-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
janaman01 #2687 üzenetére
Amiket én tapasztaltam:
- egyedi csengő- és jelzőhangot csak úgy lehet hozzáadni, ha bemásolod a "system/audio/ringtones" mappába
- nincs gesztusvezérlés, de SW már jól működik benneAmúgy a hangminőség ugyanolyan, mint a gyári 4.4.2-ben, csak nincs "visszhang" hatás.
Nekem napi használatra megfelel. Persze nem vagyok "ROM tesztelő" csak végfelhasználó, így biztos vannak még olyan apró bugok, amelyekkel még nem találkoztam -
MB1983
csendes tag
válasz
robi1979 #2696 üzenetére
Szia, nekem egy alap változat van, amikor megjött májusban mivel belpiacos változat volt, kapott Gmail appokat és egy frissítést. Tökéletesen működik, csak használom, sosem nyúltam bele, nem változtattam semmin.
Nem értek hozzá sajnos és időm sincs rá,ezért nem piszkálom,nekem a gyári 4.4 is tökéletes.
Fényképezőnek az FV-5 appot használom, kamera felvételhez a gyári programot.
Nálam a telefon tökéletesen működik, szerintem megfelelő képeket és videót készít. Hangjával bajom sosem volt, szerintem egy szuper telefon. Az aksi üzemideje is megfelelő.
Volt már egy-két készülék használatban nálam, de ez a legjobb idáig.
Olvasgatom a fórumot és csodálom mennyi munkát és energiát fektetnek bele a fórumozók, hogy még jobb legyen ez a készülék! -
janaman01
addikt
Na erre vártam, köszi, szóval , akkor a v5 ben elvileg jó a hang ..akkor igen , az lesz a megoldás , abból kimásolom, és próba
Robi: nem nem , a hátsó hangszóró nem xar sőt kifejezetten jó, csak az új custom lalipop nál kissé karcos
A wifije is nagyon jó , jobb pl mint a meizué..stb... -
robi1979
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem: egy jóideje már olvasgatom a fórumot, tetszik is a teló, legfőképpen a felszereltsége (NFC, micro sd stb.) és nem a kinézete. Egy kicsit aggaszt amiket írtok, mármint hogy hang problémák vannak a telóval, visszhangos stb+Janaman szerint a hátsó hagszóró is xar. Szerintetek merjem ezt a típust választani? Ez a visszhangos xar hívásközbeni hangminőség mindenkinél meg van? Igazából nem nagyon szeretnék custom romolgatni, olyan gyári rom van amiben minden jól működik? A hang problémákon kívül van még más típushibája is? Sürgős lenne már a telefon csere, csak nem tudom hogy ezekkel a gyári típushibákkal be merjem e vállalni. Leginkább az alap dolgok mellett VOIP-ra kellene, és ez tudja a B20-at is azaz a 800mHz-t. Vagy inkább más típust nézzek? Hasonló felszereltséggel mi van még a Jiayu S3-on kívül?
Meizu m1, m2 note mennyivel jobb választás? Igaz, ott nincs B20...
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #2694 üzenetére
Kocsit homis, bár ugye a szivárványszín biztosan nem véletlen.
Amúgy köszi, jó lett a hang, de most azon gondolkoztam, hogy ezzel az erővel ki lehetett volna másolni a V5-ből ugyanezeket a fájlokat, akkor lehet, hogy még át is lehetne írni Engineer mode-ban az értékeket. Mert amúgy leghalkabbon is kiszabott hangos a teló nekem
-
Lecs@
addikt
-
janaman01
addikt
kicsit már fáradt vagyok, a flyme ból ugye csak a C s verziót tudtam letölteni , lévén kinaiak csinálták gapp nincs benne, de a google installerell, 2 perc, furi viszont látni a jiayun megint
videó rész tökéletes, ( lassitott felvételt kiszedték belöle valamiért) még tesztelem eddig megy minden kivéve a dupla koppos ébresztést..mint lehetőség benne van de nem müködik....flyme alapban benne van a home gomb hosszan nyomásásra altatás , az mviszont müködik
-
wííí
csendes tag
Hello valakit nem érdekel egy alig használt fóliás, tokban tartott darab?
-
janaman01
addikt
na meglett a jelszó viszont a flyme 5.1 et törölték a szerverről...viszont a 4.4 flyme 4.2.05 ös fent van ami a meizun elég stabil volt, az tuti hogy a flyme os el csinált a legszebb videókat és képeket a jiayu...szedem le és kipróbálom
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2683 üzenetére
A V5 ben milyen hibák vannak ? Illetve a hang minős milyen?
-
janaman01
addikt
Kinaiaknál fent van az 5.1 flyme os, abban jó volt a kamera , stb csak a 4g vel voltak problémái annak is...
Ha eszembe jut a jelszó akkor kipróbálom ehehehe -
Kasu80
csendes tag
Waze javítva!
-
janaman01
addikt
az xda s rom alatt is szörnyű a hang, ezzel lehet rendbe rakni, de vigyázz mert ha feltolod utána már a mernökiben smmit nem tudsz bütykölni a hangokkal...simán twrp ből feltolod csak úgy natur installal..
-
PirosHello
senior tag
Az lehet.....
Én a V5-re "frissítésként" tettem fel, az adatokat nem formáztam, csalk a system, dalwik, cache lett wipolva.
Már elegem van a sok adat visszatöltésből, ráadásul a Titanium valamiért fel sem megy, mert hibára fut (mióta a Tsunami V.4.2-ben full verziós Titanium Backup volt, azaz Pro, azóta nem tudtam telepíteni a sima verziót sem, mert azt írja ki, hogy a "telepítés sikertelen volt" csak a "bezár" gombra bökhetek.) Ugyanezt csinálja Playről, vagy letöltött apk-ból is... -
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #2681 üzenetére
RC=Release Candidate, ez volt a 06.16-i LL. Viszont a hang tényleg gyalázatos a V6 alatt így, már a leggagyibb játék is idegesítően szarul szól.
Hogyan raktad rendb végül a hangot? Én leszedtem a Dolby Atmos cuccokat is, de nem segített. Fülest meg már bele sem merek dugni.
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #2679 üzenetére
RC Lollira feltéve a V6 tökéletesen üzemel, a neveket is kiírja, és a kamera is tökéletes.
-
PirosHello
senior tag
Igen, a Tsunami v6-nak ez a hibája, hogy nem társítja a neveket a teló memóriájában lévőkkel, ezért nem azonosítja a hívót, csak számot ír ki. De ha te hívod telókönyvből, akkor is a hívás közben nem a neve, csak száma jelenik meg a kijelzőn.
Ráadásul a gyári kamera (elöl-hátul) sötét képeket lő, most a "legbejövősebb" ROM nálam a Tsunami V5. Vissza is tettem, egyelőre jól működik. -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2676 üzenetére
Slow motiont kivették , és csak 13, 10 mpx kam beállitás volt benne, a videózás rész romlott az elözőökhez képestvszerintem
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #2676 üzenetére
kamról
letelt a szerkesztési idő
-
menyuskahh
tag
Janaman ha visszatévedsz color felé akkor írj már pár sort a kanról meg a videóról illetve a slow motionról, hogy változott e vagy kivették : Barátnőmnél nem tudok romolni.
-
-
-
janaman01
addikt
nah belöttem mindent frankón , mióta volt ez a beszédhangszoró mizériám, a gyári sph 120 as érték nekem marha halk...jó mondom átállitom gyorsan és kész is..erre mit ad isten nem lehet egyik métnöki programmal se átállitani marad 120 on ( beállitja de miután kilépek nem jegyzi meg )az meg nálam marha halk
szép lesz ha ez miatt nem tudok majd lalit használni ....most megy vissza a 4.4 hogy legalább holnap tudjak telefonálnivagy megszerkesztem magamnak az Audio_ver1_Vol_custom ot
de egyelőre azt se tudom hogy kell...nah majd ebbe is beleásom magam.. -
janaman01
addikt
oké megvan .....az kavart be hogy root explorerben ugye van a legacy meg a 0 könyvtár és a 0 át nem láttam...de ezekszerint a lali másképp megy mint a 4.4
mindegy közben lejött a gyari is amiben benne a recovery, nyomtam egy factoryt, majd vissza a twrp ,
ártani nem ártottam neki ehehehe -
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #2662 üzenetére
Ebben talán az van. Feltölteném,de most jöttem dolgozni.
-
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2660 üzenetére
na véletlenül a twrpt flasheltem fl, gyári visszaállitás , és jól el is baxta nekem is
rakhatom újra de már a gyari recoveryvel flashelem eleve az xda s romot na majd meglátjukez mit szól a gyari visszaállitáshozha nem müködik , akkor feltolom a cunami hatot én is a hng pecsel ...
-
RVR400
veterán
Egy kis érdekesség. Végülis kiderült, hogy amúgy senkit nem rendelt a hívószámhoz.
Csináltam egy wipe-ot TWRP alól, aztán szar lett az egész. Jött a sokaknak szokásos Play áruház leáll, és stb üzenet. Nos, ez azért van, mert a teló tárhelyéből konkrétan semmit sem látott a rendszer. Aztán fullra feltoltam a gyári lollit, feltettem TWRP alól a V6-ot, feltettem a gyári recoveryt, nyomtam egy gyári visszaállítást, és voilá, fasza a V6 teljesen. A TWRP-vel valami nagyon nem kerek.
-
Lecs@
addikt
Utolsó esélyt adva LOLLINAK , felpattintottam superdragonpt legfrissebb Romját
Belakom..Gyorsmintállat. Az tutibiztos . Navigon nagy örömömre működik vele tökéletesen. Na meglátjuk
-
kisszoli0707
tag
válasz
minatomiray #2641 üzenetére
Köszi a tippet,ha jól emlékszem,jó pár héttel ezelőtt mintha állítottam volna az engineer mode-ban,de a mikrofon hangerejéhez tuti nem nyúltam,mivel azzal nem is volt semmi bajom.Mindenesetre megpróbáltam visszaállítani az értékeket,most jön a próba!
Egyébként a needrom-os patch 4.4.4-en nem működik?! Nekem az van még rajta,mivel nincs vele bajom és már be is laktam,sőt,nagyon szeretem is.Kamera is szuper,még a videófelvétel is remek.
Igaz a 2Gb-os verzióm van,de nekem bőven elég így is,egyedül ez a hívás dolog a bosszantó,de remélem sikerül kiküszöbölni. -
RVR400
veterán
Nah, érdekes probléma a V6-os Lollinál, hogy randomra nem ír ki neveket a névjegyzékből, akik hívnak. Minden telefonszám a gmailbe van szinkronizálva, így végképp érthetetlen a dolog.
-
droti25
őstag
válasz
menyuskahh #2643 üzenetére
weboldal nem elérhető
-
droti25
őstag
Sziasztok
Szeretnék egy ilyen telót rendelni és abban kérném a segítségeteket hogy honnan érdemes ezt megtenni. Hol a legolcsóbb és leggyorsabb, legmegbízhatóbb?
Illetve van e olyan hibája ami miatt felejtős vétel? -
minatomiray
csendes tag
válasz
kisszoli0707 #2638 üzenetére
Állítgattál a MTK Engineer mode-ban a audio -> mic hangerején? Ha igen, állítsd vissza eredetire, ha nem esetleg ezt tedd fel TWRP-ből, majd reboot: http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/ szigorúan V3!!! vagy korábbi, a v4 Lolihoz van, nekem javított a dolgon, most elfogadható a hangminőség és a mic sem visszangzik. VISZONT a másik bug, hogy a videó felvételnél elállítódnak a mic beállítások és visszangos lesz,. ezen is csak a reboot segít (mondjuk nem sokat kamerázok ,ezzel együtt tudok élni).
-
kisszoli0707
tag
Gondolom nektek sincs még megoldásotok a problémámra,de azért megkérdezem,hogy a beszédhívás közbeni visszhangosodásra nincs valami megoldás?!Rohadt idegesítő,mikor szinte mindenki panaszkodik rá,hogy hallja a saját hangját is a telefonba,mikor beszélünk.Aki meg magától nem panaszkodik,azt elég megkérdeznem,hogy milyen a hívás,erre rögtön vágják,hogy jó-jó,csak hallják magukat is...
Kettős mikrofon zajszűrés alapból kivettem,de ami még felb.ssza az agyam,hogy naponta minimum 3-szor indítom újra a telót és még így is rendetlenkedik,finoman szólva. -
janaman01
addikt
Ehh...ezek részlet kérdések
mindegy is inkább arra kellene rájönni hogy a beszédhangszóró minősége egyszer iiváló, máskor meg tök matyifosh...
Arra tippelek hogy térerő függő , most is olyan településen voltam ahol igaz volt 3g is de letölteni sebtudtam semmit pl..
Ahogy eljöttem onnan szinte érezhetően javult a telefonálás hangminősége...
Lehet visszalököm a lalipopot megnézem azzal is állitólag abban márvmásabb a modem rész...Ui: na ja vonulok azbutcán azt csapatom közben
-
janaman01
addikt
Érdekes , nálam nem szállt el, factory reset előtte stb, mondjuk mióta megvan jópár bütykölés volt már ezen a telón , de imei még egyszer se szállt el, lehet hogy nálad összefüggésben van a térerő eldobálás az imei vesztésekkel is ?
Jata : a spanyol cunami 6 ban, a hátsó hangszóró minősége nevetséges , ezt azért lássuk be..cincog mint egy kisegér, mondjuk ez engem zavar...mert sokat médiázok, de aki nem annak nyilván elmegy...
-
jata108
csendes tag
Többen említettétek, hogy még nagyon béta a lolli, és inkább visszatértetek a kitkat-ra. Én a spanyolok romjait használom egy ideje (igaz az összes verziót tisztán telepítettem és nem "csak" frissítettem), de nem találkoztam semmi olyan rendellenességgel ami kizárná a használatukat. Se wifi, se mobilnet, se térerő/beszédhang probléma. A 6-os spanyol rom végre már az akku üzemidőt is rendesen mutatja. Talán az ébresztőóra hangereje idegesítő, ami a leghallkabbra állítva is beszakítja a dobhártyámat. A gmail szinkronizálását meg hogy külön kell beállítani, azt gondolom megintcsak nem az 5.1 hibája. Kérdésem volna, hogy milyen hibák jelentkeztek még nálatok, mert lecsekkolnám őket.
Üzemidőben és sebességben eléggé ráver a kitkat-ra. Szeretnék már végre rendesen belakni egy "végleges" verziót, és nem néhány hét múlva rálelni azokra a hibákra amik miatt tényleg használhatatlan a rom. -
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #2629 üzenetére
Persze, persze. Meg tudom oldani a dolgot. De pl ilyen történik út közben németben, svájcban stb ? Rezetelgetek ?
Kétszer raktam fel a Colort amit linkeltél 04.30 - ra.Mind2 x elszállt az IMEI. Sima TWRP backup ( 04.30 ) vissza is hozta. Sajna Coloron nem működik a visszaírás kóddal. Neked nem szállt el ?
-
janaman01
addikt
ui : itt egy flash tool
driverek 8.1 alá
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
baitsee23 #2620 üzenetére
flash toolban hasonlóképp mikor flashelsz, csak itt a readback opcióval kell csinálni,
hozzáadsz egy új sort majd katt rá kétszer, megadod hová mentse, a neve legyen nvram
ezután bead egy ablakota region EMMC_USER
a kezdő érték strt adress legyen 0x380000
a length legyen 0x500000majd felül read back ra katt, telót feldugod kikapcsolt állapotban gy hogy előtte akku ki majd vissza..
kb igya scatterből ki tudod szedni az összes értéket, és az egész romot le tudod menteni..itt már nem kell átváltogatni mint régen a scatterből az nvram pl igy néz ki:
partition_index: SYS3
partition_name: nvram
file_name: NONE
is_download: false
type: NORMAL_ROM
linear_start_addr: 0x380000
physical_start_addr: 0x380000
partition_size: 0x500000
region: EMMC_USER
storage: HW_STORAGE_EMMC
boundary_check: true
is_reserved: false
operation_type: BINREGION
reserve: 0x00 -
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2618 üzenetére
na felpattintottam ezt a colort, nagyon tetszik eddig, magyar nincs benne, viszont meglepő módon elég sok nyelv belekerült, gugli, root alapban benne, még azzal se kell bajlódni mint régen, képeket határozottan jobbakat lő, 4G szalad rajta szépen, egyelőre jónak tűnik, bővebben majd holnap
hoppá hoppá viszont more local 2 vel magyar lett az egész , még a beállitások is...nocsak nocsak akkor csak benne van a hun lokalizáció valahogy..
-
janaman01
addikt
válasz
BullZeye #2617 üzenetére
igen én is úgy emlékszem, csrébe viszot szép os, stb, egy dolog miatt hagytam fel a colorral annó, a 4g t nem tudta, de eközben rájöttem ha a modem fájlokat kicserélem akkor viszi, modem_1_ltg_n.img stb ..
mellesleg van lehetőség a lalipop 5.1 modem részét felcsavarni 4.4 re recovery alól, egyesek azt mondják hogy jobb a 4g wifi kezelése, stb, de nekem semmi bajom nincs a 4.4 térerő wifi 4g részével..
de figyelem mielőtt kipróbálja valaki NVRAM mentés !!!!!!!!!!!!!!
-
janaman01
addikt
az orosz új color os t próbálta már valaki ? (4.4)..szerintem ebben sincs magyar, bár ha jól müködik akkor tök mindegy, mindig is tetszett a color os..nah majd felpattintom
-
-
pusihusi
addikt
-
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #2605 üzenetére
Nekem ami nem megy, az FB messengerbe videóüzenet küldése. Nem vagyok nagy facebookozó, de mivel külföldön tartózkodom huzamosabb ideig, szívesen küldök naponta videóüzenetet a szerelmemnek
Imeit a kódos okosság is visszahozza . Egyszerű visszaírás amit valahol a múltban olvashatsz.
-
janaman01
addikt
csodálatos ez a lalipop... a szinkronizálásnál nem engedi bejelölni mit akarok ,mit nem ,szinkronizálni...a gmailt alapból nem szinkronizálja csak ha agmail alkalmazásban belemászok a beállitásokba és ott engedélyezem..dupla kopp nincs
jó pár dolog hiánzik a 4.4 ből..)
nah még tesztelgetem azért
tudom ti már túl vagytok rajta...mi az ami esetleg nem megy még a lalipop ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest