Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Na ezt lessétek meg Sony Xperia M2. Azért ez nem semmi ha az asztalra leteszem akkor is csak 4-4,5 napot tudok kihozni a Liteből.. Persze csekély óra kijelző idővel lehet ilyet produkálni... Ja és 5.1.1
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tony_snow
tag
Ez az erintes tiltas mod? Azt ki-be kapcsoltam, meg nem tudom hasznal-e valamit.
Koszi a javaslatot, en szeretem ezt a billentyuzetet, de lehet le fogom cserelni ha nem fogom tudni megszokni.
@net91: tobben irtak, hogy naluk is elofordul ez a hiba, igy egyedinek sem mondanam.
-
sonye
senior tag
válasz tony_snow #2896 üzenetére
Akkor 4 kopp se jött be?
Próbáltad, hogy kikapcsolod a mozgásérzékelő beállítást, majd vissza?
Fut a szolgáltatás, mert nálam folyamatosan mutatja, hogy fut.Billentyűzetre meg javaslom az anysoft keybord progit. Immáron évek óta ezt hasunálom. Olyan, akár egy teljes billentyűzet. Nekem a gyári nem jött be, mert nem tetszik a gombok elrendezése. Az ékezetek meg nincsenek mind kirakva.
-
tony_snow
tag
válasz MeGabee #2892 üzenetére
Koszi a tippet, sajnos alapbol ki volt love..
@sonye
Amikor ezt csinalja, akkor nalam csak a bekapcsologomb segit, hiaba tapicskolom a kijelzot. Persze, egy gombnyomas, de ahogy mondod ez idegesito lehet annak, aki a duplakopphoz van szokva es igy akarja feleleszteni a kijelzot. A Honornal ez a hiba sem volt. Ezen a ket dolgon kivul szamomra minden szempontbol megfelel a telefon.(Mire ezt a szoveget begepeltem, 7x utott dupla karaktert. Ez igy mondjuk annyira nem jo.)
-
sonye
senior tag
válasz tony_snow #2891 üzenetére
Ha órák óta pihen a telefon, akkor nálam se elég 2 koppintás. 4 feloldja'
Egyébként meg tökmindegy 1 gombnyomás és bekapcsol. Ez csak olyan idegesítő plusz, ha nem megy...Más:
Akku üzemidő:
Ezt nem értem. Tegnap 8%-ig merítettem a telefont.
Takarítottam a beépített törlővel, kilőttem a feleslege programok indulását. Beállítottam automatikus fényerőre a telefont.
Töltöttem, de közben volt hívásom ismét, futó programok bezárása...
Reggel óta 8,5 órája 100%-ot mutat az akku... Semmi merülés.[ Szerkesztve ]
-
-
EndR
tag
válasz MeGabee #2889 üzenetére
Végső elkeseredésemben írtam már ide a fórumba. Sajnos már néztem ott és semmi. Minden a telefonmemóriába volt mentve. Azért megnéztem a Haladó beállításoknál, a "SIM-kártyán tárolt üzenetek kezelését" is, hátha valahogy odakerült, de az is üres.
Mindenesetre köszönöm szépen a tipped és a segítséged!
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
MeGabee
senior tag
válasz tony_snow #2891 üzenetére
Nekem a Swype alatt csinálja egyszer-egyszer,google bill-el nem néztem még.Talán ha kikapcsolod a Kesztyű módot,akkor az csillapít a kijelző érzékenységén,és nem fogja duplán beírni a karaktereket.
(#2890) bubus66: Ha Airdroiddal felismeri,akkor valószínűsíthető.Ha nem,akkor a twrp valamit módosított a kernelben,amit nem szabadott volna.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
tony_snow
tag
Koszonom a valaszokat. Bar eleg hulyen nezhetek ki, amikor sikertelenul probalom felebreszteni es tapogatom a kijelzot hiaba, de mivel nem egyeni hiba, igy nem viszem vissza, egyutt lehet vele elni.
Van meg egy dolog, amikor gyorsan gepelek, valamiert eleg gyakran duplan irja be a betuket. Esetleg lehet a billentyuzet erzekenysegen valahol valtoztatni? Elotte Honorom volt, ott nem volt ilyen gond a Google billentyuzettel. -
MeGabee
senior tag
Nem találkoztam még ilyennel,így sajnos a megoldást sem tudom rá.
Azt sem tudom,hogy hova menti az sms-t,régen a sim kártyára mentette az összes telefon,de lehet hogy a droid már a telóra teszi ugyanezt.Esetleg egy másik készülékbe áttéve a sim-et érdemes megnézni.Szerk.: Közben megnéztem,a telefon memóriájába menti.ott tudod kiválasztani is,hogy hová mentse alapértelmezetten.Nézzétek meg,hogy esetleg nem állította-e át a másikra,és ezért nem látjátok.
SMS/Beállítások/Haladó fül alatt[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
EndR
tag
Sorry, hogy újra írom, de nem találok rá megoldást a neten. Ezzel a problémával találkozott már közületek valaki? [link]
-
MeGabee
senior tag
válasz tony_snow #2878 üzenetére
Nekem sem reagál mindig,elég random a működése ezek szerint,bár én pont nem használom...
Most próbálgatam,és 10-ből 5-ször élesztette fel kb. a dupla koppal.Valszeg szoftveres hiba,de az is lehet,hogy nálam a tempered glass miatt van ez."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz btcenter #2877 üzenetére
Nem de nem is fogom a RU végűt kipróbálni de adott az alaklom, te is ki próbálhatod. Igaz már a letöltésnél tele szemeteli a gépet, kicsomagolásról meg nem is beszélek, este meg kilehet fog vagy 20 Kb/s sebességet...
egabi71
Tudod mi jutott eszembe? Ma mondták nem lehet, hogy USB csat hiba?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
daniiel09
tag
Valaki segítsen légyszíves! Bejövő hívásoknál akadozva hallom a másik felet..kimenő hívásnál nincs semmi gond.
-
tony_snow
tag
Sziasztok,
Nektek szokott olyat csinalni, hogy nem reagal a dupla koppos ebresztesre? Ugy vettem eszre, hogy ez leginkabb akkor fordul elo, mikor sokaig nem nyulok hozza. Utana meg megint tokeletes, addig, amig egy huzamosabb ideig alszik a kijelzo. Ez mi? Egyeni hiba? Mert eleg zavaro tud lenni.
-
btcenter
csendes tag
A 150-es romot próbálta már valaki? http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/huawei-p8-p8-lite-stock-rom-firmware-t3176374
-
EndR
tag
Sziasztok,
őszintén szólva nem olvastam vissza, de járt már úgy valaki, hogy egyszercsak eltűnt az összes sms?
A feleségem telefonján történt ez és újraindítás után is maradt ez az állapot.
(Sajnos fontos üzenetek nincsenek így meg )
Valakinek valami ötlet?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
válasz peterdeme #2872 üzenetére
U.i:Úgy olvastam,hogy talán vannak olyan programok,aminek a segítségével a telefon kikapcsolása nem lehetséges olyan könnyen.Ez tetszik,hiszen így követhető a telefon,időt lehet nyerni,illetve addig a rendszert sem tudják buherálni.Nyilván ez csak olyan telefonok esetén érdemes használni,ahol az akkumlátor nem kivehető,ergó a P8 lite számára pont jó.(Lám,mégis van előnye az unibody telefonoknak )
-
peterdeme
tag
Gondolom hiába rakunk képernyőzárat a telefonra azzal a reménnyel, hogyha esetleg ellopják, akkor nem tudják használni, mert egy factory resetjükbe kerül, és máris övéké.
-
wolf033
senior tag
Hopssz.
Az autómata fényerővel elég sok szuflát meg lehet spórolni.
3 nap 6 óránál tartok és ehhez 2 ó 40 p. képernyő idő társul és most ment 10% alá a töltöttségi szint. Eddig nekem nem volt bekapcsolva az autómata fényerő és szippantotta az aksit rendesen a képernyő 2 napnál tovább sosem bírta az aksi. Ez így egész jó szerintem.
-
pgemil
aktív tag
válasz Zsocy155 #2858 üzenetére
Egy hónapos a teló, gyárilag független, nem szolgáltatolós.
Azért írtam a fórumba, mert itt (is) segítőkész emberek vannak, akik jó tanácsokkal látjak el a társaikat.
Láthatod, hogy nem mostanában kezdtem használni androidot, és korábban is más telefonoknál sokat segítettek. A probléma vishonylag "pontos" leírása pedig az okosabbak ad támpontot, hogy azok alapján tudjon segíteni.....
Várom pozitív javaslataitokat! -
wolf033
senior tag
Nálam megint előjött egy hiba.
Épületen belül ahol eddig tökéletes volt a térerő ( mikor sim Telekom) ott most ugrál a 0 meg a 2 között és nagy ritkán átmegy a 3. vonalig. Ha az épületből kimegyek akkor egyből jobb lesz a térerő. A 2. kártya Vodafone és ott tökéletes a térerő az épületen belül is.... Na ezzel mit kezdjek?
-
sonye
senior tag
válasz bubus66 #2862 üzenetére
Szuper!
Köszönöm a tippeket!
Nagyrészt már leállítgattam, de ha lehet törölni, az lesz a legjobb.Most csináltam egy újraindítást és nem merült 2 órája semmit a telefon.
Csak azt tudnám, hogy mi akadhatott be, mert töröltem a beépített törlővel.
Miután újraindult a szabad memória kapacitás is kb 50megával megugrott.Bízom benne, hogy a többszöri töltéssel szépen nő majd az üzemidő is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Ha szolgálatos a telefonod akkor az összes szolgáltatói szemét törölhető.
Google Play Játék, Film Könyv Újság stb
Google+ Facebook Twiter Zinio WpsOffice.
Chrome stb valamit a játékok azok mind törölhetők.És utána a beállítások, beépíttet cleaner futtatása. de egy-két töltéstől még ne várj csodát.
-
sonye
senior tag
Nem [moderálva] a telefon, csak jól optimalizálni kell.
Annó nekem a G6-om is így kezdett, hogy merült ezerrel. Aztán a fórum is sokat segített és megtaláltuk azt a beállítást, amivel már jó az üzemidő.
Így hát azt kérném a fórumtársaktól, hogy azoknál, akiknél jó az üzemidő, írja már meg a beállításokat, hogy mit lehet állítani.
Nekem 1 hetes a telefon, így annak is örülnék, ha sok ilyen tippet adnátok.
Szép, elegáns forma, nagyon jó fényképező, gyors rendszer, ideális készülék, csak kár ezért a fránya merülésért. Mert ha használom, akkor ekkora kijelzőt meg kell hajtani, azt értem, de ha be sincs kapcsolva, a hálózatkeresés eszi vagy mi?
[ Módosította: Mate ]
-
MeGabee
senior tag
"Ja, úgy [moderálva] ez a telefon ahogy van!"
Azért,mert a tiéd esetlegesen hibás,még nem azt jelenti,hogy mind [moderálva].Nekem semmi baja,tökéletesen működik,BT-t nem dobálja el,és nincs extrém akku merülés sem.Vidd el szervízbe,cseréltesd ki,vagy kérd vissza a pénzedet.
[ Módosította: Mate ]
-
Zsocy155
őstag
Valószínűleg kifogtál egy hibásat. Ha "időn belül" vagy akkor vidd vissza, hogy adjanak helyette másikat, ha nem akkor garanciális javítás.
Nekem, ha reggel óta nyomtam volna a Real Racing 3-at akkor sem ment volna le 28%-ra.
Ha olvasod a fórumot, láthatod, hogy szinte mindenki meg van elégedve a telefonnal. De ha ennyire nem tetszik, akkor cseréld el egy ZTE-re.[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
Ja, úgy [moderálva] ez a telefon ahogy van!
Ennél sokkal többet vártam. Már vagy negyed órája [moderálva] azzal, hogy csatlakozzon Mi band-hoz.
Újraindítottam és már meg is volt! Ez szerintem rendszer hiba.
Ilyen hibával kicserélik, vagy visszaadják a pénzem?
A régi telómhoz képest csak a fényképező része jobb (amit használok).
Ja és reggel óta már csak 28 %-on van, a ZTE 96 %.
Ez durva![ Módosította: Mate ]
-
sonye
senior tag
20% merülés 1 nap alatt, ez mennyire van rendben?
Tulajdonképp semmi sem megy, minden kikapcsolva, csak cella készenlét van.
Ez kb olyan, hogy nem megy az autó, de akkor mitől fogy a benzin...?A jelenlegi kalkulációk szerint, ha nem használom, akkor 4 napig ketyeg a telefon.
Ha meg kicsit használom, akkor szippantja az akkut rendesen. -
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #2854 üzenetére
Egyenlőre ne is tedd fel mert az egabi71-nél megkevert valamit Feltette a 136-ot és állítólag nem látja az adb részt, de majd holnap kiderül. Holnap elküldi és megpróbálom megcsinálni neki. Nekem a 136 simán fel ment. DE én soha nem komáltam a TWRP-t pont az ilyenek miatt. A CWM soha nem volt ilyen. Egyenlőre a Téma Összefoglalóba benne marad, ha valóban az okozta a gondot, és nem csak driver probléma akkor törölni fogom.
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap bicajoztunk egy páran a jó időben [link]
A 2 éves ZTE V967S a hátamon és folyamatosan hallgatva a rádiót merítette a vasat. Persze az alkalmazás párhuzamosan futott mindkét készüléken.
A nap végén 75 % / 19 % illetve 70/14 százalék ( kettő éves) ZTE javára android 4.2 -vel.
Tudtok rá magyarázatot?
[link][ Szerkesztve ]
-
juhgeraa
újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban, hogy a fényereje milyen napon, normálisan olvasható, látható? Teljes fényerőre kell felhúzni ha napon van az ember, vagy nem?
Nagyon sok oldalon írták(többek között ebben a tesztben is), hogy kevés a fényereje.
Én csak emiatt nem merek megvenni a telefont,minden más oké lenne, viszont ha ez tényleg nagyon bosszantó probléma akkor másik készülék után nézek..Tapasztalatok? Köszönöm előre is!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz ootikaa #2835 üzenetére
Nem az enyémben 15000 mah van képzeld el.
(#2838) retroid
Ha ráharapsz a Ciánra akkor semennyire. Különben szerintem nem sokan használnak másik Launchert de ha kipróbálod akkor várjuk az észrevételeket róla.
(#2834) peterdeme
Ne kínlódj vele próbáld meg az FR a két gombos módszerrel. Melyik ROM van a tieden?
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
válasz ootikaa #2835 üzenetére
Nyugi, a telefon tényleg napikig bírja, hha csak telefonálsz vele. Amennyiben okostelefonként használod, (wifi, viber, böngészés, waze), tehát aktív képernyő időkkel, akkor nem bírja sokáig.
A kijelző szerintem full fényerőn gyönyörű és ehhez mérten zabál is, ezt kénytelenek vagyunk elfogadni. Én a 4G offal kicsit növelni tudtam az élethosszát és még a fényerővel is lehet játszani, de én azt nem szeretem levenni.[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
A telefonszámaim nem kéne visszakerüljenek a telefonra automatikusan? Bejelentkeztem a google fiókba,de nem történik semmi,pedig a backup be volt kapcsolva mindig.Nagyon nem örülnék neki,ha elvesznének.
-
peterdeme
tag
Amúgy azt még hozzátenném,hogy egy 2GB os régi,lassú micro SD van a telfonban,de gondolom ez nem befolyásolja maga a rendszersebességet,hanem csupán a rajta lévő programokét.
-
bubus66
nagyúr
válasz peterdeme #2832 üzenetére
Igen csinálj egy factory reset. A Messenger is okozhatja
(#2831) retroid
Az milyen rendszer, hogy ekui? én olyat nem ismerek Max EMUI-t
[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
Na jó,mostmár annyira laggol a rendszer,hogy használhatatlan a telefon.Nem tudom miért.Pedig csak böngészőt,meg a messengert használom,és egyszerűen annyira akad minden,hogy nem lehet normálisan használni.Eleinte minden oké volt,akadás alig alig jelentkezett,de ez már tűrhetetlen. Mit ajánlanátok factory reset?
Előre is köszönöm!
-
retroid
senior tag
Nova launcher megy rendesen? Mennyire mukodokepes ekui alatt?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
bubus66
nagyúr
válasz e_r_i_c #2828 üzenetére
Ha jelezve lett ez a probléma akkor javítva lesz de ha csak neked van akkor azt magadnak kell megoldani. Ha használsz FB appok akkor biztos, hogy az a ludas. Én régóta használom a telot és semmi gondom nem volt vele tegnap pl oda vissza rakosgattam a ROM-kat és kb 9% merült.
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Vermilion69 #2827 üzenetére
A hálózatot is eldobja és az is csak újraindítás után működik (azt mutatja, hogy nincs térerő, csak segélyhívás van).
-
e_r_i_c
csendes tag
válasz daniiel09 #2817 üzenetére
Ez nekem meglepő. Este mindig felteszem töltőre, mikor leveszem 100%-on van ugyebár. Reggel felkelek legrosszabb esetben is 99%. Elindítom a Powerampot (ha dolgozni megyek ugyebár), akkor szokott olyan 96-ra lemenni.
Nekem a napközbeni dologgal van bajom, ugyanis napközben (főleg munkában) nem szoktam nyomkodni, s mire végzek, az alatt a 8 óra alatt simán lemerül vagy 20-30%-ot úgy, hogy max 15 percet netezek munkaközi szünetben.Még én sem tudtam rájönni, hogy vajon mi az, ami ennyire fogyasztja az akksit. Bízom benne, hogy érkezik egy szoftver frissítés, ami majd javítja az üzemidőt (vagy valaki dob egy tuti biztos megoldást).
-
Vermilion69
aktív tag
Hibajelenségek, amik nálam fennállnak rendszeresen:
- Nem kapcsol be a mobilnet, újraindítás megoldja
- Nem küldi el az sms-t, újraindítás megoldja -
dokee78
félisten
"1. Mit jelent a dual standby kifejezés?
- Ez azt jelenti, hogy alap helyzetben mindkét sim a hálózaton van.Viszont, ha az egyikre bejövő hívás érkezik, vagy kimenő hívást indítunk, akkor addig a másik sim lecsatlakozik a hálózatról. Amint a hívásnak vége, mind két sim újra hálózaton lesz. Ez azért van, mert a készülékünkbe egy darab rádió modult szereltek. Ezt esetleg átirányítással meg tudjuk kerülni, de ez egyéb költségekkel fog járni."[ Szerkesztve ]
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Jól értem, hogy ha az egyik sim-en beszélek és a másikon hívnak, ott olyan mintha ki lennék kapcsolva?
Illetve, ha az egyik sim-en netezek épp, attól a másikon tudnak még hívni?Köszi előre is, üdv
-
bubus66
nagyúr
Na ja TelemMax kinek jó kinek nem..
(#2811) MeGabee
Nekem simán fel ment a 136a a fastboot flash-sel, tehát akkor a TWRP telepítés után oda kell írni hogy csak teljesen visszaállított rendszerre lehet stock romot fel tenni.
[ Szerkesztve ]
-
szetib
tag
Nekem tele van a telefon minden lehetséges szeméttel, 64gigás kártya van alapértelmezett tárhelyként beállítva, tegnap este 9%-ról reggelre 3%-ig merült. Az akksi/energiafogyasztás lezárt képernyővel eddig a legjobb az elmúlt készülékeim közül. A kérdés inkább az, hogy ki fogja (és mennyiért) rendesen kicserélni, ha elhasználódott?
-
Oldbiggy
tag
Nálam az akksi fogyasztás rendben van, igaz, hogy nem nyomkodom, 1nap 23 óra, és 77%-on van. Kétszer fordult elő, hogy ha kikapcsoltam a hangot, akkor nem kapcsolódott az autó BT-hez. Csak akkor kapcsolódott kb 2 másodperc alatt, ha felébresztettem a telefont, és lehúztam az értesítési sávot.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
daniiel09
tag
Köszönöm. Ez a merülés engem is érdekelne..reggelre mindig 100%ról lemegy 86ra..
-
bubus66
nagyúr
válasz daniiel09 #2814 üzenetére
A Nevében is benne van. hogy Dual SIM, a Tied mint Szolgáltatós az Single SIM de ha nem akarod a Telekom ikonjait nézegetni akkor a Single SIM 133-ast fel teheted. Ha kell link keres meg privátba...
[ Szerkesztve ]
-
daniiel09
tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam a készüléket a telekomnál, és az lenne a kérdésem hogy ez a legújabb frissítés a honlapon : P8 Lite Dual SIM Firmware C432B132 (Android 5.0, EMUI3.1, Általános EU verzió) : és hogy érdemes e felraknom? (Juni 9-es kernel verzió van fent alapból)
-
pgemil
aktív tag
Hogyan lehet (lehet-e egyáltalán) videóhívást kezdeményezni ezzel a telóval?
Az üzemideje valóban borzasztóan kevés (egy ZTE V967S-hez képest)!
Éjféltő reggelig merült 82%-ra. Mi eszi az akksit ennyire? A ZTE-vel nem kellett semmit csinálni (bár főzött ROM volt rajta), ha nem használtam, akkor szinte nem is merült.
Más: Gyakorlatilag naponta kell kikapcsolni a BT miatt, mert nem akar csatlakozni a Xiaomi Mi bandhoz.
Újraindítás után szinkronizál, azután autórádió BT átvált, U8 óra keresgél, Mi band nem talál, kikapcs...
Tudja valaki hány eszközt képes egyszerre kezelni?
( HP 6340 régen kettőt)
A vas független dual simem tesco-ban vásárolt C432B132 / EMUI 3.1 -
-
wolf033
senior tag
Na megfeküdt a telefonom. Eddig semmi gáz nem volt vele és tegnap óta teljesen meghülyült. A hívásokat alig akarja elküldeni kb 1/2 perc után indítja. Lefagyogat elég sűrűn. Hívások nem érkeznek majd egy ki/be kapcsolás után jönnek az üzenetek a nem fogadott hívásokról.
Ez a jelenség azóta van, hogy tegnap valamit frissíteni akart és rányomtam, hogy hajrá erre nem frissített le semmit hanem fel sem tudott lépni a playre. Ki/be kapcsolás után is ugyan ez a szarakodás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok