vagy PC Suit-tal végezni kdz helyett.
Legalábbis kdz-hez képest ezek "egy gomb nyomásos" működésűek, kevesebb hibázási aránnyal.Ja és te nem is vagy kezdő, valószínűleg jól csinálhattál mindent, mégis ez lett a vége. :/
-
válasz
Azharel #37674 üzenetére
Fura egy helyzet ez most akkor. Eddig nem úgy volt, hogy a kdz-s telepítgetés legális?
Most akkor úgy tűnik az ebből eredő hibák garancia megvonással járnak?icecave (#37691):
Azért ha már biztonsági javítás is került az új firmware-be, annyira nem nevezném jelentéktelennek és ha PC Suit felkínálná nekem gyári Rom-on én frissítenék.Athaualpa (#37712):
Amíg csak egy embernél jelentkezett ez a probléma, szerintem még nem mondhatjuk biztosan.
Ha hallunk a közel jövőben más áldozatról is, akkor már kezdhetünk komolyabban gyanakodni a 20F-re.mouzrr (#37763):
Ha nem tapasztalsz anomáliákat, akkor hagyd most már úgy, de a frissítés előtti és utáni Hard Reset továbbra is ajánlott, a minél tisztább rendszer érdekében!b.daniel (#37762):
Általános használatra alkalmas és ajánlott MIUI Rom-ra ha jól emlékszem eddig még nem volt példa a topik történetében, de ennek ellenére persze kipróbálhatott, amit fentebb linkeltek neked. -
mouzrr
őstag
Nem gáz hogy úgy frissítettem hogy nem tettem gyáriba? Minden megmaradt.
-
b.daniel
senior tag
Nem tudjátok, hogy van - e működő MIUI rom g2-re?
-
andrys83
aktív tag
a frissítésről egy kis csemege
http://www.droid-life.com/2014/06/30/t-mobile-lg-g2-receiving-update-brings-knockon-security/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DroidLife+%28Droid+Life%29&utm_content=FaceBook
-
mouzrr
őstag
válasz
realmadrid #37758 üzenetére
Enyém is telenor, dugd rá pc suite-ra,kiadja a v20f-et
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #37752 üzenetére
ha lesz, akkor lesz, türelemmel vagyok...de mintha a saját ide betett képernyő képed g3-as romra utalna..vagy nem?
-
twon
tag
válasz
expendables #37587 üzenetére
....és a Waze programmal mi lehet a gond? Miért lép ki mindig?
-
Természetesen DOWNLOAD módban kell a telónak lenni a frissítéshez! (telefont teljesen kikapcsolod, majd nyomod folyamatosan a Hangerő fel gombot, és ebben az állapotban dugod rá az USB -t ha bejön a teleón a Download mód akkor engedd csak el a hangerő fel gombot)
De ez minden KDZ telepítésnél így van!
------------------------------------------------------------------------
Többieknek !!! Ahogy korábban írtam FOGOK csinálni saját G3 as Romot majd akkor ha már nem lessz benne ennyi bug, én a 3-4.ik verzióra(v1.2-1.3) tippeltem(látszólag jól) előre láthatólag, hogy akkor már egész használható állapotba kerül, hogy érdemes legyen vele foglalkoznom!Szóval türelem Rózsát Terem
Akarom mondani G3 ROM -ot terem!
-
dave182
senior tag
válasz
Thauxeeb #37749 üzenetére
Igazából az egyik fő ok, a memória bővíthetőség, a másik, hogy ha már új telefont veszek, akkor legyen újabb modell, már csak azért is mert tovább lesz támogatott... De azért is tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok a véleményekre, egyenlőre még nem tudtam dönteni... Azt értem hogy G2-ről nem valószínű hogy megéri váltani, de az hogy melyiket vegyem?...
-
mouzrr
őstag
válasz
expendables #37748 üzenetére
Köszi, ezzel már feldobta, mindjárt kiderült hogy a suite észre veszi-e
Siker !
Frissítés előtt gyári beállításokat visszategyem?
-
mouzrr
őstag
válasz
expendables #37746 üzenetére
Amikor arra teszem, akkor a windows update keresi ugye az illesztőprogramot, és az LGE AndroidNet USB Serial port és LGE androidnet usb modem telepítése sikertelen.
-
dave182
senior tag
Sziasztok, van esetleg valakinek tapasztalata G3-al? Most akarok telefont venni és hajlok inkább a felé... Vélemények?
-
mouzrr
őstag
válasz
szabo.norbi #37707 üzenetére
Ugyan ez a gondom, ma tettem fel képet délután. Én leállítottam, újraindítottam, azóta nem futott, viszont ez idegesítő lehet ha minden alkalommal beragad és manuálisan kell kilőni+ resi is kell neki. Azt hiszem pont most frissült 2-3 napja a google maps.
-
tgb
senior tag
válasz
DroiDMester #37602 üzenetére
Egy kérdés.
Mikor és milyen módban kell csatlakoztatni a telót a géphez? -
darnyi
tag
válasz
expendables #37737 üzenetére
Nem tudom. Nekem 20B volt rajt, rámentem a szoftverfrissítésre és kiírta, hogy van lehetőség új szoftver letöltésére. Letöltöttem, telepítette...
-
Harcsai
senior tag
válasz
expendables #37733 üzenetére
KDZ quangnhut123 progijával.
Egyenlőre semmi új, kivéve h csak 6 ikon fér a szoftveres gombok fölé.Thauxeeb: ez azt is jelenti, hogy egy kdz-s stock rom felrakása eltünteti a rootot garihoz is?
-
darnyi
tag
válasz
expendables #37722 üzenetére
OTA
-
Harcsai
senior tag
Az normális, hogy v20d-ről v20f-re frissitéskor elveszik a root? Nagyon láma kérdés?
A supersu-ban levő teljes unroot valóban az, ami a neve? Nyom nélküli?
-
HUTCHDB
nagyúr
Nalatok jol mukodik a videozaskori kepstabilizator?
Mindjart felteszek egy video reszletet, hat szerintem itt valami nem stimmel... -
Corgan82
aktív tag
-
Nordik
őstag
-
tutaj01
aktív tag
válasz
rayoliviero #37708 üzenetére
Az ECO mód működik rajta?
-
Nordik
őstag
Remélem T-s készülékekre is minél előbb ki jön a 20F frissítés és javítja a reggel 6 órakor rezgő módról hangos üzemmódra való önkényes átállását. Ugyanis hiába a többszöri HR és frissítés javítás, nem javult meg...
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #37708 üzenetére
Nekem meg most nem vált át ART-ra a cloudy 1.1
újra indul és marad a dalvik
-
Harcsai
senior tag
Sikeres v20f frissítés. Egyenlőre egy észrevétel. A 3 szoftveres gomb fölött, a menü gonbbal egy sorban most egyel kevesebb ikon fér el. A megszokott 7 helyett csak 6. Ha középre szeretném poziciónálni a menü gombot, akkor csak 5
-
iOnizer
tag
válasz
szabo.norbi #37714 üzenetére
HR-t semmiképp! Kár lenne! Ugyanitt az alkalmazás frissítéseit próbáld meg eltávolítani, és újra felrakni, de szerintem egy másik alkalmazás indítja be folyamatosan. Nem raktál fel mostanában valamit, ami ilyet művelhet?
-
darnyi
tag
Tudom nem sok mindent jelent, de a gyári F-es szoftverfrissítés után nyomtam egy AnTuTut, és az eddigi 29000 pont helyett most 35009-et adott. Mindenesetre érdekes, különösen, hogy ez a különbség elég szignifikáns.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
b.daniel #37709 üzenetére
A kamera app ami a Mahdi-ban van egy nagy rakás kaka sajnos.
AOSP LG kamera van, csak még bugos, szerintem használhatatlan.
A Jishnu F50 kamerát tegyétek fel hozzá az jó képeket készít és jól is működik. Vagyis annyi hibája van, hogy sokáig fókuszál. De a képek szépek. Azért messze elmarad az Xdabbeb kamerától mivel sajnos már régóta nem fejleszti Jishnu, de simán használható, nekem megfelel. -
Azharel
aktív tag
Megcsináltam a linuxos dolgot, viszont úgy jártam ahogy többen is xda-n. Csak lg logó van, nincs se download se recorvery és a partíciókat sem látja már többet a windows és a linux sem. Hard reset előjön, de twrp-be már nem lép be csak azt írja ki processing factory reset és ennyi. Szóval a telefon elérhetetlen, így már szerintem simán letudom garanciáztatni.
-
tgb
senior tag
válasz
Telefon ujrainditása volt már?
-
iOnizer
tag
válasz
Beállítások/ alkalmazások/ térkép/ gyorsítótár ürítése+adatok törlése+leállítás kombó nekem megoldotta legutóbb amikor így jártam.
-
HUTCHDB
nagyúr
Csak próbálgatok egyelőre...
A kinézet nekem jobban tetszik, ezért tesztelem a G3-as romokat, és használom most is a DM romban a G3 ikonokat.
Nem szeretnék más kinézetet (launchert, sms kezelőt, stb.-t), mint a gyári.
Én DM G3-as romját várom...mondjuk biztos van már neki, csak nem teszi közé ... -
noxon
őstag
Legyen egy kis ellen érv is aki szivesen fel tenné a g3 romot
Nekem az van és mindennapi hasznáaltra teljesen jó, semmi hátrányát nem találtam a 4.4.2 stock romhoz képestMár vissza nem térnék az is tuti. Semmilyen szenvedés nincs benne, ugyanúgy tudom használni mint más romot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA hiba
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest