- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
-
pity02
tag
Teljesen gyári 8.0 béta, illetve log, ami ahogy eddig látom, azt jelenti, hogy van egy értesítés, miszerint szeretne log-ot készíteni, és ha kész, akkor elküldeni, de kihagyható. A visszaállást még nem próbáltam, bár van egy 203-as ROM, ami elvileg pont arra való (a legfrissebb).
Szisza, ebéd után írok. -
szisza
újonc
Engem csak a HWOTA menete érdekelne😊
-
kaszlaci
csendes tag
Ma délelőtt megjött OTA megjött ez a frissítés: WAS-LX1C432B206
Két kártyás független készülék.
Semmi látványos, csak a márciusi biztonsági frissítés -
Üdv!
Ha valakit érdekel egy pozitív tapasztalat a telekomnál vásárolt single-ből -> dualosításról, akkor íme itt egy
A fájlok letöltését nem számítva 1 óra alatt készen voltunk mindennel a bl nyitással kezdve (én mondjuk csak távoli segítséget nyújtottam).
Telekomos (és tudtommal járt benne telenoros is) kártyák mindkét helyen működnek.
Ezt a leírást követtük a dualosításhoz, előtte a bootloader nyitáshoz ebbe a leírásba néztünk bele. TWRP-ből a dualosításos leírásban lévőt használtuk. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hozzáértő, hogy milyen 8.0-k vannak itt?
Lassan jön nekünk is? -
Deedays
tag
válasz
hentes555 #3071 üzenetére
Ha facebook alkalmazást használ az képernyőlezárása után záródjon be illetve ha nem használja a mobilnetet kapcsolja ki. Mást szerintem nem igen érdemes állítgatni. Fényerőt kb felén használom. Így nekem elmegy 12órába úgy hogy wifin netezek illetve játszom egy kis pókert is esetleg 1-2 videó youtube on stb... Szerintem nagyon jól bírja az aksi.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm pár napja vett egy ilyen telót, milyen beállításokat, funkciókat érdemes bekapcsolni a minél jobb akkuidőhöz?
-
rubitomi
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek kérném. Ha volt róla szó korábban, akkor sorry.
Szóval párom kapott egy Nokia Steel HR-t a p10 Lite mellé. Nyilván csak azt néztem meg, hogy android 5.0 felett kompatibilis a cucc, aztán most vettem észre, hogy a p10 Lite kivétel, ahogy a többi p Lite is.
Szerintetek mi lehet az ok, illetve szerintetek van rá valami megoldás?
Köszi -
Dominator
aktív tag
Lehetséges, hogy a Facebook és a Messengeren lassítja le annyira a telefont, hogy legszívesebben kihajítanám? Rendszeres sok másodperc hosszú akadások vannak szinte folyamatosan. Vagy lehet ez az új rom hatása? Hogy érdemes nekiállni a hibakeresésnek?
-
krisz727
tag
Sziasztok
Telefonkönyvben 20-30 név duplán van. Egyesítem őket majd egy két pár nap és újra duplán jelennek meg. Mit lehet tenni hogy megmaradjanak egyesítés után? -
petati94
tag
válasz
esbii22 #3061 üzenetére
Most okosabb lettem
Más:
Mivel a múltkor az egyik fórumtársnak eltűnt a Rendszerfrissítés menü a telefonból, így készítettem egy leírást, hogy hogyan lehet, úgy is FF-et használni,ha a készülék nem indul el, vagy a Rendszerfrissítés menü eltűnt.
Továbbá hasznos lehet, ha szolgáltatói ROM-ot szeretnél újra telepíteni, vagy a bootloadert szeretnéd nyom nélkül visszazárni, de nem tudsz szervíz ROM-ot használni.
A leírás itt érhető el:
-
esbii22
őstag
Valakinek esetleg van ötlete hogy FR után hogy tudnék visszahozni egy sms-t? Biztonsági mentés és a huawei cloud is be volt kapcsolva.
Fontos lenne mert egy belépéshez lenne rá szükségem. -
N2O999
tag
válasz
hevizms #3054 üzenetére
Nem hiszem hogy egyetlen alkalmazás a tettes, mindenesetre nem javít az időn az biztos. Ahol a bekapcsolt kijelző ideje van, nézz rá a szoftver menüpontra is hogy mi mennyit fogyaszt.
Vagy a hardvernél esetleg a cella készenlétet nézd meg mennyi a hálózatkeresési idő.
Találkoztam olyan esettel, ahol az illető munkahelyén rossz volt a térerő, így gyakorlatilag reggeltől-estig a hálózatot kereste a telefon, ezáltal merült mint a Titanic. -
esbii22
őstag
Elveszett egy régi sms-em. Aztán ujraraktam a telot. A biztonsági mentés be volt kapcsolva. Valahogy elő tudnám varázsolni azt az üzenetet? Gmail volt beallitva mint email cím.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest