Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Szia!
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
válasz
szaniszlokar #4229 üzenetére
Nekem is Oreo van, ma használtam a navit Bp.-n és pontos volt.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Dexter-2000 #4137 üzenetére
Semmit nem talál, 7-est sem? Mert akkor lehet, hogy utána már a 8-ast jelezné.
-
Zsocy155
őstag
válasz
DjShockh89 #3974 üzenetére
Szia!
Én viszont gyorsabbnak látom és az akkuidőt is legalább olyannak mint előtte volt.
Ami még mem igazán jó, az automatikus fényerő és, hogy egyes appok nem úgy működnek mint előtte. Ez viszont, lehet hogy az app hibája. -
Zsocy155
őstag
válasz
Norberto07 #3908 üzenetére
Szia!
Nem jön ki minden telefonra egyszerre. Egyeseknek késhet akár több hetet is. -
Zsocy155
őstag
válasz
st3v3np3t3r #3863 üzenetére
Nekem viszont a Samsung és a Huawei központi szervizével (Telemax) nem volt gondom. Napokon belül jöttek vissza megjavítva, sőt. Úgy látszik nem mindegy, hogy melyik "szerelő" kezébe kerül a készülék.
-
Zsocy155
őstag
válasz
st3v3np3t3r #3860 üzenetére
Addig nekem sem volt gondom amíg nem kellett szervizelni a telefont. Egyébként inkább 2 év gyártói, legalábbis nekem.
-
Zsocy155
őstag
válasz
st3v3np3t3r #3858 üzenetére
Én évekkel ezelőtt vettem a Partneronál mobilt. Többet sosem. Lehet, hogy változott azóta valami, de én tuti, hogy nem veszek ott telefont.
-
Zsocy155
őstag
Nekem megjött a vodás 8.0, telepítve, holnap ismerkedés.
-
Zsocy155
őstag
Úgy van értelme a FR-nek, ha mindent lementetek majd utána vissza?
Én eddig úgy tudtam, hogy csak a névjegyzék, sms-ek és a hívásnaplót ajánlott elmenteni. -
Zsocy155
őstag
válasz
zombinyuszi #3408 üzenetére
Szia!
Ha ráböksz az elküldött sms-re akkor látszódik minden adat (év, hó, nap, óra, perc). -
Zsocy155
őstag
Szia!
Az "egy mezőbe" mit jelent, mert a néven belül is van: Név előtagja, utónév, második név, vezeték név stb.
Én a vezetéknévhez írok mindent és a beállításoknál a "Lista rendezési elve" Keresztnév, a"Nevek megjelenítése" Keresztnév elől. Mi ugye fordítva írjuk mint mások.
A kijelzőt fel tudod csak elhúzással is oldani. A képernyőzár és jelszavak menüpont alatt ki tudod kapcsolni. Alapból úgy kellene szerintem lenni. -
Zsocy155
őstag
válasz
W. A. Lacky #3387 üzenetére
Fentről lehúzod és a "Helyinformáció" legyen bejelölve.
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
válasz
krisz764 #3366 üzenetére
Szia!
Segítség azoknak akik a B124-en ragadtak.
Ugyanaz amit pity02 is belinkelt, csak azért így mert egy pici keresgéléssel megtalálható itt a topicban is.
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
válasz
rastachris #3245 üzenetére
Szia!
Szerintem az a legfontosabb, hogy 2 év gyártói garanciával adják. -
Zsocy155
őstag
válasz
kristof1000 #3174 üzenetére
Szia!
Ahogy Zedmester is mondja, laptopról is töltheted, de mi a gondod a gyorstöltéssel? -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hozzáértő, hogy milyen 8.0-k vannak itt?
Lassan jön nekünk is? -
Zsocy155
őstag
válasz
killzone1987 #3010 üzenetére
Szia!
Sajnos a Huawei kivette az SD-s frissítési lehetőséget.
A dual-os single-vé varázsolása pedig nem egyszerű, nem is emlékszem, hogy csinálták-e már eddig. Fordítva előfordult. -
Zsocy155
őstag
válasz
krisz727 #2991 üzenetére
Én sosem töltöm egész éjszaka. A gyors-töltésnek köszönhetően 1-1,5 óra alatt feltöltődik, reggelig merül 3-4 %-ot. Szerintem nem is jó gyakran, egész éjszaka a töltőn hagyni.
koko52: Elég sok unbody telefont adnak ki aminek nem kivehető az akksija. Cserébe arra is 2 év a garancia mint a telefonra.
-
Zsocy155
őstag
válasz
killzone1987 #2825 üzenetére
Szia!
bubus66 leírésa nem volt jó, hogy az xda-s rootolást csináltál?
Az az igazság, hogy itt sokan nem szeretik az xda-t, mert az ott leírtak alapján már több telefon tégla lett.
Ha az xda-n nem tudnak segíteni akkor kitartás, biztos jön majd valaki akinek bejött az xda és tud segíteni. -
Zsocy155
őstag
válasz
Dexter-2000 #2790 üzenetére
Én most néztem, nekem működik rendesen.
-
Zsocy155
őstag
válasz
vertebrata #2755 üzenetére
Sajnos nem találsz. Csak a teszt segít valamennyit.
-
Zsocy155
őstag
válasz
petati94 #2592 üzenetére
Arra gondoltam a C185 előtt, hogy C...., milyen régió.
Igaz, ha én leírom ahogy gondolom, abból más nem tudja, hogy mire gondolok.(#2593) lujdzsi89: Ha csak az a baj, hogy kétszer kell feloldani a képernyőt, akkor használd az ujjlenyomatolvasót.
Egyébként bemész a saját témákhoz és ott a testreszabásra. -
Zsocy155
őstag
válasz
bazsi08 #2572 üzenetére
Szia!
Nekem 7 hónapja van meg a P10 Lite, Eddig semmilyen gondom nem volt vele. Gyors, megbízható, szerintem az akksija is megfelelő. Itt a fórumon sem emlékszem hibákra.
Annyi, hogy pár darabnál nem jelez frissítést, de ezt egyenlőre megoldotta egy srác.
Szerintem jól jársz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged