Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sh4rk

aktív tag

válasz Dany007 #65 üzenetére

Pixelhibára van jó storym, engedjétek meg hogy megosszam!

50-es plazmáról beszélünk nem írok márkát, se típust, de az emlegetett 700-as kategória.

Történt egy napon, hogy hoki összefoglalót néztem és felfigyeltem egy fekete pontra a jégen.
    Na mondanom sem kell levert a víz a tv 4 hónapos, mindenki leka..lná, hogy ezzel reklamálok.
    Egy élet, egy halál, mondom hát csak nem hagyom magam: reklamálok.

Telefonálgatás, anyázás. szerelő.

Kijön ellenőrzi, szte van de nem vészes tűréshatáron belüli.
    fejem fölött felhők, villámok, Feleségem ekkor tapasztalta, hogy bizony az ember képes a színváltozásra! :DDD azt mondta olyan lila a fejem, hogy azt hitte felrobban.

Telefonálgatás, anyázás. szerelő. Ekkor már eltelt 2 hét. Nem nyugodtam űztem a vadat!

Eredmény: újabb szaki, aki kijött nézegette, lefutatta a progit majd közölte nincs dead pixel.
    Mondanom sem kell színváltás ismét. Matatott még az öreg, majd megkérdezte, hogy nem e tartok itthon cd író filcet jó vékonyat. Na itt majdnem repült az öreg, de szerencsére nem. párom odahajolt hozzá kinyitotta a szekrényt a tv alatt és oda adta neki.

Faszikám felált és oriási vigyorral a képén csak annyit mondott meg van a megoldás!
    Pulzusom 500 lehetett!

Kedélyesen befújt egy rongyot valami speckó anyaggal és letörölte a pixel hibám.
    Kiderült édes kisfiam kivette a filcet és játszott vele. Majd egyetlen ponton hozzá érintette a tv-hez. :DDD

Mondanom sem kell, égett a pofám rendesen!
    Sűrű elnézések közepette elváltunk egymástól, de elötte még én 12 pezótól! :DD

Új hozzászólás Aktív témák