Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
bubus66 + MeGabee: Kinek-kinek érdeme szerint.
A B140-ről: amikor frissítettem ota-n akkor a névjegyzék hiba maradt, de a névjegyek jó sorrendbe kerültek. Csináltam egy gyári visszaállítást, mert leakartam adni szervizbe és azóta ismét rossz sorrendben vannak a névjegyek.
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3996 üzenetére
Á dehogy is, de hogyen lehet ilyen hülyeséget írni, hogy tele spammeljük a fórumot.
A Vodás 140-est nem tudom én sem, szívesen fogadnám ha a kolléga egy pár sort írna a Vodás 140-ről, de egy kicsit volt az enyémen a 130-as vodás, kíváncsiságból feltettem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
MeGabee
senior tag
válasz zsigaa94 #3993 üzenetére
Tudod az újabb és újabb ROM-ok valószínüsíthetően javítanak ezen-azon.Nem feltétlenül mindenen,vagy nem is biztos,hogy pozitív irányba,de azért mégis csak egy javított verzió.
Ha senki se próbálja ki, akkor senki se fogja tudni, hogy mi van benne!!!Örülök, hogy te a Vodafone-s ROM-mal elégedett vagy, de a többség függetlenül vette, dual-simesként,és sose látta azt a szoftvert,ami a tiéden fut.
És hogy értsd is miről beszélek:
Telekom: B130-as végű, nem jött rá frissítés
Vodafone: B140-es OTA frissítést megkapta
Ált. verzió single sim: 049-ről volt frissíthető 133-ra, az kapta a 171-es végű OTA frissítést
Ált. verzió dual-sim: 052-ről 132-re,majd az kapta a 170-est.Ezen kívül még vannak egyéb más régiós ROM-ok is,de azokkal önszántából senki se kísérletezzen.
bubus66+zsocy155: Szegényre egyszerre ugrottunk rá....még a végén szívrohamot kap
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz zsigaa94 #3993 üzenetére
(#3993) zsigaa94
Semmi másért csak azért, hogy az olyan usernek mint te vagy ne legyen, gondja a telefonjával vagy esetleg letéglázza. Ezzel nem spamelunk tele semmit sem. Azért build számot nem kellene a ROM-al keverni. Ha nem tudod, hogy mi mit jelent akkor kérdez meg.
De le írom neked, a 140-es egy az egy vodás frissítés ugyebár akkor, hogy került a tiedre? Mivel a Vodás 130-as volt.
Sok esetben nem is jártok jól ez lesz, rossz az nem megy
Igen, de mi legalább eljárunk és kiszűrjük a hibákat, amit most linkeltem az egy béta 5.1.1 (ki mered próbálni?) mert egy user volt aki felajánlotta, hogy ki próbálja. Ugye, ha Ő ki próbálja és le írja tapasztalatait, akkor abból csak tanulni lehet.
Te pl- milyen próblémát ataláltaál a 140-esben és esetleg megosztottad itt a fórumon??? Pl a 170-171-nél javítva van a névjegyzék próbléma stb. Viszont jöttek visszajelzések, poztiv- negetív irányból is. Szeretnék töled kérni pl a 171-ről egy vissza jelzést, mert én eddig meg vagyok vele elégedve.
(#3994) Zsocy155
Igen de kérdések maradnak el mert tele spammeljük a fórumot.
(#3992) egabi71
Holnap lehet, hogy felteszem csak ahoz jó párszor kell telepítenem majd, egy 046 +vendor kell egy 132- és a végen a béta ha nem jó akkor 049 +vendor + 133 + OTA 171
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
zsigaa94
csendes tag
Ugyan áruljátok már el mi a francért jó folyamatosan piszkálni a romot (vagy build szám nem tudom mi a pontos megnevezése ennek)? Tele spamelitek a fórumot ezzel és sok esetben nem is jártok jól ez lesz rossz az nem megy... Ha jót nézek nekem a 140-es van és nem tudom miért lenne jobb a 170-es. Nyilván ez is ide tartozik, csak a többiek kérdései vesznek el ezzel.
-
bubus66
nagyúr
válasz egabi71 #3988 üzenetére
Mindjárt felteszem OTA alapú HwOUC (belső tárhelyen létre kell hozni) ebből a mappából próbáld majd meg, pill felteszem De csak akkor ted fel ha vissza tudod tenni a 170-et a fastboot modszerrel
Ez megy csak ha esteleg vissza kellen tenned a 170 akkor nem tudod vissza tenni, mert nincs géped..
Annyit nem ér meg de lehet, hogy meg csinálom, ha lesz kedvem telepítgetni
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3983 üzenetére
Ezt neked szántam
New (beta) firmware for P8 Lite ALE-L21 C432B008 v5.1.1 Meg kellen próblni csak restellem dual sim-sé a tenni a telefonom..
Aki nem tudja, hogy az update.zip-et hova kell másolni az nekisérletezen vele..[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz GEPESZ66 #3984 üzenetére
Minden hol akár hol veszed, van rajta fólia A Telekomoson is a Vodáson is..
Van már ilyen telefonod????
New (beta) firmware for P8 Lite ALE-L21 C432B008 v5.1.1 Meg kellen próblni csak restelem dual sim-sé a tenni a telefonom..
Aki nem tudja, hogy az update.zip-et hova kell másolni az nekisérletezen vele..
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Mivel a kijelző védelme nem Gorilla Glass,használtok-e fóliát,vagy Tempered Glass-t?
-
bubus66
nagyúr
válasz Pedy1225 #3978 üzenetére
A másik kérdés, h a billentyűzetnél csak az alap smilek vannak, ha hosszan megnyomom a számváltás gombot, ott beadja az alap smilekat. Többet nem lehet valahol találni? Köszi :-)
A google billentyűzetben sokkal több van. Az swypeben nincsen csak az alap
-
Pedy1225
tag
Esetleg a 3964-es kérdésemre valaki nem tud válaszolni? Köszi.
-
MeGabee
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3968 üzenetére
A telefonon kapcsold be az USB hibakeresét (elérheted 5x nyomj a build számra még ki nem írja, hogy most már fejlesztő vagy), majd a Beállítások/Fejlesztői Lehetöségek/USB hibakeresés bekapcsolása.
MeGabee a fentit légyszíves illesztbe a Téma Összefoglalóba a Bootloader nyítás címhez mert onnantól kell a Logotumba benne van hogyan gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tony_snow #3972 üzenetére
(#3972) tony_snow
Viszont ahogy rányomtam, ilyeneket írt ki, hogy 5 lépés, hogy fejlesztő legyen, aztán 3 lépés, aztán kiírta, hogy feljesztő vagyok. Ez meg mi??
Nem szeretném itt összekutyulni a dolgokat, vissza lehet ezt csinálni?Az meg az, hogy ott tudod a USB hibekeresét bekapcsolni stb az.
Igen vissza lehet csinálni, majd akkor ha csinálsz egy FR-t vagy egy új ROM-ot teszel fel. Külöben, meg nem kutyul össze semmilyen dolgot, sőt szükség is van rá.
-
tony_snow
tag
válasz MeGabee #3968 üzenetére
Probáltam kimásolni a build számot, de ha minden igaz eleg csak az utolsó 3 szám, ugye? Az nekem 170. Remélem erre gondoltál.
Viszont ahogy rányomtam, ilyeneket írt ki, hogy 5 lépés, hogy fejlesztő legyen, aztán 3 lépés, aztán kiírta, hogy feljesztő vagyok. Ez meg mi??
Nem szeretném itt összekutyulni a dolgokat, vissza lehet ezt csinálni? -
bubus66
nagyúr
válasz snake888 #3969 üzenetére
Nem ártott volna FR, mert ahogy olvasom nem használt neki, hogy nem volt. Én mindig szoktam sőt előtte is meg utána is. A telepítéssel meg nem kell napokat foglakoznom mert kb 20-25 perec alatt megvan.
(#3970) Zsolty20
Miért kell azt a memoriát mindig nézegetni, ha valmi fáj az androidnak úgy is sipákol.. Én pl nem is tudom mennyin van mert nem érdekel és nem nézegetm minden 5 perceben. Esetleg valmi alkalmazás nem ragdhatotott be. stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
Srácok, az normális, hogy a memória használat az után 60 %-on áll, hogy ki lőttem minden programot ami nem kell? Eddig mindig sikerült kb 900 megára levinni a memória használatot, de az új rom óta mindig 1 GB fölött van. :/
-
MeGabee
senior tag
Akinek recseg a hangszórója,az legyen szíves írja meg,hogy melyik ROM van a készülékén!!!
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
pctomi90
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék arról, hogy a P8 Lite hogyan kezel két SIM kártyát.
Jelenleg Zenfone-t használok. Itt van lehetőségem kiválasztani alapértelmezett kártyát vagy "rákérdezés mindig" funkciót.
Fontos lenne a számomra, hogy minden hivásnál és üzenet küldésnél kitudjam választani a szükséges kártyát. Erre van lehetőség ennél a telefonnál?Előre is köszönöm a segítséget.
Dell XPS702/Dell U2212HM/Huawei P8 Lite/LG42LM620S/Logitech Z906/SJ4000+
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #3960 üzenetére
P8 Lite ALE-L21 Firmware-V100R001C432B170 (Android 5.0, EMUI3.1, Hungary verzió) Dual SIM
Van benne egy vendor mappa, és (ne legyen reklamálás) beletettem a telepítési leírást is..
(#3963) MeGabee
Először azt akartam de rájöttem az neked nem jó, (habár nem biztos, hogy nem jó) ezért gyorsam kijavítottam a 133-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Tegnap kaptam meg ezt a szép kütyüt, nagyon szupi. De lenne két kérdésem. Ha Messengeren hívnak, akkor csak egyszer csörög, utána meg csak rezeg. Minden telefonon eddig csörgött végig, nem csak egy csörgés, utána meg noncs csörgés csak rezgés. Van erre megoldás? A másik kérdés, h a billentyűzetnél csak az alap smilek vannak, ha hosszan megnyomom a számváltás gombot, ott beadja az alap smilekat. Többet nem lehet valahol találni? Köszi :-)
-
-
zeus_2k14
senior tag
válasz zsigaa94 #3961 üzenetére
ez mind oké, de ha fényképezni akarok, nem 15 másodperc alatt szeretném elkésziteni.. már ha érted mire gondolok
Értem én, minden, most is Huawei-m van, igaz a G6. Ott az előlapi kameránál nincs megvilágitás elől vagy hogyan szokták azt mondani. Iphone-nál ez megvan csinálva, legalábbis van 1 iPad-em, ott látszik ez, vagyis azzal jobb képet tudok csinálni majdnem, mint a G6-mal.
-
zsigaa94
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3957 üzenetére
A 133 az nem dualos
(#3958) MeGabee
Kész van igaz nem ide akartam linkelni de ide sikerült
(#3959) gergo07
A Lányomnak most cseréltem le az nagy iPhonját androidra, mert szidta a kamerát mint a bokrot. (A profi képhez pedig fényképezőgép kell). Ha volt Huaweid akkor tudod milyen a rendszer, nálam még egyszer sem fagyott le, gyors stabil, igaz játekra nem használom de a Radardroidot használom ezáltal a GPS is meg felelő. Én csináltam iPhont (a fiam még most is szereli) ha nem ér rá szoftverezni én szoktam, de semilyen téren nem dobtam hanyatt magamat töle..
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerdves P8 Lite tulajok, kérdésem lenne hozzátok ( nem csak 1 ember véleményére lennék kiváncsi, köszönöm )
Nos, április-ba vettem egy Huawei Ascend G6 telefont. Most azon gondolkodom, hogy azt eladom és beújitok egy másik telefonra , és a Huawei P8 Lite-ot néztem ki. Eddig a G6 is tetszett, csak 1 gond volt vele hogy kevés volt a tárhely, illetve az előlapi kamera sötétben kicsit furcsa volt, nem olyan volt mint 1 iphone mondjuk ( azét már láttam sötétben, kicsi fénynél )
Nos, erről a telóról mi a véleményetek? Előlapi kameránál itt van olyan háttérmegvilágitás vagy hogyan mondják? Mint az Iphone-nál pl.
Rendszer milyen? Gyors, akadásmentes? Nem fagy le?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Helo
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3953 üzenetére
Ez az csak magyaritva neked fent van?
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3953 üzenetére
MeGabee 133 próbáld meg vendor mappáját feltenni
Nálam nincs mert én fel nyomtam a 133-es vendort
ALE-L21C432B170(Dual-SIM hungary).zip Az oldalmról tölthető tartalmaz vendor mappát
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz tony_snow #3952 üzenetére
Biztos hogy frissítési hiba, mivel nekem utána jött elő.
Vissza fogom tenni a 133-as ROM-ot,és akkor kiderül, szimplán egy hibás frissítés okozta,vagy maga a frissítés a bugos.
Kis türelmet kérek, nem ígérem, hogy ma találok konkrét választ és megoldást, de rajta vagyok."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
tony_snow
tag
Ez nálam is előjött nagyjából úgy 1-2 hete először, és azóta kb. ötször fordult elő. Azt hittem egyéni probléma. Épp teszteltem, vártam arra, hogy mikor fordul elő újra, mert vittem volna vissza. Akkor gondolom a frissítés okozhatta, érdekes, hogy egy frissítés ilyen hibát produkál. Vagy ha nincs köze hozzá, akkor nem tudom, de szerintem nekem azóta van, hogy frissítettem. Szerencsére annyira nem gyakori, de elég zavaró, amikor pont egy fontos hívásnál jön elő.
-
rustee
csendes tag
Sziasztok.
Visszaolvasva látom másoknál is recseg a hangszóró hívás közben, nálam is előjött ez a hiba, lehetséges, hogy a közeljövőben javítják a hibát ?
-
törölt tag
Sziasztok. Tud valaki olyan témát, ami lezárt képernyőnél úgy jelzi az értesítéseket mint a stock lollipop? Találtam 1et de emui 3.0-ra van, csak nem kezeli az értesítéseket és a wifi, hálózat, akksi ikonok sem változnak át.
-
zsigaa94
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus óta vagyok tagja eme remek kis telefon használók táborának. Sajnos nem vagyok annyira ügyes mint az előttem író, hogy végigolvassam az egész fórumot. (Azért bele-bele olvasgattam) Az lenne a kérdésem, hogy a képernyőzárnál engem rettenetesen zavar az, amikor ütöm be a számsort minden számot kiír. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Nem találtam erre beállítást sajnos. Remélem van megoldás. köszi előre is -
budai93
újonc
Sziasztok!
Régóta szemezek ezzel a cuccossal,és akármilyen hasonló kategóriájú telefonról nézek teszteket,olvasok véleményeket mindig visszatérek ehhez,hogy ez a kiindulópont Szóval nagyon vacilálok rajta,jelenleg firstphone-nál 69900 a kütyü,ez nálam a pont belefér kategória. Lassan másfél éve használok egy Lumia 925-öt,amivel megvagyok elégedve,csak ráuntam a WP-re,az egyhangúságára,és visszaállnék egy jó androidos telóra. Szóval a kérdésem az,hogy érdemes-e bevállalnom ezt a P8 Lite-ot? Átlag felhasználó vagyok,napi 2-3 telefonhívás,messenger,facebook,és többnyire ha nyomogatom a telóm akkor böngészek. Ha olyasvalaki leírna nekem jó pár érvet és ellenérvet a cuccról aki huzamosabb ideje használja,azt nagyon megköszönném! (Egyébként olvasgattam eddig is a topikot,csak most regisztráltam ) -
bubus66
nagyúr
válasz kisfröccs #3941 üzenetére
Szia üdv.
Ha letiltaltasz és törölsz alkalmazásokat akkor többet fog ki birni valamint az első töltéstől nem kell csodát várni.3-4 töltés kell neki még beáll a rendszer
-
kisfröccs
újonc
Sziasztok! Két napja tulajdonosa vagyok ennek a remek "kütyünek", még sose volt Huawei-em, gondoltam kipróbálom , nem bántam meg... egyenlőre nagyon jól működik, szerintem is erős középkategóriás, bár az akkuval nagyon nem vagyok megelégedve 😕 épp h kibír egy napot... Ha màsfelet kibírna, akkor azt mondom, oké... De hát az élet nem kívánságműsor 😀 (ja és tényleg csak netezésre , telefonálásra, smsre használom, nem játszok rajta)
-
MeGabee
senior tag
válasz #18193920 #3936 üzenetére
És ha sose volt rá szükségem,ezáltál nem kerestem,akkor az már azt jelenti, hogy hülye vagyok??? Amúgy esküszöm életemben nem figyeltem,pedig volt már pár telóm....
[ Szerkesztve ]
-
sly160
csendes tag
válasz zulu_mester #3922 üzenetére
Hosszan nyomod a kijelzőt, majd kiválasztod a minialkalmazások közül a Huawei kapcsolat ikont. Azt ha megnyitod, akkor három lehetőséget ajánl fel. Gyorstárcsázás, Gyorsüzenet, Névjegy. Válaszd ki a Gyorstárcsázást, és rakd ki az asztalra, majd válassz hozzá névjegyet. Egy érintésre tárcsázza a hívott felet. Én mappába rakom őket az asztalon.
-
bubus66
nagyúr
válasz k.kristof #3930 üzenetére
Ez sem igaz mert van benne (de tulajdon képen minek is kell ennyi frissítés vagy telepítés után)? Én mondjuk elég kevest töltök le a Huaweitől mert lassú mint a tetü meg vagy 600x meg szakad a letöltés..
De ha nagyon a kell a mega-ról vagy a google drive-ről letölthető. Gyorsabb mint a Huawei oldal és nem szakad meg a letöltés..
-
bubus66
nagyúr
válasz k.kristof #3928 üzenetére
Igen dload mappába kell tenn úgyn úgy mint eddig is a Téma Összefoglalban vagy az oldalamon miden ROM-nál szerepel a telepítési leírás, de az általam feltötött be kell hogy legyen.
-
k.kristof
őstag
Letöltöttem a B170-et, de nem volt a csomagban telepítési leírás. Szokás szerint felmásolom a dload mappát, frissítek, és kész? A vendor mappa mire való?
-
bubus66
nagyúr
válasz GEPESZ66 #3925 üzenetére
Már ne haragudj te honnan szeded ezeket mikor még P8 Lited sincs???
(#3921) Shingen
Van aki veszi a fárdságot és elolvassa van aki nem (ez a többség) sőt van olyan aki a "Köszönöm" szót sem ismeri , és van olyan akinek csináld is meg küld is el stb..
ignisz (#3920)
A Türelem rózsát terem. ábc sorrendben igen/nem ábc sorrendbe húzod őket,/beállítás nincs..
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Olvastam, hogy vannak újabb ROM-ok.
Javítottak a vaku szinkronon? -
MeGabee
senior tag
válasz zulu_mester #3922 üzenetére
Hosszan rányomsz a kitenni kívánt kontaktra,és ott kiválasztod a Parancsikon létrehozása menüpontot.
Egyből hívni nem tudod így,de ott lesz a kezdőképernyőn,könnyen eléred.(#3924) ignisz: Nem
[ Szerkesztve ]
-
zulu_mester
tag
Kedvenceket a névjegyzékből hogyan lehet kipakolni úgy az egyik lapra, hogy ha rányomok az egyik névjegyre egyből hívja az illetőt? Ez nagyban megkönnyíteni a vezetés közbeni telefonálást
[ Szerkesztve ]
"Te is fiam Bluethooth!"
-
Shingen
addikt
válasz orsacchiotto #3919 üzenetére
Nos, ahogy írtam is, elolvastam az elejétől - idáig a fórumot.
Azért ez sem semmi!
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Be lehet-e állítani, hogy az ikonok, alkalmazások ábc sorrendben legyenek?
[ Szerkesztve ]
-
orsacchiotto
tag
válasz #13110016 #3888 üzenetére
Nos, ahogy írtam is, elolvastam az elejétől - idáig a fórumot.
Nem ördögtől való dolog ez, de tény, hogy idő.
Viszont, ha komolyan akarod használni a telefont, megéri.Mindenkinek javaslom!
Több, apró finom beállítást is találtam, ami felett átsiklottam
a beüzemelés alatt.Szerencsémre, az első bekapcsolásnál azonnal frissített
B170 -re, így a "gyerekbetegségeken" egyből átlépett a telefon.Maxi respect azoknak, akik az elejétől, türelemmel végig csinálták!
Ezután is rendszeres olvasó leszek.
ps.: Köszönet annak a pár aktív embernek, aki szakmailag életben tartja
és felügyeli ezt a felületet!"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3901 üzenetére
Most volt kedvem nekiállni a wipenak és az utána való visszállításnak,hátha megoldja a recsegős hangszóró-visszhangos panaszokat.
Ha megmarad a dolog,akkor visszateszem a 133-ast,és le tudom menteni a 171-es OTA-t.
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem a telóról.
A Viber üzeneteket csak akkor kapom meg, ha direktben belépek a Viberbe.
Facebook messenger, egyebek tökéletesen működnek, de a Viber nem akar.
Az előd telón nem volt ilyen para.
Milyen beállítást nem találok?
Tudnátok segíteni?
Köszi, Üdv -
bubus66
nagyúr
válasz Sada129 #3900 üzenetére
Szia Üdv a Csoportba. Köszönjük a dicséretet meg próbáltuk rendessen összerakni.
Más
MeGabee
A OTA frissítés az update.zip-el csak a hétvégén próbálom ki mert csak akkor érnek rá ha addig nem tudod a 171 OTA frissíztés megszerezni.
Ha valaki frissíti a 171-re az legyen szíves letöltés után ezt a HwOUC mappát a belső tárhelyről lementeni. Elöre is köszönöm Mappástól
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest