Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Pixelhibára van jó storym, engedjétek meg hogy megosszam!
50-es plazmáról beszélünk nem írok márkát, se típust, de az emlegetett 700-as kategória.
Történt egy napon, hogy hoki összefoglalót néztem és felfigyeltem egy fekete pontra a jégen.
Na mondanom sem kell levert a víz a tv 4 hónapos, mindenki leka..lná, hogy ezzel reklamálok.
Egy élet, egy halál, mondom hát csak nem hagyom magam: reklamálok.Telefonálgatás, anyázás. szerelő.
Kijön ellenőrzi, szte van de nem vészes tűréshatáron belüli.
fejem fölött felhők, villámok, Feleségem ekkor tapasztalta, hogy bizony az ember képes a színváltozásra!azt mondta olyan lila a fejem, hogy azt hitte felrobban.
Telefonálgatás, anyázás. szerelő. Ekkor már eltelt 2 hét. Nem nyugodtam űztem a vadat!
Eredmény: újabb szaki, aki kijött nézegette, lefutatta a progit majd közölte nincs dead pixel.
Mondanom sem kell színváltás ismét. Matatott még az öreg, majd megkérdezte, hogy nem e tartok itthon cd író filcet jó vékonyat. Na itt majdnem repült az öreg, de szerencsére nem. párom odahajolt hozzá kinyitotta a szekrényt a tv alatt és oda adta neki.Faszikám felált és oriási vigyorral a képén csak annyit mondott meg van a megoldás!
Pulzusom 500 lehetett!Kedélyesen befújt egy rongyot valami speckó anyaggal és letörölte a pixel hibám.
Kiderült édes kisfiam kivette a filcet és játszott vele. Majd egyetlen ponton hozzá érintette a tv-hez.Mondanom sem kell, égett a pofám rendesen!
Sűrű elnézések közepette elváltunk egymástól, de elötte még én 12 pezótól!
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Steelseries Nova 7 Wireless
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest