- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonic8
tag
Még nyúzom 1-2 napot hátha jön valami hozzá, egyébként ugyanaz mint az utolsó hegesztett LL romok. Nem mellesleg kezd Chuck Norris szagú lenni a sok Armageddon, Tsunami, Xtreme, Creative, Umbrella és egyéb elnevezések
De lehet csak Én vagyok kötsög.
Még valami lehet jobb: a GPS, de erről inkább valaki olyan nyilatkozzon aki használja autóval városban huzamosabb ideig. Az nem mérvadó, hogy leszállok a buszról és de fasza 1-2 perccel korábban talál műhódat a többi ROM-hoz képest.
-
sonic8
tag
Részemről lehet megy vissza ismét a 0813-as KK az Xtreme helyett. Készített képek minősége rosszabb (9,5mpix csak hab a tortán, előlapit hagyjuk), ébresztő bug, USB bug, auto fényerő nem megfelelően működik (túl világos, kézzel kell sötétíteni), alsó tartományhoz közel lehúzva a fényerőt elkezd vibrálni a háttér világítás, lassabb boot, szerintem randa boot logo, lassabb akku töltés, az akku időben sem vagyok biztos, hogy jobb, először azt hittem aztán a végén úgy lement 15%-ról 1%-ra pár perc alatt, hogy öröm volt nézni
Amiben az Xtreme jobb: NFC /BT térereje, art+64 bit révén pontszámok nőttek, elkélne a javítás de leginkább egy új LL release a Jiayu részéről...
-
patiati
csendes tag
Valóban, nem biztos, hogy gyári (bár a leírás szerint *original*), csak a telefonnal kaptam, ilyet. Ezzel nincs gond, de amit most rendeltem, annak sokkal szélesebb a pereme és felnyomja a gyári (ez biztos
) glass-t.
-
egykettő
aktív tag
válasz
patiati #3391 üzenetére
Én voltam az, nekem nyomta fel, de az is gyári tok volt, elvileg
Szerintem ezzel együtt lehet élni, annyi hogy lett egy kis légbuborék a teló két sarkában a fólia alatt.
A megoldást is megtaláltam erre, annyi, hogy előbb a tokot teszed fel és utána a fóliát, akkor tuti nem nyomja fel -
patiati
csendes tag
válasz
egykettő #3390 üzenetére
Szerintem is. Nekem a Xiaomi MI Band-del állandóan szenvedett, amikor szinkronizálni akartam. Sokszor ki kellett kapcsolni a BT-t, majd vissza, hogy működjön. Most Xtreme alatt pedig megy tökéletesen.
Más; rendeltem egy új szilikon tokot. Semmi baja a gyárinak, csak az új mintás. Ez a f@s nekem is felnyomta a tempered glass-t, mint ahogy valaki korábban már említette. Utólag nézve, tényleg, sokkal szélesebb pereme van, ezért nyomta fel, szóval csak óvatosan a nem gyáriakkal.
-
egykettő
aktív tag
extreme 5.1 alatt mérföldekkel jobb a bluetooth mint a legutolsó KK-alatt. Azt nem tudom, hogy az összes LP rom ilyen-e vagy csak ez.
Már kb. az egész lakásba műlödik a bluetooth hangcuccom, eddig csak kb. 5-6 méterig volt jó 1 fallal, most kb. bármennyi falon átmegy -
pusihusi
addikt
-
PirosHello
senior tag
Akkor valóban nem ébreszt. Én ezt úgy "küszöbölöm" ki, hogy az ébresztés ideje előtt 2 perccel kapcsoljon be automatikusan a teló, és utána ébresszen, így este nyugodtan kikapcsolom
Nekem az akkuidőben ez az ExTreme ROM sokkal rosszabbul teljesítm mint előtte a Tsunamival (ez a ROM mintha többet fogyasztana deep sleep állapotban)
-
sonic8
tag
válasz
PirosHello #3383 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet és ha jól vettem észre akkor maradt az ébresztő bug. Némára rakva a telefont hiába van felhúzva az ébresztés hangja, nem ad ki egy kanyi hangot sem! Viszont a system update 2 napja még azt mondta, hogy a server nem elérhető ma pedig már, hogy a legfrissebb verzió van a telón.
-
-
egykettő
aktív tag
-
menyuskahh
tag
válasz
gabika318 #3373 üzenetére
Hát a miui nekem sem gyerebe meg a lenovo vibeui-ja sem. Viszont elég sok xiaomira van cm. És abból kiindulva hogy tömegteló lesz, vagyis már az, tuti lesz rá cm. De jiayu s3hoz képest nem nagy előrelépés. Ismerősnek van és fagyasztóban tesztelve hozott 48k antutut, tudom nem releváns de teljesítményben szerintem többnek kéne lennie. S3 is tud annyit hozni szélsőséges körülmények között. Helio x10 elvilegbtud slo-mot meg 4k-t de még asszem nincs implementálva. LeTv Le 1et esetleg nézd meg. Az is x10 és olyan 80k. De redmi note 2 prime 65kból kijön.
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3371 üzenetére
Jogos, a Helio X10-el is szemezgetek, amíg még van értéke az S3-nak, de még mindig nem találtam olyan telót (még a snpadragon procisok között sem, a szar ájjfónt meg hagyjuk is....) ami ár/érték arányban verni tudná a JIAYU S3-at.
MI telóm sosem lesz valahogy úgy vagyok vele mint a Lenovo-val, nem tetszik. A többi Helio-s teló meg 90-100 ezer Ft és a 2x-es ár nem hozza a kb. 2x-es teljesítményt az S3-hoz képest. Na meg vegyek egy nevenincs Meizu-t..... hááát.... -
moma
őstag
Sziasztok! Így ennyi idő eltelte után milyenek a tapasztalatitok ezzel a telóval megbízhatóság terén. Figyelembe véve, hogy az eredeti poszt írójának rövid idő alatt gondjai lettek a hanggal. És a kamera sem szuperált úgy, ahogy a sony sensortól elvárható lett volna. Tényleg imx214 van benne egyáltalán?
-
sonic8
tag
Feljebb kérdeztem már de nem válaszolt még senki, hogyha az Xtreme ROM-mal PC-re dugjátok a telefont USB tárként (mass storage) működik, vagy csak média eszközként (MTP)?
Személy szerint, rádugom kiválasztom és semmi nem történik.
-
gabika318
aktív tag
válasz
gonorrea #3367 üzenetére
Win10: nálam még jópár évig Win7 marad, tekintve, hogy a win10 ilyen-olyan hardvert és innen--onnen beszerzett szoftvert is letilthat, akár.... ha érted mire gondolok. A Win8-tól meg okádok, a csempéktől agyf.... szt kapok..... nem mindig a legújabb a legjobb...
Pont most gondoltam rá, hogy kipróbálom ezt az új extreme 5.1 romot, na meg a kínaiak összedobtak egy 5.1 VIBE (Lenovo) ROM-ot, azt is megnézném.
Nem nagyon értem az android 5.x moddolását, itt már mappánként vannak az APK-k és külön a hozzá tartozó LIB fájlok, kicsit ódzkodom a nyalóka romtól, meg attól a sok csicsás szartól ami van rajta. Egy CM12 sokkal jobban tetszene, de én attól sehol sem vagyok.
Talán át kéne nyergelnem egy Snapdragon 810 procis telóra..... ott legalább van CM.
-
gonorrea
senior tag
Win 10 alatt használta már vki az SPFT-t? Még melóban vagyok, így nem tudtam kipróbálni, de ha nem megy neki sem állok. Gabi te nem próbálod ki ezt a romot?
-
gabika318
aktív tag
válasz
egykettő #3364 üzenetére
Wifi és minden más backup:
Titanium Backup ★ rootAPN:
írd felül a \system\etc\apns-conf.xml fájlt
erre:
apns-conf.xml -
patiati
csendes tag
-
RVR400
veterán
-
egykettő
aktív tag
válasz
01qay2wsx #3356 üzenetére
Én nem tudtam bekapcsolni addig a mobilnetet amíg nem választottam ki a sim managementbe, hogy melyik kártyát használja.
Más. Van az Extreme romban egy kis wifi bug, amit még nem sikerült nyakon csípnem, csak egyszer tapasztaltam de lehet, csak a wifi pass recovery vágta haza.
A bug-ról csak annyit tudok, hogy nem lehet bekapcsolni a wifit, restart után tökéletes(de meddig?), azt még el szeretném csípni, hogy mi okozza a hibát. -
01qay2wsx
újonc
Hello!
Felraktam az Xtreme ROMot, és azóta nincs mobilnetem egyik slotban sem, csak wifin! Hívni tudok, csak a net nem megy.Találkozott már valaki ilyennel?
Van-e megoldási javaslata valakinek? Előre is köszi
szerk
Mielőtt valaki bedobja, igen, be van kapcsolva a net -
gergospy
csendes tag
Sikeresen flasheltem Linux (Fedora) alatt 4.4-ről 5.1-re SP Flash Toollal a telefonom. Ha valakinek bármi kérdése van linux alatt flash tool futtatásával kapcsolatban, szívesen segítek.
Ezt a leírást használtam:
http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/tutorial-how-to-setup-spflashtoollinux-t3160802 -
egykettő
aktív tag
ExtremeLP(5.1) rom telepítése KK(4.4)-re
1. Csinálj mentést.
2. Telepítsd a preloader drivert (pld. All-MTK-USB-Driver-2014.rar).
3. Töltsd le és bontsd ki a flastollt (pl.. Flashtool_20140812(v5.1428.05.000).rar) és a flashtool verziós extreme romot.
4. flash_tool.exe elindít, a romból a scatter filet betallóz, az összes sor ki legyen jelölve(preloader,lk,boot,recovery, ..etc.)
5. Kapcsold ki a telót.
6. Állítsd át "firmware upgrade" -ra a legördülő menüt és kattints a zöld Download gombra.
7. Csatlakoztasd a telót kikapcsolt állapotba, ha a driver telepítés jó volt elindul a flash.
8. Ha minden jól ment bekapcsol és örül. -
-
d_laca
csendes tag
Üdv mindekinek!
Már a Jiayu.es-en is fenn van, onnan még egyszerűbb felrakni az Extreme ROM. -
pusihusi
addikt
Rá lehet 4.4-re símán rakni. Üzemidő nagyon jó. Tegnap reggel óta van még 72%.Állandó szinkronizálás, meg telefonálás.
-
sonic8
tag
válasz
gonorrea #3340 üzenetére
Szia!
Ha azt a változatod töltöd le azXtreme-ből ami SP Flashtool-al flashelhető akkor lehet egyből KK alól is telepíteni, ebben alapban benne van a 2.8.7-es TWRP recovery, preloader, minden, IMEI vesztés sincs ha "Firmware upgrade"-el telepíted. A TF android oldalán az első linkek az SP flashtool-os változatok, de a fájl nevében benne van az "SP" amelyik flashtool alól telepíthető. Ne felejtsd el az SP Flashtoolban kiválasztani a "Firmware upgrade" opciót első LL flashnél.Amelyik fájl nevében nincs ott az "SP" az sima recovery és csak akkor fog működeni ha már telepítetted egyszer az LL-t SP Flashtool-al.
-
gonorrea
senior tag
Ezt a romot milyen módon kell felrakni? Ehhez is előszőr kell az eredeti LP, úgy rá az új TWRP, majd a rom?
Vagy SPFT-vel lehet rakni egyből (cserél preloader)? -
sonic8
tag
Pusihusi az xtreme rom-ban nálad megy az USB tároló csatlakozás? Hiába nyomok rá nem történik semmi, csak médiaeszközként tudom PC-hez csatlakoztatni, 2gb-os változat.
-
smithsys
aktív tag
válasz
whoever70 #3320 üzenetére
800 és 2600 MHz jellemzően. Ezenkívül vásárolt még ha jól emlékszem a 2100 MHz-en is némi sávszélt illetve van nekik egy elhanyagolható TDD-LTE sávjuk is, de az utóbbi kettő fejlesztéséről nincs infóm. Én is szívok miattuk a Vibe X2-vel, mert az csak az 1800/2100-at tudja. Persze ez a szívás csak idézőjeles, nekem a 3G is tökéletesen elég, mert az is elég gyors.
-
patiati
csendes tag
Szeretném felrakni a TWRP 2.8.7.0-át. Próbáltam MobileUncleTools-szal, de kb. semmit sem csinált, újraindítás után a gyári(?) recovery jött be. Próbáltam a Jiayu app-on keresztül is, az talán megcsinálta de újraindulás után feljön a Jiayu logó, szüttyög valamit, majd megint újraindul, logó és normálisan beboot-ol a teló. Azért is gondolom, hogy a Jiayu app csinált valamit, mert már a MobileUncleTools is csak a szüttyögésig jut. Mi lehet a baj, mit csinálok rosszul?
-
rlaci89
csendes tag
Segitsen mar nekem valaki. Ma kezdte el a telom hogy trlefonalad kozben ujraindul es 10 masodperc mulva bekapcsol. Mit tegyek?
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3314 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a befogadást!
Ezek szerint a legutolsó sound patch a V5 mindegyik romhoz jó?
-
pusihusi
addikt
JiayuS3-5.1Extreme.zip Lehet tölteni.....
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3305 üzenetére
-
whoever70
tag
a Vodafone itthon melyik MHz-et használja a 4G-s hálozathoz?
-
egykettő
aktív tag
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3314 üzenetére
Szia én is azt írtam neki! Este 7-kor nyílik a bazár![link]
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3310 üzenetére
Needromról melyik soud patchet töltsem le/rakjam föl? Kapásból találtam 5 hang beállítós patchet.
-
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #3308 üzenetére
Elsőnek letöltöd needromról a legújabb sound patchet rárakod memkarira. Play áruházban jiayu.es appot keresel, készítője Fraggel. Felrakod, majd a Biztonsági beállításokban a Superusert engedélyezed. Elindítod a jiayu.es appot, adsz neki jogot. Majd downloadsban kikeresed a TWRP-t, majd nememlékszem hogyvan de a lényeg hogy update recovery és a letöltött TWRP fájlt használod. Utána asszem felajánlja hogy akarsze recoverybe bootolni-> igen. TWRPben pedig Backup, ez eltart egy ideig, aztán telepítheted install zip from sdvel a soundpatchet. Az engineer mode hangerőhúzást nem ajánlom mert valószínűleg janaman kollégának azért kezdett el recsegni a hangszóró mert túlhúzta. Remélem tudtam segíteni. U.i: ha nincs play áruházad akkor a téma összefoglalóban van jiayu.es app. Jiayu.esből tudsz letölteni gapps-ot amit twrpvel tudsz felrakni ugyanúgy mint a patchet.
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3307 üzenetére
a besLOUDNESS be van pipálva, de a TWRP-t hogy kell felrakni illetve mi az a TWRP? Jelenleg valami 2015-ös 08.12-es molly rom van rajta vagy mi. De a mérnökiben ezt nem lehet állítani hogy hangosabban halljam telefonálás közben a másik felet?
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a fehér 3gb-s Jiayum, eddig tetszik. Illetve 4,3" után még a méretét szoknom kell. Annyi gondom van vele hogy telefonáláskor halkan hallom a másik felet illetve a csörgés is lehetne hangosabb. Van erre valami megoldás? Sajnos nincs időm végig olvasni az egész topicot mert a másik telóm halott, így gyorsan be kell laknom ezt.
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3303 üzenetére
Ez nekünk mit jelent?
-
menyuskahh
tag
Holnap adják közzé a TF android devesek az Xtreme romot és az umbrella kernelt, az új weboldalukkal együtt.
-
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #3300 üzenetére
Kínai szar nekem is volt fent alapból, de első dolgom volt újrahúzás után uninstallni minden (2db) kínai programot, de ez sztem alap, gondolom nektek is. És mióta megvan a telefon +1 hónap azóta kínai rom van rajta, és semmi furcsaságot nem csinált soha, pedig nincs fent rajta víruskergető. Csak ésszel használom, és kerülöm a nyilvános hotspotokat, ahol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged