- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
-
Zsocy155
őstag
Szia!
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok
A telefonom c432b124 szoftveren van és nem talál frissítést. FF-fel se sikerült. Telenor, de amúgy MM vásárlás. Mi lehet a gond?
-
matex
aktív tag
Új verzió: WAS-LX1 8.0.0.388(C432), android biztonsági javítás: 2019. február 1.
-
pity02
tag
Szia, a kapcsolódásra nem tudok megoldást, de a google térképpel le tudsz tölteni térképrészleteket és akkor offline is tudod használni, vagy pl. az OsmAnd nevű progival egész országok térképét tudod letölteni és navigálhatsz net nélkül. Persze a letöltött térképek nem műholdas nézetben vannak, hanem utcatérképek, de arra jó, hogy ne tévedj el.
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már másnak hasonló problémája. Még tavaly decemberben egy nap erejéig kimentünk Bécsbe és hiába volt bekapcsolva az adatroaming, a google maps azt mondta, hogy nem tud kapcsolódni a hálózathoz, más alkalmazások viszont működtek, pl a gmail app is.
Van valami ötletetek? Pénteken ismét megyek Ausztriába három napra és ciki lenne térkép nélkül maradni. -
Gyurka81
tag
Sziasztok.Nektek normálissan működik a messenger?Nekem legtöbbször csak ilyen kis pukkanó hangot ad üzenetkor,néha csipog rendessen.Lehet valamit állítani vagy ez a messenger hibája?
-
Deedays
tag
Sziasztok készülékem leragadt B124 nél Telenoros (független) Próbáltam Telekomos kártyával is de nem talál frissítéseket. Mit tudnék vele csinálni? Köszönöm a segítségeket
-
bb.bocs
őstag
tudom nem p10 ltie téma.. Nálunk csak a 64 gbos p20 lite verziót árulják amiben van nfc? a 32es nfc nélkülit nem?
-
mtx1111
tag
A cégnél több P10 lite van használatban. Eddig egyiknek sem volt baja. 1,5 évesek kb.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és 2 modell között tanakodom. P9 lite 2016, frissen szervizelt, így garis, vagy P10 lite gari nélkül. Próbálom összeszedegetni, hogy van-e olyan típusbetegsége a P10-nek mai miatt tartanom kellene, de nem igazán találtam ilyet. Mit gondoltok, megéri a rizikót, vagy inkább a garis P9 lite? Árban ugyanannyi mindkettő.
-
bb.bocs
őstag
bevittem szervízbe tegnap a telót, azt mondták 4-5 nap az aksicsere. Kaptam addig egy psmart duálsimes telót...
-
Vangelis
félisten
válasz
szaboi6512 #4365 üzenetére
köszi... Akkor más gond lehet.
-
Vangelis
félisten
válasz
szaboi6512 #4363 üzenetére
Köszi...
Akkor érthetetlen miért nem megy... vagyis csak a kréta felirat logó bejön és annyi.
-
Vangelis
félisten
Srácok.. lányok!
Olyan kérdésem volna, hogy ezen készüléken a kréta nevű app nem indul el.
Minden más készülékünkön megy csak ezen nem... valaki kipróbálná? -
bb.bocs
őstag
utánaolvastam bug... hol jó hol nem...
-
bb.bocs
őstag
a huawei fitness alkalmazásnál vagy egészség vagy minek hívják, csak nekem nem jön le a magyar nyelv csomag?állandóan közli hogy majd ha lesz net letölti... van mobilnet is ,van wifi is ,de nem akar lejönni... újrarakni nem akarom, nem tudom az adatok elvesznek e akkor lépésszámok stb...
-
matex
aktív tag
Új verzió: WAS-LX1 8.0.0.386(C432), android biztonsági javítás: 2019. január 1.
-
Nordik
őstag
Megjött fuggetlenre is a frissítés.
Amit észrevettem az elmúlt időszakban, hogy a telefonszám kijelzés már nem áll vissza minden újraindítás után hálózati alapertelmezettre. Szerintem ezt javithattak az előző verziónál. Vagy szolgáltatói szinten.
-
bb.bocs
őstag
nekem is most hasonló. még nem voltam szervizbe, átlagosan 1 nap után lemerül úgy hogy semmit sem csinálok, és nekem is random kikapcsol, hol 25 hol 10%nál, majd amikor rádugom töltőre közli hogy ja 16%on vagyok pl, volt hogy nem kapcsolt be, de rádugtam töltőre, közölt hogy 25% kihúztam azonnal, bekapcsoltam ,és 25% volt még
akksi lesz, vidd szervizbe.
-
Comic
aktív tag
Sziasztok
Elnézést, ha mar volt!
Az utóbbi néhány hétben előtérbe került egy eléggé zavaró probléma.
A teló fogja magát és előzetes figyelmeztetés, vagy merülési értesítő nélkül közli, hogy az akku 0% és leáll. Visszakapcsolaskor kb. be sem bootol, ellenben töltőre dugva közli, hogy 3x-4x-5x%-ról kezdi a töltést.
Tapasztalt már valaki ilyet és ha igen miért lehet, illetve mi lehet a megoldás? -
Floree
újonc
Nekem is megérkezett a B379-es frissítés tegnap (Telekom).
-
esbii22
őstag
B379 jött telenorosra
-
-
Alvin76
tag
Lányom telefonja leesett, összetört, és meggörbült... (no comment...
)
Viszont az adatait szeretném lementeni róla. de hiába dugom rá a gépre, nem látja. (pin kóddal le van védve)
de mivel a nem ott érzékel a panel ahol nyomom, így eséltelen hogy beüssem a kódót.
Van valami trükk, amivel be tudok lépni USB-n keresztül? -
bb.bocs
őstag
szerintetek az hogy a készülék mondjuk 25 %-nál jelzi vagy 16nál hogy lemerült és kikapcsol, majd amikor visszakapcsolom 0%-on van, majd kb 5 másodpercre rádugom töltőre, bekapcsolom és ismét 25%-on van és megy is, (valameddig) az menyire normális?
Hogyha töltőn hagyom feltölti meg minden, de néha gondol egyet és így "merül le" ez szoftveres lehet vagy az akksi haldoklik?a készülék még ha jól emlékszem garanciális.
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Lineage rommal? Elég idegesítő hogy ki/be kapcsolás után mindig elfelejti a számom kijelezni...
Üdv!
-
béke
aktív tag
Na ez jó volt ilyen gyors javításom még nem volt
Leírom azért!
Nem volt rootolva!
A piros feliratot gondosan lefordítva:
Felfele gombot nyomd meg a recovery mód....
Be bootolt és ott egy olyat írt hogy recovery firmware rom latest version.... letöltése, rá nyomtam majd wifit be kellet állítani és már el is kezdte leszedni magának a GB-nyi cuccot fel is telepítette közbe és indult a teló.
Működik újra a kamera és a wifi is, úgy hogy nem értem az egészet, gondolom leszedett valami régebbi romot amivel megfelelően működött a teló.Köszönöm azért Hali.
-
béke
aktív tag
Sziasztok adott egy topic nevű készülék, nem rég vásároltam, hibátlanul működött, majd jött egy frissítés ami szinte magától le is szedett és erőszakosan.... a lényeg hogy ujra indulás után egy piros felirat fogadott amit a bekapcsgomb lenyomásával lehet tovább vinni innen indul a készülék úgy mint rendesen, a készülék bekapcsol megy is viszont a kamera és a wifi nem működik, rábökök a wifi bekapcsra és visszaugrik kikapcsolja magát, a kamera pedig tök sötét és ennyi.
Reboot megvolt majd láttam rootolt a készülék és valamit a soft-ról magyaráz.A kérdés hogyan és miként lehetne megszüntetni a root-ot és vissza tenni a gyári rendszert vagy hogyan áljak neki a helyre állításnak?
(Samsung-al már bűvészkedtem anno, de huawei még nem volt)Köszi előre is a segítséget, mai nap neki állnék és 6 fele érek rá aktívan!
-
regener
veterán
Hiába jönnek a frissítések, akkoris visszaáll a "hálózati alapértemezett" álláspontra amivel elrejti számot ha hívnak róla. Telekom appban kikapcsoltam a szám rejtése opciót az érintett SIM-en, de akkoris.
-
szferix
tag
Valaki tudna segíteni? Az Oreo ikon méreteket lehet állítani valahol?
-
Gyurka81
tag
A gyári csak akkor frissít ha megy a gps,és nekem ne fogyasszon feleslegessen.Legalább is én így tapasztaltam,ha kikapcsoltam a helymeghatározást már nem is frissített többet.
-
TIT
veterán
Az időjárás widget már 2 hónapja nem frissült,ezzel lehet valamit csinálni?
-
oszlopos
csendes tag
Csak úgy hasít ez a topik a napokban.
Most vettem a vodánál két P smartot a családba.
42-ért árulják!!!!!! -
oszlopos
csendes tag
Valakinek megy már a GPU turbó?
-
matex
aktív tag
Új verzió: WAS-LX1 8.0.0.382(C432)
-
krisz727
tag
válasz
krisz727 #4309 üzenetére
A tapasztalat kiváló. Azzal a használattal ami csere előtt volt tovább bírja az akksi. 32%on van 4 és fél óra képernyőidővel másfél óra candy crush, másfél óra Facebook stb. A régivel 2óra nem volt meg , napközben tölteni kellett már. Ez tegnap reggeltől megy, igaz este kikapcsoltam. Újkorában nem volt ilyen jó
-
esbii22
őstag
Telenorosra jött frissítés. December 5.-i biztonsági javítással.
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy milyen custome romot használtok?egy letisztultabb darab érdekelne, mint pl lineageos.
vagy milyen egyéb lehetőségin vannak ha másik firmware-t szeretnék használni? -
krisz727
tag
Sziasztok
Akksicsere meg szervizes sw megvolt. Meglátom javul e valami. -
bb.bocs
őstag
sziasztok. kérdés. adott egy p10 lite, rajta open vpn programmal. Kis fájl mókolás után csatlakozik is, majd fél percenként, percenként ledobál... mi lehet a probléma? (olvastam hogy az android ezen verziója nem szereti ezt a programot, sokáig hitelesítési hibát dobált, mókolással megoldódott kb, de fel le dobál
) olvastam oylat is hogy bizonyos huaweiknál nem a p10lite nál esetleg emuis energiabeállításos macera van, ezt a liteban nem találtam meg, a próbléma okát nem tudom. a vpn kapcsolattal amúgy semmi baj, egy működőképes dologról beszélünk ,egyedül a telefon nem szereti a programot valamiért.
-
Redneck
nagyúr
Tudtok valamit milyen DAC van a P10 Lite-ban? 40 Ohmos fülhallgató miatt kérdezem.
-
Biga123
addikt
Valaki talált megoldást az automata fényerő, túlsötétítésére?
-
azka79
aktív tag
Szasztok!
Valaki használja a telefont védőüveg nélkül? Nekem a gyári elcsúszott és leszedtem, feltettem helyette egy "5D"-s kínai csodát. Szőnyegre leejtettem és leesett a védőüveg
Szóval nem akarok semmit használni, kíváncsi vagyok a véleményekre mert ugye bár ezen nincs GorillaGlass.
-
krisz727
tag
Akksim gyengélkedik, pl tegnap este 54%ról kb 20.perc volt 17%ig és csak böngészgettem. Minap 42%nál kikapcsolt akku lemerült. Három visszakapcs után feladtam. 20perc mulva bekapcs és gond egy szál se. Jövő héten akksicsere garanciába.viszont nem mindig ilyen. Melóba este szereti ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest