Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Pár dolgot azért nem értek. :U DroidMester romján ugye van pár előtelepített progi Na már most gondoltam megveszem ezt a Battery Widget Plus-t. Megvettem (291 forint), mert a Play azt jelezte nincs fent, gondoltam DM romjában az ingyenes verzió van, így megveszem a plus-os verziót. De szomorúan tapasztaltam, hogy megvétel után se akarta az igazságot, és nem akar települni, de a pénzt levonta. Mondom semmi gond, leszedem az előtelepített progit és megint megpróbálom. Uninstall után megint ott volt hogy 291ft, mintha az előzőekben nem vettem volna meg. Gondoltam annyi még belefér, hogy még1x megveszem, és így már nem lehet gond. Megvettem még1x, levonta megint a pénzt, de "nem kompatibilis frissítés" hibával még mindig nem engedi telepíteni. :( Már 600ft-nál járok, és még mindig nem tudom használni. :F Ez így nagyon nem kóser. :(((

    Androidra eddig minden progit megvettem, és soha nem futottam bele hasonló hibába. Nem akarok warezt a telefonomon, és gondoltam azok a progikat amiket használni fogok a ROM-ból legalizálom, de ahogy a dolgok jelenleg állnak, ezt úgy tűnik nem lehet.

    Számomra innentől felejtős a történet, mert én szeretném eldönteni hogy használom és milyen progikkal a telefont, és ha én meg szeretném venni, engedtessék már meg, hogy ez módomban álljon, és lehetőleg ne dupla áron úgy, hogy utána továbbra sem tudom használni.

    Ezt csak azért írtam le, nehogy valaki úgy járjon mint én. A ROM jó, használnám is, de úgy gondolom egy szűz rendszer jobb megoldás lenne, ahogy a többi rommer is csinálja.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák