- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #3294 üzenetére
De gondolkozz már el please, ha senki másnak nem települtek ilyenek, akkor nem lehet, hogy a megbízhatatlan wifiről jött? És a hiba benned van, és nem a telefonban?
-
sonic8
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a gab féle 0813-as xposed ROM-ot és valamiért antutu 5.7.1 alatt csak ilyen 37-38K pontot érek el. Próbáltam régebbi antutuval is, nem verzió szám miatti különbség. Lehet, hogy a 0813 sajátossága és emiatt jobban "optimalizált" a teló ?
-
PirosHello
senior tag
válasz
minatomiray #3294 üzenetére
Én is China-ból vettem, eddig semmi probléma vele, sőt.....Az eddigi legjobb telóm
-
minatomiray
csendes tag
-
baitsee23
őstag
Nekem a hozzáadott kábellel 3-4 óra alatt feltölt. Kocsiban full fényerőn navigációval is tölt ezzel a zsinórral. Kerestem, és ráakadtam egy hasonlóra az Aliexpressen. Rendeltem még 3-at.
Egyébként fura, mert ezeken a kábeleken nem tudok áramot mérni, de sokkal gyorsabbak. -
minatomiray
csendes tag
válasz
PirosHello #3287 üzenetére
na ja. Eddig a legjobb telóm a G3 volt, azóta is használatban van a családban. Na az stabil a 4.1.2 -jével, csak lassú. A GPS-t már nem is említem, bár azzal a S3-n nincs bajom, hasít.
Btw, azért vettem mert jó benne a cam és ennyiért nincs értelmezhető jó cam-os cucc brand márkáktól. Akarja a fene állíndóan buherálni, csal menjenek az alapfunkciók, nekem annyi elég lenne.
Btw, az utolsó telóm China Replibloc-ból, ez ha megdeglik, befejeztem... -
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #3286 üzenetére
Térerő bajokról eddig nem tudtam, a videót ha nem gyári alkalmazással csinálod, akkor nem kell reboot.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #3287 üzenetére
Ez így igaz. én itthon vettem! Semmi baj vele!
-
PirosHello
senior tag
válasz
minatomiray #3286 üzenetére
Téged elég könnyű kihozni a béketűrésből
Nyugalom, mert ahogy az amerikai film címe mondja: "As Good As It Gets", vagy ahogy Virág Elvtárs klasszikusa: "Ja kérem, az élet nem habostorta!"
Aki Kínából vásárol, azzal bármi megtörténhet (és rendszerint meg is történik).
Nyugodtan b.... ki az ablakonMost jól megvigasztaltalak
-
minatomiray
csendes tag
Mostmár tényleg kib*om a poi*áb ezt a KÍNAI sz*rtalyigát az ablakon! Nem elég, hogy elqrtam vele egy napot, arra hogy flessehljem, mert malwar-es, trójais volt a gyári ROM, kitudja mit lopott el "haza" amivel jött, feltettem a újat 201508 -as gyári KK-t , de a 3G net össze vissza van, van hogy nincs van hogy van. Centire ugyanott ahol régebben, az asztalomon, ahol nem volt gond előtte. Rebootolni kell akkor jó lesz. Videó után is rebootolni kell hogy jó legyen. Telefonban a hang sz*rabb mint a G2-nél volt. Ehh... Volt G2, G3, G4, G4S-em, azokkal nem voltak ennyira nagy gondok. Én lesz*rom hogy KK, LP, FF, DSS vagy mi a fene megy rajta, nekem csak egy pár app kell, nem az OS verizója érdekel, csak mennyen a telefn és fussanak az appok, sok kérés ez??? Ehhh. Füst!
-
egykettő
aktív tag
-
Pakliman
tag
Érdekes (bár logikusnak tűnő) megoldás a lassú töltés problémára
Sajnos inglisül van
Fordítva pedig:
Találtam megoldást az én töltés probléma (ami az elejétől).
Most a telefon díj nagyon gyors 100% (probléma gyors uncharge 15-0% -os nyalóka még).
Jiayu hardveres probléma USB port, * NAGYON * vékony ellátási útvonal USB alaplapokon. Mikor én forrasztás új USB port új út alaplapokon töltődni nagyon gyors, 2-3H 100%. -
pusihusi
addikt
CM 12.1
-
AizawaKouta
tag
válasz
AizawaKouta #3280 üzenetére
De lehet hosszútávon nem bírja ha megy a mobilnet is.
-
baitsee23
őstag
válasz
Pakliman #3273 üzenetére
Kábel:Micro USB Cable V8 Mobile Phone Charging Cable 3FT 2.0 Data sync Charger Cable Cord for Samsung Galaxy/HTC/LG/Nexus/Sony/Nokia
http://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-Cable-V8-Mobile-Phone-Charging-Cable-3FT-2-0-Data-sync-Charger-Cable-Cord/32339293341.html
(from AliExpress Android)
TöltőMicro Auto Universal Dual 2 Port USB Car Charger For iPhone iPad iPod 3.1A Mini Car Charger Adapter / Cigar Socket
http://www.aliexpress.com/item/Micro-Auto-Universal-Dual-2-Port-USB-Car-Charger-For-iPhone-iPad-iPod-3-1A-Mini/32269343434.html
(from AliExpress Android)
A töltővel -
Pakliman
tag
válasz
AizawaKouta #3274 üzenetére
Bocsi, de ezt nem igazán értem.
A BT teljesítménye ezek szerint attól függ, hogy városban, falun vagy egyéb helyen vagyok? -
Lecs@
addikt
válasz
AizawaKouta #3274 üzenetére
Városban kisebb a Bluetoot térerő vagy miii ?
Tehát. Ami falun működik BT headset, az városban nem ?
-
egykettő
aktív tag
válasz
Pakliman #3267 üzenetére
Nekem úgy rémlik, az enyém töltött gps közben, de hétvégén ki fog derülni, bluetooth-al használom és teljesen jól megy, ha nincs közötte fal 5-6 méterig jó.
szerk.: képek szerintem is teljesen jók, lehet hogy a szoftver első verziója volt gyenge vagy aki ilyet írt igényesebb mint én
szerk.: 2 én csak beltérbe használom.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Pakliman #3267 üzenetére
Gps: sztem nincs nagyon olyan telefonon ami navi közben feltölti a telefont, viszont több órás kocsikázás után is max pár %ot esett a szint, navi nélkül is lassan tölt!
Viszont ami fontos, navi+töltés alatt nálam a szellőző rácsra van csiptetve a teló, mivel hőmérséklet miatt lekapcsolhat a töltés, így viszont megy rá a hideg -
Pakliman
tag
Hali Mindenkinek!
Sokat olvastam visszafelé, de nem találtam választ az alábbi kérdéseimre:
Az S3 képes fél méternél nagyobb távolságban is normálisan "látni" a blútyúkos eszközöket
(pl.: SE MW600, Nokia CK-7W)?
[a THL T11-emnek elég, ha farzsebbe teszem, máris megszaggatja a lejátszást az MW600-as fülesben]
Több órás autókázás GPS-t használva, autós töltő csatlakoztatva:
- a telefon képes feltöltődni teljesen?
- kb. szinten tartja a töltöttséget?
- nem képes annyit sem utánatölteni, hogy legalább szinten tartsa az aksit?
(a jelenlegi telóm sajnos épp csak szinten tart, egy előző pedig [aTab5] mihelyst levettem töltőről,
már ki is kapcsolt a kb. 10 órás út után)
Ha valakinek van tapasztalata bármelyik témában, kérem, ne tartsa magában
Más:
Ha a tesztképek a silány/elmegy kategóriába tartoznak, akkor az én eddigi telefonjaimról nem is érdemes beszélni
Szerintem (ízlések és pofonok) teljesen jók, ha ilyen képeket készíthettem volna eddig, egy szavam nem lenne -
BullZeye
veterán
Van esetleg valakinek egy kölcsön mikrofon része? Az az alsó IO board amin van a töltő rész meg a hangszórók sajnos egy autóbalesetben megsérült, vagyis maga a digitális mikrofon meghalt sajnos.
Természetesen csak "kölcsön" kéne, mert rögtön megrendelném, és ahogy megjön vissza is adnám az újat ami érkezik, hátha van valakinek egy ilyen spare partsa.
Köszi
-
egykettő
aktív tag
válasz
hargitomi #3255 üzenetére
Gyárilag én is halknak éreztem, a külső hangszóróval együtt. Ez nálam megoldotta:
http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/
(#3256) kemsyt01
Nekem határútnál minden ok. És régebbről sem rémlik, hogy lett volna panasz erre. Tolj egy twrp/cwm mentést és próbálj factory resset-et, esetleg más romokat, ha mind szar akkor bizony hardveres lesz a gond. -
kemsyt01
csendes tag
Szerintetek lehet, hogy az antennám rossz? (basic verzió) Gabika-féle régebbi és újabbi ROM-mal is tragédia a térerőm. Lakáson belül mindkét simen minimális, sokszor nincs is (BP, még Pesten belül is elmegy, pl Kökinél). A legnagyobb gondom, hogy a mobilnet is állandóan megszakad, azt írja, hogy van 3G, csak közben semmi adat nem jön át, ezt sokszor egy adat ki/bekapcs meggyógyítja 1 percig, majd megint rossz lesz. Aztán egyszer gondol magát, s minden oké jó ideig, majd megint ezt játssza.
-
hargitomi
tag
Fülhallgatón keresztül nincs valamilyen módszer amivel lehetne a hangerőt növelni? Nem rossz maxon, de pl kocsiban filmet nézni már nehézkes nálam. Függ a fülestől, vagy ennyit bír a készülék?
-
egykettő
aktív tag
-
robi1979
aktív tag
válasz
gabika318 #3249 üzenetére
No úgy néz ki a chigonteam feladta az S3-at. Kérdés hogy vajon milyen ROM lesz rajta gyárilag? És hogy mire érdemes cserélni? És legfőképpen hogy hogyan?! Nincs valami step by step teljesen kezdők számára? Jiayu S3 3/16gb/fehér. Recovery gyárilag van rajta? Jelenleg egy motorola Razr Maxx-ot használok, azon Safestrap recovery van. Itt van valami hasonló?
-
PirosHello
senior tag
válasz
Old Gyfland #3245 üzenetére
Nagyon szívesen máskor is.
Bár ne legyen rá szükség.... -
baitsee23
őstag
Kicsit off...
Nincs valakinek iGO-hoz jó branding, data file-ja, amivel jól látszanak a kutak, egyebek? -
Old Gyfland
tag
válasz
PirosHello #3244 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Old Gyfland #3242 üzenetére
-
Old Gyfland
tag
Srácok, három hete leejtettem a telefonomat, a kijelző megadta magát. Most lett hozzá "kedvem", hogy megjavíttatnám. Tudna valaki ajánlani valami megbízható oldalt, ahonnan megtudnám rendelni hozzá?
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #3239 üzenetére
Nekem nem ment, mert csak a systemet flasheltem. Újra flasheltem a boottal és a systemmel. Most minden ok.
Egyébként kinek mi a tapasztalata akár az original, akár Gabika verziójával?
Én most már tokkal is tudom használni a GPS-t. Eddig legalábbis stabilabbnak tűnik.
Én az eredetit használom - egyelőre - Advanced-dal. -
k.zozo.
tag
Augusztusi legfrissebb Gábor féle KK rom TWRP alól telepíthető sd kártyáról? Illetve format nélkül úgy, hogy ne kelljen újra belakni a telót? Most 0507 van 3G verziós a teló. Köszönöm
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3236 üzenetére
Meg 1 kicsi kínaí
-
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3224 üzenetére
Ugyanaz, csak összefogva a javítással.
-
menyuskahh
tag
Nah ismét hogy egy kis újdonságot közöljek xda-ról: superdragonpt nemsokára csinál a jiayu s3 LP romokhoz egy GPS fixet hogy ne ugráljon el navinál és egyébnél. Sajnos csak LP-re lesz, mert azt mondta hogy KK forráshoz nem nyúl többet.
Ui.: Gábor, érdemrs flashelni a javított romodat, vagy igazából ugyanaz mintha az első "hangszóróhibásat" patcheltem volna a javításokkal? Köszi
-
gabika318
aktív tag
JIAYU S3 20150813 ROM
Mod by GaborForrás: Jiayu S3 Advanced - S3S 20150813-105957 gyári rom
Módosítások:
Deodexelt ROM
Rengeteg magyar stringet pótoltam. Most már megközelíti a 99%-os fordítást.
Boot.img: insecure boot + adb, system partíció írható
Kínai alkalmazások eltávolítva
NFC beállítások és alkalmazások eltávolítva (2GB-os verzióban)
Stagefright védelem
Pico GAPPS (+ Youtube + Gmail)
Első indítás után kérni fogja a Google Play-szolgáltatások frissítését
Xposed kompatibilis
Hozzáadott alkalmazások: Xposed, Gravitybox, Titanium Backup, Mobileuncle MTK Tools, Viper4Audio EQ és korrekten telepített V4A audio driver
Apollo és gyári music player
Reklámblokkolás
ROOT: nem bízom a rendszergazda jogok kezelését a JIAYU-ra, így a Beállítások\Biztonság\Superuser menüt letiltottam, a jogokat a SuperSU alkalmazás kezeli.
Build.prop módosítások
Beállítások módosításai:
Hozzáadva: Hívás beállítások, YGPS a Tartózkodási hely menüben, WriteIMEI és Engineer Mode alkalmazások a Fejlesztői lehetőségek (nyomj 7x a Build szám menüpontra) alatt.
Alapértelmezések: Wifi hálózat találata esetén hangjelzés – OFF, Akku % – ON, Ismeretlen források – ON, Alkalmazások ellenőrzése – OFF, Alapért. írási lemez – Külső SD, Smart Wake/double click to wake – ON, C to awake camera – ON
Alapértelmezett nyelv - Magyar
Gyári adatok visszaállítása és DRM alaphelyzet – LETILTVA (custom recovery alatt bootloop-ot okoz, már android 4.1 óta legalább)
Névjegytár: nagyított névjegyképek
Átlátszó "gomb" a hívás befejezéséhez
Gyári rendszerfrissítés menük és alkalmazások eltávolítva (buherált romot, amúgy sem frissít a gyári szoft. frissítő alkalmazás)Két verziót csináltam, a PURE tartalmazza a fenti módosításokat, illetve nem tartalmaz Xposed és Gravitybox alkalmazásokat, jobban a gyári kinézet fele hajlik.
Mivel a Gravitybox akku-ikon kezelő része továbbra is összeakad a gyári akku-ikon kijelzéssel, az XPOSED verzióban meg kellett piszkálnom a SystemUI.apk-t is, hogy ne két akku-ikon látszódjon, ha Gravitybox-ot használsz. Ebben a verzióban csak szöveges akku kijelzés van gyárilag, az akku-ikont csak és kizárólag a Gravitybox kezeli. Ez a verzió inkább a saját ízlésemet tükrözi. Összességében a GPS vétel biztosan javult, szerintem a WiFi is, de ezügyben nem végeztem méréseket.
További alkalmazások az XPOSED verzióban:
ANYSOFT BILLENTYŰZET
\data\app\com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian.apk
\data\app\com.menny.android.anysoftkeyboard.apkLENOVO KAMERA (kicsit belenyúltam, pár sort magyarítottam)
\data\app\com.lenovo.scg-1.apkXPERIA Z LAUNCHER
\data\app\signed_Xperia_ClockWidgets.apk
\data\app\signed_Xperia_TopContactsWidget.apk
\data\app\signed_Xperia_WeatherWidget.apk
\data\app\signed_Xperia_Launcher.apk
\data\app\signed_Xperia_RecentCallsWidget.apk
\data\app\signed_Xperia_WallpaperPicker.apkXPOSED + GRAVITYBOX (unlocked)
\system\vendor\operator\app\GravityBox3510.apk
\system\vendor\operator\app\Xposed.installer.apkTelepítés:
Bármilyen custom recovery segítségével. Jómagam Philz Touch Recovery-t használom.
2GB verzió esetén csak a PURE és XPOSED csomag között kell választani. 3GB verzió esetében a kiválasztott csomagnak megfelelő Patch-t is telepíteni kell.JIAYU S3 BASIC (2GB) használók:
PURE verzió esetén
JY-S3_Basic_20150813-Pure.zip
XPOSED verzió esetén
JY-S3_Basic_20150813-Xposed.zipJIAYU S3 ADVANCED (3GB) használók:
PURE verzió esetén
JY-S3_Basic_20150813-Pure.zip
JY-S3_Advanced_PatchPure_ For_20150813_Basic_Mod_By_Gab.zip
XPOSED verzió esetén
JY-S3_Basic_20150813-Xposed.zip
JY-S3_Advanced_PatchXposed_ For_20150813_Basic_Mod_By_Gab.zipRendszerkövetelmény:
JIAYU S3 BASIC (2GB) vagy JIAYU S3 ADVANCED (3GB) KITKAT preloaderRemélhetőleg ez már a végleges verzió, a korábbi hangszóró problémák miatt újtra fel kellett töltenem a javításokkal együtt.
-
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #3207 üzenetére
Ha rendelsz még telót akkor ajánlom: [link]
Magyar garival, itthoni szervízzel, stb. Igaz drágább, de olcsóbban jössz ki mintha vámolnák és nem kell foglalkoznod a visszapostával vagy hasonlókkal ha elromlik, mert intézi neked. Nekem már nagyon sokadik teló van tőle (rokonságnak is). Asszem a 3gb jiayu az 71k nála. -
Balage700
tag
válasz
gabika318 #3208 üzenetére
Miazhogy, hamisítják. A G5S modelljüket már próbálták koppintani.
Elég vicces, hogy a kínaiak másolják a kínai telefont.
http://elchapuzasinformatico.com/wp-content/uploads/2014/11/Jiayu-G5S-1.jpg
Ezért is néztem ki magamnak ezt a márkát.
Egyébként a rivális Elephone cég gyártja a hamisítványokat.
Sajna G5S a legjobb telójuk, de amióta lement az ára 160 dolcsira elkapkodták, mint a cukrot.
-
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #3210 üzenetére
Nem lihegem én túl csak gyanús hogy olcsóbb lett picivel, meg is rendeltem, de mintha valami nem stimmelne vele. Ez van a Chigonos oldalon most:
itt sem írja a B20-at.
Írtam nekik levelet, kíváncsi leszek mi lesz rá a válasz:
Alin, ha kártyával fizettem van valami BUYER PROTECTION ha nem azt küldik vagy nem eredetit? Vagy le tudom most mondani a rendelésem? Még soha nem volt gondom egy alis rendeléssel sem. Ha most nyomok egy ORDER CANCEL REQUEST-re, hogyan és mikor kapom vissza a pénzem? Ha meg csesznek válaszolni és közben elpostázzák, mi a módja alin a dispute-nak?
-
janaman01
addikt
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3206 üzenetére
A jiayu már annyira jó, hogy hamisitják??? Bár a lenovo nem jó mégis tele van fake lenovoval az Ali. Más: kicsit rendberakom a korábban közzétett romomat, majd jelentkezem.
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3206 üzenetére
Ez a chigonos. Én sehol nem látom feltüntetve hogy REFURBISHED lenne, ezért sem értem hogy miért írja. Az ITEM SPECIFIS-nél nincs B20 feltüntetve, csak ezek:
2G:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz3G:
WCDMA: 2100 / 1900 / 850 / 900 MHz4G:
FDD-LTE :2100/1800/2600 MHz TD-LTE: 2570-2620/1880-1920/2300-2400Viszont a FAQ-ban meg ez van:
Ezért nem értem hogy miért írja hogy nincs B20??!! Mit lehet tenni ha elküldi és nincs benne a B20? Most írtam nekik hogy chekkolják le a szervíz menüben, de xerintem ezek pont xarnak rá.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3205 üzenetére
Ez alapján előfordulhat hamis, vagy romhibás, vagy refurbished változat. Bár chigontól nemhinném hogy olyan jönne, ha csak nincs feltüntetve.
-
egykettő
aktív tag
válasz
menyuskahh #3202 üzenetére
Jó, igazatok van, kettőtöknek egyértelmű volt, kettőnknek nem. Nincs kedvem ezen lovagolni tök fölösleges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest