-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kort01
aktív tag
Véleményem szerint csak érdemes lenne egy összefoglalót összehozni. Az ADAM1337 féle kezdeményezés nem jött össze? Nem volt rá igény?
Én most már mindig az összefoglalót szoktam legelőször elolvasni, hogy lássam a fórumozók véleményét az adott eszköz jó és rossz tulajdonságairól.
Szerintem ez a Topikgazda féle kinevezési módszer még nagyon gyerekcipőben jár, így elég nehézkes ösztönözni a fórumozókat.(#1507) bubus66
Bocs, én a Telekomosat írtam, a Vodás árat nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest