- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MB1983
csendes tag
válasz
egykettő #5297 üzenetére
A telefont rokonunknsk vettük. Sikeresen letörték az usb csatlakozót kb. két hét alatt. Elvitték szervizbe, de ott elhajtották őket, lényegében a kukából mentettem meg. Azt, hogy a szervizben mit mókoltak vele sajnos nem tudom. A telefon egyébként lényegében új. Az usb csatlakozó kicserélése után a telefon tölthető, számítógépre csatlakoztatható lett.
A gyári visszaállítás ellenére azt irja ki, hogy feltört készülék( nod32 riaszt), sajnos ez mellett, amikor a sim kártyákat belerakom, akkor nem jelentkezik fel a szolgáltatóhoz, manuális szolgáltató kereséssel talál szolgáltatókat, de max egy - két másodpercre jelentkezik fel, de azt is csak az első kártyahelyen lévő kártyával és maximum egyszer- egyszer.
Köszönöm szépen. -
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5263 üzenetére
Nekem is az volt összetörve. Csak sajnos nem tudtam szét választani az lcd-től. Nagyon erősen össze vannak ragasztva. Hőlégfúvó, csináltam keretet hozzá de a végén megsérült az LCD. Remélem neked több szerencséd lesz hozzá. Valami kis forró lap-ra kellene tenni ami pontosan 70 fokos. Nagyon sok videót és leírást olvastam róla.
-
-
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5241 üzenetére
Nálam szépen fut, csak a youtube full hd videóknál akad meg ha áthúzom előre a videóban.Még nem próbáltam a második youtube fix-et.
Az xda-s tanácsokhoz megfelelően raktam fel.(egyébként nekem is jött a wifi mac hiba)
először kitkatről így kell lollipora frissiteni.
Ezt a firmware-t keresd xda-n:
rc5 version of superdragon's post on thread "[ROM] [REPACK] [ 5.1.1 ] RC5 Lollipop Jiayu S3 & S3 Pro [MT6752]"
Ezzel a német rc5 rommal(Ami újra van csomagolva,a legújabb MAD-féle twrp recovery-t tartalmazza) kell Spflashtools-szal FIRMWARE UPGRADE-t csinálni.NEM DOWNLOAD!!!
Telepítés után elindítani a telót, hogy szépen felálljon az RC5 rendszer.Majd újraindítani recovery-ben és CSAK FACTORY RESET-et csinálni.Ha advance-val törlöd valamit kitöröl.Sokaknál előjött az xda-n.
Unmount-olni a system particiót a mount fül alatt(nekem nem kellett, mert a legújabb MAD TWRP recovery-nél gondolom nem kell) és mehet fel a nougat.Először kiírta a wifin hogy mac cím 02:00:00....Kikapcs-bekapcs és azóta minden bug nélkül megy.Remélem segítség lehet... -
minatomiray
csendes tag
válasz
egykettő #5191 üzenetére
Azt írják a XDA n hogy akkor dobálja, ha ugyanabból a WiFi SSID -ból van 2.4 és 5 GHz is (általában nálunk cégnél így van), a kettő között váltogat állandóan nem tartja. Viszont otthon 2.4 van csak és atomstabil. A WiFi beállításokban -> WiFi Frequency Band -> kiválaszthatod melyiket használja kizárólagosan, egy próbát megér.
-
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #5191 üzenetére
Wifi nálam atomstabil, egyszer nem láttam, hogy eltűnt volna, igaz erős wifi jel van mindenhol ahol használom, smart wake meg van. MAD Extras-on belül SmartWake-t bekapcsolod, és amit szeretnél.
Az új verzió 1 hete van fent, viszont klasszisokkal bugmentesebb az én használati szokásaimhoz, mint az előző bármelyik Kitkat/extreme.
-
failed
tag
válasz
egykettő #5150 üzenetére
Megoldódott a probléma!
A történet röviden az volt, hogy reggel 100%-kal vettem le töltőről. Délutánig kb 80-90%-ra szokott merülni. Utoljára mikor kint ovltam cigizni, akkor volt 88%. Ez után jött a seképsehang.
Otthon feltettem töltőre, és láss csodát életre kelt. be tudtam kapcsolni, azóta minden jó.
Ami megdöbbentett, az az, hogy hova lett fél óra alatt 88% az akksiról?!?! na de mindegy, egyelőre minden jónak tűnik.
bocsi, hogy farkast kiáltottam
-
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #5143 üzenetére
Köszi,
Közben így 3 nap Xtreme 2.54 (loli 5.1)
Telenor sim kártyát újrainduláskor 4-5 perc mire használni tudja, és eddig 2x dobta el a kártyát használat közben. Akksi használatban semmivel sem jobb mint KitKat sajnos.Baromira zavaró és idegesítő, hogy felnyitáskor fel kell húzni a lockscreent a pin beírásához, amikor munkára használja az ember és naponta 50x kell ezt megcsinálnia, akkor egy picit ragelni tudnék.
Gmail-ből telefonszámra kattintva kitkat-ben megjegyeztettem, hogy melyik programmal nyissa a számot és hívjam rögtön, itt nem, itt minden qrwa alkalommal rábökök, hogy MINDIG, de ugyanúgy visszajön, és persze ez megint csak nem lenne baj, ha napi 2x használnám ezt a funkciót, de sajnos nem.
Összességében ami PRO, hogy szépek az animációk, viszont ebben ki is merül, minden más ugyanolyan vagy rosszabb, mint írtam.
-
-
robi1979
aktív tag
válasz
egykettő #4940 üzenetére
Pedig van. Régebben beírtam RC5-tel kapcsolatban hogy nem engedi a telefont mélyalvásba. Valaki írta (itt vagy máshol) hogy valami a töltésnél ragadt be, ha töltőről lehúzom a telefont, indítsam újra. Mindig újra indítottam töltés után, csak így engedte mélyalvásba. RC4-nél ezt nem tapasztaltam. Az RC5-el valami nagyon nem frankó, hozzá teszem hogy mindig gyorstöltéssel használtam, amíg a múltkor össze nem sz@rta magát az autós töltőtől.
-
robi1979
aktív tag
válasz
egykettő #4855 üzenetére
Már mind1, megoldottam egy régi RC4 backuppal. Ez volt az utolsó backupom, azóta működött gond nélkül az RC5. Így most vissza repültem az időben 2016 márciusába, ez az állapot van most a telómon, pedig csináltam RC5ről backuppot, igaz miután nem idult el RC5-el. Az viszont érdekes hogy hiába rakom vissza TWRP-ből az RC5-öt, se kép se hang, a JIAYU feliratnál megakad. Az is érdekes hogy ilyen szinten omoljon össze az RC5. Fast Charge viszont nincs az RC4-ben...Xtreme 2.0 simán fölmegy RC4-re TWRP-ből? Gondolom fast charge csak az RC5-ben van? Most mit csináljak? Rakjak vissza egy RC5öt vagy inkább Xtreme 2.0?
Ha TWRP-ből rakom föl, utána hogyan kell factory resetet csinálnom hogy ne maradjanak a telón a márciusi szemetek?
-
baitsee23
őstag
válasz
egykettő #4820 üzenetére
Az 1.3-mal - és előtte KK-tel - nekem sem volt akku drop.
Akkortól jelentkezett, miután felraktam az RC4-et. Azóta küzdök vele. Az XDA-n többeknek már 30-40%-tól erősebben merül. Ezt is tapasztaltam már néha.
Pár napja visszaflash-seltem egy KK-et. Ráküldtem az 1.3-at, és upgradeltem 2.0-ra. Minden flash után csináltam factory resetet, és full wipe-ot - SD-t is. Battery fix appal csináltam egy "Fix battery drop"-ot. Most mintha mexünt volna a probléma... -
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #4778 üzenetére
Az oké, de fórumra nem tudok reggelni, mert nem jelenik meg a captcha
Sőt ha reggelek is a link akkor sem működik, mert 404 ha angolról, és simán nem létező topic ha spanyolból próbálom. Ha a rom ennyire megbízható mint az oldaluk...háát, lehet maradok az official kitkatnél...
szerk.:
Ennél szenvedősebb gagyibb, szutyokabb módszert még nem láttam. Reggeljek spanyolul, Captcha nincs se IE, se FF-ban, belépem gmaillel, köszönjek nekik egy topicban, aztán köszönjem meg a postot, aztán még írjak is a postba. Hát grat nekik, remélem ettől jobban alszanak -
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #4770 üzenetére
100%ig hibátlan?
Mindkét sim foglalat tökéletesen működik mindenre, videó után nem megy tönkre mikrofon, Wifi nem szarakodik, 4G mindig van, és nem vált át amikor épp olyan kedve van? NFC működik ahogy kell? És még sorolhatnám az elmúlt fél évben felhozott hibákat mind javították ?Ha felrakom neki és nem tetszik neki simán SPflashből visszarakhatom neki KitKat-et, vagy kell valamit mókolnom vele? Recoveryből új kell, vagy amit 1 éve használok az tökéletesen jó hozzá is?
-
Balage700
tag
válasz
egykettő #4765 üzenetére
Megnyitom pl, a play store-t és kiírja, hogy connection error. utána sokszor rákattintok a frissítésre, bejön a play áruház, de fehér az egész, és forog a kör alakú csík és semmi. bekapcsoltam, hogy mutassa az adatforgalmat és 0 byte-ot mutat. mobilnettel működik rendesen, azonnal bejön minden.
ma felrakom majd az xtreme romot is, megnézem azzal.
-
baitsee23
őstag
válasz
egykettő #4737 üzenetére
Igen. A németekének csak annyi a 2 fő ismert bugja, hogy a 2. SIM sloton nincs 3-4G, és (ami jobban fáj), hogy nincs Engineer Mode.
Ezen kívül nekem nem tetszik a beépített fotóapp végtelen egyszerűsége.Szerintem ultragagyi, de jól teszi a dolgát.
Egyébként most kísérletezek a ProShot-tal.
Ja, ha valaki felakarja tolni a telóra, jó ha tudja, hogy nincs benne GAPPS. Azt külön fel kell tenni, és a Webview frissítése legyen az első. -
Balage700
tag
válasz
egykettő #4673 üzenetére
Jah, ebben igazad van. Sajna a gyári támogatás nulla. Egyébként a G4S modellhez is van már CM13 rom a needromon. Sajnos nem lehet már kapni. Én amikor még telóvásárláson gondolkodtam, a G5S-t szemeltem ki, de aztán mikor 160 dolcsi alá ment az ára elkapkodták, mint a cukrot.
-
-
Balage700
tag
válasz
egykettő #4543 üzenetére
Olvastam a hogy hotspotokkal gondok vannak (legyen az bármi) és egy srác a cm romhoz hőzzárakta a NewUI kerneljét, azzal minden működött. Gondolom a wifi gondok is hasonlóak.
Maros: bocsi, de nagyon nincs időm magyarázkodni, sajnos. Rengeteg hozzászólás és segítség van, csak olvass vissza kérlek.
Egyébként nem lesz túl sok gondod flashelésnél, ne aggódj, csak a windows 10-el lehet probléma driver telepítésnél. Szóval win 7-8-nál még annyi gond sincs. Első ROM cserénél én is be voltam tojva.
-
nagyra
tag
válasz
egykettő #4416 üzenetére
Hát igen, a személyes adatok a data-n vannak, de ha mondjuk a 4.4.4 mentését raknád vissza 5.1.1-re, akkor más, rendszerközeli fájlokat akár ki is törölhetsz, ami az 5.1.1-nek kell (ugye felülírod a 4.4.4 fájllaival). Szóval én a 4.4.4 mentését csak 4.4.4-re raknám vissza.
A system, az értelemszerűen maga az oprendszer, és a 4.4.4-5.1.1 más partícióméreti/kiosztása miatt borulna az egész teló.
-
Old Gyfland
tag
válasz
egykettő #4408 üzenetére
Szia. A visszhang úgy jelentkezik, hogy én nem is hallom. A vonal másik végén hallja az aki beszél, de ő is csak azt amit ő mond. Lenovo appot raktam fel, már régóta használom.
Nagyra: Honnan szedhető le az a rom?
4.4-re flash - el tudom feltenni?
(kereshetlek privátban?) -
RVR400
veterán
-
ZX-6R
csendes tag
válasz
egykettő #4099 üzenetére
Köszönöm a tippet! Sajnos pont így csinálom, és az elején megáll a program hibaüzenettel. Bármelyik 3 GB Ramra való Advanced romot akarom rátölteni. Már próbáltam 2 GB-s Basicet is rátenni, de azzal a rommal sem működik. Tudnál még valami tippet adni, hogy mivel lehet a gond? Antutu is azt írja ki, hogy 3 GB Ram van benne, és így is rendeltem. -
Malör
csendes tag
válasz
egykettő #3925 üzenetére
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek. Sajna nem akarja így sem, viszont van még egy "érdekes" dolog. Az antutu benchmark lefut rajta viszont a 3d-s részre azt írja hogy unsuport és nem is ad rá pontszámot a 3d-s rész is tiszta diavetítés 3-4 FPS volt. Ez arra verzióra igaz amit most lehet leszedni a Markretról. Leszedtem egy régebbi verziót 5.7.1 azzal 35000-et futott.
Kíváncsiságból próbálkoztam a az Antutu 3D-vel is amit viszont el sem indít valami olyasmire hivatkozik hogy nem talál 3d eszközt,és tölcsem le.
Leszedtem a City Racing 3D-t az hibátlanul megy. A teló 3 napos gyári 4.4.4 el. Kicsit kezdek kételkedniValami ötlet ? Valaki Bárki Akárki !
-
bazso18
tag
válasz
egykettő #3886 üzenetére
Nekem volt mikor 5 perc után de legutobb 37 perc beszélgetésnél kapcsolt szét és utána ugyebár minimum 1 percig nem talál jelet. Jó lenne meholdást találni, vagy egy másik jó rom-ot találni, mert ez így elég bosszantó. És ugyebár ha már van 4G (biztos 3G használjam csak mert azzal tuti jó?), akkot ne használjam? Bosszantó hogy ilyen probléma van, mert amúgy úgy néz ki hogy más hibajelenség nincs a telefonommal
-
PirosHello
senior tag
válasz
egykettő #3886 üzenetére
4G esetén nem biztos, hogy a ROM hibája. Sztem akkor ROM hiba, ha 2v.3G esetén is eldobja a jelet.
De ki kell próbálni az RC1-et, néhányan nagyon dícsérik.
Sztem inkább lefedettségi probléma, mert én 3G-n vagyok mióta az Xtreme kijött, és egyszer sem dobta el a hálózatot (kapcsolatot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest