- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage700
tag
válasz
baitsee23 #3097 üzenetére
Igen, van, az volt a visszaszámlálás.
Csak fizetős.
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.jiayu.ota.onetime
Ezt az appot kell letölteni. Úgy tűnik, csak németeknek van, mivel amikor én rányomtam, hogy rakja fel, azt írta ki, nem lehet megvásárolni. a play store meg látod kiírja, hogy 8 ropi.Meg ha jól látom a G4S és G5S-re is elkészítették a cm modot.
-
baitsee23
őstag
Itt az új KitKat a Needromon.
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3088 üzenetére
Huhú, cm mod, akkor lesz a kamera olyan minőségű, mint a oneplus-ban?
De ugye nem kell majd mókolni a romot hozzá?Gyerekek, én azt olvasom, hogy a google play store-ból lehet letölteni az appot amivel frissíteni lehet a telót CM modra. Augusztus 10-től. Ránéztem és csak a Gernyóknak van ilyen OTA.
Valamint van CM installer is, valaki nézzen már rá, aki ért is hozzá.
-
pusihusi
addikt
[link] Akit érdekel itt is lehet kapni!
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bár csak a próféta beszélne a gizchina.com-ból
Jó hír, kivárjuk a CM12.1-et -
menyuskahh
tag
válasz
Még annyi hogy a linkelt KK rom ha jól vettem le a leírásból akkor a high verzióhoz vagyis a 3gb változathoz van. Tehát 2gb változatra ne nagyon rakjátok fel. Örülök ha tudok írni pár örömteli hírt
-
baitsee23
őstag
válasz
Szeretem a hozzászólásaidat!
Mindíg jó híreket hozol! -
egykettő
aktív tag
válasz
zsír.
-
Pocgém
újonc
válasz
menyuskahh #3075 üzenetére
Köszönöm, a kártyás kísérletezésen túl vagyok és megerősítettél elgondolásomban az új verzióval kapcsolatban.
Már csak az kérdés, hogy boldogulok a cserével ilyesmivel még nem foglalkoztam.
Már az elején megakadtam a gyári ROM lementésénél.
Ha az egész tartalmat menteni szeretném a Flash Tool Readback block-jába milyen értékeket írjak be?
A következő kérdésem valószínűleg az lesz, az új gyári rom telepítésénél a melyik scatter sorokat kell pipálni
és melyeket nem? -
baitsee23
őstag
Srácok, a TWRP 2.8.6.0 hova rakja alapból a rendszer backupot?
-
dc2tester
csendes tag
válasz
PirosHello #3081 üzenetére
Remek, köszönöm!
-
baitsee23
őstag
válasz
pusihusi #3080 üzenetére
A nyalóka még nagy ugrás, még nem flasheltem a telóm.
Egyelőre a te általad linkelt KK-tel (05.07) fogom kezdeni, mert most is ez van rajta. Hátha picit más, mert te itthon vetted.
Előtte az nvram mentést is meg akarom csinálni. Ha meg belejövök, úgyis kipróbálok néhány ROM-ot. -
dc2tester
csendes tag
válasz
PirosHello #3064 üzenetére
Köszi a választ, meg fogom próbálni ezeket. A telefonkönyv lementése SD kártyára, azt a teló tudja gyárilag vagy kell hozzá valami app?
-
Pocgém
újonc
Sziasztok!
Minden reményem a bennetek van, mert a régen áhított új teló inkább bosszúságot okozott idáig mint örömöt.
Két hete jött meg Kínából a Jiayu S3 (3g) telefonom. Az első hétvégén nem tudtam a sim kártyáimat belerakni, mivel nagyok voltak bele, mondom majd következő hét elején átszabatom v. kicseréltetem őket.
Ezen a hétvégén piszokul tetszett a teló tudása, rá is raktam mindent amit idáig használta a régi Alcatelen.
A bánatom akkor kezdődött amikor beleraktam az átszabott sim kártyákat és nem történt semmi.
Bekapcsolás után nem kért PIN kódot nem is érzékelte, hogy van benne sim. Ezután csináltam egy gyári visszaállítást (odalett a hétvégi finomítgatás) akkor már a Telenoros kártyával ment minden, de ahogy beleraktam a Vodást teljes lett a káosz.
Érzékeli ugyan, de már a PIN bevitelnél többször képernyőt vált és a kódot sem tudom így beírni.
Ha csak a Vodás kártya van benne egyedül az is működik, de együtt nem akarnak.
Néhányszor újraindult egy kártyával is.
Tanácsotokat kérem, hogy visszaküldjem, túladjak rajta vagy esetleg egy másik rom segíthet ezen a problémán. Számomra fontos lenne, hogy két kártyát tudjak használni.
A rajtalévő ROM verzió: S3SW 20150314-141844Üdv. Mindenkinek.
-
nagyra
tag
válasz
patiati #3067 üzenetére
A lock screen-ek a W-s ROM-ról már márciusban lekerültek. A 'recents' alkalmazás nálam is fent volt, sőt vissza is települt (persze a hirdetéseken keresztül vettem észre), de szerintem az nem a ROM része, hanem valamelyik app-al települt/frissült, mivel 2 hete jelentkezik a probléma, és már márciustól megvan a teló...
-
patiati
csendes tag
Újraindulással kapcsolatban...
XDA-n van egy téma, miszerint van pár malware a telón, amit érdemes eltávolítani. Valóban, a Malware-bytes talált 20 SMS-pay-es malware-t és egy trójait. Volt, aki írta, hogy fals pozitív, és ezek valójában a lock-screen-ek, legalábbis az a 20 (a +1, a 'father.rickety.ordinaire.suspiciousness' nevű app viszont - nevének megfelelően
- gyanús). Valami biztosan van a telón, mert már 2x települt fel nekünk app kéretlenül, egyszer egy 'ease' nevű, majd egy 'recents' is, amik többnyire semmit sem csináltak, de volt, aki tapasztalt felugró reklámokat. Mivel a különböző lock-screeneket amúgy sem használtam, így eltávolítottam ezeket, az ott említett System app removerrel (a Titanium valamiért nem tudta leszedni őket, csak azt hitte, hogy leszedte, de valójában nem). A lényeg, hogy azóta (ez kb. 2-3 napja volt) nem indult újra egyik telefonunk sem. Megerősíti a gyanúm az is, hogy állítólag a májusi rom-mal megszüntek az újraindulások és emlékeim szerint kb. akkor volt (nem kerestem most vissza, de aki emlékszik, erőssítse meg), hogy kikerültek ezek a lock screen-ek a rom-okból.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #3064 üzenetére
Én is a legújjabb 5.1 gyárit használom, kifogástalan. 2-3 napig elmegy. Eddig szerintem ez a legjobb.
-
PirosHello
senior tag
válasz
dc2tester #3057 üzenetére
Legtöbbször egy akkumulátor "ki-vissza" csinál egy resetet a telefonon, és sok probléma megoldódik.
A másik lehetőség gyári rommal, hogy a "Beállítások" menüpontban a "Gyári beállítások visszaállítása" segít rajta. Persze a telefonkönyvet előtte érdemes SD kártyára kimenteni.
Nagymértékű melegedés egyszerű telefonáláskor nem szabadna, hogy jelentkezzen. 3D játékoknál, rendszerigényes alkalmazásoknál inkább jellemző. A nagy melegedést okozhatja az, ha rosszul érintkezik a hővezető lapka a procival, ez összeszerelési hiba.
Szoftveresen a 64 bites 5.1 (főleg 3D játékok alatt) kevésbé melegíti a processzort, mint a 32 bites KK (gyári rom). Nekem ez a tapasztalatom a romokkal kapcsolatban, miután mindkettőt próbáltam. -
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #3059 üzenetére
Mint kiderült, nem a telefonról kellett kezdeményezni a párosítást, hanem az eszközről, szóval pont fordítva, de már működik. Köszi.
-
d_laca
csendes tag
Hali!
Janaman01 segítségével sikerült életre kelteni, köszönet érte! -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #3058 üzenetére
Halotz a teló, meta módban fel lehet éleszteni egy olyan PC n amin fent vannak a driverek....ez igy már lehet zűrösebb....meta mód...azaz flash ahogy kell csak közben lenyomva tartod a hangerő le gombot miközben a gépre dugod még nem érzékeli a gép.
Mert most ugye a teló be sem kapcsol, nem.is lehet tölteni, illetve a gép sem.látja... -
dc2tester
csendes tag
válasz
Evita85 #3049 üzenetére
A feleségemnek is ilyen telefont vettünk anno márciusban, és kb. 1 hete csinálja ugyanezt a jelenséget. Sőt, olyanokat is csinál, hogy telefonálás után vonalbontáskor kikapcsol a telefon. Ezt napjában akár 3-4x is eljátssza.
S3SW gyári márciusi ROM van rajta, nem nagyon értek a flasheléshez és ő neki is jó lenne a mostani ROM, csak ez a leállás mitől lehet?! Tényleg melegedés?
-
d_laca
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Win újratelepítése után a driverek felpakolása közben a gépem behalt pont a preloadernél, azóta a teló teljesen süket, töltést sem veszi, semmire nem reagál. Valakinek bármi ötlete?
A gép bedobja, hogy telepítené a preloadert, de mindig sikertelen, a teló meg fel sem villan
Help -
BullZeye
veterán
Bluetooth szeretnék párosítani egy eszközt telefonnal, de ezt az üzenetet kapom:
A párosítás sikertelen volt az eszközzel hibás PIN kód vagy jelszó miatt.
Na most én tudom a PIN kódot hozzá, de sehol sem kérte, hogy kell párosítani PIN kóddal? Hogy tudom beírni a pin kódot, ha nem kéri? "jobb gomb" természetesen sehol sem akar hasznos infókhoz juttatni.
-
Evita85
tag
válasz
gabika318 #3050 üzenetére
Köszönöm.Pl melyik rom lenne megfelelő? Gyári romos.Még. Autóban,szélvédőben max addig van amig vezetni tanulok,de addig se kerül ki a telótartóba.Marad a táskámban.Most tanulok vezetni.Egyszer került ki csak,de akkor is azért mert az okitóm (apum) otthon hagyta a telóját és bankba mentünk ügyet intézni és várta hogy visszahivja a bankos ügyintéző. Mert nem értünk oda és felhivta...(Én voltam az utolsó,igy ráértünk kocsikázni.)
-
menyuskahh
tag
válasz
gabika318 #3048 üzenetére
Elméletben mindkét verzióhoz jó. Fw upgradeval kell flashelni, és ez az egyik rom ami kompatibilis xposeddal. Annyi hogy rom telepítés után egyből felkell rakni az xposedet különben bootloop lesz xposed telepítés után. Xposed még nem tökéletes rá, a kernelt kell még finomítgatni hozzá superdragonpt elmondása alapján. Asszem ha ezen a romon noncs 4g elérésed vagy nem vagy elérhető akkor a baseband 920al lehet próbálkozni needromról. Mindent elméletben írok, mert eddig énis a 04.30 mod by Gab-on csücsülök amíg nem lesz valami konkrétabb rom. Bár a 07.14es már elvileg nem RC változat
-
Evita85
tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni,hogy mi lehet a telóm baja.Ez a meleg miatt van jól gondolom... Szerintem a meleg, de ijesztő.
Szóval a gond: már régebben voltam kint utcán, itthon vagyunk a nap nagy részében... Ma azonban reggel elmentem fél 9 körül a postára,2 megálló villamossal,gyalog is csak 15perc. Kiléptem a házból, akartam telefonálni egyet és egyszer csak kikapcsolt.De már vonalban voltam. Utána amikor hazaértem akkor is produkálta ezt.Utána nagyon nehezen kapcsolt be, s nehezen is találja meg a gsm jelet. De ez korábban is volt.. Vagy probáljunk meg másik romot rátenni?? -
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3047 üzenetére
Köszönöm, az AOSP-ot ki fogom próbálni.
Szerk: ez az AOSP is jó a 2GB-os verzióhoz???
-
menyuskahh
tag
válasz
gabika318 #3042 üzenetére
07.14-es NEW UI LP rom-ról sok pozitívat írtak XDA-n. Ne tévesszen meg 07.27-én tették közzé de 07.14es build számú.
[link]
Asszem a battery drop 15-20% alatt itt is jelentkezik, de azon kívül nem olvastam rá panaszt. Én nem próbáltam. Viszont csak kínai/angol nyelvű. Nem tudom hogy more local segít-e neki.
Én személy szerint reménykedem egy Mod by Gab verzióban
Amúgy németek próbálkoznak feléleszteni a cm12.1-et az s3on de eddig még nem indul nekik.
Vagy van egy superdragonpt által módosított rom, amit nagyon sokan használnak és stabil és azthiszem AOSP kinézetű, tehát nem new ui, és multilang.
[link] -
Balage700
tag
Sziasztok,
írtam már ROM frissítést, meg is próbáltam a -> vezeték nélküli frissítés -> local updates menüből felrakni még anno az update-et, de nem sikerült, és visszaállt az eredetire. (hála a jó istennek nem gányoltam bele.
Ezek után nem is próbálkoztam a frissítéssel, de ma nézegettem van 08.05-ös frissítés.
Ja, ezt azért írom ment fentebb olvastam, hogy a S3SW jelzésű romot nem lehet OTÁ-ról frissíteni.http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/
A kérdésem: Ez stabilabb, optimalizáltabb? Csak azért kérdem, mert melegszik a teló, (jólvan játék, jólvan 40 fog árnyékban)
Mondjuk a 4G használata melegíti a telót, szóval jó lenne ha ez a része optimalizálva lenne.Mert 3G-n rendesen megy melegedés nélkül, csak hát a Trékom hálózata nem olyan jó, stabilan csak 4G-n megy nekem, mert ugrál G és 3 G között egyébként.
Zárójelben jegyzem meg:
A telefonnal nincs semi bajom egyébként, remekül működik minden funkció rajta. Ismerőseim csodájára járnak, hogy jé, kínai teló és simán hozza a Galaxy Note 4 teljesítményét. Kamera Lenovo appal kiváló. GPS-t nem használom. (na jó egyszer újraindúlt).
Eddig 6 fiókot adtam hozzá, 74 alkalmazás van telepítve. mondjuk nem mindegyik fut állandóan. Valamint launcherrel és lockerrel használtam, semmi baj nem volt, de letöröltem, mert az omni swipe-al is meg tudok rengeteg helyet takarítani. -
baitsee23
őstag
Srácok!
Erről a ROM-ról tud valaki valamit? -
gabika318
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon nincs időm romolgatni. Van valami normális, hiba mentesen működő (lehetőleg gyári) 5.1 ROM a 2G-os verzióra. Smart Awake és Gesture Motions nem érdekel, csak a stabil működés, stabil mobilnet és legalább 4.4.4 menőségű képek.
Köszi!
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #3019 üzenetére
feltettem a lite verziót, túl sok a beállítás ...nekem
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3039 üzenetére
Mókás neve van!
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3037 üzenetére
A HD az 1.47-ben is. A full HD nem...
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #3032 üzenetére
Pozitív gondolkodás OK, de a "katona akkor mehet haza biztosan eltávra, amikor már visszafelé utazik a laktanyába".
Ígéretek, hírek, rebesgetések, petíciók, kiadott source-ok? Majd meglátjuk, és térjünk vissza rá, ha már ezek megtörténtek.
Én egyébként elégedett vagyok a telóval mindezektől függetlenül is (tehát ha nem valósul meg semmi ezekből, nekem az is OK).
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3034 üzenetére
Én
!
Kipróbálom, bár az 1.47-re írták, hogy már ment SD-re is.Én még nem tudok a peticióhoz csatlakozni, mert szerintük még puhapöcs vagyok!
Valaki írja be, hogy az egész fórum csatlakozik X fővel!
-
egykettő
aktív tag
Jah, és Bp táblánál lakom, így a várost már nem is kellett átszeljem
Waze-t is próbáltam ,azzal sem volt gond. De régebben nekem is ugrált, a GPS , GPS only + 1-2 naponta restart és nálam nem jelentkezik a hiba, mondjuk nem mindennap használom. Sztem taskerral csinálok egy auto rebootot minden nap hajnalban
(#3032) menyuskahh: meglesem a petíciót és aláírom, sztem a többiek is tegyenk így.
Itt a petíció linkje, csak egy +1 komment kell.
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #3023 üzenetére
Pozitívan kell gondolni az egybeolvadásra. Illetve szoftveres támogatás is várható csak nagyobb mennyiségben. Pl 07.14es lpre felmennek a cm témák
Illetve a jiayu.de kiadta a stagefright fixet kk alapú romokra, ami igazából még kb csak a nexusokra jött ki. Illetve főzik a cm-et a telóra, csak még kernel miatt nem bootol. Továbbá indítottak petíciót xda-n hogy a jiayu adja ki githubon a sourceokat. Ha ez összejön, akkor kb határtalan lehetőségek lesznek a romkészítők kezében, és a telónak hatalmas a communityje. Meg xdan rebesgettek olyat hogy hétfőn vagyis ma jön frissítés.
-
baitsee23
őstag
válasz
Cinema FV-5-tel te tudsz FHD-ban felvenni? Nekem kicsit szétcsúszik a kép. 720p-n ok.
Valami beállítás a trükk? Nekem 1.47 verzióm van. -
pusihusi
addikt
válasz
+1
-
PirosHello
senior tag
válasz
baitsee23 #3021 üzenetére
Csak a "value" értéket állítottam, miután a "Max. vol." értékét nem is lehet. Itt is csak a level6-ost 120-ról 140-re (sph és sph2-nél egyformán).
Én G3T-ről váltottam, minőségi előrelépés volt. A szoftveres támogatás pedig az árverseny "áldozatává" vált, ahogy a Jiayu is (sajnos
), ezért a cég beolvadt valami másik cégbe, miután pénzügyileg csődközeli helyzetbe kerültek (korábban volt róla szó).
Ezután az új cég már nem is fog szoftveres támogatást nyújtani (sajnos), elég lesz nekik a garanciális problémák lekezelése, kifuttatása.
Sajnos csak a lelkes spanyol-német-orosz "ROM készítőkben" bízhatunk már..... -
egykettő
aktív tag
válasz
Én is elégedett vagyok vele, eddig kb. a legjobb telóm
Mondjuk a régi samsung glaxy ace-nél a lassúságon kívül semmi gondom nem volt az is jó teló volt. GPS nekem megy, hétvégén Bp. -> oda vissza balatonföldvár matrica nélkül simán ment, semmi hiba nem volt.
-
baitsee23
őstag
válasz
A hangerő beállításnál a value értékeket nem állítottad? Én elállítgattam őket közel lineáris görbére, hogy egyenletesebb legyen a szabályzás.
Egyébként az elégedetlenség abból adódik, hogy mindenki valamiért váltott erre a telóra - többnyire felfelé. Volt tapasztalata, mit vár el, miben vár javulást az előzőhöz képest. Egyébként meg a problémák zöme - ha nem mind - szoftveres, és javítható lenne, csak mintha jiayuék kicsit tojnának a fejünkre... -
Lecs@
addikt
válasz
Részemről meleget kapsz. Egyetértek a véleményeddel.
-
PirosHello
senior tag
Nem tudom miért, de a fórum indulásakor visszaolvasva tényleg többen dicsérték a telót, az utóbbi időben viszont többen "elégedetlenek" a telefonnal (tisztelet a kivételnek pl. Lecs@
)
Persze lehet, hogy aki elégedett a telefonnal, az nem írja meg, hogy elégedett, mert az nem "hírértékű".
Pedig a Tsunami v8-as spanyol romot kb. (3 hete) használva:
- soha nem indult magától újra a teló,
- mióta engeneer módban a a felső hangszóró (sph, sph2) értékét 120-ról 140-re tettem, még a mellettem ülő is hallja, amit nekem mondanak, engem is tökéletesen hallanak,
- Cinema és Camera FV5-öt használva nincsen az a jelenség, hogy videózás után a beszédmikrofont elnémítja és csak a zajcsökkentő mikrofon működik. Mindig működik a beszédmikrofon, gyári (gagyi) kamera appot nem használok,
- navigációra céleszközt (azaz GPS-t) használok.Tudom, mindenki szeretné, hogy ha ez egy csúcskészülék a JIAYU-nál, akkor tökéletesen működjön 60 ezer forintért. Sajnos még a dupla ennyibe kerülő (márkás) telóknál is vannak hibák, de akinek hibátlan teló kell, az vegyen 200,-eFt feletti Almát, és nem lesz gondja. Ez van.
Szerintem ennyi pénzért még mindig jó teló, telefonálásra (mert a telefon egyébként arra való, csak ezt elfelejtjük néha) tökéletesen megfelel, és még némi "extrát" is nyújt.
Magánvélemény, senki sem "szponzorál" ezért (sajnos)
Nem tudom, mennyi "hideget-meleget" kapok majd ezért
-
Evita85
tag
Szerintetek hogy lehet hogy 20150314-ei a gyári rom a telomon.S rákerestem otán van e frissitési lehetőség s azt irta ki hogy a legfrissebb rom van a telon....
Másik kérdés: Play áruházban van Jiayu program, azzal megéri frissiteni?
-
baitsee23
őstag
Elnézést, ha belegázoltam a nem budapestiek lelkivilágába, de hadd ne legyek már odáig, a GPS teljesítményével, mert egy 3 utcából álló településen a szomszédba eltalálsz vele! Jó ezt kicsit eltúloztam.
Egyébként ez a fórum is - mint a legtöbb - nem azért van, hogy a problémákat megbeszéljük, és segítsünk egymásnak? Ha te unod a GPS témát, ne szólj hozzá, lépd át a hozzászólást! Én is ezt teszem más esetben, ha a téma számomra nem informatív. -
kiraly1985
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék frissíteni LP-re, van esetleg valami stabil(abb) verzió, mit tudtok ajánlani?
köszi
K -
d_laca
csendes tag
Hali! A hiba nyilván benned van (bennem is), mert nem célod a budapesti telefonkönyv össze szereplőjét felkeresni ABC-rendben! Igen, használtam Bp-n belül a GPS-t, igen, újratervezett, nem, fel sem merült bennem, hogy most akkor én jövök vagy megyek, nem zavart, hogy 2 másodpercre átrakott a szemközti sávba
-
RVR400
veterán
válasz
baitsee23 #3008 üzenetére
Nyilván sejtettem, hogy az lesz a válasz, hogy a teló emlékezetből nyomja, mert már jártam arra, vagy éppen hosszabb távon már elfárad, és azért téved el, és kanyar ugye nincs is benne, meg Miskolc is kisváros, mert aa világon csak Budapest létezik, és minden ember ott lakik, vagy ott utazik át napi szinten, és nem lát 30 méterig, csak maga elé.
Szerintem ezennel a GPS témát itt is be lehet rekeszteni, ez már elég vicces kezd így lenni.
-
RVR400
veterán
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #3005 üzenetére
Jól gondolod!
-
rlaci89
csendes tag
Nekem gyari rom van.. Melyiket erdemes foltenni? Vagy maradjon ez inkabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged