Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Akinek független a telefonja megnézné nekem, hogy a beállításokban van-e mobiltárcához kapcsolódó beállítás? Mert úgy emlékszem hogy láttam benne. Az enyémben nem találom és a Telekom szerint nem tudja a teló az NFC-s fizetést pedig nekem úgy rémlik hogy kellene tudnia. Vagy tévedek?
-
xcsaba1975
tag
válasz H.Istvan25 #298 üzenetére
54-es hozzászólás.
-
H.Istvan25
senior tag
A ALE-L21-as verzió melyik LTE frekvenciákat támogatja? A 800/900/1800/2600-at mindenhol írják, de a 2100-as LTE-t van ahol igen van ahol nem. Azt támogatja?
Huawei Mate 9
-
-
bubus66
nagyúr
-
lajos75
senior tag
Ma én is vásároltam egy ilyen készüléket
Nálam egy Huawei Ascend G7 váltott le.Első észrevételeimet leírnám.
-Nagyon érzékeny a kijelzője
-Eléggé melegedett amíg beállítgattam (telepítettem az alkalmazásokat)
-Nálam is fel van cserélődve Vezetéknév - Keresztnév -
törölt tag
Ez tényleg hiba, kipróbáltam most, és valóban így működik sajnos. Illetve ha megfordítja az ember a sorrendet, akkor vesszőt is tesz a két név közé, ami szintén nem kellene. Megpróbálom jelenteni, hátha javításra kerül idővel, bár nem tudom, hogy az mikorra jutna el a meglevő telefonokra.
Köszi, hogy szóltál
-
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár kérdésem lenne e készüléket használóktól.
1. az általános első kérdés. nem túl intenzív használat mellett kibírja az akksi a 2 napot?
2. milyen a hívás közbeni hangerő? samsung s3 neo-ról készülök váltani és ott gyalázatos.
3. az értesítési led tényleg csak két színt tud (first world problem? a lenovo p70 pl alapból csak az elmulasztott hívásokat/smseket jelzi. ez remélem mindent.a válaszokat előre is köszi!
-
törölt tag
Egyszerűbb szerintem, ha valami felhős fiókkal (gmail, outlook, stb) mented át a névjegyeket, az általában megbízhatóbban működik. Vagy esetleg azt próbáld meg, hogy exportálod az egészet egy vcf-be a régi telefonon, és importálod az újon.
WP-n amúgy azért nincs ilyen alkalmazás háttérben futási figyelmeztetés, mert egyrészt nem futhat csak úgy bármi a háttérben, másrészt meg úgy van megcsinálva a rendszer, hogy ne dobáljon az arcodba folyton figyelmeztetéseket. Ráadásul az EMUI esetében sokszor ilyen fél oldalas monológok az üzenetek, hogy mihez akar hozzáférni az app.
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem. A lumiámról BT-on átmentettem a telefon számokat képekkel együtt erre a telefonra, de a Címtárban "Keresztnév, Vezetéknév" ként szerepelnek a nevek. Ha szerkeszteni akarom akkor látom, hogy a vezetéknév helyén van a keresztnév, és a keresztnév helyén a vezetéknév. Ha átírom továbbra is "Keresztnév, Vezetéknév"ként marad a Címjegyzékben.
Menü - Beállítások - Megjelenítési beállítások. Ezt látom :
Lista rendezési elve
VezetéknévNevek megjelenítése
Vezetéknév előlNa gondoltam tök egyszerű, felcserélem. DE!! Ha bármelyikre rákkopintok és kiválasztom, hogy Keresztnév, Akkor ugyanazt írja ki mind a kettőnél, mint eddig :
Lista rendezési elve
VezetéknévNevek megjelenítése
Vezetéknév előlA nevek pedig ugyanúgy maradnak Valamit én csesztem el, vagy van ennek valami titka?
A Névjegyek a telefonon vannak, oda mentettem át. -
wayne1
senior tag
Szia
1. háttérfény. Kicsit aggódtam emiatt, de szerintem vállalható. Fekete háttérnél kicsit sötét a kép, de világosabb háttérnél simán látható minden. Legalábbis nekem Azt hittem, hogy a 930 után majd zavaróan gyenge lesz a háttérfény, de egyáltalán nem zavaró.
2.az akkuról majd később nyilatkoznék bővebben most csak egy kis szösszenet Ma hazafelé merült a kicsi, de 4G-n ment, net bekapcsolva, BT bekapcsolva (Talkband B1 miatt) zenét hallgattam közben, messengeren beszélgettem plusz volt kb 15-20 perc beszélgetés. Kb 1,5 óra volt így az út haza, és ezalatt kb 15-20 %-ot merült. De ez még kevesebb volt mint a 930-am merülése hasonló esetben.
Egy apróságot észrevettem Figyelmeztet a teló, ha valamit a háttérben hagytam futni, hogy az meríti az aksit, mert még fut. Lehet ez csak nekem újdonság, de WP-n ilyen nem volt3.kamera. Még nagyon nem estem neki, és szintén csak a 930-hoz tudom hasonlítani. Képminőséget még nem nagyon néztem, csak 1-2 képet lőttem hirtelenjében, majd a hétvégén fogom próbálgatni, de a beállítások tényleg szerényebbek mint a 930 esetében. De én erre számítottam is, hisz kamera terén a Lumiák nagyon jók. Majd legfeljebb keresek valami appot amivel ez valamennyire kiküszöbölhető. Szóval erre is visszatérünk majd később
-
zolnagy
őstag
Végre valaki, aki az audiot is letesztelte!
Anno a Moto Defy után pl. csalódás volt a Huawei G300-am ezen része. Zajosabb is volt és a dinamikája is rosszabb volt. A használt (egyszerű Sony) füles ua. és a zenelejátszó is. Erre pl. anno egy teszt sem tért ki, pedig ha tudom, meg sem veszem a G300-t.
-
totattis
tag
Kipróbáltam a fiam Sony xperia M készülékét az is látja az 5GHz-et "n" -en keresztül.
Egy ennyivel újabb teló csak tudja...nagyon remélem.
Valaki kipróbálhatná.
-
totattis
tag
Kipróbáltam, a Samsung látja az n-es 5GHz hálót is.
Szóval szerintetek mi lehet az igazság a Wifivel kapcsolatban? -
törölt tag
-
totattis
tag
Sziasztok!
A wifiről érdeklődnék: valóban nem tudja az 5 GHz-es sávot?
802.11 b/g/n, a leírása szerint ezeket tudja. Az "n" tudja a 2,4 és az 5 GHz-t is
Akkor most melyik a pontos infó?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egyéni preferencia kérdése. Nem mondtam, hogy ez rossz telefon. Nekem speciel nem tetszik annyira, de ez jelenleg nagyjából az összes droidos telefonra igaz lenne (talán a Moto X kivételével). Ettől még rengeteg ember örömmel használja, szóval ne az én véleményemre adjál.
-
Shingen
addikt
Légy szíves írj már a teloról, ha majd használod.
Azokat a dolgokat amik itt többször elhangoztak.1. Háttérfény kevés, főleg kint a napban állítólag nem lehet jól a képernyőt látni.
2. Aksi teljesítményéről is, milyen felhasználói szokás mellett neked, hogy merül majd?
3. Elvileg a kamerája jó, de az egyik forumon vki ezt említette nagatívumként
Mint a Lumiáknál. Hogy viszonylag egyszerűen lehessen ISO-t, fehéregyensúlyt, záridőt, akár fókuszt állítani
Te mit tapasztalsz ez ügyben?köszike
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
törölt tag
Kérdés a tulajokhoz: nektek tetszik a kamera app? Felépítésben, funkcionalitásban és sebességben.
Tegnap próbálgattam egy szifon6 és egy Lumia 930 társaságában (illetve a P8-cal együtt), és eléggé lelombozó, hogy a két másik telefon mellett milyen lassú a fókuszálási sebesség, illetve a kezelőfelület. A másik dolog meg, hogy egy csomó funkciót belezsúfoltak, de el lehet veszni a beállítások meg módok közt, sosem találom, hogy éppen mi hol van, pedig már egy ideje ismerem a szoftvert. A szifon kamerája ehhez képest elég buta, alig van valami állítási lehetőség, de bármelyik funkciót két mozdulat elérni, nem kell semmit keresni. A Lumia kamera meg (szerintem) a legjobb jelenleg a piacon, a tárcsás beállítások nagyon könnyen használhatók és kényelmesek.
Én remélem, hogy kicsit újra fogják gondolni majd a kamerát, hogy letisztultabb legyen, de érdekelne a tulajok véleménye is, hogy úgy általában mennyire vagytok elégedettek vele. -
Shingen
addikt
Hali!
Ma megnéztem a p8 lite-ot a MM-ban.
Igazából a fényerőt említették mint gyengeséget, igen az meg van.
A P8 viszonyítva mattabb a kijelző és a színek sem annyira élénkek, de igaz a P8 2x annyiba kerül
Aksi gyenge-e biztos mert a Lite-ban 2200mAh van, de P8 meg 2600 mAh, tehát a 2x drágább készülék sem combosabb az aksi.
Maga a rendszer szépen fut nem akad, általában mindig volt rajta 1 GB szabad ram, ahogy össze vissza nyomkodtam.
2 simes, de ha 1 simet teszel bele, másik sim helyére vagy simet vagy sd kártyát lehet tenni.
Külsőre szinte megegyezik a P8-al, de a lite nak a krómos széle az műanyag és nem olyan fényes mint a P8-nak.風林火山
-
psxpal83
csendes tag
válasz Finnugor #254 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam. Én a huaweit választottam pedig volt pár sony telóm (U,P,SP,Z csajomnak Z1c van jelenleg is),de a sonynál nem mindig sikerül az optimalizáció ,ez tény. A huawei elég jónak tűnik ilyen szempontból,mind 2 telón lolli van és lollin elvileg lehet sd-re írni(ha kicsi a memória ez valameddig lehet megoldás) uh én azt venném meg amelyik jobban tetszik kézbe véve ,azt pedig sztem bármelyik T boltba megteheted.
-
Finnugor
tag
Sziasztok, a magentáknál akcióban most ezt, és a sony m4 aquát ugyanannyiért tudnám megvenni, ezt a nagyobb memória (a sonyban csak 1,4 gb szabad, ez szerintetek mennyire zavaró, ha van mellette sd kártya?) , és az ajándék b1 talkband, a sonyt pedig a jobb akksi, jobb kijelző, és a vízállóság miatt válsztanám.
Mi a véleményetek?
Windows Phoneról jövök, és a legfontosabb szempont, hogy minden körülmények között folyamatos legyen a cucc, és ne kelljen bajlódni semmivel. -
annulus
aktív tag
Sziasztok!
Aki rendelkezik ezzel a kütyüvel, meg tudná nézni nekem, hogy mekkora a gyári töltő kimenete (A)? Köszi!
-
törölt tag
válasz feketepeti #247 üzenetére
Mivel "manuális a rendszer", így nem mindig válaszolnak hamar. Van hogy újra el kell küldeni.
Volt olyan "korábban", hogy 1 órán belül reagáltak, de volt olyan is, hogy 3-4x el kellett küldenem.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
feketepeti
aktív tag
Írtam a Huaweinek hogy küldjenek bootloader unlock kódot.
Kiváncsi vagyok mikor reagálnak. De náluk legalább van ilyen opció.
-
psxpal83
csendes tag
Sziasztok! Xperia Zről váltottam.Én a Tnél vettem. Simlock deactive,ha ezt jól tudom akkor független,ha nem akkor javítsatok ki. Znél picit gyorsabb,nem melegszik,a kijelző egy picit tényleg gyenge de meglehet szokni. Akksi az is jobb egy picivel a Znél.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Az összes P8 Lite dupla SIM-es? Telekomnál szeretnék egyet venni de azt írják a weboldalukon h nem független a készülék. Akkor hogyan működik így a két SIM? Két Telekom SIM-mel? Ne máááárÜdv!
-
Shingen
addikt
válasz feketepeti #239 üzenetére
Rendben!
Köszi!
Nagyon várom a beszámolót, mert én is szeretnék egy ilyet.
Azt olvastam róla gyors meg minden, jó a kamera , stb.De ami hátrányt említenek az a aksi+ kijelző fényereje, hogy napfényben nem lehet látni a kijelzőt.
Én sem játszanák rajta, csak a net lenne a lényeg, és úgy mennyit bír az aksi.
Majd kíváncsian várom a beszámolót.風林火山
-
feketepeti
aktív tag
Root nelkul nem koltozok be ra ez nalam elvi kerdes 😀
De irok majd ha sikerul.
Ugy latom parancssoros lesz a dolog ha gepnel leszek este megoldom.
Aztan majd irok.
Xperia Z1 em betojt, a regi Samu S3 az agyamra megy, most egy iPhone 5 ben vagyok ugyhogy lesz osszehasonlitasi alap 😀
Osszerakva jol van nekem a kijelzo nem tunik veszesnek az akku ido meg majd kiderul. Vatta uj gyari akksival az iPhone 5 du kettore lemerul nalam, addig ez us tuti birja. A Z1 szuntjet meg ugy sem tudja hozni.
Irok ha lesz tapasztalat. Addig is kezbe venni jo, ui gyors, en jatszani nem jatszok ellenben k nagy email firgalmam van. Majd kiderul.
Nem tudok mit venni. S6 nem vizallo, z4 snapi 810 szetolvad.
Akkor mar inkabb ezzel kihuzom mig megjelenik valami normalis aztan megy zasszonynak.
-
thomech
tag
válasz alexander12 #233 üzenetére
Media Markt-ban néztem, és ott be lehetett kapcsolni ezt a funkciót
-
Shingen
addikt
válasz feketepeti #235 üzenetére
Hali!
Ha van ilyen telod írhatnál róla, mert kevés felhasználói info van róla.
köszi風林火山
-
wayne1
senior tag
Most olvastam, hogy Elvileg nincs DLNA a telóban. TV-re, vagy EZCast készülékre akkor hogy lehet átvinni a képét?
-
feketepeti
aktív tag
Sziasztok, kaptam egy ilyen telot.
Elsore egesz jo.Root ugyben tud valaki valamit?
-
-
alexander12
aktív tag
A dupla koppintásos ébresztést tudja? Vagy az csak a Honoroknál műxik?
kíváncsi, OP8T
-
thomech
tag
Megkérdeztem a Huawei-től és azt írták vissza, hogy egyenlőre tényleg csak egy kártyás változat kapható szolgáltatónál.
-
wayne1
senior tag
válasz peestike #227 üzenetére
A két kártya nekem nem lényeg, mert csak egyet használok. Azért venném itt, mert előfizu megújításban odaadnák kedvező részletre. WP-ről váltanék, mert igaz hogy maga a rendszer nagyon jó, de az "alkalmaztalansága" meg az eszközök nem támogatása kicsit kezd az idegeimre menni
Ez a teló elnyerte a teszésemet, tudja azt amit perpillanat elvárok egy telefontól
A Talkband pedig a hab a tortán. Most egy Xiaomi MiBand-ot használok, de sajnos nagyon alultámogatott WP-n. A B1 nagy erőlelépés lenne. Amúgy is szükségem lenne egy BT headsetre. -
törölt tag
-
Shingen
addikt
-
peestike
őstag
válasz #86973952 #226 üzenetére
pedig anno egy nokia telónál játszották el, hogy adták a dual sim-es telefont, DE mind a 2 slot t függő volt.
kissé vicces így.
wayne1: ha ez is hasonló, szerintem nem éri meg. meg úgy egyébként sem. edigital 80ért adja, független. az a Huawei B1 talkband meg már kifutott, de ha feltétlen szükséged van rá esetleg meggondolandó lehet neked.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
thomech
tag
Vodás változatot tényleg nem lehet két kártyával használni??? Esetleg úgy se, hogy két vodás kártya (egyik netes kártya, másik rendes)
-
wayne1
senior tag
Hali
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán. A T-nél most 88 eFt lenne és adnak mellé egy Huawei B1 talkband-ot. Megérné szerintetek? -
Shingen
addikt
válasz hubertus33 #216 üzenetére
akkumulátor nálam folyamatos nettel böngészgetéssel fb.. Messenger stb.. Olyan másfél napot kibír lazán
Na ez király!
Fényerőt hány % használod?
Neten kívül mennyit beszélsz a telon, csak az üzemidő miatt kérdem?風林火山
-
butch3r
senior tag
válasz xcsaba1975 #220 üzenetére
Aha persze, most annyit írtak, hogy néhány hét múlva érdeklődjek addigra talán pontosabbat tudnak mondani szóval ha van update néhány hét múlva jelentkezem
-
butch3r
senior tag
válasz xcsaba1975 #218 üzenetére
Igen közben kaptam választ Huawei-től is. Azt írják elérhető lesz dualsimes verzióban is szolgáltatóknál de sajna nem írták, hogy mikortól...
-
butch3r
senior tag
sziasztok,
telekomnál vett már valaki készüléket? Neten azt írják 1 simes és függő, de google-ben nem találtam ilyen variánst (vagy csak rosszul kerestem)
köszi
-
hubertus33
tag
Sziasztok! Kb 1 hete vettem a készüléket eddig tökéletes gyors semmi fagyás vagy akadás kijelző is rendben van kis melegedés tapasztalható ha huzamossabb idig nyúzuk de ez szerintem természetes! A gyári füles szörnyű.. Doboz hangzása van.. Rakhattak volna a dobozba egy minőségibb fülest.. Apropó doboz... Baromi menő csak megjegyezném nekem nagyon bejön akkumulátor nálam folyamatos nettel böngészgetéssel fb.. Messenger stb.. Olyan másfél napot kibír lazán.
Xbox Series S,
-
törölt tag
Ez nagyon nehéz megsaccolni, mert mindenkinek mást jelent a képernyő idő. Nem mindegy, hogy mit csinálsz a készüléken. Még böngészéskor sem, ha folyamatosan oldalakat töltögetsz, írogatsz...egyebek. Nekem pl. mindig kevesebb minden telefonon, mint másnál, mert ha használom a kijelzőt, akkor azt elég aktívan. Ráadásul mindent max. fényerőn szeretek.
Na meg ugye az sem mindegy, hogy mik futnak a háttérben, ha már androidról van szó. Valaki használ -e pl. FB -t, letöltés megy -e közben. Meg az sem mindegy, hogy mellette "üresjáraton" mennyit megy. Illetve a hívásokat (ha nem sok rövid van) nem adja hozzá a kijelző időhöz.
Szerintem amit sheratan ír teljesen reális lehet.
Szerk.:
Mindezt játék nélkül értem. Azzal sosem érdemes számolni, mert úgy bőven többet merül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem ez olyan átlagosnak számthat manapság. A jobb telefonok ennél sokkal jobbat tudnak, ilyen 6 óra körül, de azok általában jóval nagyobbak és nagyobb akksi van bennük. Wi-Fi hálózaton szerintem menne 5 órát netezéssel, mobilneten nem biztos azért, az jobban tudja enni az akksit.
Mondjuk szerintem ez is ilyen "egynapos" telefon, ahogy a legtöbb.
-
Shingen
addikt
válasz #16820480 #208 üzenetére
Az akksi most úgy néz ki, hogy 1 óra képernyővel (SIM nélkül, csak Wi-Fi hálózaton, konstans max fényerőn) 73%-on áll, szóval olyan 4 óra képernyőt tudhat nagyjából ilyen körülmények közt.
Ez milyennek számít véleményed szerint?
Neked biztos több tapasztalatod van ilyen téren.
Akkor ez azt jelenti folyamatos netezéssel 5 órát bírna ki, full feltöltéssel?風林火山
-
törölt tag
Hát, nem igazán Tegnap egész nap özönvízszerű eső volt, elő sem tudtam venni az utcán a készüléket, szétázott volna.
Az akksi most úgy néz ki, hogy 1 óra képernyővel (SIM nélkül, csak Wi-Fi hálózaton, konstans max fényerőn) 73%-on áll, szóval olyan 4 óra képernyőt tudhat nagyjából ilyen körülmények közt.
[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
Sziasztok,
1 hete használom a telefont. Nekem túl nagy elvárásaim nincsenek, és viszonyítási alapom sincs. Előtte egy navon mizu m502-őt hajtottam, de azzal nem lehet összehasonlítani
- Navigáció, azonnal talál műholdat, semmi várakozás, BP belváros, borús idő kb 2mp.
- Fényerő, nekem jó, napos időben is olvasható a kijelző, én maxra húzott fényerőn használom autó módban
- Sebességgel nem volt problémám, általános programokat futtatok,
- Dual simbe használom, minden OK.
- Akkumulátor üzemidejét még nem figyeltem, mert ha navigálok töltöm az autóban.Röviden ennyi....
ui. A fényerőnél azt figyeltem meg hogy az auto gomb melletti csúszka nem mindegy milyen értéken van. Én maxra állítottam így auto módban keveset változtat. de lehet ez csak valami bug, de nekem így teljesen jól használható...
[ Szerkesztve ]
-
Attti73
tag
Sziasztok! ha véletlen lefagyna a cucc, hogy lehet erőszakkal restartolni? Köszi!
-
törölt tag
Allee BestByte-ban kipróbáltam egyet és ledöbbentem. Elinditottam egy 2D-s pókemberes endless runnert, és gyakorlatilag játszhatatlan volt. Másodpercekre megakadt ha csinálni akartam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest