-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.zozo.
tag
TWRP 2.8.6.0-al csináltam backupot a telóról. NVram és Boot mentés volt bepipálva. 3Gb lett a vége és nyolc fájlt kaptam: data.ext4, system.ext4, data.ext4, boot.emmc, nvram.emmc, ezeknek win a kiterjesztésük ezeken kívül van még egy recovery ami log fájl, és egy data és system ami info. Ez a mentés rendben van így ha később vissza kell esetleg állítanom valamit belőle? Nehogy későn érjen majd meglepetés mert esetleg nem jó a backup. TWRP azt írta hogy sikeres.
Köszönöm -
egykettő
aktív tag
Valaki próbálta már a a jiayu.es programban drivers-tools -> "fichero gps.conf AGPS y EPO" nevű cuccot? Akinek gondja van a gps-el hátha segít.
-
Lecs@
addikt
Na kérem. Késő este óta fent van a V2 - s verza 5.1. Vajsima, eddig okés. Ha gps is oké ( később tesztelem ), akkor tuti marad. Még élvezhetőbb a műszer
-
-
baitsee23
őstag
NAGYON részletes adatlap!
Ha valakiben még felmerülnének kérdések... -
baitsee23
őstag
válasz
Balage700 #2181 üzenetére
Csináltam screenshotokat, de nem tudom feltölteni. Itt megnézheted őket.
Nekem nem kellett beállítani, és megy a 4G is. -
Balage700
tag
válasz
BullZeye #2177 üzenetére
Ember, már annyiszor beírtad ugyanazt a sirámodat, hogy nem tudom, komolyan gondolod, vagy csak trollkodsz.
Más: Telekom mobil internetet hogy kell beállítani a menüben? Próbáltam a telekom honlapjáról a beállításokat, de nem sikerült eddig működésre bízni, azon is elgondolkodtam, lehet a sim kártya rossz
Kinek milyen beállítása van a mobilszolgáltató menübe beírva?
-
Lecs@
addikt
Kb 2 óra és fent van a V2 . 5.1 lolli a spanyol dual simen.
-
Lecs@
addikt
Nekem személy szerint a FasterGps progi Playből letöltve is segített. Root jog, kontinens Europa legközelebbi régió : Germany ( németben élek ) . Vannak finomhangolások is, de azt nem osztanám meg, mert lehet jelentéktelenek. Én ezt mindig megcsinálom, vagy egyes telóknál a gps .conf - t írom át.
-
pusihusi
addikt
[link]Szervíz! Kincsüng-Bencsüng
-
BullZeye
veterán
Ha mész 1 órát Budapesten, 2-6-7-8 kerületekben, és egyszer sem tér le, akkor csodakészüléked van
Én is tudok csinálni olyan 20 perces tracket, ahol sosem tervez újra, és tökéletesen jó, ettől még nem lesz jobb a készülék, és tudom, hogy mik a korlátai.És jah, ahhoz tényleg meg kell tanulni a készüléket használni, hogy bekapcsoljam GPS-t egyszer, elindítsam progit, és felrakjam. Vagy ezek szerint számotokra ez igazi kihívás?
Sufni szerviz = Vizsgák nélküli, ISO minősítés és ESD védelem nélküli szerviz. Ilyet még kínai telefonokra szakosodottat nem találtam, az meg, hogy valaki meg tudja csinálni még nem lesz kvalifikált szervizes.
De várok elérhetőséget. -
_GT_
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hete használok egy S3-t, 2 GB-os verzió. Semmi gond nem volt eddig, azonban 2 napja panaszkodnak akikkel beszélek, hogy rosszul hallanak. Nagyon halkan és rossz minőségben lehet hallani. Ha rádugok egy headsetet akkor minden ok, jól hallanak a másik oldalon.
Találkoztatok már ilyennel, tudtok segíteni mi lehet a gond?
Köszönöm!
-
k.zozo.
tag
Sziasztok! Csatlakozok én is hozzátok egy három gigás verzióval. ☺ Jelenleg 0314 nemzetközi rom van rajta. Érdemes frissítenem, van valami probléma vele? Illetve jobbak az újabbak?
-
baitsee23
őstag
Az iGO Szülinapp még mindíg letölthető, ha megtalájátok a linkjét!
-
baitsee23
őstag
20150507-083407-es ROM-ban érdemes keresni a dupla koppos ébresztést?
Hol?Pusihusi, Lecs@ ,milyen GPS-t használtok?
-
baitsee23
őstag
válasz
BullZeye #2162 üzenetére
Ma én is jobban tudtam tesztelni a GPS-t. Többször is úgy „elvesztett”, hogy kellett néhány 100m, mire újra megtalált.
Nem hittem, hogy tok nélkül jobb a szitu, de tényleg határozottabb. Olykor felmegy 1 m-re a pontossága. Így csak 1x botlott meg a Budafoki út - Rákóczi híd kereszteződésénél.
A teló egy Advanced 20150507-083407-es ROM-mal, és az ajándék szilikon tokkal használom. Ha gyári Jiayu tokot rendelnék, jobb lenne? Az mitől lenne más anyagból?! -
pusihusi
addikt
-
Lecs@
addikt
Valamelyik szaki ötlet ? [link] ( köv 2 hsz is az enyém )
-
BullZeye
veterán
válasz
pusihusi #2161 üzenetére
Nekem 3 európai és 1 kínai van.
Tökéletesen ugyanolyan minőség mindkettő, erről biztosíthatlak
Telefonon GPS nélkül is látod, hogy otthon vagy, cellainformációkból és wifiből, ahhoz még a GPS-t se kell bekapcsolni, és betonfalak között nekem is mutatja a kínai műholdakat (de mint írtam, itt nincs szükségem rá). Ettől függetlenül amikor élesben használnám, meglehetősen gyakran 1-2 utcával arrébb rak 1-1 pillanatra, majd vissza, ezt ha olyan helyen csinálja, ahol még sosem jártam, és címre megyek, és elkezd a kereszteződések között ugrálni, akkor konkrétan dobtam volna ki az ablakon. De hát ha neked ennyi elég, élj boldogan vele
és híreszteld, hogy milyen szupi a GPS benne, hátha egyszer elhiszem.
Garidról meg annyit, hogy pont ugyanolyan szopás lesz neked is, mint itt akárki másnak, ha tönkre megy, mert azt is kiküldik kínába, vagy itthon egy sufni szervizbe, akik beleraknak egy refurbished alaplapot, ami megy fél évig megint.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok itt többen írtátok hogy szar a GPS. Na az előbb kipróbáltam. Nekem álltalában aaz energiatakarékos van bekapcsolva. Megnyitottam az IGO-ot 5perc semmi-na mondom igaza van a fiúknak, szar a GPS. Átkapcsoltam csak GPS-re 5 másodperc s már láttam hol vagyok. Hazementem a betonfalak + a ház mellet vagy 60 méteres vasbeton telefontorony, 5másodperc s látom a telefonon hogy itthon vagyok., s műholdak ragyognak az égen. Pedig tok is van a telefonon. Kipróbáltam gyári flipp ill. gyári szilikon tokkalDettó klasz
Igaz én itthon Webshop-ban vettem, igaz kicsit drágábban mint aki Kínából vette. De van rajta 1 év garancia, s ha elromlik mondjuk a hangszórója akkor aki nem tudja megcsinálni annak borsossabb a gariztatás.( De elképzelhető hogy amit Európába Amerikába azok a minőségiek, amit hazai (Kínai) piacra az..............
)
-
PirosHello
senior tag
Igen, a GPS nem megy még, a hangszórónál vannak recsegések, a bluetooth nem minden eszközzel kapcsolódik, gyengébb lefedettségnél a teló eldobja a jelet.
Ha ezeket kijavítják, akkor már valóban elég használható lesz, bár most sem rossz, a srácok gőzerővel dolgoznak. Olvastam a topikban, hogy pl. az összes nyelvre való lefordítást éjszakánként csinálta a srác, úgyhogy eléggé motíváltnak tűnnek -
baitsee23
őstag
Srácok! Annyi mindent lehet állítani a telón, de nem találom, hogy telefonálás közben kikapcsolja a kijelzőt.
-
jata108
csendes tag
Tesztelés még folyamatban,eddigi észrevétel: gps épületen belül nem működik,kint még nem próbáltam.
Ha módosítom a felbontást (nekem a 360 volna az ideális), a "hosszú ház gomb" nem reagál,azaz nem tudom a futó alkalmazásokat megnézni (gyári felbontáson rendben működik).
Alkalmazás telepítésekor csak a teló újraindítása után látom az ikonját (túlélhető probléma,ritkán telepítek új progikat). Hátsó hangszóró picit doboz hangzású,ki kell kapcsolni a hangzásjavítást.
Egyelőre ennyi,ha találok még valamit,jelzem. Ezektől függetlenül úgy érzem ez már egy egész jól használható BÉTA! verzió. -
jata108
csendes tag
válasz
janaman01 #2145 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a megfelelő megoldás, de így csináltam és úgy tűnik rendesen sikerült:
- spanyol oldalon lévő rom-ot és recovery-t leszedtem, a rom-ot sd kártyára felmásoltam
- flashtools-al az 5.1 bétát felraktam
- újraindítás nélkül a recovery-t is felraktam flashtools-al (a mellékelt scatter fájl segítségével)
- (spanyol nyelvű!!) recovery-be belépve advance vipe, sd kártya kivételével töröltem mindent
- rom fel
- (esetleg ez után lehet vipe-olni az sd kártyát is)Tapasztalat:
a boot kép maradt a bétáé (elég gagyi)
a 4.4 is akadásmentesen futott, de érzetre ez eszméletlen gyors lett (benchmark-al nem szolgálhatok, mert engem nem érdekel, játszani se szoktam)
magyar nyelv van
gyári kamera továbbra is gyengus, de a rom tartalmazza az FV-5-öt is, ez szerintem hozza a Lenovo kamera szintjét
root van
google play van
bluetooth működik
gps-t még nem próbáltamha komolyabb hibára nem bukkanok, nálam marad ez a véglegesig.
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2138 üzenetére
Sajna a 4.4 recovery alól nem engedi feltenni a spanyol féle 5.1 recovery-t, hibával kidob! Úgy tűnik mégiscsak szükség van előtte a gyári (béta 2) flashelésre.
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2138 üzenetére
Hálás köszönetem! Egyedül csak az SD kártya törlése fájó, de megoldom...
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Megvan a teló, csinálnék róla mentést Cappa72 leírása szerint.
Nem értem a scatter fájlt.
A preloader 0x0-ról indul és 0x40000-ig tart:
- partition_index: SYS0
partition_name: preloader
file_name: preloader_vanzo6752_lwt_kk.bin
is_download: true
type: SV5_BL_BIN
linear_start_addr: 0x0
physical_start_addr: 0x0
partition_size: 0x40000
region: EMMC_BOOT_1
storage: HW_STORAGE_EMMC
boundary_check: true
is_reserved: false
operation_type: BOOTLOADERS
reserve: 0x00A következő fájl meg ez a NONE nevű ami 0x0-ról 0x80000:
- partition_index: SYS1
partition_name: pgpt
file_name: NONE
is_download: false
type: NORMAL_ROM
linear_start_addr: 0x0
physical_start_addr: 0x0
partition_size: 0x80000
region: EMMC_USER
storage: HW_STORAGE_EMMC
boundary_check: true
is_reserved: false
operation_type: INVISIBLE
reserve: 0x00
jól látható, hogy a másodikba benne van az első, WTF? a következő már a 0x80000-ről indul.
Ti hogyan mentetttétek pontosan? -
PirosHello
senior tag
válasz
jata108 #2137 üzenetére
A spanyol leírás alapján nem kell flash, csak a megadott 5.1 TWRP Recovery-t feltenni, Wipe factory reset+ Advanced Wipe-ban minden (SD kártya formázása is),+ Format Data.
Ezután a Recovery újraindítása és az új 5.1 ROM felzippelése recovery alól (az úraindítás után nem szabad adatokat helyreállítani).
Ennyi. -
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2135 üzenetére
tegnap már leszedtem a romot, hogy feltolom a telóra, csak a spanyol leírást nem nagyon értem az a baj, téglára meg nincs szükségem (a gugli fordító eléggé félreérthető módon teszi a dolgát).
Valaki tudna segíteni egy leírással, hogy lehetne feltolni a spanyol romot? Köszi
(arra gondoltam flashtools-al feltolom a gyári 5.1-et + 5.1 recovery-t, és az alól meg ezt az újat, de jó volna egy megerősítés) -
minatomiray
csendes tag
Sziasztok, S3S 3G verzióm van, elvileg NFC-s, a hátlapon is látható, hogy van rajta NFC antenna, csatlakozókkal Két problémám van:
- bekapcsolom az NFC a settingsben, de nincs ikon sem a status bar-on, 3 progival (Taginfo, NFC reader, NXP taginfo) próbáltam sima proxymity card-al, semmi sem történik, szerintetek rossz a készülék, vagy csak nem megy benne az NFC?
- 802.11ac: 5Ghz-es wifi csak az alsó (36-50) csatornákat látja, a 149+ csatornákat nem, egyáltalán, semmivel ezzel szemben a g4S szépen működött az 5Ghz felső cstaornáival is. Ez gyári hiba?Köszi,
Minato -
PirosHello
senior tag
A spanyol kollégák már az 5.1 multi languages változatal, ami a csengőhangokat, értesítési hangokat, valamint a Gapps-ot is tartalmazó ROM-al készen vannak, néhány javítást is eszközöltek benne (100% root jog is benne van, nem kell külön telepíteni).
[link]
Ha így haladnak, a hónap végére lehet egy "életképes" 5.1 az S3-ra. -
Balage700
tag
Akkor alig várom akkor a Lolipoppot.
Remélem lesz OTA frissítés rá, mert nem értek a telókhoz, egyszer egy samsung minit próbáltam custom romot felrakni aztán, kuka lett az a teló.
Mondjuk asszem el is néztem a model-számot, de ez már nagyon régen volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9ZgXsrK4xEY ----> Itt egy spanyol gyerek antutuzza meg a Lolis telót, Galaxy Note 4 alatt végez.45 ezer ponttal.
Egyébként a notification LED az csak piros és ződ színt tud, vagy más színeken is pl, kék, lila
-
baitsee23
őstag
Nekem is megjött a 3GB-osom!
Nagyon tetszik! -
frol
újonc
Itt már feltöltött http://forum.china-iphone.ru/post1402073.html#p1402073
-
Lecs@
addikt
Van már 2-3 állítólagos ColorOS 2.1. Nem 2.0.1, hanem az Oppora kiadott friss. Próbálta már valaki ?
-
maross
nagyúr
Sdkartyat milyen fajlrendszerre illik formatalni? (32gb)
-
BullZeye
veterán
válasz
janaman01 #2124 üzenetére
Na ma hegyen völgyön, 2 Jiayu, egy 3 hónapos, és egy 1 hete érkezett készülék. az egyik 0213, a másik 0507 rommal.
Ha tokot rakok rá akkor megbízhatatlan, tok nélkül is csak erős elmegy kategória, de hát értelmes ember tokkal használja a telefont. Úgyhogy GPS test innentől kiesett
Lehet mondani, hogy mennyire jó, én meg valószínűleg nem fogom elhinni neki.
Vagy valami speciális bálnazsírral van bekenve neki tok alatt, amitől nem fogja meg annyira.
-
jata108
csendes tag
Két éve nyári nagy kánikulában a tűző napon nekem is besárgult egy kicsit az akkori g4-em kijelzője egy kis felületen, de fogalmam se volt igáig, hogy a melegtől lehetett (előtte is használtam már napon). további használat során valóban egyre erősebb lett a sárgulás (hozzáteszem egyáltalán nem vészesen, csak picit volt zavaró), viszont azt vettem észre nemrég amikor kíváncsiságból bekapcsoltam az egy ideje tartalékként porosodó telót, hogy szinte teljesen eltűnt ez a jelenség. Persze nyilván nem életszerű, hogy egy évig hagyjuk pihentetni a kijelzőt, hogy rendbejöjjön, mindenesetre érdekes jelenség.
-
BullZeye
veterán
Na ma tesztelek megint 2 készüléket, más más rommal. Hogy tudom google mapset rávenni, hogy mentse az útvonalamat?
Amúgy vicces, itt van előttem 3 Jiayu S3S, egyiknek sem egyforma a kijelzője
egyiknek melegebb színe van, másiknak hidegebb, harmadik meg zöldebb.
-
maross
nagyúr
Hat, hiaba szenvedek en ezzel. legjobb eredmenyem hogy flasheles helyett mt65xx preloader drivert nem talal.
-
nagyra
tag
Hmm... Ilyen velem is előfordult a múlt héten, mondjuk a béta Lollipop-pal. Ugyanez a szitu, belső tárhelyet felismerte ~4GB-osnak... (pont mint a memóriakarim, arra gondoltam hogy azzal akadt össze flash-elés közben... de nem biztos, hogy volt hozzá köze
), szóval kivettem a memóriakarit, újraflasheltem, és jó lett
Szerk.: az újabb kommentekből látom, hogy neked nem ez a problémád
-
maross
nagyúr
válasz
gabika318 #2107 üzenetére
Ok, mindjart megnezem. Szerintem valahogy nem inicializalta rendesen, elvileg semmi nincs ezen a telon. Itt egy screen az appsbol: [link], illetve amit még latok total commanderben, sd card 55m/1.0gb /storage/emulated/0, illetve file system root 104m/1.1g . ADB plugint mindjart nezem, barmi is legyen az
-
maross
nagyúr
Hali. Valaki tudja miert all rendelkezesre csak kb 4gb belso tarhely? Appsnal internal storage: 867mb used, 276mb free...16gigasnal nema'.
-
gabika318
aktív tag
nagyra: ez a második BETA már van olyan állapotban, hogy felrakjam a telóra??? Legfontosabb: mobilnet működik?
Balage700: azért mert gyorsabb lesz a teló működése, jobb az energiafogyasztása, mivel ART-ra épül az egész LP. Persze, ha lesz egy stabil változat. Az 5.0-t mindenki szidja, de szerencsére Jiayura már az 5.1-et fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest