Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notalab
tag
válasz bubus66 #3199 üzenetére
Újraindítás megvolt, de semmi.
2 gombos megvolt, de semmi téma.
Megnéztük a HWThemes mappa üres. Oda kellenének a gyári állományok -gondolom. Azt nem lehet elkérni valakitől és bemásolni? Vagy az nem így működik. Esetleg olyan "témacsomagot" le lehet tölteni valahonnan?...
-
bubus66
nagyúr
válasz Notalab #3198 üzenetére
A HiSuite az PC-s program
A Témák a HWThemes mappába vannak a témák de ami neked kellenek azokat úgy tölti be. Ha jól emlékszem akkor lesz egy felugró ablak ott el kell fogadni valamit és utána lesz jó
Meg nem gyári beállítások vissza állítást kellet volna csinálni, hanem a 2 gombos módszerrel egy FR.
Vagy próbáljatok meg egy újraindítást és utána nézzétek meg, ha ezzel sem akkor a 2 gombos módszert próbáld meg..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Notalab
tag
válasz bubus66 #3197 üzenetére
Bekapcsolva, sőt azóta újra nyomtunk egy "gyári visszát", de semmi, üresek a témák.
Hol vannak a témák? Le lehet pont azokat tölteni valahonnan (valami' alapuser' barát helyről)?Néztem a blogodban a témás kép alatt azt a HiSuiteSetup-ot, de az meg valami exe file. Az valami PC-s telepítő?
[ Szerkesztve ]
...
-
Notalab
tag
Sziasztok! Kolléga telóján kellett egy gyári visszaállítást nyomni, és néhány felesleges dolgot letiltottunk ill. letöröltünk.
Mit törölhettünk le véletlenül ami a Témákat is vitte? Most ugyan is a Témákon belül a "Kiemelt', a "TOP", és a "Kategória" is tök üres. csak a "Sajátban" van 3 default....
-
bubus66
nagyúr
Azért valami értelmeset is mondjak
- Emotion 3.1 UI
PLATFORM OS Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
Chipset HiSilicon Kirin 620
CPU Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53 Kirin 620
GPU Mali-450MP4BATTERY Non-removable Li-Ion 2200 mAh battery
Stand-by Up to 380 h (3G)
Talk time Up to 11 h (3G)OS Android OS, v4.4.4 (KitKat)
Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615
CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53
GPU Adreno 405BATTERY Non-removable Li-Ion 2200 mAh battery
Stand-by Up to 549 h (3G)
Talk time Up to 17 h (3G)[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Ha megszeretnéd tudni mi a különbség akkor felteszed..
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3188 üzenetére
Én nem remegek az M-ért,inkább javítság ki a hibákat a jelenlegiben,aztán lehet 5.1-el megoldódik minden gond.
Bár mivel itt is előfordul hirtelen memóriafogyás (lásd bill. bezáródás),így aztán mégis csak jó lenne az a 6.0."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3186 üzenetére
Itt is úgy lesz majd itt a mint az M2 topikba egyesek annyira várták az 5.1.1-et most meg ez egyeseknek nem győzöm linkelni a 4.4.4-t.
Várják a 6.0 aztán sorba fognak visszatérni a 5.xxx-re.
-
MeGabee
senior tag
válasz Gstyler #3185 üzenetére
Én azért nem aggódok feleslegesen,mert pl. a kijelzőt leszámítva a Honor 4x csontra ugyanez a hardver.Ha arra kiadják,akkor erre is ki fogják.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
-
egabi71
aktív tag
-
alberttt
tag
válasz bubus66 #3175 üzenetére
Nem akartam, hogy az eredeti elvesszen.
Mas:
Letoltottem egy betûtípust, azaz többet is. Az ifont programmal betettem, mint témat a témák közé. Ott is van, meg is jelenik, de amikor betûtípust akarok váltani, nem történik semmi, bár a témáknál úgy jelzi, hogy alkalmazva van a betûtípus. Ez miért van, tudja valaki? -
bubus66
nagyúr
válasz alberttt #3170 üzenetére
Miért kell át nevezni? Nem kell átnevezni.
Más
Az oldalamon meg található (akár agy 6 GB-os pack is) lehetőleg megpróbálom nem ukumuku tárhelyre feltenni ha véletlenül olyan akkor szóljon és küldök biztonságosat pl mega vagy box vagy google drive[ Szerkesztve ]
-
alberttt
tag
válasz daniiel09 #3160 üzenetére
Működik már! A gond az, hogy a Telekomos készüléken a Default téma nem az (legalábbis nálam), amit a többiek mutattak. Le kell tölteni a Default (Magazine) témát, azt át kell nevezni, Default 2-re pl. és bemásolni a témák mappába. Ezzel működik az értesítés a zárképernyőn is.
-
törölt tag
FRISS:[Ezek a Huawei és Honor mobilok kapják meg az Android 6.0 ] első körben.
[ Szerkesztve ]
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! A telóhoz milyen frissítések jöttek ki? Mit javítottak /ha javítottak/ és milyen lett a rendszer?
-
bubus66
nagyúr
válasz Serius1974 #3163 üzenetére
(#3163) Serius1974
Sajnos a 046-tól mindegyik ROM-ba inaktív. Ez nem csak nálad van hanem másnál is. De gmail-ból szinkronizálva jó ha ez előző vcf sorrendben volt elmentve ugyan úgy teszi vissza.. HA meg újat akarsz beírna akkor mind a kettő nevet a Vezetéknévhez kell írni
Pont ezért írtuk le, hogy milyen hibák állnak fent..
(#3162) daniiel09
Amit én tegnap fel tettem abban nem is volt bent a Default(magazine) nekem kellet külön fel tenni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Serius1974 #3159 üzenetére
(#3159) Serius1974
Már vagy milliószor ki lett tárgyalva a Téma Összefoglalóba is le van írva. Jelezve lett a Huawei felé, meg szerintem csak kicsit vissza kellene olvasni
(#3160) daniiel09
tegnap csináltam egyet Telekomost a Telekomos alap témán nem működik de Default(magazine) azon igen Az a zöld amit pr hsz feljebb betettem.
Ha nincs bent a telefonod szólj át küldöm vagy az oldalamról letöltheted.
[ Szerkesztve ]
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a névjegyek sorba rendezése, miért nem aktív?
Átmásoltam a telefon memóriájába, be van állítva, hogy csak a számmal rendelkezőeket mutassa... -
törölt tag
Nekem független készülékem van.Én semmit nem állítottam rajta, gyári témával minden értesítést megkapok, kivéve a Viber.Na azt én sem tudom működésre bírni.Ami külön tetszik, hogy a facebook értesítések kék led világítást eredményeznek.Pofás dolog szerintem
-
daniiel09
tag
Telekomos B130as készülék, semmilyen értesítést nem jelenít meg a zárképernyőn! Valaki tudna rá valami megoldást, vagy hogy miért lehet ez? (egyik témánál sem jó, és igen be van állítva a beállításokban, hogy jelezze.)
-
Ermac
tag
Hali ! 5.0.1 Androiddal érkezett a telóm minden okés ezzel nincsenek bugok benne ? Mesélték hogy whatsapp ba nem jelenik meg az üzi, csak ha belemegy az app-ba, meg párszor nem csöngött ki a készülék.
Ez így mennyire van jelen vki tapasztalta ?
Köszi.
We are Many You are but One
-
bubus66
nagyúr
válasz egabi71 #3151 üzenetére
132-dual
De ha singlelre akarod akkor először tedd vissza a 049 és annak vendor mappáját majd úgy a 133-ast fastboot módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz egabi71 #3147 üzenetére
Na akkor erről ennyit még azt sem tudják, hogy milyen ROM volt rajta és milyet kellene feltenni.. Pedig azt hittem a nagy szerviz legalább a 140-est teszi fel..
Egy részen jó jártál, más részen nem... A BL zárva van, dualos ROM-t raktak fel talán még maguk sem tudják hogyan lett független. Ne ennyit a magyar szerívízről.....
(#3146) CarTom
Akinek tudni kellet róla az tudta..
ATöbbit meg nincs időm kommentálni mert sok a dolgom...
[ Szerkesztve ]
-
CarTom
csendes tag
válasz bubus66 #3143 üzenetére
Kedves bubus66.
Nem kioktatás céllal küldtem a helyesbítést, csak azért mert így kerek a történet azok számára is akik kevésbé járatosak a mélyebb vízben.Jogos a link gomb használata is, de jelenleg mobil felületről vagyok és ott tudtommal nincs ilyen lehetőség, bár lehet az én ismeret hiányom csak.
Sajnos az <a href> tag sem működik ezen a felületen.P7 és P8 lite.
Csupán a véleményemet írtam le az én szemszögemből, mivel itt van mindhárom készülék egymás mellett.
Szóval a lényeg még mindig az, hogy a Huawei mint gyártó nagyon összeszedett termékeket dob a piacra a P6 -óta mind szoftveresen mint hardveresen. (Közép kategória fölött) -
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
A VIP-Phone gyári garit ad vagy boltit erre a készülékre? A honlapjukon nem szerepel, de a remény hal meg utoljára.
Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
Tudom azt is hogy vicc volt azt is tudom, hogy lehet meg csinálni. Viszont legközelebb meg használd a link gombot..
A build .prop-ot kell át írni. A custom ROM-oknál csináltam anno.
Nekem volt P7 és G620S De a P8 Literől nem mennek vissza egyikre sem főleg nem egy közel 1 éves készülékre mint a P7 3 hónapig volt meg
-
CarTom
csendes tag
válasz bubus66 #3098 üzenetére
Sziasztok.
Jómagam egy P7 boldog tulajdonosa vagyok, a feleségem használ P8 lite -ot.
A 6.0 screenshot egy kis vicc volt Cunaja fórum társ jóvoltából a P7 topikban. :-) http://m.mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p7_fel_millimeterben_sok_uj_funk/hsz_11935-11935.htmlA fenti linken található hozzászólásban leírja miként sikerült photoshop nélkül megcsinálni.
Amúgy a két telefon nagyon hasonló, szinte ugyan az.
A kijelző viszont a P7ben élesebb, szebb.
Napfényben tökéletes, a P8 is olvasható marad de egymás mellé téve jól látszik a külömbség.
Van egy céges g620s is a birtokomban.
Annak a leggyengébb a kijelzője. - De az ára is - :-)
Mindent összevetve jó készülék mindhárom, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Samsung után ha a g620s lett volna nem vágyódnék más telefon után.
Viszont a P7 -t egyikre se cserélném....Feleségem használja a FB és a Messengert is.
Az Fb lassúságán kívül másra nem panaszkodik.
Neki átlag 1 nap az üzemidő.
Nekem csak Messenger van a hetesen, másfél két nap simán kijön normál használattal.
A g620s -en egyik problémás app sincs fent. Folyamatos mobilnet és aktiv wi-fi mellett (mindkettő be van kapcsolva mindhárom készüléken) 3-4 nap üzemidőt produkál, de volt már 5 nap is!A P sorozat nem fogja tovább bírni, valszeg a nagyobb felbontás miatt is.
Szóval a Huawei az utóbbi időben nagyon oda tette magát, a Honorok is nagyon jó készülékek.
Szerintem......:-) -
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3133 üzenetére
Igazából az lenne a jó teszt,hogy függetlenbe Voda kártya mit csinálna.Ott is felajánlaná a frissítést???Mert amíg nem tettem bele,addig a frissítést sem ajánlotta fel.A frissítő sem.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3132 üzenetére
Na pont azért mert frissítetted. Azért lett a Voda boot logo de a SIM kártyának ahhoz semmi köze hogy milyen a Boot logó a frissítéshez van köze. Isten bizony holnap ki próbálnám ha ráérnék, hogy ha felteszem a Vodás ROM-ot akkor melyik boot logóval indul el kártya nélkül.
Mint írtam az enyém Telekomos most kártyával is meg kártya nélkül is a Huawei boot logo jön be C01B133, de ha felteszem a Telekomos rakom fel akkor a Telekom logoja jön be ez 15000% hogy így van..
meg nem értem a Huawei Hu- akkor most hogyan lesz 5.1.1? Neked november végét mondtak nekem november elejét itt meg már idő pont is van csak az óra hiányzik Szerintem meg 2015.11.20 00-00 perckor fog kijönni.
Kicsit teszteltem a Huawei Hu-t hát 10 kérdésemből 3-ra kaptam választ.............
A 041-es vagy C02B009-es volt rajta....
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3131 üzenetére
Már pedig nálam volt.
Amikor megvettem,kicsit nyomkodtam natúrban,nem tettem bele a sim kártyát.Bootlogó Huawei,névjegy rendezés aktív és működött,csodálkoztam is,hogy itt addigra már le volt írva ez a hiba.Ezután beletettem a Voda kártyámat,mire a telefon kiírta,hogy frissítenie kell magát,ha Vodafone kártyával kívánom használni.Kb mint egy OTA frissítés,letöltött valamit,frissített.Utána Vodafone bootlogóm lett,a névjegyek máris hibásan jelentek meg,valamint az összes Vodás alkalmazás feltelepült a telóra.Na igazából az a ROM kéne,ami a kártyabehelyezés előtt volt rajta.Persze voltam annyira idióta,hogy nem csináltam róla legalább egy képernyő mentést,vagy felírtam volna a build számot.
Röviden ennyi.
-
MeGabee
senior tag
válasz Zsocy155 #3129 üzenetére
Vagy akitől vette,az Vodafone-os kártyával használta/kipróbálta.
Bár amit mostanság művel a Huawei,még az is lehet,hogy gyárilag Vodás rom volt feltéve neki rá
-
MeGabee
senior tag
-
wargar
csendes tag
Sziasztok! Neten rendelt, új, független P8 lite indítási képernyőnek a vodafone logót adja be. (Sim nélkül) Normális? A telefon egyébként tetszetős, kiváncsi leszek az üzemidőre
-
daniiel09
tag
Nekem alaptémánál se jó..
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3117 üzenetére
Most beállítottam az alap (magazine) témát,kíváncsian várom,fogom-e látni.
Kezd azonban az a gyanú ébredni bennem,hogy maguk a témák okozzák a telefon ügyes-bajos hibáit.Volt akinél egyes témák pl. hálózati zavart okoztak,stb.Érdekes mindenesetre.
-
daniiel09
tag
Nekem is be van állítva minden..mégsem jelzi..
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3114 üzenetére
Nekem így sosem jeleníti meg.Most kikapcsoltam a feloldómintát,de így is csak a zárképernyő közepére kaptam egy pici sms jelet.A beállításokban mindegyik ki van pipálva.
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #3111 üzenetére
Be van,ettől függetlenül nem rak semmit a zárképernyőre.
Mondjuk azt nem tudom,hogy a feloldóminta használatának van-e köze hozzá.Te milyen képernyőzárat használsz?(#3110) christus91: Legalább a frissítés idejében egyfélét mondanak,nekem is nov. végét jeleztek.
[ Szerkesztve ]
-
-
christus91
csendes tag
Írtam a huawei magyar és nemzetközi supportnak is hogy mit tudnak a GPS trackeres-lezárodó képernyő problémáról, illetve mikor jön az 5.1, magyarul már érkezett válasz:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által jelzett probléma számukra nem ismert. Az illetékes ügyosztályunk irányából nem érkezett hivatalos visszajelzés a problémával kapcsolatosan.
A Huawei P8 lite készülékhez az 5.1-es Lollipop frissítés várhatóan 2015.11.20-án fog megérkezni." -
MeGabee
senior tag
"Ami a B140-es frissítést illeti ez jelenleg csak OTA-n keresztul érhető el. A közeljövőben hivatalos honlapunkra is fel lesz töltve, ahonnan le lehet majd tölteni azt. Kellemes hétvégét kívánunk, a Huawei csapata"
Emésszük akkor.....
Más: Van bárki,akinek a Zárképernyőn megjelenít bárminemű értesítést?Nem mintha zavarna,hogy nekem nem,csak úgy kíváncsiságképpen kérdem....
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3102 üzenetére
Igen ez így van.De nem ha nagyon akarnák, hanem ha segíteni akarnának. Mert ah addigra küldi mire lelehet tölteni akkor annak mi értelme lesz
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #3100 üzenetére
Én meg értem de ha a kolléga küld róla képet akkor talán még hiteles is lesz. Ha tudják hogy kint van már pedig kint van akkor 2 óra alatt azt át lehet küldeni.
Na mindegy. Én nagyon kételkedem, kétszer még nem sikerült ugyan azt leírniuk..
Lehet, hogy nem inaktív de ugyan, úgy nem működik azt hiszem a 046-nál volt így, hogy nem volt inaktív sőt az ablakot is feldobta csak onnan sehova nem ment tovább
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest