Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krisz727
tag
válasz
Zsocy155 #4297 üzenetére
Sziasztok
375C432 van most. Tegnap volt valami 2.6gigás frissítés, 3 pöttyössel. Működött jó volt. Reggel se kép se hang akksi 0, nem is ébresztett, el is aludtam..töltve emui kép recovery, reboot stb lehetőség. Majd 2.4 gigás verziót tett fel rá. Azóta jó, nem tudom mi került rá. De megállt tőle -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zsocy155 #3862 üzenetére
más vásárlóktól vegyesen hallottan véleményt a szervizelésükről... én pl a samsung központi szervizével nem vagyok megelégedve, mondjuk...leadtam anno egy kamerahibás galaxy note4,kaptam helyette egy refurbished-e,ami hibás volt, visszaküldtem a szervibe, ugyan azzal a hibával kaptam vissza+a szervizes ráírta hogy rendeltetés szerűen működik....itt megjegyezném hogy ha hívnak, dolgozik a rezgő motor és párhuzamosan gerjed,recseg a beszédhangszóró és ez rendeltetésszerű működés,akkor elképzeltem mekkora "szak"értők dolgozhatnak ott...leadtam a helyi márka szervizbe...ráírták hogy a hiba továbbra is fent áll, vissza jött ugyan ezzel a véleménnyel... a másik egy gear2 okosóra: tönkre ment a töktőcsati, leadtam szervizbe az xeh régiókod órám a legfrissebb sw-vel, kaptam helyette egy argetín régiósat muzeális sw verzióval... ennyit a nagy samung szervizről, nem a telefonról! a telóik jók általában, de a szerviz háttér 0...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zsocy155 #3859 üzenetére
én 3szor vettem náluk telefont,egyszer se volt velük gond,gariztatnom sem kellett az ott megvett telókat. nekem csak pozitív tapasztalatom van velük, sőt a kövi telóm is tőlük veszem, már kinéztem mi fogja váltani a "saomi mí a1"-em...
mint írtam, a feleségem p10 lite-ja is tőlük van, december elején jár le a gari és még 1 percet sem töltött szervizben...
-
Tűz
csendes tag
válasz
Zsocy155 #3810 üzenetére
Szia!
Eddig működött ez a funkció......
A szolgáltatónál kérhetted rejtve, meg nem rejtve a számod, így ez volt a szolgáltatói alapértelmezett.
A telefonon viszont állíthattad, hogy megjelenjen, vagy ne jelenjen meg, de eddig úgy is maradt.
Most viszont ha átállítod úgy marad, de ha újraindítod a telefont akkor visszaáll az alapértelmezett beállításra. -
esbii22
őstag
válasz
Zsocy155 #3668 üzenetére
Mint írtuk már, több hullámban jönnek a frissítések. Van aki már kapott van aki még ezután fogja. Legyen szó függetlenről, vagy szolgáltatónál vásárolt telefonról. Valaki írta hogy ő telenornál vette és neki már van Oero. Én is telenornál vettem de nekem még nem dobta fel. Imei alapján jönnek a frissítések.
Szerk: Nem neked szántam, hanem úgy mindenkinek.
-
Möhe
addikt
válasz
Zsocy155 #3404 üzenetére
16 karaktert tudok beírni ,így ahogyan neked is be van állítva a névjegyek.
A feloldást most engedte ( 2 frissítésem volt a hétvégén) , de előtte nem , valami rendszergazdai beállításra hivatkozva.
Köszönöm a segítséget,de nagyon nehezen áll a kezemre a robot az almával párhuzamos használattal. -
-
killzone1987
senior tag
válasz
Zsocy155 #3011 üzenetére
Az a helyzet,jelenleg dual simes a szervízrom,ami fent van.
Nem érdekel a 2 sim lehetőség, engem az érdekelne hogyan tudnék feltenni sd-vel pl egy 204-es frissítést.
Maga az update app megvan a mappában, de a hozzá való közel 1gb-os update_WAS-L01_hw_eu.app nincs már benne...
Meg az a baj,h a szervíz rommal nem tudok ota-n frissíteni, mert nincs benne a lehetőség!
Akkor még is milyen rom van,ami 1 simeshez való, sd-vel feltehető,és otán tudnám frissíteni?
Már órákat googléztam, és nem találtam a szervízromokon kívül másikat! -
kcsa
veterán
válasz
Zsocy155 #2600 üzenetére
Ok, és leírása is betűre megegyezik a 194-el. Nem gyanús?
Nézd vissza, mindig a tízes tartomány ugrik érdemi változás esetén (és százas android verzióugrásnál - általában), az egyes tartomány az eltérő verziókat, területeket, konfigurációkat (és ki sem adott verziókat) jelentik.
Mármint én így tapasztaltam vagy négy év huaweizés alatt
-
zezoka
őstag
válasz
Zsocy155 #2488 üzenetére
Na épp most akartam ráguglizni! Köszi! Amúgy azzal kezdtem neki, h semmit nem engedtem az elején települni, hogy először frissítsem a szűz rendszert, h utána tudjak nyomni egy Factory Resetet is, és utánna kezdjem el belakni. De nem talált frissítést. Akkor megijedtem, h ez is megakadt, néztem is a leírást, de akkor láttam, h az régebbin akad be. Ezek szerint aktuális?
De ha van is újabb, nem sürgős, majd frissül, ha aktuális lesz. Amúgy is jó, mikor hónapok/évek után lefrissül, és olyan, mintha új telód lenne.Két kopp:
Oké, de az ujjnyomhoz már fel kell emelni, nem tudja csak úgy az ide-oda-amoda lerakott teló mellett gyorsban elsuhanva megnézni!(#2491) gjoe:
Szerintem arra célzott, h megcsinálja-e, kockáztasson-e, bevállalja-e, mert végleges a beragadás, vagy előbb utóbb az is lefrissül (és neki mondjuk nem sürgős , mint pl asszonynak sem lenne nálam). -
zezoka
őstag
válasz
Zsocy155 #2461 üzenetére
Válaszoltak közben levelemre (meg vissza is hívtak), azt mondták (mindkét esetben), h EU verziót adnak, amivel műxik a "vidéki" 4G (B20), így meg is rendeltem asszonynak arany színben.
Köszi! Elég nekem a bolti gari is, Már vagy 6-8db telót vettem tőlük, egynél volt garis ügyem, ami flottul ment, úgyh nem parázok a gari kérdésen.
-
golyani
őstag
válasz
Zsocy155 #2441 üzenetére
WAS-LX1C432B124
Környezetemben hektikus a helyzet:
- haverom júniusban vette MM-ban, még semmi
- én szeptemberben Auchanban, még semmi
- anyum októberben edigitalnál, bekapcsolás után rögtön pittyegett
- kolléga decemberben nem tudom honnan talán telekomtól, rögtön jött neki is -
-
Padlás
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zsocy155 #2276 üzenetére
végre valaki
akkor már csak arra kéne értelmes választ adni hogy valakinek miért ragad be a c432 hw/eu b124en de van akinek nem... ráadásul a HiSuite sem jelzi hogy van elérhető frissítés,viszont amit felraktam az xda-ról b183at az szintén c432 régiós,tehát elvileg magyar,az meg talált frissítést...
-
Cunaja
addikt
válasz
Zsocy155 #2276 üzenetére
Nem lopkodunk.
C00- Kína, gyártó. Ezt kihagytad és egyebet.
A teljesség kedvéért!
[Huawei teljes régió lista] -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zsocy155 #2242 üzenetére
az innen leszedett firmwarek nem jók,nem fogadja el a telefon recovery-je...próbáltam felrakni a B194-et, Update install Failed! mindegyikre... az FF se működik P10 lite-on már... tegnap 4órát szívtam miatta,bubus66 leírása alapján csináltam és nem volt hajlandó azt csinálni mint amit a leírás tartalmazott...
-
dreta
tag
válasz
Zsocy155 #1879 üzenetére
Túl sokat nem kellett gondolkodnom rajta, a hozzászólás leírása közben kérdés nélkül letöltötte a frissítést, majd várta az újraindítást.
Az Android biztonsági javítás szint június 5-ről szeptember 1-re módosult és változott az alapsáv és kernel verziója.
Hirtelen ennyit vettem észre, más extra dolgot nem. -
Motar
tag
válasz
Zsocy155 #1739 üzenetére
Amikor vettem, nem a sarki bolt volt a lényeg, hanem a 4g ram és a 2 kártya. Nem az 1000 forinton akartam spórolni. Amúgy meg valami magyar webshopból vettem, de nyilván nem a nagyok közül. De gondolom ez is belefér a "sarki bolt" kifejezésbe
Szóval tudjuk, hogy át lettem verve! Tudtok esetleg segíteni a megoldásban
Rákerestem és több p9 volt ezzel a test cuccal kiadva, de p10-et nem nagyon találtam. Itt a prohardveren is volt gond a p9-nél ez.
-
kcsa
veterán
válasz
Zsocy155 #1714 üzenetére
Mai hír után az is csoda lesz, ha jön Oreo
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged