-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janaman01
addikt
FlymeOS S3 V1 TF ezt raktad fel ami needromon kint van ?
mert ha igen , egyelöre az ota frissités nem müködik, VISZONT kijött már hozzá négy darab ugynevezett ota javitó csomog..amit egyesével twrp ből fel kell tolni...most hegesztik a dupla koppos ébredést...meg hogy lehessen ota n frissiteni..egész komolyan gondolják
közben én is rájöttem hogy pár szenzor nem mükszik még benne, de mondjuk nem is használom..mindenesetre kiváncsian várom mi lesz belöle..
sőt a needromon kint lévő lewa, illetve pure aosp hez is jött ki 2-2 db "ota"....
Kzkz : levélként kell feladni
1.00 kg-ig 3 860 Ft
1.50 kg-ig 5 435 Ft
2.00 kg-ig 6 765 Ft
......
......
10.00 kg-ig 12 095 Ft -
Zozo_ii
csendes tag
Üdv mindenkinek, ismét itt. (gondolom mindenki
)
Minap jeleztem, hogy sikerült feltennem a Flyme OS-t. Néhány tapasztalat:
1) Nem működik az iránytű. Persze sokan azt mondják erre, hogy minek az, de nekem jól jönne mondjuk a Google Sky Maphoz. Talán a GPS bekapcsolásával kapnék pontos irányjelzést is, de akkor felerősödik a második probléma;
2) Az akumulátor eszeveszett módon merül. Standby üzemmódban képes megenni óránként 2-3%-ot, ami szerintem rengeteg, ha hozzáteszem, hogy 2G only üzemmódban, kiütött adatkapcsolattal és EStaskmanagger kill all után produkálja.
3) alul kb. 7-8 mm széles fehér sáv, rajta a szoftveres vissza gomb. Engem zavar, meglennék nélküle.
Egyébként a készülékkel elégedett vagyok.CWM recovery: fent van, működik.
Jiayu.es: fent van, működik.SPFlashTool (SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1452.00.000) nálam továbbra sem működik. Win7 Professional Edition fut, lehet az a baj? A program elindul, beolvassa a scatter filet, de a telefonnal nem tud mit kezdeni. Nem olvas róla (egyáltalán tud olyat? pillanatnyi tartalmat elmenteni biztonsági mentés gyanánt?), nem ír rá, egyszerűen tudomást sem vesz róla.
MTK Droid Tools: a készülékelt felismeri, de azon túl nem tudok vele sokat kezdeni. Kiírja hogy feltettem egy S3-ast, IMEI meg ilyenek, tudja újraindítani. Az információs ablakban a köv. üzenet jelenik meg:
--->>> Connect to device <<<---
--- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!!
Elképzelhető, hogy a 3 GB RAM miatt dobja? (szrintem nem).Driverek: PDAnet-et telepítettem, az elvileg tartalmazza az adb drivert. Van egy All MTK drivers csomagom is, azt még nem eröltettem. Ha a telefont felcsatlakoztatom a gépre, akkor S3 Multimedia Device-ként elérhető, de pl. Total Commanderben nem jelenik meg külön meghajtóként, csak Windows ablakok közt tudom babrálni.
Szeretném elérni hogy a rendelkezésemre alló *.img (pl. twrp, needROM-on közzétett gyári ROM-ok (nem zip-ek)) fileokat SPFT-lal (vagy bármi mással) fel tudjam telepíteni a készülékre.
Kb. ennyi... Sajnos nincs sok időm foglalkozni vele, ezért nagyon jó, hogy a társaság vadássza a megfelelő oprendszert, és amint sikerül az alapokat elsajátítanom (hogy kell asztal alátétet csinálni a telóból, etc.), fel is tudom majd tenni a többség által legjobbnak ítéltet. -
janaman01
addikt
-
gabika318
aktív tag
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #584 üzenetére
de szerintem egy csomó alkalmazás megkövtelei hogy legyen benne alul a cucc mert nem csak a kilépés meg a vissza gomb van ott ...a többiben ha 4g re nyomtam a pioritást akkor a büdös élebe nem talált hálózatot
az olaszok vagy spanyolok t..köm se tudja linkeltek egy képet miszerint a dupla koppos ébresztés is belekerült de nem lelem
-
janaman01
addikt
igen oda...nem találtam benne, de átnézheted, lehet lesz ötleted
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #578 üzenetére
Nemrég olvastam, hogy egy fájlból szövegesen be-, illetve ki lehet kapcsolni az on-screen gombokat, kerestem is gyorsan egy cikket:
http://www.androidlegend.com/enable-soft-keys-navigation-bar-android-phone-4-0/ -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #577 üzenetére
jah azt nem is próbáltam
viszont csak baxta a csörömet ez a flyme os , valahol olvastam hogy ota frissités javitotta a led visszajelzést, a 4g t ....visszaraktam hát
de otan semmi....viszont mit találtam ? na ezt : s3_flymeosOTA_1.4.zip
fel is csürtem, és oálá led visszajelzés van, 4G t nem tudtam még kipróbálni , mert Törökszentmiklós "faluban" nincs...ahogy elhagyom a várostáblát és kimegyek a kukoricásba. egyből van 4g
na mindegy majd holnap tesztelem...inditottam hivást , szerintem a hangminőség jobb hiváskor...karcosabb a hang nem olyan tompa, nincs , és viszont is azt mondják élesebben hallanak...nem mintha a gyárinál nem hallottak volna jól...
kamera szokásos módón kiváló, videóknál nincs az a túl élesedés vagy mi...
hátrányai, nem tud képeket videót az sd re menteni ( gondolom a meizu miatt ugye az nem bövithető..) állitólag gyorsan merül... na majd kiderül..most ez az első rom ami rajtamarad másnapig
illetve az hogy az alsó sávban megjelenik egyfajta gomb menü, mert ugye nincs kapacitiv egyes rendszereken..ha valakit érdekel
twrp ből fel a rendszer, restart, majd utána megint mehet fel twrp ből a frissités mindenféle chace ürités nélkül
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #571 üzenetére
dragonfly_aroma= tégla
RVR400: várjál....most se kép se hang
( bár a konyhában kint billeg a szék, alá még jó lesz )
úgyhogy ezt ne rakjátok !!!!!!
bár van egy nem aromás változata is...ha életre kel megnézem azt is..
az a baj hogy itt már a kamera beállitásaiban van a hdr mód ...tehát hiába csréljük mondjuk a fájlokat nem biztos hogy tuti lesz a tuti...
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #570 üzenetére
na hát ez color os maradt is volna ha a sound beállitásokra nem dobna leállt hibaüzenetet....angol kinai, de ezt levéve minden müködik benne.....hdr módban marha jó videókat csinál , képek is jobbak mint a gyáriban, tudja a 3/4 g t, szép rendszer benne a gapp....ja és a videó beállitásokban ott a 4k
most megy fel a másik (aromás ez is...egyre több)
-
janaman01
addikt
Igen....nos nem valami gyors valóban, mondjuk engem sem zavar, általában éjszaka van töltőn, idáig egy telefonomnál se néztem a töltési ciklust, most is csak azért hogy járjunk a végére. Egy biztos a lidl et fogom használni , ugyanis a gyári nagyon melegszik , az meg épp hogy langyi
Laychi: igen mondjuk egy gyari visszaállitás nekem sem @rtana....össze vissza romozgatok feszt, tegnap is volt egy rajta d.e. utána twrp ből csak restore...
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #559 üzenetére
Azért nálad látszik a grafikonon,hogy ~16-80%-ig elég intenzív töltést kapott és onnan kezdte el kisebb árammal tölteni.
Ugye tegnap nálam 79%-ról 36 perc alatt 93%-ra töltődött reset után a gyári töltővel,vagyis 12% fél óra alatt,1 órában 24%-ra jön ki.
Namár most a görbéd alapján 0-80-ig még gyorsabban kell,hogy töltsön.
De ha 24-25% lenne óránként a töltés,akkor is max 4 óra a töltésidő 0-100-ra.Ez nálam úgymond az én f@szságom volt,a gyári be állítás visszaállításának hiánya miatt(frissítéskor),illetve a marha f@sz@ iphone töltőfej hibája,ami névlegesen 1000mAh,de közben csak töredéke lehet és csepptöltést végez...
iphone volt ugye 2W 0,00A
gyári töltő mikor feltettem 8W 0.04A,aztán 90% felett már 5-6W(de már inkább csak 5) és 0,01-0,02A
Aztán visszamerítettem egy "kis" játékkal(Asphalt full fényerővel,hogy merüljön is gyorsan a teló),azért nem írtam már este,levittem 69%-ig és megnéztem a samsung 0,7Ah-s töltőjével,az is 6-7W-ot és 0,03-0,04A-t írt,amikor feltettem,aztán a végén annál is biztosan szép lassan visszacsökkent a feszültség és az áramerősség.
Mikor megnéztem most reggel a gyári akku-s grafikont,már nem láttam csak végig 100%-ot,így visszaellenőrizni nem tudom most,meg progit se tettem fel külön. -
nagyra
tag
válasz
janaman01 #557 üzenetére
A szöveges eredmények teljesen megjelennek a History fülön, de most arra gondoltam, hogy ha hosszan táccsolsz a grafikonra, akkor van olyan, hogy Split graphics, és a skálán táccsolgatva ki tudod választani pl. felül a feszt, alul az available (%)-ot
A mAh-t meg meg lehet adni valahol a menüben, de ezekhez az infókhoz nem használja a program.
-
laychi
veterán
Úgy tűnik a gyári beállítás visszaállítása illetve a gyári kábel és töltőfej használata helyre tette valamelyest a dolgokat,22:46-kor 79%-ról indítottam el a töltést,23:22 36 perc elteltével 93%-on állok,vagyis 14%-ot töltődött.
Kezdésnél 8W-ot vett fel a fogyimérőről,illetve 0,04A-t jelzett,jelenleg 3W és 0,01A.
Furcsa dolog ez...
-
janaman01
addikt
Holnap rákeresek, mert van amit külső linkre raknak, de van amit a forumra azaz a link cime is a forum oldalára mutat , na azokat nem birom leszedni
Ujrainditásos % ingadozást m@r én is tapasztaltam több telónál...
Na a beach buggy val sikerült max fényerőn 20% alá menni éjel megy töltőre aztán a battery progi meg majd figyuzza
-
nagyra
tag
Androidnál nem fura a % különbözőség újraindítás után, mivel nem feszültségszint alapján számolja a százalékot (csak bekapcsoláskor igazítja hozzá), hanem akkufesz és telefon használat alapján kalkulál egy százalékot. Ha nem így lenne, akkor pár százalékot ugrálna, mert pl. hosszabb idejű terhelés után az akksi fesz. szintje megnő picit...
A helyedben tényleg megnéznék egy full újratelepítést, hátha.
-
laychi
veterán
Érdekes...77%-ig ment fel eddig,most újraindítottam a telót és 67% lett belőle
Ez komolyan vicc.
Nyomok egy gyári visszaállítást.
Aztán lehet reinstallálom...Most megint újraindítottam,79%...
Lehet,hogy itt valami más lesz a problem,valami szoftveres tévedés
Ez komolyan kész -
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #542 üzenetére
Hát ha 15%-on van a teló nem kimondottan az jut eszembe,hogy lejátszam a maradékot
Inkább spórolok vele, esetleg net belefér olyankor,ha úton vagyok tömegközlekedéssel hazafelé mondjuk.
Ha itthon vagyok akkor meg vagy töltőre raknám,vagy a gépet használnám hasonló dolgokra.
-
laychi
veterán
ASphalt 8 full fényerővel tudja enni,ha gondolod
Most megint feltoltam tölteni,kíváncsiságból 21:24p 64 %-on van,ennyire merítettem ma,feltettem a DU battery saver pro-t, charging left-re 50p-et ír,ami reális is lenne,kíváncsian várom.22:14-kor jelentkezem,addig hagyom békén.
-
-
RVR400
veterán
-
janaman01
addikt
nem...ez sajnos a 3gb os gyari romja...febr 13.....ezt már leszedtem, régebben, ebből raktam át az egész camera mappát a 2g -ba , mert az orosz fórumban valami olyasmit láttam hogy talán jobb képeket lő a 3gb os...de semmi változás...
laychi: igen én is úgy vettem ki...olyan progi kellene, amit ha mondjuk elinditok, és éjszakára felrakom töltőre a telót, utána látom mennyi ideig töltötte , még el nem érte a 100% ot
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Ismét egy új rom a needromon.
http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/
-
-
janaman01
addikt
a flyme ben pl van olyan ami a stock ban nincs libcam.common.meizu.so tehát , lehet kell hozzá a rendszer is..
mellesleg olvasgattam és lehet tényleg majd a new UI lesz az utódja..a mostani romnak...aminek a szinvilága stilusa nekem sem igazán tetszik...de ha az lesz a befutó akkor kénytelen leszek cserélni...monjuk abban meg szerintem nem lesz magyar nyelv, csak more local 2 vel....bár a coolpadnál is ez volt , amik jöttek frissitések abban sem volt már magyar nyelv, és akárhány főzöttet csináltak hozzá, sak a gyári coolui volt a legjobb..
miket nem találsz
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #520 üzenetére
Csak egy ötlet: és ha az összes "libcam"-mal kezdődő fájlt kicseréled a lib mappában a jóvideós rom fájlaival?
Szerk.: itt mond olyan fájlneveket, amire nem is gondolnék...
http://jagantech.blogspot.hu/2014/08/solving-bugs-on-porting-rom.html -
janaman01
addikt
egy orosz vélemény a töltésről : nyers forditásban
idővel Töltés 0.5A ...
... kifejezetten időzítve a
készüléket zyaryad 15% után 1 óra - 45% 2-65% 3-90% 3 óra 40 perc PEEP 100% -a alá
, mint nekem, ez teljesen normális töltési idő ... -
janaman01
addikt
na akkor nem is szórakozok vele...egyszer megnézem úgy hogy lemerül, felteszem töltőre, és a végén kiderül.....
egyébként én meg egy coolpad f1 et cseréltem erre a 4g miatt, egyik szemem sir a másik nevet
bár nincs vele gondom, de ez a videó felvétel amit csinál......
nagyon túl van húzva valami benne, linkeltem ki olyat amit a flyme os el csináltam, hát ég és föld a különbség..azzal a rendszerrel egész jót csinál, csak még nem jöttem rá mit kéne átpakolni a flyme ból a gyáriba...ugyanis abban meg a 4g , illetve a led értesitő nem megy.., meg ahogy olvasgattam eléggé eszi az akkut
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #509 üzenetére
Nekem is van egy ilyen olcsó e-bayes 2 A-esnek írt töltőm, bár az enyém Made In China, vagyis eddig a pillanatig volt, mivel üresjáratban kicsit sistereg, és amíg a 2 A-es Op3nDott töltővel az egyik cuccot 0.93 A-rel töli, addig ugyanazt a cuccot ez csak 0.8 A-rel, és valószínűleg nem is jön ki belőle több semmilyen körülmények között. Szóval kiszabtam a kukába.
-
RVR400
veterán
Majd, ha egyszer végignézem a töltést, akkor megnézem, hogy nem olyan-e ez is, hogy az utolsó pár százalékot már nem full töltőárammal tölti, hanem csak harmadával vagy negyedével. Most épp egy Antutu Testert tolok rajta végig. Egyébként kikapcsolásik merülés után kikapcsolt állapotban töltve éppen 3002 mAh jön ki a töltés végeredményeként.
Egy Coolpad 7320-at cseréltem le rá, de egyelőre az Antutu pontszámon kívül semmivel sem jobb az S3, sőt a 7320-as kamerája jobb. Persze nem is vártam csodát.(#514) nagyra: Pont a linkelt cuccal megy nekem is a töltés.
(#509) janaman01: A 2A-es nem fogja hamarabb feltölteni, mivel a teló saját elektronikája szabályozza a töltőáramot, ami nincs 1 A sem.
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #509 üzenetére
Úgy tudnád a legegyszerűbben ha egy usb kábelnek (amivel töltesz) az egyik szál vezetékét (+ vagy -) kettévágnád, és közé raknád be a multimétert.
De sajnos nem olyan egyszerű kimondani a töltőáramot, mivel a lítium akkuk töltése szakaszokra van bontva:De engem is érdekel pár készülékem áramfelvétele/mennyi a tényleges kapacitása (kb.), ezért ma reggel rendeltem eBay-ről egy olyan kütyüt, ami állandóan méri a feszt és az áramot, plusz a "tötéseket" így mAh-t is kiír. Persze ebből még lejön a telefonban lévő töltőelektronika vesztesége (~10%), de körülbelüli kapacitás mérésre tökéletes. Ha kéritek adok linket is.
Szerk.: amúgy akksi élettartam szempontjából a kisáramú töltés a legjobb, mert kevésbé melegszik az akksi, így kevésbé kezd el púposodni, stb.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
hát most már én is..lehet nagy baromságot mondtam ezzel a 3 órával...
viszont most turkáltam a fiókomban és ezt találtamlehet nem is kellett volna töltőt venem ?
nem tudom hogy a 2A os hamarabb felnyomná e? na majd azt is letesztelem...lehet még ma...lemeritem majd 66% ra és azzal is megnyomatomez a legbiztosabb módja
érdekes hogy gabikáéra , made is china, az enyémre meg made in vietnam van irva..
mellesleg hogy tudnám megmérni mennyit ad le vagy mennyit vesz fel vagy mi...csak egy multiméterem van..
-
janaman01
addikt
ha már belekezdtünk , most már hagyom...66% nál fel töltőre, megnézem mennyi idő alatt megy fel 100%
az a baj pontos infót nem tudok mert nekem mindig éjszaka van töltőn ....hülyeséget meg tényleg nem akarok....most kiderül 66 ról 100 ra mennyi idő kell neki11:20 kor raktam fel..( nem üritettem a memóriát wifi rajta, 2 kártya benne)
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #505 üzenetére
Hát jah
mondjuk az is érdekes,hogy neked 10 perc alatt 2%,nekem 20-22 perc alatt 4%,kiszámolva még azt is lehetne mondani,hogy akkor reális,nekem mégis 6 óra egy full töltés,neked meg már.
Lehet nálunk más áram folyik a konektorban,mint nálad
Na megnézem majd este,hogy újra rakom a romot,aztán majd kiderül,hogy az e a baj.
Ha nem,akkor szerintem visszaviszem a fenébe és veszek egy LG-t vagy egy samsungot. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #503 üzenetére
Este fél 3-kor tettem fel,úgy hogy ki volt kapcsolva wifi,2g-re váltva a hálózatot,főmenü "gomb"hosszantartásával bezártam az alkalmazásokat.Reggel 9 óra után ment fel 13%-ról100%-ra,tehát óránként kb 10-12%
Ez az iphone töltő is 1000mAh-s egyébként,de írtam is korábban.
Kb 20-22perc alatt ment fel a 4% most.
Ugye az esti töltésnél a linkelt képen látszik,hogy egyenletesen töltődött.
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #501 üzenetére
Hát nem tudom,nekem 15 perc elteltével most van 98%-on(még mindig,egy ideje itt tanyázik,kb 3-4 alkalommal ránéztem.)....ez vicc
10:53 : 99%
5-5,5p= 1%
Ez így nagyon nem jó...
Na majd este újrarakom a romot,megnéze,hogy befolyásol e valamit.
Ha nem.,akkor ismételten megy vissza a teló,de akkor szerintem el is vetem ezt a típust,2-ből 2-vel van valami gikszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest