Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Technoman

őstag

Nem tudom, engem arra neveltek, hogy mindig vigyázzak a dolgaimra.
    Telónál szvsz , a védőtok és az üvegfólia kettősénél nincs jobb védelem (és itt nem a filléres/drága "trendi" 3 mikron vastagságú csakhogymindenkilásaatelómat féle szilikontokra , de nem is az UAG Pathfinderre ill. nem a 300Ft-os "üvegfóliákra" gondolok ) Mondom ezt úgy, hogy ha nem is napi szinten, de esik nekem is a telóm + szoktam túrázni is.
    A flipet én nem szeretem, nem tartom túl praktikusnak, de elismerem annak is a hasznosságát.
    A biztosítást meg hagyjuk (voltam már szem-, fültanúja olyan reklamációnak, amikor egy srác átkozódott mert a javíttathatatlanul megtört -talán iPhone- telefonjára, az egyik multi vásárolt csomagjánál olyan amortizációval megtűzdelt csereutalványt kapott -valami -40%-ot mondott-, hogy majd' elsírta magát. Ott csak akkor jövök ki "jól". Ha nem lesz totálkáros a telóm.(pld "csak" betörik a kijelző)
    Visszatérve a tok és az üfóliára -egy ilyen értékű telónál-, szerintem teljesen normális ha az ember a teló árának a cca 5-10%-át védelemre költi. (ugye a hifisták sem 100Ft-os MZSL 2x0,75-ös villanykábellel kötik a 300k-s erősítőjükhöz, a hangfalukat)

Új hozzászólás Aktív témák