Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, a P8 Lite és a Honor 6 között vacilálok. Külsőre és méretre kb. ua a két telefon. A Honor 20%-al drágább, de jobb a kijelzője (felbontás, fényerő), több a RAM, viszont pl. nincs benne NFC.
Hosszú távon megérné a drágább készüléket venni, mit gondoltok? Minden releváns hozzászólás érdekel, legyen az pro vagy kontra. Köszönöm -
Hewfgtr
csendes tag
Én egy Acrolrs kifejezetten Huawei P8 Lite készülékekre gyártott tokot vettem egy vodás üzletben 4000 Ft-ért. Nagyon megvagyok elégedve vele. Persze biztosan vannak olyanok, akik nem az ilyen típusú tokokat keresik.
-
Zsocy155
őstag
Nem tudom, én is erre lennék kíváncsi. (Mondjuk az enyém vodás)
Van e benne változás, pl. a névjegyzékben lehet-e állítani, hogy mi álljon elől, erősödött-e a fényerő?
Valaki azt monda, hogy ezeket javítani fogják.A száma alapján új lehet, legalább is ha az enyémet nézem. Nekem B009, ez pedig B130.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Magyar Telekom-os firmware.
Nézte valaki, jelzett a telefon? -
ADAM1337
nagyúr
válasz #86973952 #579 üzenetére
Nekem a védelem a fontos, általában hybrid tokot használok(a középső van most is a lumián.)
Nillkin-t nem szeretem amúgy van belőle erre a típusra, mindig eltörtek pedig vigyázok a telefonra nem dobálom, s-line-t szoktam még használni, de ez a telefon annyira könnyú hogy inkább fémet raknék rá, és valami carbon hátlapot/matricát szerintem előre úgyis tempered glasst rendeltem már. -
törölt tag
válasz ADAM1337 #578 üzenetére
Fém keretek nagyon jól néznek ki, viszont rengetegen szívnak vele. Pl.:
- Némelyik árnyékol.
- Nem pontos a méret, ami ilyen nem rugalmas anyagnál problémás, mivel lötyöghet.
- Sérülékeny. Jól védi a telefont, de esés során csúnyán megmaradnak rajta a behatások.Viszont az is lehet, hogy simán kifogsz egy olyat, amire egyik sem igaz. Jellemzően Huawei utángyártott fém keretekre gondolok.
Szerk.:
Én általában szilikon/gumi keretet szoktam használni. Amit viszont egyelőre nem láttam, és sajnos a Nillkin sem csinál ehhez a típushoz.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok beléptem aa klubba tegnap.
Mm be vettem, egyedul a bill kiosztás furcsa számomra, ki használ nemm gyári bill appot ? ( xperia z, és lumia 930 volt elötte, illetve a lumiavaal majd csinálok összehasonlito képeket.)
Első dualsim es telefonom eegyből szépen kezeli a 2sim et, az elsődleges nano vágot de nem okozott problémát.
Ebayen néztem hozzá tokot valaki használ fém keretes bumpert ? -
törölt tag
Első SIM -en nincs bekapcsolva a mobilnet? Bár elvileg fordítva kellene lennie. Tehát aktív net mellett aktív a másik kártya is, amíg nem jön be hívás. Viszont szoftveres bibi ebből kiderülhet.
Szerk.:
Mellesleg én mentés után (SD -re) csinálnék egy wipe -ot recovery -ből, aztán megnézném utána, hogy feláll -e mind a két kártya.A Vodás kártya nem számhordozás ugye? Csak hogy aktívált -e már.
[ Szerkesztve ]
-
DMP7
csendes tag
Szia!
Ilyen készüléket vettem tegnap. Viszont ha bele teszem a micro sim kártya helyre a telekom kártyámat, a nano sim kártya helyére meg a vodafonos kártyámat, bekapcsolom, kéri is a két pin kódot, de egyszerűen a vodafonhoz mindig azt írja ki, hogy csak segélyhívás, egyszerűen nem tudom a két kártyát használni, mi lehet a baj? Tudnál nekem segíteni?
köszi -
wayne1
senior tag
Valakinek sikerült már beállítania másik zárképernyőt? Mert én akármennyit leszedek, telepítés után be kell állítanom, hogy hozzáférése legyen az értesítésekhez. Ki is pipálom, de ha kilépek mintha semmi sem történt volna, elfelejti a beállítást
Kezdek gyanakodni, hogy ez is szoftveres hiba -
törölt tag
Tudom nem ez a P8 topic de csak megkérdezem itt is, itt nagyobb a forgalom.
IOS-ről tudtok valami egyszerű költözési módot? Kontaktok, zene, e-mailek,sms-k. Sajnos költözés miatt wi-fi az nincs, valami bluetooth-os, madzagos megoldás lézetik?
-
Hewfgtr
csendes tag
Köszi!
Az aksi kezelésére a Battery Doctor nevű appot használom. Esetleg tudtok ajánlani másikat? Elégedett vagyok vele a teljesítménye után, viszont sok a reklám benne, ami elég zavaró.
-
Hewfgtr
csendes tag
Sziasztok!
SIMLOCK_DEACTIVE - tehát kártyafüggetlen, ugye?
Vendor: hw Country: eusingle - ezek szerint csak egy SIM kártyát tudok kezelni?
Köszi a segítséget!
-
z00mhead
tag
... nem vagyok az a fajta, aki leáll a beállításokkal szöszölni, én a "point-and-shoot, oszt' a szoftver oldja meg" táborba tartozom. Nyilván ki lehet belőle jobbat is hozni.
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
dropi
aktív tag
válasz z00mhead #557 üzenetére
Igen, kicsit nézegetve a képek részleteit, azért nem csinál hosszú záridős képet, mert hiába viszed fel 100-ig az isot, akkor is csak 1/13-dal csinál képet 2-es rekesszel. Elsuhanó villamost, belépő embert lehet vele tán csinálni, de csíkot az útra nem. Gondolom az 1/13-ad butítás eredménye.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
ma beszereztem én is egy ilyen készüléket. eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. ami apró kérdés felmerült, hogy lehet e variálni/hozzáadni az értesítési sáv gyorsgombjaihoz? valamint aki telekomnál vette (független egyébként) és kapott hozzá órát mindenkinek L-es méretű?
-
eddie17
addikt
Nyomkodtam egy ilyen tepsit pár napja, és úgy éreztem végre lenne mire lecserélni az F6-ot. Gyors, szép, egyszóval tetszik. Nem gondoltam volna hogy a Huawei felé fogok kanyarodni. Ismerős által még szerviz hátterem is lenne. Remélem nem fog hamar kifutni.
-
z00mhead
tag
válasz Zsocy155 #544 üzenetére
Normál boltban vettem és volt szerencsém nemrég külföldön kipróbálni, és működik (és igen van "Dupla Kártya Kezelése" menüpont is)
@jambizoli
Reméltem némi akkuidő javulást, mert egyébként semmi egyéb problémám nincs a telóval[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
Valaki frissített már a B052-es firmware-re?
Az enyémen még a B046-os van, a frissítés nem is talál semmit, de a Huawei honlapján fent van egy új verzió: http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=46440Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
Zsocy155
őstag
Jó Reggelt!
Úgy néz ki beállta az akksim. Az éjszaka, majdnem 9 óra alatt 2%-ot merült! Pedig intelligens üzemmódban volt (wifi, hálózat, stb). -
törölt tag
Sanszos, hogy majd repedni fog a tok. Nekem az összes telefonon repedt. Főleg a kamera résznél, illetve mellette az éleknél.
pzol:
Próbáld meg, hogy SD -re mentés után tolsz neki egy wipe -ot. HA az nem oldja meg, akkor 3 gombossal újratenném az FW -t.HA az sem, akkor szerviz.
Egyébként milyen a BT eszközről van szó (ami a kocsiba van építve)?
[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
Ez a telefon alapból két simes, a szolgáltatók rendelik meg egysimesnek. Arra probalok meg valaszt kapni, hogy ennek megfeleloen csak szoftveresen tiltjak le benne azt, hogy a masik simet is fogadja, kezelje, vagy masik alaplappal is szerelik, szoval fizikailag is mas a telefon hardvere. Azert nem annyira bonyolult ez a kerdes ez
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
bubus66
nagyúr
Vagy is melyik lenne lebutítva? Így már nem annyira bonyolult de az előbbi kérdésed messze irányult ettől..
Mert az egyik ismerősöm is barkobázott a kérdéseden...
Arra viszont rá tudsz szerintem keresni, hogy mi a kettő közötti külömbség
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#516) dropi
Mi van butítva?
Az Öve nem független nincs buktatva egyik sem csak az öve tele van minden féle szolgáltatós alkalmazásokkal.
(#519) Horipici
Tessék
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Horipici
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom milyen android van a P8 Lite-on, most láttam a hivatalos oldalon az 5.0 verziót. Érdemes e rátölteni, és ha igen hogy csináljam?
-
pzol
csendes tag
Most vettem meg a telefont, és gondom van a Bluetooth párosítással a kocsibankocsiban . Eddig minden telefon gond nélkül kapcsolódott, de a p8 csak elkezdi... aztán semmi.
Van valakinek esetleg ötlete?[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest