Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
Nekem 140-esre frissült nemrég. Várjam a 170-est vagy nekem az nem is fog jönni ? Vodás a telóm. Köszi
-
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy buta kérdés: Mi a különbség a 170 és a 171 lözött. Én tegnap vettem egy duálost, függetlent és egyből a 170 rakta fel. Cseréljem le 171.-re? Mi lesz tőle jobb vagy rosszabb? Érdemes vele vacakolnom?
Előre is köszönöm -
törölt tag
Akkor én sem tűröm a személyeskedést, én kulturált formában válaszoltam a bejegyzésre, nem tartom jogosnak, hogy töröltétek a bejegyzésemet.
Mint olvashattátok, semmi sértőt, bántót nem írtam.Ez nem volt szép húzás....de rendben.
És akinek szólt, ő sem vette kifejezetten személyeskedésnek, ellenben veletek.. -
Simba86
senior tag
Ne haragudjatok a kérdésért, lemaradtam teljesen és nem tudom, hogy keressek erre rá...
telekomos függő a telóm, 130-as ROM van rajta, nyitottam a bootloadert, rootoltam és nem kapok semmilyen frissítést. A BL-nyitás az oka ennek?
Van más mód a frissítésre? Elnézést kérek, ha már le lett írva...
-
törölt tag
Üdv!
Nem tudom, pontosan kinek kell ezt címeznem,de ti frankón az én hozzászólásomat töröltétek??
.
Remélem csak rosszul láttam.... -
törölt tag
válasz
bubus66 #3678 üzenetére
Az oldaladon honnan lehet letölteni témákat?
Csak ennyit látok: Témák:A Letöltött témákat az SD kártya "HWThemes" mappájába kell másolni. Ha nem jellenik meg a Saját témák között akkor ajánlott egy újraindítás.
Számítógéppel történő szinkronizálás és mentés, alkalmazások, telepítése, törlése, névjegyzék szerkesztése.
Meg van ott egy kép. De semmi link vagy lista. Mit rontok el?Igazából a régi default téma kellene, a tollas.
-
szabkrisi
csendes tag
hello! Nekem a telefonomon a b133 van és szeretném frissiteni b171 re de elindul és 4% hibát ad ki mit tegyek?
-
szabkrisi
csendes tag
hello! Nekem a telefonomon a b133 van és szeretném frissiteni b171 re de elindul és 4% hibát ad ki mit tegyek?
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. A wifis kérdésemre tudna valaki válaszolni? Előre is kösz.
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, 32 GB-os verziót itthon látott már belőle valaki? Anno nagyon ráizgultam, de én masszív dual-SIM user vagyok, ott meg 16 GB édeskevés, lévén nem tudom beáldozni a SIM-slotot. 32 GB-al ez ember már el tud lenni, pláne, ha van OTG.
Egy európai navi offline térképekkel megeszik 6-8 GB-ot is, mindamellett, hogy a 16 sem 16, hanem általában 2-3 GB-al kevesebb, a rendszer miatt... -
ignisz
senior tag
Sziasztok. Automatikus WIFI váltást be lehet állítani? Egy házban két wifi van, az emeleten és a földszinten. Arra gondoltam, hogy automatikusan az erősebb wifi jelre váltson.
-
Secretive
aktív tag
Első konkrét és értelmes válasz! Köszi!
Az első mondatra korábban én is utaltam, tehát azt már felismerte évekkel később mások után a Google is, hogy erre a funkcióra szükség lenne alapból is, de sajnos eddig én is úgy látom, hogy ezen a telón most ez a száraz tényállás. Ennek annyira nem örülök. -
Tanci
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A napokban vásároltam egy P8 lite okostelefont, de van egy nagy problémám az értesítésekkel. Sport eredményekről szeretnék értesítést kapni (eredmenyek, sofascore) de sajnos csak akkor jön értesítés, ha program fut. Ha kilépek belőle és a háttérben is bezárom, nem kapok értesítést. Mi lehet ennek az oka? Facebookkal hasonló a helyzet. A régi Huawei g630-sommal nem volt ilyen problémám. Tulajdonképpen nekem ezért kellene a teló és pont ez nem működik.
Elvileg be van pipálva az értesítés, hiszen ha fut a program akkor jönnek értesítések, de lehet hogy még van valami a háttérben amit be kellene állítanom...
A software első indítás után frissült 132-ről 170re. Lehet, hogy az nem stabil?Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
azka79
aktív tag
Vajon az OTG mikor lesz engedélyezve?
-
-
Secretive
aktív tag
válasz
egabi71 #3659 üzenetére
mi az hogy ennyi probléma?
1, egy darab jelentős problémám van! azt úgy hívják, hogy jogosultságkezelés, az már sok? a többi nem 'probléma', hanem a normálistól való eltérés,hibajelenség, ezeket szokták orvosolgatni az fw frissítésekkel.
de mintha nem csak én írtam volna ide "hibát".
megírtam egy szép és hosszú választ, de elszállt az egész hsz az elküldés során, nem kezdek bele újra, több telót használok,több célra, ezért több telónak kell kellően biztonságosnak és droidosnak is lennie, és azért nem veszek 'olyan' vagy más telót,mert ezt újonnan 10-ért szereztem,ennyit azért röhögve megér,ezt elismerem!és most épp nem szándékozom emellett kínából rendelni 40-50-xx-ért újabb telót (ami ennek a kritériumnak megfelel, de más paraméterében pl. a kamera részben meg sokkal gyengébb), sem pedig itthon keresni és megvenni egy még drágább alternatívát,ami azért még tetszik is. de ha valaki szerez nekem egy original fekete p6-ot kitkat-el és kártyafüggetlenben min. 1 év gyári garival,szívesen elcserélem vele ezt. persze nem ez a cél, a jó megoldás az lenne, ha a korábbi típusok jó tulajdonságai nem halnának ki vagy tűnnének el az újabb típusokban.
-
snake888
tag
Nálam ALE-LC21C432B132-ről frissült ALE-LC21C432B170-re. Dualos és Telenoros, asszem. 330 MB volt.
-
kirusz1
őstag
Aki használ linkelne szélvédőre szerelhető tartót ami jól brvált?köszi
-
MurdR
veterán
Azzal semmi gond, ha egy műszaki cikk hibáit vitatjátok meg, erre való a fórum, nem kell mindenben egyetérteni. Viszont a személyeskedést nem tűrjük. Kérjük az Alapelvekben foglaltakat betartani.
-
daniiel09
tag
Sikerült felraknom a B133ast aztán egyből tudtam is frissíteni 171re, kettő közt volt FR is. Viszont azóta feltünöen gyorsabban merül a kelletéénél..megoldódik pár töltés után vagy kezdhetek aggódni?
-
-
Dori.na
újonc
Sziasztok! Szeretnek segitseget kerni. Telekomos a P8lite-m. Szeretnek a huawei oldalarol masik verziot feltenni, de ahogy olvastam ahhoz nyitott BL kell ami nekem nincs. Probaltam a BL nyitast de elakadtam, hogy kell hozza egy kod? Irtam a huaweinek de nem kaptam valaszt, esetleg van mas mód, hogy felokositsam a telom?? Vagy van akinek sikerül másképp?
Akar melyik verziot probaltam a szoftverfrissitesre hibat irt ki, el sem indul. Software Install Failed! Get help from: emui . com / emotiondownload.php ? mod = restore
Nagyon nem vagyok megelégedve a telefonnal, ezért remélem hogy másik verzióval jobban megbarátkoznék vele. A legjobb az lenne ha single simről dualra is sikerülne...
Köszi a segítséget!! -
gacsoi
senior tag
Tegnapi frissítés eredménye frankó bootloop
Megpróbáltam három gombos módszerrel visszatenni a B132-őt, és próbaképpen a B133-at is. Mindkettő fail. Valószínűleg én néztem be valamit. Nincs valakinek ötlete??
-
MeGabee
senior tag
válasz
Secretive #3625 üzenetére
Csak kultúráltan kolléga,lejjebb az agyarakkal.
Nem azért kértem a hibákat,hogy kijavítsam,hanem hogy mi "tudatlanok" is értesüljünk arról,ami nekünk nem tűnt fel,vagy nem hibának fogtunk fel.
"az értesítősáv üzenetei,amit a teló szoftvere vagy bármelyik másik feldob és egy szövegben kiír valamit,az ha túl hosszú,akkor x karakter után nem látni,hogy mit kéne eldönteni igen-nemmel.
hiába fordítom el a telót (aut. képernyőfogatás engedve) ,az értesítő mezőt nem forgatja át,így nem látni a teljes szöveget, pl. ilyen hogy:
engedélyezi, hogy az xy valami......"Talán ha rányomnál magára az értesítésre,akkor az adott app-ba ugorva kiderülne,mit szeretne.Amúgy jogos,LG-n asszem futószalagként végigírta a dolgokat.
Az autós dolgot nem tudom,nekem nincs ennyire okos kocsim,szeretem ha nekem van több IQ-m
Névjegyzék kezelés orvosolva.
Ezek szerint nincs több hiba,mert nem írtál többet.Hívásrögzítést én eddig akármelyik telefonommal próbáltam az elmúlt jópár évben,egyikkel sem működött root jog nélkül,de akkor biztos csak szar telefonjaim voltak.
Csak 1 ötletem lenne neked,ha ennyire nem vagy megelégedve vele,ADD EL!!!.
-
Secretive
aktív tag
válasz
Tamás88 #3624 üzenetére
jón ötlet!
ACR megy más telóimon gond nélkül, ezen sajnos el sem indul semmilyen üzemmódban a rögzítés.több verziót is próbáltam ,régebbitől a legújabbig.a jogosultság kérdése sajnos nem ilyen egyszerű, rengeteg progiban hanyagul vannak meghatározva és lehet olyan is bele van előre definiálva egy alkalmazásba,amihez soha nem is akar hozzáférni, illetve ha csak a közösségi progikat nézem, akkor elég nagy a bibi,mert azok alapból MINDENHEZ hozzá akarnak férni, (eddig) használtam őket, jól leválasztva azon adataimtól,amihez nem akarom, hogy hozzáférjenek, de ez ezen a szoftveren lehetetlen, akkor most mondjak le róluk örökre? vagy hagyjam, hogy azt csináljhanak,amit akarnak? nekem egyik sem tűnik jó megoldásnak,főleg annak tükrében, hogy van megoldás! csak a google ezt a szintet legkorábban majd csak úgy 2016 második felében szeretné előirányozni az androidban, azt a szintet,amit néhányan már 2 éve alkalmaznak a telók biztonsági részében.
persze letölthetek egy emulált androidra egy apk szerkesztőt és mindegyik szart elkezdhetem buherálni ezen a hozzáférési szinten,vagy sikerül, hogy jól fog működni vagy nem, és felrakhatom őket a nem market ről származó módban, de ez egy elég csúnya és körülményes alternatíva mondjuk egy ilyen helyett.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Secretive #3622 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy engem is hidegen hagy, és nem is izgat, mindegy hogy innen vagy a windows alól viszik az adataimat ha akárják is elviszik. Erről szerintem ennyi elég is..
Én még a névjegyszék hibán és a karakter kódólási hibán kívül nem találkoztam egyel sem.
Érdekes modon a Névjegyzék hiba jelezve lett és lás csodát javítva is.
Dió
Egyéb hasznos ötlet?
Várom mérnők úr vagy troll.......................
-
Secretive
aktív tag
válasz
MeGabee #3623 üzenetére
ami miatt, te nem aggódsz,az ugyen nem jelenti azt, hogy mert te le@rod,akkor az úgy jó,ahogy van?!
BB???ugyan már brrrr.... mint írtam, nem lehetetlen dologról van szó,hanem egy olyanról,amit annyira lazán bele lehetne rakni minden készülékbe,mint amennyire lazán nem rakják bele a legtöbbe, de ....én sem a banki adataim miatt aggódom, ellenben én bf@sz júzer (a többi elégedettel ellentétben) valamiért szeretem eldönteni, hogy milyen alkalmazásoknak adok akár alkalmi,akár korlátlan hozzáférést pl. a telóm ilyen területeihez: sms,mms, kontaktok (névjegyzék, email stb.), kamera,mikrofon, fotók,videók, hanganyagok, hívás, sms küldés stb. stb.
én alapvetően EZT hiányolom, de nagyon a teló szoftveréből, és mint mondtam, tudom, hogy ezt kevés teló tudja, de nálam is van másik 4,amiben ez működik és pontosan látom, hogy melyik szoftver mennyire mélyen és milyen alkalmakkor akar turkálni az adataimban.(megj.:nem 8 éves gyerek vagyok)ha veled megosztom a hibákat, te ki tudod javítani??
ja, nem, csak érdekel?csak 2 példa:
az értesítősáv üzenetei,amit a teló szoftvere vagy bármelyik másik feldob és egy szövegben kiír valamit,az ha túl hosszú,akkor x karakter után nem látni,hogy mit kéne eldönteni igen-nemmel.
hiába fordítom el a telót (aut. képernyőfogatás engedve) ,az értesítő mezőt nem forgatja át,így nem látni a teljes szöveget, pl. ilyen hogy:
engedélyezi, hogy az xy valami......
igen / nem
s ennyi, na ebből aztán döntsön jól bárki, hogy ne bánja meg.aztán a szoftver, ha BT-én kapcsolódik egy járműhöz és én nem akarom megengedni, hogy leolvassa az autó a telefonkönyvet és hívásnaplót, akkor ezt megtilthatom, de hiába mentek rá, hogy ne kérdezze ismét,minden hívás után újra és újra megkérdezi.
plusz az a néhány,amit már itt is leírtak,pl. a névjegyzék kezelés témában és még néhány amit leírok még szívesen akár neked is, ha meg tudod javítani.
HÍVÁSRÖGZÍTÉS
biztos nem csak okos és jól informált vagy, hanem szép is, de ettől függetlenül több telómban is tökéletesen működik a hívásrögzítés, igen, BLUETOOTHON keresztül is, és igen, NEM KIHANGOSÍTVA és NEM ROOTOLT telefonokkal!
többek között 2 db P6-on is tökéletesen megy.
Minden valószínűséggel ezek a telefonok mind hibásak!amiről te írsz (hogy miért nem),az egy régi történet, a gyártók többsége már túltették rajta magukat.
Egyéb hasznos ötlet?
-
válasz
ACR-t próbáltad már? Vezetékesen jól felveszi a hívást, de van benne bluetooth funkció is. És még root nélkül is megy.
A jogosultságoknál meg annyit, hogy telepítés előtt megnézzen, és ha valamelyik alkalmazás olyat kér, amihez nem tartom szükségnek, akkor azt fel sem teszem.
-
MeGabee
senior tag
válasz
Szerintem maradjunk a "nem izgat"-ban,engem legalábbis hidegen hagy,nem bankolok telóról,nem fizetek vele,nincs feltétlen olyan adat rajta,amit féltenem kell.Ha te ennyire aggódsz a dolgaid miatt,akkor javaslom egy BB készülék beszerzését,egy-két éves modelleket megkaphatsz már jó áron.
"de a B140-esben eddig legalább féltucat, igencsak bosszantó vagy aggályos hibába botlottam"
Megtennéd,hogy megosztod a nagyérdeművel,hogy más is értesüljön róla?
"Egy másik témától pedig hullik a kevés hajam.
Valakinek van KONKRÉT AJÁNLATA olyan hívásrögzítő szoftverre,mely normálisan vesz fel bluetooth üzemmódban is? Egytucatot kipróbáltam az összes metódusban, de a legjobb eredmény így is csak egy 2x-en gyorsított bugyborékoló hangfelvétel, a legtöbbnél meg a nagy semmi vagy hibaüzenetek."Ezt mikor fogjátok már megtanulni,hogy ROOT nélkül egyik sem fog megfelelően működni,ugyanis jogilag aggályos a hívások rögzítése,így azokat a gyártók szoftveresen blokkolják.Kizárólag kihangosítva tudsz rögzíteni root jog nélkül,de azt is viszonylagosan rossz minőségben,hisz akkor a hangszóró hangját veszi fel a mikrofonnal.
-
Secretive
aktív tag
Nagyjából átfutottam a hsz-ek zömét, de valahogy senkit sem izgat, érdekel, vagy fogalma sincs róla, hogy a telefon biztonsági szempontból komplett átjáróház a szoftvereknek, persze ez nem egyedi, az android készülékek zöme (a drágák is!) ugyanilyen laza korlátok közt (azaz szinte korlátlanul) engedi az alkalmazásokat garázdálkodni, mint ez.
Ellenpélda a Huawei-ek közül pl. a P6, ott gyárilag ezt a legnagyobb megelégedettségemre megoldották és nagyon értelmesen ki is lehetett használni (amíg nem frissített valaki kitkat 442-re), sőt egyes, nálunk mezeinek számító kínai készülékekeken is meg volt oldva az alkalmázok jogosultságainak biztonságos kezelése, ami nekem -most hogy ilyenem is van- rettentően hiányzik a készülékből.
FW tekintetében pedig nem tudom, hogy a korábbi verzióknál mi volt, de a B140-esben eddig legalább féltucat, igencsak bosszantó vagy aggályos hibába botlottam. A legtöbbet jeleztem is a Huawei-nek,ahol mindig kedvesen és segítőkészen "jegyzetelnek", de több kérdésben is csak egyszer majd lesz valami szintű ígéreteket tudnak mondani.
Összességében egy jó teló, de a sorozat korábbi gyengeségeit nem nagyon sikerült kinőni, nekem azért 10ezret megért
, így is bőven van min csiszolni, legfőképpen a biztonságon.
----------------------------------
Egy másik témától pedig hullik a kevés hajam.
Valakinek van KONKRÉT AJÁNLATA olyan hívásrögzítő szoftverre,mely normálisan vesz fel bluetooth üzemmódban is? Egytucatot kipróbáltam az összes metódusban, de a legjobb eredmény így is csak egy 2x-en gyorsított bugyborékoló hangfelvétel, a legtöbbnél meg a nagy semmi vagy hibaüzenetek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
feketepeti #3620 üzenetére
Én a Win10 64 bit-en használom tekéletessen műkődik.
MeGabee
Lassan teszem majd fel a Témákat
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3616 üzenetére
Pontosan 15 alkalmazás mehet a háttérben: Face,Insta,Messenger a 3 nagy fogyasztó,ezen kívül GPS Státusz,Whatsapp,Waze,LiveScore amiket én tettem fel,a többi gyári (email,bizt.mentés,fájlok,galéria stb.).
(#3611) DJosef: Próbáltad újraindítást követően is?Mivel külön nem állítható pl a zajszűrés,hanem az alapból megy,így ha egy restart nem segít neki,akkor gyanús,hogy elsétálhatsz vele a Telemaxba,vagy oda ahol vetted.(Azért egy build számot írj már ide,hogy melyik rommal csinálja ezt.)
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3608 üzenetére
Nekem ezzel az új rommal parádés lett a akkuidő,9 óra alatt merült 85%-ra,ebből ugyan csak nem egészen 1 órát ment a kijelző,de állandó volt a wifi,mobiladat,és folyamatos szinkronon az email,face,messenger és whatsapp progik.
(#3614) feketepeti: Próbáld meg megint fastboot-tal.Ha a system.img-et megint nem írja fel rá,akkor miután felment a cust,boot és recovery indítsd újra,majd helyi frissítésből indítsd el a 132-es rom telepítését.Ha így se megy akkor szólj.
-
bubus66
nagyúr
válasz
feketepeti #3610 üzenetére
Az OTA-nál a frissítés után szoktam FR csinálni
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3607 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként nekem rohamosan merül az akkumulátor. Néha kapom értesítést, hogy a háttérben fut egy alkalmazás (pl. email) és, hogy sokat fogyaszt. Nyilván, mert 5 perces szinkronra állítottam. De kivételek közé lehet tenni alkalmazásokat, hogy fusson a háttérben. Ha onnan kiveszem őket, akkor is megkapom az üzeneteket? A viber is be van állítva, de ha kiveszem a pipát, akkor is megkapom az üzeneteket rögtön?
Ja, és azt hol tudom megnézni, melyik alkalmazás mennyire fogyasztja az akksit?
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
Hol tudom leadni a készüléket garanciális javításra?
Beszéd közben sokszor rosszul hallom akik hívnak, illetve akikkel beszélek visszhangosan hallják magukat néha.
-
bubus66
nagyúr
válasz
feketepeti #3601 üzenetére
Mivel a system.img a legnagyobb elő fordulhat hogy megakad a nagysága miatt.
(#3603) locaLpatrioT
A Swypenél egyes ékezetek nem jelennek meg ,még a google billentyűzetben, igen ha a balra dölő ékezetett használod
-
törölt tag
Jól látom, hogy a google billentyűzetet nem lehet letiltani? Jött hozzá frissítés play-en. Én csak a Swiftkey-t használom, így törölném.
-
tomej
aktív tag
válasz
bubus66 #3600 üzenetére
Üdv.
Feldobtam a WakeLock Detector -t, ami szerint a deepsleep állapotban csak 10 - 15 százalékban marad a teló, 85%- ban dolgozik. Most nézve nem merül gyorsabban, mint frissítés előtt. Lehet, hogy ezért merül ilyen gyorsan. A gond az, hogy az én telóm - bár független - nem rootolt és emiatt nem tudom megnézni, mi a fene tartja ébren...
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MÁV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest